Blues-Ilves 19.02.2003 LänsiAuto Areena

  • 3 146
  • 41

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Keskiviikkona Bluesin vieraaksi saapuu Ilves, joka on jo sivunnut kauden ennätystään, ilves on pelannut kaksi ottelua peräkkäin ilman tappiota, viimeksi Ilves pystyi samaan lokakuun lopussa jolloin se pelasi tasapelit Pelicansin ja HPK:n kanssa. Viime pelissä Ilves varasti pisteen Jokereilta ja sitä ennen se otti jatkoaika voiton JYPistä. Bluesilla taas on kuusi tappiotonta ottelua peräkkäin. Viimeksi Blues tasasi JYP:n kanssa pisteet Jyväskylässä

Bluesilta ei liene kukaan pois ottelusta, Ilveksen tilanteesta saa kertoa joku asiasta tietävä.

Blues-Ilves 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)

12.21 1-0 Sarno (Stapleton-Tuomainen)
17.17 1-1 Laamanen (Helminen) YV
24.21 1-2 Viitakoski (Laamanen-Helminen) YV
34.56 2-2 Vykoukal (Caloun-Hurme) YV
43.51 3-2 Caloun (TElomo-Määttä)
56.59 4-2 Hurme (Caloun-TElomo) YV

Myllys 7+7+7=21
Satosaari 13+13+17=43
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ei tätä peliä saa eikä voi hävitä. Ei pahempaa pakkovoittomatsia ole. No, luotettan omiin ja sanotaan 5-2. Kyllä se Viitakoski ne kaksi maalia Oksan taakse tekee.

Sarnon pisteetön putki on jo neljä (vai viisi) ottelua. Nyt homma muuttuu ja mies tekee tehot 1+2. Ylönenkin pääsee maalin makuun.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Luulen melkein, että Myllys saa lepovuoron joko tässä tai torstain Ässät-ottelussa. Oksa on pelannut kaksi ottelua Ilvestä vastaan ja Blues on hävinnyt molemmat. Toki ei tappioista voi pelkästään häntä syyttää.

Pakkovoitto-ottelu, kuten Nikkekin totesi. Uskon, että Blues pitää pisteet kotonaan lukemin 5-1. Maaleista vastaavat Tuomainen, Sarno, Vykoukal, Caloun ja Nieminen. Ilveksen ainokaisen iskee Printz.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilvekseltä poissa on vain kautensa jo kolmisenkymmentä kierrosta sitten päättämään joutunut puolustaja Ville Koistinen. Toinen puolustaja Tomi Källarsson pelaa liigan avauskierroksella sattuneen loukkaantumisensa jälkeen vasta kolmatta otteluaan, joten hänen peliaikansa jäänee vielä ainakin tässä ottelussa vähiin.

Nämä tiedot tietenkin sillä varauksella, ettei alkuviikon reenit tuota ikäviä yllätyksiä tai ettei joku ehdi sairastumaan ottelun alla.

Maalivahtivalinta on täysin arvailujen varassa, kuka tahansa kolmikosta saattaa joutua heitetyksi tolppien väliin ja valinnasta riippumatta vahti voi onnistua täydellisesti tai epäonnistua pahoin. Varmaa suorittajaa ei Ilveksen maalilla ole nähty sitten alkukauden huippuvireisen Nissisen, mutta yhden ottelun väläytykseen moket ovat välillä pystyneet senkin jälkeen.

Ilves lähtee altavastaajana tällä hetkellä kaikkiin otteluihin, mutta on kuitenkin raapinut 14 pistettä joulutauon jälkeisistä 15:sta ottelusta, joten Ilves ei etukäteen ole missään ottelussa vailla mahdollisuuksia pisteille. Jos arvioin ottelussa tehtävän viisi maalia, niin varmasti aika lähelle osuu.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Blues vie numeroin 4-2

Maalit:
0-1 Viitakoski
1-1 Kalto
1-2 Helminen
2-2 Tuomainen
3-2 Caloun
4-2 Caloun

Ja Blegin maalissa.... SAMI HEINONEN torjuu 22 laukausta
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Just. Odotusarvona paskaa lätkää, Ilveksen yrittäessä pelata ja Bluesin viettäessä pitkää viikonloppua. Tämän vuoden kotiottelut ovat paria poikkeusta lukuunottamatta olleet aika kamalaa katsottavaa. Ja varsinkin ns. heikkoja joukkueita vastaan ollaan kontattu.

Toivotaan selvää voittoa, ettei tarvi taas vittuuntua hallilla. Ylönen tekee maalin, ja Tero jatkaa hyviä otteitaan.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelko on puserossa, että blues tekee ottelusta taas todella vaikean. Vastassa on (jälleen) paperilla selvästi heikompi joukkue, joka pitäisi hoidella helposti kahdessa erässä ja kolmannessa keskittyä pitämään johto, mutta ei niin ei. Äijät tekevät vastustajan veskarista sankarin ja harmauttavat niiden 2000:nen onnettoman hiukset, jotka ovat tätä kärsimysnäytelmää saapuneet todistamaan. Peli on 1-1 kaksi minuuttia ennen loppua, jolloin Jan Caloun päästää kotijoukkueen kannattajat piinasta iskemällä illan toisen osumansa. Ilveksen vahti torjuu ottelussa 54 ja bluesin vahti 11 kertaa.

Toivottavasti olen todella väärässä ja bluesin pelaajilla on asenne kohdallaan ja mätetään taasen maaleja vanhaan malliin. Ei tätä peliä voi hävitä, ei sitten millään. Samalla tavalla kuin otteluita jypiä, lukkoa, tapparaa tai tepsiä vastaan. Pakko se on uskoa omien ammattiylpeyteen ja sanotaan 6-1.

Kukas pelaa bluesin maalilla? Minä veikkaan Heinosta, pakko se on hänellekin joku peli antaa sopimuksen johdosta. Tyhmäähän se olisi maksaa kaverille katsomossa istuskelusta.
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Ennakkotunnelmia

Näin eilen Raipen ostoksilla yhdessä paikallisessa sekatavarakaupassa ja kyselin häneltä tuntoja ennen peliä. Näin kuningas puhui.
-Mitenkäs olette valmistautuneet koitokseen Bluesia vastaan?
-Teisa on tehnyt meille selkeän roolituksen; Ojasen Janne tuli pitään meille "teatterikorkeakoulua", eli siis kuinka kalastellaan jäähyjä paikalliselle joukkueelle. Me Veskun kanssa saimme olla poissa tilaisuudesta, mutta me taas haeskelimme eareita koko päivän. Eihän sitä tällä ikää pysty kaatuun ilman vammoja. Lisäksi kävimme noutamassa uuden aseemme Nykäsen Matin Ohranjyvään. Masa on luvannu hoidella Bluesin chearleaderit. Ai niin Tinkelle ei tarvinnut ostaa eareita. Nuorempana hän pelasi Valkeakosken ulkojäillä ja on tottunut siihen, että tehtaan pilli viheltää koko ajan korvan juuressa. Eli jos yleisö hänelle vislaa ja buuaa, niin etu kääntyy automaattisesti meille.
- Eikös tämä kaikki ole maksanut paljon... mistäs rahat moiseen?
- Juu, Ripa tuossa teki pikku leikkauksia syksyllä ja nyt viimeisenä hän vuokrasi tuon vastapäisen pukukopin kilpailevalle paikallisvastustajalle. Oli meinaan pieni työ selittää, miksi me vuokraamme sitä, eikä kaupunki enää. Mutta sinne uppos kuin väärä raha.
- Eli keskiviikoksi on kuviot kunnossa?
- Kyllä vain. Nykäsen Masa on semmoinen meidän heikko lenkki, jos hän vain hoitaa osansa; niin ei ole mitään hätää.
-Viimeisenä utelen terveenä säilymisesi saloja?
- Oon nykyään soveltanut vanhaa sananlaskua: harhasyöttö pelissä pitää lääkärin loitolla.
- Kiitos Raipe
- Kiitos

Pahoittelut naapurilleni siitä, että tekstini on saanut lieviä vaikutteita hänen teksteitään. Laitetaan vaikka sen piikkiin, että samasta pullosta tässä ollaan juotu.
 
Viimeksi muokattu:

Madko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tästä pelistä on pakko tulla voitto, muu ei kelpaa.
Blues saa jälleen ylivoimansa toimimaan, joten peli päättyy 6-1

1-0 Caloun YV
2-0 Sarno
2-1 Viitakoski YV
3-1 Ylönen
4-1 Hurme YV
5-1 Vykoukal
6-1 Kalto YV

Torjunnat
Heinonen: 8+7+5 = 20
Satosaari: 12+15+10 = 37
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kyllähän tässä tosiaan on kyse aikamoisesta pakkovoitosta.

Siinä tapauksessa, että peli on yhtä jumissa kuin Saipa-pelin alkupuolella, tulee todella tylsä kiekkoilta, mutta tottakai toivotaan maalihanojen aukeamista.

Eikös Kapanen sanonut Jyp-pelin yhteydessä Calounin ansainneen 5-6 syöttöpistettä, mutta kaverit eivät vaan saaneet sisään.

Tässähän voisi olla paikka antaa Calounille hieman parempia kavereita.
Hurme mielestäni sopii hyvin Janin rinnalle, mutta kyllä siinä voisi olla joku joka saa useammin kuin kerran kuukaudessa kiekon sisään toisena kaverina.
Calounin rinnalle voisi kokeilla ydhistelmää Sarno - Hurme - Caloun tai Tuomainen - Sarno - Caloun tai miksei sitä alkuperäistä tarkoitusta eli Tuomainen - Ylönen - Caloun, joka tosin taitaa olla mahdoton ajatus enää.

Eiköhän Hannes kuitenkin lähde otteluun samoilla ketjuilla, kunhan elättelin hieman toivoa.

Kaiken järjen mukaan Bluesin tulisi taistella tästä pelistä voitto, kuten myös huomenna Porissa. Saataisiin ero Jypiinkin nostettua kolmeen pisteeseen ja ehkä lisättyä siitäkin.
Ilves on kyllä toisaalta pelannut varsin mallikkaasti viime aikoina, joten ei taideta päästä helpolla tänään.

Veikkaan tulokseksi jotain tyyliin 4-2 tai 3-1.
 

vili19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit lavan alla
Niinpä niin, kaksi pistettä olisi nyt tarjolla mutta ei kuitenkaan ihan suoraan punaisen maton päässä olevalta tarjottimelta.

Ipa on kuitenkin piristynyt aivan viime aikoina ja nämä ns. pakkovoittopelit etenkin ennakolta ajatellen heikompia joukkueita vastaan ovat olleet aikalaista takeltelua tämän vuoden puolella, poikkeuksena ehkä ainoastaan matsi Pelicansia vastaan tammikuun alussa. Jos jätkät lähtee parkkivalot päällä matkaan, tyyliin Lukko- ja Saipa-matsit, niin Ipalla on melko varmasti tuliaisina täydet kaksi pistettä Mansen suuntaan ja tämä jamppa lähtee lasarettiin kohtuullisen hedarin saaneena.

Bluesin kokoonpano pysyy kai pitkälti samana ja veikkaisin ratkaisevassa roolissa tässä matsissa olevankin akselin Sarno-Mike-Veke, josta ainakin Mike ja Sarno voisivat tehdä byyrin mieheen. Etenkin Sarno voisi alkaa pikkuhiljaa heräilemään pienehköstä lamastaan. Heinosta vois mun mielestä kokeilla maalilla joko tänään tai huomenna Porissa.

Omiin luotetaan tänäänkin kuten aina, ja pistetili karttuu kahdella pisteellä lukemin 3/5-2, joko jatkoajalla tai ilman. 5 maalia siinä tapauksessa, että lauotaan hanakasti eikä vain siirrellä kiekkoa äijältä toiselle, eikä myöskään ajauduta joka kerta Ipan päädyssä vain kulmiin painimaan. 3 maalia siinä tapauksessa, että Honza joutuu ottamaan ohjat omiin käsiinsä ja vie meidät jatkoajalle, jossa Mike ratkaisee.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Aamun harjoituksissa maalivahteina häärivät Heinonen ja Myllys.
Mihinköhän Oksa on hävinnyt?
Veikkaampa, että maalissa aloittaa tänään Sami...
Lopputulos on ja pysyy: 4-2
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Sarno tekee varmaan 5+4 pisteet ja menee seuraavat 5-7 peliä ilman pisteen pistettä...

Olen optimisti ja veikkaan 4-2 Bluesille.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kotijoukkue blues tänään

Jarmo Myllys, Maalivahti AK
Sami Heinonen, Maalivahti

1. kenttä

Tero Määttä, Vasen puolustaja AK
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK

Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä AK
Markku Hurme, Keskushyökkääjä AK
Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä


Cory Murphy, Vasen puolustaja
Sebastian Sulku, Oikea puolustaja

Peter Sarno, Vasen laitahyökkääjä
Mike Stapleton, Keskushyökkääjä
Marko Tuomainen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
Rami Alanko, Oikea puolustaja

Kari Kalto, Vasen laitahyökkääjä
Juha Ylönen, Keskushyökkääjä
Miika Elomo, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Janne Jalasvaara, Oikea puolustaja

Timo Hirvonen, Hyökkääjä
Niko Nieminen, Vasen laitahyökkääjä
Olli Ahonen, Keskushyökkääjä
Matti Näätänen, Oikea laitahyökkääjä

Myllys siis jatkaa maalilla, onkohan Heinosen vuoro Porissa.

Bluesin sivuilla oli kysytty Oksan tilanteesta ja Nikin mukaan Oksa on täysin kunnossa, mutta on tällä hetkellä ns. kolmonen. Laatikainen toipuu vielä kuumeesta.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Bluesin nykyinen kokoonpano taitaa olla pyhä asia tai jotain kun sitä ei ikinä muuteta. Siis eihän nykyisessä kokoonpanossa varsinaisesti mitään vikaa ole mutta tämä olisi ollut hyvä sauma pienelle kokeilulle. Tuskinpa siitä haittaakaan olisi ollut.

Edelleenkin ihmetyttää Näätäsen vahva asema joukkueessa. Tämä poikanen Keravalta on ollut joukkueen ylivoimaisesti turhin jätkä jo parisen kuukautta mutta silti poika on kokoonpanossa joka ilta. En ymmärrä minkä takia Hire ei edes saa näyttöpaikkaa. Siis onhan Hire puupää ja puukäsi mutta sopii ainakin pelityyliltään paljon paremmin neloseen kuin Näsä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Näätänen oli kait jonkinlainen Kapasen "löytö", se selittäisi uskomattoman luoton. Mitäänhän Näsä ei ole aikaan saanut pitkään aikaan, surffari mikä surffari.

Noita laukaisuprosentteja tsekkailin tuossa eräänä päivänä, Hurme on niissä ihan liigan eliittiä, muistaakseni 13,08% tai jotain. Pari kaveria koko liigassa menee ohi, eli ei voi puukädeksi haukkua. TElomo onkin sitten yksi liigan epätarkimpia yhdessä Jussi Tarvaisen kanssa. Myös Vykoukalilla on huonot prossat ja paljon vetoja.
 

pinky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Blågula
Bluesin nykyinen kokoonpano taitaa olla pyhä asia tai jotain kun sitä ei ikinä muuteta. Siis eihän nykyisessä kokoonpanossa varsinaisesti mitään vikaa ole mutta tämä olisi ollut hyvä sauma pienelle kokeilulle. Tuskinpa siitä haittaakaan olisi ollut.

Voisitko olla, että yritetään jäädyttää kokoonpano pleikkareita ajatellen? Loukkaantumisten takia ketjuja päästiin hiomaan liiankin kanssa joulun jälkeen.
 

Murdoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues (to the bone)
Mulla iskee silmään toi kolmosketju... Miksi ei Niko Nieminen oo Miikan paikalla oikeassa laidassa? Ketju Kalto-Ylönen-Nieminen oli aivan loistava ennen Nikon loukkaantumista. LäskiMiika ei saa mitään aikaseks siinä (paitsi ehkä pari jäähyä) ja Nikokin on mun tietääkseni toipunu ihan täysin loukkaantumisestaan...
 

Kumipatja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Murdoc
Mulla iskee silmään toi kolmosketju... Miksi ei Niko Nieminen oo Miikan paikalla oikeassa laidassa? Ketju Kalto-Ylönen-Nieminen oli aivan loistava ennen Nikon loukkaantumista. LäskiMiika ei saa mitään aikaseks siinä (paitsi ehkä pari jäähyä) ja Nikokin on mun tietääkseni toipunu ihan täysin loukkaantumisestaan...


Sitä samaa itsekin ihmettelen. Niemisellä on kova hinku takaisin pelaamaan loukkaantumisen jälkeen, mutta joutuu tyytymään paikkaansa nelosessa. Ettei vaan siinä illasta toiseen istuessaan kyllästyisi ja lähtisi ensi kaudeksi hakemaan peliaikaa muualta. Toivottavasti ei!

nimim. Kalto-Ylönen-Nieminen takaisin!!

Ainiin, Blues vie tänään tupsukorvia 4-0. Raipen kovasta yrityksestä huolimatta Jamo pelaa nollan ja Määttä sekä Massa Näätänen iskevät upeat maalit! Ou jeah!
 
Viimeksi muokattu:

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Viestin lähetti ZOOM
Blues vie numeroin 4-2

Maalit:
0-1 Viitakoski
1-1 Kalto
1-2 Helminen
2-2 Tuomainen
3-2 Caloun
4-2 Caloun

Ja Blegin maalissa.... SAMI HEINONEN torjuu 22 laukausta

Ja ZOOM jälleen kerran oikeassa....
Maalintekijät meni vähän mettään;)
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Taas tarjottiin "viihdettä" yleisölle. Muutama harvinaisen tärkeä havainto:

- Monet liigajoukkueet aloittavat kotipelinsä hirveällä rytinällä - Blues aloittaa kahvitauolla.

- Miken kuulapää-look on hirveätä katseltavaa. Sitä paitsi vaikuttaa siltä että kupoli jäätyy kun päässä ei ole hiuksia - siitä saatiin hyvä esimerkki ensimmäisessä erässä kun Mike koomaili alivoimalla.

- Sarno nosti taas vaihteeksi profiilia.

- Snellman teki äijämäisen maalin.

- Näätänen pelasi todella hyvän vaihdon toisessa erässä. Miettikääpä sitä!

- MElomo antoi todella hienon lättysyötön kolmannessa erässä. Meinasin säikähtää.

- Olisipa jo kevät.
 

Kapo

Jäsen
Hajahuomioita illan pelistä.

-Vekellä kova tsemppi. monta kertaa kiersi ilveksen pakkeja ja sai aikaan vaarallisia tilanteita.

-Telomo pois ykkösketjusta, Sarno tilalle.

-Melomolta kohtis peli. nätti niitti Kupariseen.

-Sarno ja Caloun aika saamattomia, vaikka 1+1 ja 0+1 tekivätkin.

-Steippis todella jäässä paikoitellen.

-LA-Areenan pihalla Porche Cayenne!

-Paikalla poikkeuksellisen paljon naiskauneutta... Ilvesfaneja???
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Teemu Elomo loukkaantui, siitä tuo kokoonpanojen muutos. Niko Nieminen ansaitsi ehdottomasti paikkansa kolmoskentässä, jonka sai juuri tuon TElomon loukkaannuttua. Niemistä vaan enemmän peliin, loistojannu!

Muuten ihan jees peli, vaikka joku voisi hakea ne pelaajatkin kentälle ennen toista erää.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Juhaht
Teemu Elomo loukkaantui, siitä tuo kokoonpanojen muutos.

Elomo sai Jyväskylässä tällin kylkeensä. Tässä pelissä se vamma alkoi vaivaamaan ja lääkärin kanssa pidetyn neuvottelun jälkeen todettiin, että Teemu voisi pelata puudutettuna, mutta sitä ei haluttu tehdä vaan säästettiin miestä. On mahdollista, ettei Elomo pelaa huomennakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös