Blues - Jokerit Pe 18.2.2005

  • 7 431
  • 52

Since 1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blues-Jokerit - Pe 18.02.2005

Perjantai-illan kunniaksi puolityhjä Blues-halli joutuu katselemaan Hannu "Huulikiilto" Jortikan munatonta käsilaukkukiekkoa noin kaksi ja puoli tuntia. Edellisen illan tappiollisen Jyp-ottelun jälkeen Jortikka ei juuri poikennut maneereistaan, vaan haukkui jälleen joukkueen "suuret johtajat", Metropolitin ja Jantusen. Kummallista, että aina kun peli ei kulje, se täytyy projisoida johonkin/joihinkin. Onneksi Jokerit on kuitenkin niitä ainoita organisaatioita maailmassa, joissa vielä näin toimitaan tällä tiimihenkeä mädättävällä tavalla.

Kun kerran kyseessä on perjantai-ilta, kiinnostus Jokereiden ja Kilon poliisin leireissä kohdistuu siihen, tuleeko Marko Jantunen joukkueen bussilla Länsiauto-Areenalle, vai karauttaako hän omalla autolla? Se on mielenkiintoista myös pk-seudun jalankulkijoiden kannalta, koska perjantai-iltana sitä ei paljon promilleja laskeskella - ei ainakaan Jantunen.

Itse pelistä tulee varmasti yksi perjantai-illan parhaista otteluista sm-liigassa. Itse uskoisin Hand-cockin olevan oivassa vedossa, kuten koko erän yhdessä alkukauden matseista (saattoi olla viime kaudella). Väittäisin myös, että koska Hjallis halusi tuoda Jokereiden kannattajille paljon NHL-tähtiä ihailtavaksi, niin nämä Paul Kariyat & kumppanit vastaavat todella Hjalliksen kimeään huutoon - meren takaa. No joo, ei irvailla. Kyllähän Hjarkimo toi Cum-Belin ja Väänäsen puolustuksen tueksi. Tosin Väänästä ei ole vielä näkynyt, vaikka olen yrittänyt tihrustaa. Missä mies lienee? Toivottavasti löytyy pian, sillä Roman Vopatin siperialaisesta selkäsaunasta toipunut Margus Kananperä palaa Jokereiden vemppaosastolta takaisin. Hän tarvitsee varmasti kaiken tuen, sillä RipTheHeadOff.com:in tietojen mukaan Vopat aikoo tulla katsomaan illan ottelua.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Juice Bleginen: 3:30 (0-1 av)
Levyltä: Rocky palaa rikospaikalle


ole tässä nyt
kun playoffs-haaveet ovat menneet
kun varjo hiipii yli areenan

minä riisun lakin pois
sillä joukkueeni on palava pensas
kiekko-ottelu seis, kotijoukkue puuttuu

pakki lentää persuksilleen eikä luista yhtään
veskari avaa patjansa vähitellen

tänään kaukalossa konttaa espoolaisten ylpeys
vieläkö meillä on kaljaa?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Naula arkkuun

Tänään tuleva mestarijoukkue, Jokerit, tulee naulaamaan viimeisen naulan Bluesin arkkuun.

Tappara ja Ässät ovat jo karanneet. Bluesilla kovin jatko-ohjelma. Eiköhän se tässä ollut.

Blues luultavasti tulee olemaan aivan väsynyt eilisestä ottelusta (kunto ei kestä kahta peräkkäistä ottelua) ja Jokerit taas erittäin nälkäinen. MacLean tekee yhden maalin ja Jokerit viisi. 1-5 päättyy ottelu. Oksa päästää muutaman helpon, fanikatsomo huutaa Oksan nimeä kerran ja ottelun jälkeen Oksa heiluttaa kilpeään fanikatsomon kolmelle ihmiselle.

Tää on nähty joskus aikaisemminkin.
Toivottavasti junnut saisivat edes peliaikaa.

Loppuisi jo tämä kärsimysnäytelmä.

Niin ja ehkä paskin ketjunavaus punaniskalta ikinä. Missään.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Paras matsiketjun avaus pitkiin aikoihin. Täytyypä joskus avata naapurin ketju, vaikka ihan kostoksi. Toivotaan, ettei tästä palstasta tule ihan kokonaan lasten leikkipaikka vai mitä Since 1981?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pleijarit lähestyy

Varmoja merkkeja pleijareiden lähestymisestä on se että Jokereiden peli on jälleen tuttuun tapaan sekaisin, maaleja ei tule eikä jalat liiku. Toinen varma merkki on se että provojen määrä palstalla lisääntyy, aivan kuten tähänkin otteluketjuun näyttää jo eräs velipunainen kerinneen tekemään.

Meidän kone hyytyi juuri kun olisi pitänyt alkaa saamaan viimeinen rutistus runkosarjaan aikaseksi ja hioa se oma peli pleijarikuntoon.

Illan peliin merkit eivät ole kovinkaan hyvät, sillä jos Jokereilla jo eilen oli ongelmia liikkeen kanssa niin kuinka heti seuraavana iltana jalat liikkuisi tippaakaan paremmin. Alavireisellä Jokereilla on vastassaan tuttu alisuorittaja Espoon Alakuloiset joka taistelee tai ainakin väittää taistelevansa paikasta auringossa välttääkseen tippumisen kokonaan pleijareista. Myös Alakuloiset pelas eilen joten mitään vauhdikasta näytelmää tuskin on sieltäkään tällä kertaa luvassa. Kaiken kaikkiaan siis odotusarvoiltaan huono peli luvassa. Toivotaan kuitenkin että joukkueet yllättävät ja illalla nähtäisiin hyvä tasoinen ja tasainen taisto pisteistä, ja itse ennen kaikkea odotan että Jokerit saisi hieman onnistumisia takkuilleeseen maalintekoonsa ja saisi siis iskettyä semmoiset 3-5 maalia joilla luulisi illalla voiton irtovan.

Tulosvetoon:
Blues 0,1,3 - Jokerit 0,2,3

Katsellaan...
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
On se kummallista. Nyt kun IFK-leirissä vihdoinkin voitaisiin olla iloisia omasta tilanteesta ja huokaista helpotuksesta NHL-kauden peruuntuessa, eikö mitä, tyhjänpäiväinen provoaminen ja katkerat purkaukset lisääntyvät räjähdysmäisesti. Ottakaa nyt äkkiä yhteyttä johonkin holhoavaan tahi hoitavaan tahoon ja kertokaa, että etenkin Nordiksen kulmilla säännöllisesti notkuvien joukossa on paljon pahoinvoivia, jotka kiireesti tarvitsevat ammattiapua. Edes myönteiset muutokset ympäristössä eivät näytä riittävän tässä synkässä tilanteessa. Ilmeisesti kaikki on Penan syytä: hän petti odotukset onnistumalla, ja siinä samassa murtui monen IFK-fanin maailmankuva, mistä näköjään seuraa paljon pahoinvointia, kyyneliä ja perheväkivaltaa. On se elämä kurjaa siellä DDR:ssä. Koettakaa nyt kuitenkin jaksaa ja selvitä tästäkin päivästä.

Mitä tulee tähän odotettavissa olevaan huikeaan kiekkotrilleriin nimeltä Blues-Jokerit, sen voittaa jompi kumpi yhdellä tai kahdella maalilla, kolmea maalia enempää ei voittajakaan tee. Koska juuri nyt näyttäisi siltä, ettei Jokerit pysty tekemään yhtä maalia enempää eikä peli muutenkaan ole samalla tasolla kuin vähän aiemmin, niin tämä tarkoittaa juuri sitä, että Jokerit voittaa. 3 Jokereille 1 Bluesille, viimeisen pistää tyhjiin tyhjien maalien spesialisti Hancock.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Täytyy kyllä oikeasti ottaa hattu pois päästä ja syvään kumartaa kohti Töölöä, oli niin hieno avaus tälle ketjulle.

Bluesin osalta kausi näyttää olevan paketissa. Tappara ja Ässät näyttävät piristyneen, vaikka Bluesin piti olla se, joka lähtee viimeisten kierroksien nousuun. No, periaatteessa mahdollisuudet ovat vielä olemassa, mutta mites käytännössä? Voitto tänään ja vielä saadaan muutama Ässien peli edes hieman jännittää. Tappio tänään ja soromnoo.

Jokerit kärsi eilen mielestäni yllättävänkin tappion Jyväskylässä. Muutenkin joukkueen maalinteko on tökkinyt edellisissä peleissä naapurin kannalta huolestuttavasti. Runkosarjan piikkipaikka on kuitenkin tukevasti hanskassa, joten olisiko Hannu pitänyt kovaa treeniä tauolla? Thomas maalilla pitää huolen siitä, että maskittomat suorat vedot tuskin uppoavat. Maalin eteen miestä maskiin ja lakaisemaan riparit sisään, sillä Thomas on selätettävissä.

Veikkaisin, että varsinaisella peliajalla ei tehdä kolmea maalia enempää. Jos tehdään, Jokerit vie pelin selvästi. Toivoisin kuitenkin, että Bluesilla olisi vielä edes jotain halua antaa kannattajilleen hyvää makua suuhun. Koko kaudesta sitä ei enää saa, mutta yksittäisissä peleissä edes yrittämisellä voisi vähän tätä tuskaa lievittää.
 

Since 1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti narri
Paras matsiketjun avaus pitkiin aikoihin. Täytyypä joskus avata naapurin ketju, vaikka ihan kostoksi. Toivotaan, ettei tästä palstasta tule ihan kokonaan lasten leikkipaikka vai mitä Since 1981?

Siellä on joku Velvetti jo avannut aika metkan ketjun.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tsekatkaa Bluesin ykkösketju:


Kohn-Ribeiro-Nieminen


Nyt annan Jasserille kyllä rispektit. Niko on ollut tulikuuma kahden puukäden rinnalla ja vaikkei mikään Caloun itsekään ole, on kiva nähdä miten homma luistaa kahden käsistään hitusen Tumpeloa ja Marvinia kovemman kaverin kanssa.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kohn-Ribeiro-Nieminen
Laatikainen-Haakana

Elomo-Hurme-Tukonen
Määttä-Lehtinen

Kalto-Ahonen-Wilson
Muir-Alanko

Pihlström-Kooho-Immonen
Jalasvaara-Pelkonen

Donitsi sitten laitettu vilttiin!
Uskomatonta Jasser! Muirille hei lisää peliaikaa! Pelkonen hoitaisi samat asiat paremmin.

edit: Eihän se Donitsi olekaan kaiken lisäksi kuin Bluesin paras maalintekijä. Uskomatonta puusilmäisyyttä, jälleen kerran. Muir ei ole paljon taidoillansa esiintynyt edukseen, muuta kuin jäähyillä. Reservissä on vielä loistavasti peliaikaan nähden pelannut Pelkonen, joka on petrannut kiekollista peliään huikeasti. Pelkosessa piilee potentiaalia kiekolliseksi huippupakiksi muutaman vuoden sisään, kunhan vaan saisi lisää peliaikaa. Joten miksi jälleen kerran Donitsia rankaistaan!!??
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit tänään

Maalivahdit
33 Pasi Häkkinen, Maalivahti
73 Tim Thomas, Maalivahti AK

1. kenttä
77 Martti Järventie, Vasen puolustaja AK
12 Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja AK
16 Toni Dahlman, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
44 Quinn Hancock, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
40 Sami Lepistö, Vasen puolustaja
25 Kari Martikainen, Oikea puolustaja
11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
50 Glen Metropolit, Keskushyökkääjä
10 Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
72 Ossi Väänänen, Vasen puolustaja
6 Brian Campbell, Oikea puolustaja
27 Juha Lind, Vasen laitahyökkääjä
51 Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä
23 Petri Varis, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
4 Samuli Jalkanen, Vasen puolustaja
26 Jan Latvala, Oikea puolustaja
14 Tomi Mäki, Vasen laitahyökkääjä
38 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
94 Teemu Kuusisto, Oikea laitahyökkääjä

Ja illan tuomaristo,

Pää- ja linjatuomarit
Hannu Henriksson, Päätuomari
Juha Kautto, Linjatuomari
Jaakko Männikkö, Linjatuomari
 

Metro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensinnäkin onnittelut naapuriin loistavasta ketjunavauksesta, taattua julli-leimaista tavaraa. No, kukin tyylillään ja Kuki omallaan. Ei ole helppo iltapuhde luvassa Jokereille tänään Espoossa. Blues-fanit ovat jo kovaan ääneen julistamassa omiensa kauden päättymistä tulevan tappion myötä, mutta malttakaahan nyt vähän. Jokereilla viimeisessä viidessä ottelussa kuitenkin vain seitsemän tehtyä maalia. Ei tuota tehottomuutta voi Jortikan tavoin pelkästään tauon aikaisella treenaamisella ja joukkueen väliaikaisella hajoamisella selittää, olivathan esitykset jo ennen taukoa melko nihkeitä. Sitä mitä ainakin minä ihmettelen on se, että minkä ihmeen takia Jokereissa on tähän aikaan vuodesta aina tapana selittää tukkoisuutta kovilla harjoituksilla? En nyt ole kiinnittänyt sen kummempaa huomiota muiden jengien valmentajien selityksiin tappioista, mutta Jokereiden kohdalla kyseinen asia pistää taas korvaan. Kyllähän sitä varmasti treenataan kovaa tähän aikaan, mutta niinhän ne tekevät kaikki muutkin. Vaiko onko se sittenkin niin, että lahjattomat treenaa... vitsi vitsi.

Mutta kello käy ja aika rientää. Toivottavasti illalla koetaan hyvää perjantai-illan fiilistä ja nähdään niitä maaleja. Jantunen tekee muuten kaksi btw. Espoolaisista täytyy kiinnittää tarkempaa huomiota tuohon Ribeiroon.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Täysin käsittämätön veto Arafatilta viltittää MacLean Muirin sijasta. Unfuckinbelievable.

Tuossa ylempänä King perustelee minunkin puolestani.

Hyvä Jasser. Maalintekijä pois ja jäähyilijä jatkaa. Ongelmamme ovat näemmä liiassa maalinteossa ja liian vähäisessä jäähymäärässä. Hyvinhän se sitten meni.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Shayne
Täysin käsittämätön veto Arafatilta viltittää MacLean Muirin sijasta. Unfuckinbelievable.

Tuossa ylempänä King perustelee minunkin puolestani.

Hyvä Jasser. Maalintekijä pois ja jäähyilijä jatkaa. Ongelmamme ovat näemmä liiassa maalinteossa ja liian vähäisessä jäähymäärässä. Hyvinhän se sitten meni.


Itse lähdin tottakai siitä olettamuksesta, että Maclean on loukkaantunut. Ei tuolle yksinkertaisesti muuta perustelua voi olla tai jos on, niin ei kyllä voi - taas kerran - kuin ihmetellä näitä JASSER ARAFATin ihmeellisiä aivopieruja.
 

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Tarkoitus olis tulla tänään katsomaan matsia. Nälkäisenä ihmisenä kysyisinkin, että löytyykö autotallista mitään hyviä ruokapaikkoja. Pari kertaa olen siellä käynyt mutta molemmilla kerroilla olin yläkatsomossa ja sieltä ei sapuskaa saanut.

Ketjun aloituksessa tuntui olevan IFK:lle tuttua pikkusikaa :D :D
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Mr.J
Tarkoitus olis tulla tänään katsomaan matsia. Nälkäisenä ihmisenä kysyisinkin, että löytyykö autotallista mitään hyviä ruokapaikkoja. Pari kertaa olen siellä käynyt mutta molemmilla kerroilla olin yläkatsomossa ja sieltä ei sapuskaa saanut.

No Hesburger on aika lailla vakioruokailupaikka. Sen lisäksi katsomoiden 207-212 väliseltä tasanteelta saa ainakin makkaraperunoita, nachoja, kebabin... jotain muutakin varmaan, kunhan muistaisi. Kaikki on luonnollisesti ylihintaista, mutta kyllä niitä nälkään syö.

Tuo McLeanin hyllyttäminen ihmetytti kyllä itseänikin. Ei Don ole ketjulle viime peleissä pelillisesti paljoa antanut, Kohnin ja Ribeiron hyllyttäminen olisi ollut vielä uskomattomampaa. Toisaalta Landonin palaaminen tuo lisää vaihtoehtoja peliin. Kunhan vain ei jäähyile turhaan. Muir taas on kuitenkin yksi parhaista pakeista kiekollisessa pelissä - kunhan vain pysyy poissa boksista.

Kysymyksiä illan peliin tuli ainakin lisää.
 

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Viestin lähetti E
No Hesburger on aika lailla vakioruokailupaikka. Sen lisäksi katsomoiden 207-212 väliseltä tasanteelta saa ainakin makkaraperunoita, nachoja, kebabin... jotain muutakin varmaan, kunhan muistaisi. Kaikki on luonnollisesti ylihintaista, mutta kyllä niitä nälkään syö.


Siinä tapauksessa täytyy ilmesesti lähettää rahat Turkuun ja käydä hesessä.

Pelistä sen verran, että toivottavasti tänään pelattais vähän avoimempaa peliä mitä Jokerit on yleensä esittänyt. Ovet auki ja kunnon maali-iloittelut kehiin vaan. Veikkaus 3-3.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti E
Muir taas on kuitenkin yksi parhaista pakeista kiekollisessa pelissä - kunhan vain pysyy poissa boksista.


Täh? Mieshän on umpipaska kiekollisena. Hidas ja kömpelö käsistään, kaksin verroin jaloistaan. Ainoa ase on ilmeisen hyvä laukaus, mutta eipä ole sitäkään liikoja nähty.

Jotain tosin kertoo, että tällaisenaankin Muir on korvaamaansa Niskasta parempi.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Juhaht
Täh? Mieshän on umpipaska kiekollisena. Hidas ja kömpelö käsistään, kaksin verroin jaloistaan. Ainoa ase on ilmeisen hyvä laukaus, mutta eipä ole sitäkään liikoja nähty.

Muir uskaltaa pitää kiekkoa ja hakea syöttöpaikkoja, toisin kuin muut. Kiekollisena Lehtinen on selkeästi Muiria parempi, mutta liian usein tyytyy heittämään kiekon keskialueelle, minkä jälkeen hyökkäys on taas vastustajalla. Mielestäni tälllä hetkellä Muir on kokonaisuutena samalla tasolla kuin Määttä ja Laatikainen, mutta miesten vahvuudet on erityylisissä tilanteissa. Muir pyrkii tekemään peliä ja tukemaan hyökkäyksiä, käytännössä Lehtistä lukuun ottamatta muut yrittävät heittää kiekon pois ja toivovat, että se pomppii omille hyökkääjille. Ei sen puoleen, paljon Muiria parempia peliä tekeviä pakkeja liigassa on useampi joukkueellinen, mutta Bluesissa niitä ei ole kuin varauksella Lehtinen.
 

Makelele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Blues-Jokerit - Pe 18.02.2005

Viestin lähetti Since 1981

Kun kerran kyseessä on perjantai-ilta, kiinnostus Jokereiden ja Kilon poliisin leireissä kohdistuu siihen, tuleeko Marko Jantunen joukkueen bussilla Länsiauto-Areenalle, vai karauttaako hän omalla autolla? Se on mielenkiintoista myös pk-seudun jalankulkijoiden kannalta, koska perjantai-iltana sitä ei paljon promilleja laskeskella - ei ainakaan Jantunen.


Luulenpa, että poliisia huolestuttanee enemmän herra Karalahti, joka kuitenkin saattaa vetää huumeita ennen rattiin menoa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
"Laadukas" ketjunavaus karkoittanut kaikki kirjoittajat vai miksei yhtään kommenttia? Noh, matsi puolessa välissä, tilanne 2-2, meillä on YV alkanut ilm. toimimaan, mutta Timpaa on joutunut antautumaan kahdesti. Olisko kannatttanut Häkkinen pistää maaliin?
 
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
Re: Blues-Jokerit - Pe 18.02.2005

Viestin lähetti Since 1981
Perjantai-illan kunniaksi puolityhjä Blues-halli joutuu katselemaan Hannu "Huulikiilto" Jortikan munatonta käsilaukkukiekkoa noin kaksi ja puoli tuntia. Edellisen illan tappiollisen Jyp-ottelun jälkeen Jortikka ei juuri poikennut maneereistaan, vaan haukkui jälleen joukkueen "suuret johtajat", Metropolitin ja Jantusen. Kummallista, että aina kun peli ei kulje, se täytyy projisoida johonkin/joihinkin. Onneksi Jokerit on kuitenkin niitä ainoita organisaatioita maailmassa, joissa vielä näin toimitaan tällä tiimihenkeä mädättävällä tavalla.

Kun kerran kyseessä on perjantai-ilta, kiinnostus Jokereiden ja Kilon poliisin leireissä kohdistuu siihen, tuleeko Marko Jantunen joukkueen bussilla Länsiauto-Areenalle, vai karauttaako hän omalla autolla? Se on mielenkiintoista myös pk-seudun jalankulkijoiden kannalta, koska perjantai-iltana sitä ei paljon promilleja laskeskella - ei ainakaan Jantunen.

Itse pelistä tulee varmasti yksi perjantai-illan parhaista otteluista sm-liigassa. Itse uskoisin Hand-cockin olevan oivassa vedossa, kuten koko erän yhdessä alkukauden matseista (saattoi olla viime kaudella). Väittäisin myös, että koska Hjallis halusi tuoda Jokereiden kannattajille paljon NHL-tähtiä ihailtavaksi, niin nämä Paul Kariyat & kumppanit vastaavat todella Hjalliksen kimeään huutoon - meren takaa. No joo, ei irvailla. Kyllähän Hjarkimo toi Cum-Belin ja Väänäsen puolustuksen tueksi. Tosin Väänästä ei ole vielä näkynyt, vaikka olen yrittänyt tihrustaa. Missä mies lienee? Toivottavasti löytyy pian, sillä Roman Vopatin siperialaisesta selkäsaunasta toipunut Margus Kananperä palaa Jokereiden vemppaosastolta takaisin. Hän tarvitsee varmasti kaiken tuen, sillä RipTheHeadOff.com:in tietojen mukaan Vopat aikoo tulla katsomaan illan ottelua.

Hauskaa tekstiä suoltaa poika. Kysymys kuuluukin mitä liimaa pöllit amiksesta ja nyt nuuhkit? vai käytätkö kenties samoja suonen sisäisiä kuin "Pis (in) your head Koff " Kamalahti? Poikahan viisastelee kuin Kuhdan ja Söderholmin hauikset yhteensä! = Ei ole mitään millä pullistella!

Olispas taas hauskaa...
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Filppula tehnyt maalin ja Varis 1+1. Muuten peli on taas tutun tiukkaa. Pääasia on kuitenkin että on saatu tehtyä enemmän kuin yksi maali.

Edit: Olisihan se peli tietenkin mukava voittaakin. 3-3...

Edit2: Se oli jo ilmeisesti liikaa vaadittu 4-3... Syvällä mennään taas vaihteeksi.
 
Viimeksi muokattu:

sammyc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kiitos Espoo! Tätä me tarvitsimme, ehkä toivo vielä elää säälipleijareihin? Kommentteja pelistä paikallaolijoilta kiitos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös