Blues - HPK La 16.10.2004

  • 11 621
  • 81

Bandana

Jäsen
Avataan nyt tästäkin megatrilleristä otteluketju, kun kaikki espoolaiset kuitenkin haluavat jo lähteä spekuloimaan tätä hallin täyteen vetävää kamppailua. Ennen kuin mennään itkemään nykytilanteesta ja Ruutun kusipäisyydestä, niin käydään ottelua edeltävät faktat läpi.

Blues pelasi torstaina Porissa ja hävisi 5-2, HPK murskasi Saipan kotonaan 7-3. Blues on sarjassa viimeisenä, HPK kolmantena. Tämän ottelun jälkeen Blues on kohdannut kaikki joukkueet.
Viime kaudella Blues dominoi HPK:n vieraillessa Espoossa. Syyskuussa Blues voitti kovan puolustuspelin jälkeen 2-0 Jere Myllyniemen pidettyä nollat, kevään kohtaamisessa Blues voitti vaisun Kerhon 4-1.

HPK:lta näyttää puuttuvan vain Oliver Setzinger, jonka pelaaminen on epävarmaa. Saatan toki olla väärässäkin.
Bluesilta puuttuvat edelleen pitkään poissa olleet Ylönen, Hurme ja Päävalmentaja.

Blues on pelannut kotona viisi kertaa. Voitto HIFK:sta ja neljä tappiota. Kertaakaan ei ole menty jatkoajalle. Blues on tehnyt viidessä kotiottelussa vain 10 maalia. Päästettyjä maaleja 12. Blues on liigan huonoin kotijoukkue.
HPK on puolestaan kolmanneksi paras vierasjoukkue. HPK:n kolmen kotiottelun putki katkeaa ja edessä on sillä kauden viides vieraspeli. Neljästä ensimmäisestä tuli kaikista voitot. Kärpiltä, JYPiltä, HIFK:lta ja Pelicansilta.

Bluesin ylivoimaisesti paras pistemies on ulkomaalaisten pistepörssiä johtava(?) Ladislav Kohn (5+6) ja hän on näin ollen kultakypärä. HPK:n paras pistemies on rankkarispesialisti Jukka Voutilainen tehoilla 6+4.

Nyt voisi tähän copypasteta fiilikset edellisiin matsiin lähdettäessä. Mikään ei ole muuttunut. Tai itseasiassa vielä syvemmälle on menty, jos se vain suinkin on mahdollista.
Mikään osa-alue ei ole kunnossa.

Ennen kauden alkua päävalmentaja(!!!) Virta hehkutti hyvää joukkuehenkeä kun kädetön itkupilli Jan Caloun ei ole enää sotkemassa sitä. Noh, erittäin hyvältä tuo joukkuehenki näyttääkin. Jeah.
Harjoituspeleissä puhuttiin myös fyysisestä ja taklaavasta Bluesista. Öh? Pihlström on ainoa joka taklaa, mikä sinällään on ymmärrettävää. Tässä liigassa kun ei taklata saa. Tänäänkin Pihlström sai 2+10min rangaistuksen taklaamisesta. No, taklattiin tai ei - jäähyjä tulee ihan vitusti. Kolmessa pelissä peräkkäin yli 8 kakkosta. Se on liikaa (no shit sherlock?).

Huhut LA-Areenan laitamilla kertovat että ne kuuluisat lakanat ovat tekemässä paluuta katsomoihin.. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan. Ja lakanoissa tuskin lukee We Believe...

Loppuun vielä tulosveikkaus: 1-6. Määttä 0+0.


Christian Ruuttu - Bluesin syöpä
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Sasha
Loppuun vielä tulosveikkaus: 1-6. Määttä 0+0.

Joo. Tosi kiva peli tulossa. Sen verran sekaisin minä olen, että kun kerran sattumalta tarjoutuu ilmaiseksi mahdollisuus tällaisen jännittävän taiston näkemiseen, menen katsomaan. Ihan pyyteettömästi, ilman että kukaan maksaisi.

Oikeastaan ainoa pelaaja Bluesista, jonka pelaamista odotan innolla, on Lauri Tukonen. Ei pätkääkään kiinnostaisi katsoa Donaldin surffailua ja muiden turhautumista. Toivottavasti pelistä saisi edes jotakin revittyä irti. Tuossa edellisessä viestissä faktat tulivatkin jo varsin hyvin esille. On turha odottaa kuuta taivaalta, kun sellaista ei kuitenkaan sieltä meille tipu.

Olisi varmaan kaikille hyväksi, jos jollakulla olisi valtaa ja kanttia poistaa meidän ego-Christian organisaatiosta. Samalla Hanttakin voisi mennä muualle. Tietysti tuntuu vähän epäoikeudenmukaiselta syyttää pelkkää valmentajaa, sillä tähän soppaan on osansa ollut varmasti pelaajillakin. Ja ylemmällä johdolla. Joka kausi kun ollaan kuitenkin enemmän tai vähemmän alisuoritettu. Hannu Kapasen aikoja tulee silti väkisin ikävä. Silloin meillä oli sekä pelityyli että viihdyttävä pelityyli.

Eiköhän Kerho pyörittele Bluesia jossakin henkisessä eritteessä. Niin edellisetkin vastustajat ovat tehneet. Se ei vaadi kovin suurta onnistumista.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei helvetti, juuri kotiuduttu Porin tuskasta ja nyt pitäisi ajatella jo seuraavaa matsia. Ei tuolla pelillä ole mitään jakoa Kerhoa vastaan, joten saa nähdä kuinka paljon tulee turpaan.

Veikkaan lukemia 2-6, Bluesin maalintekijöinä Määttä ja Kohn.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Sasha
Pihlström on ainoa joka taklaa, mikä sinällään on ymmärrettävää. Tässä liigassa kun ei taklata saa. Tänäänkin Pihlström sai 2+10min rangaistuksen taklaamisesta.
En viitsi kommentoida peliä sen enempää, mutta pakkohan on korjata että ei Pihlström jäähyä taklaamisesta saanut vaan kakkosen nahinastaan Pentikäisen kanssa (väkivaltaisuus). Tuo kymppi tuli vaan sitten ekstrana kun kaveri heitti hanskat jäähän (Pentikäinen ei heittänyt).

Blues oli kyllä melko huono Ässiä vastaan, mutta Oksan huippupeli voi pelastaa paljon. Uskonkin että Kerho lähtee kotimatkalle kahden maalin tappion kera (viimeinen tyhjiin). Tulevat kuitenkin sen verran takki auki peliin.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Peliin virittäisin Lakanan Ruutulle kenkää.

Peliin en pääse, mutta toivon todella se olevan viimeisen pelin, jonka Ruuttu LA-Areenalla ylimielisenä katselee. Saisi se Jussikin pikkuisen enemmän kiinnostua touhusta.

Nyt on koko Espoon jääkiekko pelissä. Koko organisaation on katsottava peiliin. Ruuttu olisi tosiaan kaivannut sitä peiliä toimisto huoneeseen jo aikaisemmin kuten täällä Tapsa kirjoittikin. Nyt postitettakoon se peili hänen kotiinsa ja mies mukana.

Muutoksia on tapahduttava.

Blues ei ole ollu koskaan näin syvällä. Tilanne on äärimmäisen masentava. Pelkään yleisömäärien pysyväksi jäävää romahdusta, myös tämän kauden jälkeen. Uhan alla on koko pääsarjakiekkoilun tulevaisuus Espoossa. Asiat voidaan pelastaa, mutta nyt on alettava tapahtumaan. Tämä kausi on äärimmäisen tärkeä Espoolle. Nyt ei ole enää mahdollisuutta ajatella, että ehkä sitten ensi kaudella. Jos ei nyt - ei koskaan.


-------------------------------------------------------------------------------
Ruutulle kenkää!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Fanit!
Lakanoita hallille, itse tähän operaatioon en valitettavasti pysty (syytä voi tiedustella yv:llä jos niin kiinnostaa), mutta toivon että edes yksi fani ottaisi tilanteen niin tosissaan ja raahaisi jonkun lakanan hallille mukanaa.

Ihan sama mitä siinä lukee.

Blues häviää yllättäen tämänkin ottelun.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Onpa siellä etelärannikolla pessimistiset fiilikset. Tilanteen huomioon ottaen en voi teitä kyllä siitä moittia. Mutta eikö Blues ja taannoinen Kiekko-Espoo ole ollut yleensä niskan päällä näiden joukkueiden kohtaamisissa? En hämmästy yhtään, vaikka Kerhon pistesaalis jäisi hyvinkin laihaksi tässä pelissä. Toki toivon, ettei jää.

Blues yrittää joka vuosi olla menestyvä ja mielenkiintoinen joukkue. Toistaiseksi menestyspuolella on onnistuttu selvästi paremmin, myös tällä kaudella.

Jos peli kuitenkin menee sellaiseksi kuin kotijoukkueen fanit uumoilevat, niin kehotan seuraamaan vierasjoukkueen maantierosvonnäköisen nikkarin peliä. Tuskin jättää kylmäksi.
 

riza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, ISO-K Fan Club
Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että turpaan tulee ja kunnolla. Bluesin nopeaakin nopeammat vahvistukset ja luovat hyökkäyskuviot eivät pärjää kerhon kiekkoa päätyyn heittäville etanoille.

2-7 Hahl juhlii hattutemppua, Bluesin maaleista vastaavat Tukonen ja Kohn
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Hämisläisten Lelut patterin välissä?

Niin, Janne Laukkasen sopimus hämeenlinnalaisen HPK:n takalinjoille lienee purettu, sillä villit huhut kertovat Lelun huseeraavan huomenna kotijoukkueen vaihtoaitiossa Bluesin vastuuvalmentajana.

Tästä huolimatta kuitenkin toivotan myös kaikki turenkilaiset heinon puolesta kiihkoilijat tervetulleiksi huomenna Espooseen. Kannattaa kuitenkin huomioida ison maailman realiteetit ja aloittaa kolehdin kerääminen viimeistään Klaukkalan kohdalla, sillä Areenan pysäköintialueella ei saa alennusta, vaikka viime vuosituhannen muinaisjäämistöstä säilötty DX Corolla ei kokonaan täytäkään ökymersun mukaisesti mitoitettua parkkiruutua.

Itse ottelutapahtumaan liittyen on toki harmillista, että Urpon kohtalonruletti on arponut juuri HPK:n siksi joukkueeksi, johon Bluesin konttaus päättyy laukaisten uuden aikakauden vahvan nousukiidon merkeissä. En kuitenkaan malta olla toteamatta, että se on teille vanajanlinnan vittumarkoille ihan oikein.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Shayne
Niin, Janne Laukkasen sopimus hämeenlinnalaisen HPK:n takalinjoille lienee purettu, sillä villit huhut kertovat Lelun huseeraavan huomenna kotijoukkueen vaihtoaitiossa Bluesin vastuuvalmentajana.
No höh, luulisi sinun Bluesin kannattajana tietävän että Laukkanen teki Bluesin kanssa ihan varmasti sopimuksen viime vuoden toukokuussa ja on siitä lähtien kuulunut joukkueen puolustuksen parhaimmistoon.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Läpihuutojuttu?

Näinhän tätä matsia Bluesin fanit tässä ketjussa markkinoivat. No, saa nähdä sitten, oikein tekisi mieli paikanpäälle mennä katsomaan, olisiko Kerholle kerrankin mahdollista voittaa Espoossa, sillä niin harvoin tämä on tapahtunut runkosarjassa, HPK:lle vaikein vierasvastustaja Jokerien jälkeen, ollut espoolaisjoukkueen koko "maineikkaan" liigavisiitin ajan.

Olisiko murskavoitto hyväksi vai pahaksi Bluesille? Pitäisikö Kerhon antaa pisteet vaan sen vuoksi, että Ruuttu ja Virta saavat lisää aikaa toteuttaakseen itseään? Onko Bluesissa mikään juuri muuttunut, kun on vaihdettu valmentajaa? Entä kun on vaihdettu toimitusjohtajaa? Entä kun on vaihdettu omistajaa? No halli. Entä kun on vaihdettu hallia? Täällä puhutaan jo espoolaisen SM-liigajoukkueen häviämisestä liigakartalta. Haittaisiko se ketään? Niin, no, minne sitten motivaationsa hävittäneet pitkän uran tehneet kiekkoilijat dumpattaisiin? Kelle veikkaisimme kauden alla "nousukautta tähtiin"? Mitä jäisimme paitsi?
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Designer
Mutta eikö Blues ja taannoinen Kiekko-Espoo ole ollut yleensä niskan päällä näiden joukkueiden kohtaamisissa?

Se nyt on aivan se ja sama mitä menneisyydessä on tapahunut sillä tämän hetken joukkue ei tule voittamaan ketään koskaan missään. Melkein jopa toivon oikein kunnoon tappiota bluesille, jospa se Salonojakin vihdoin heräisi tekemään jotain bluesin ottaessa kunnolla pataansa 2500:n katsojan edessä.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Musta Kyy: "Haittaisiko se ketään? Niin, no, minne sitten motivaationsa hävittäneet pitkän uran tehneet kiekkoilijat dumpattaisiin? Kelle veikkaisimme kauden alla "nousukautta tähtiin"? Mitä jäisimme paitsi?"

Niin, ettepä varmaan mistään. Suremaan jäisi se yksinäinen peltirumpu, Reiska ja minä. Kaipaamaan jäisivät ne joukkueen 10 fania, hyvin maksettua suojatyöpaikkaa vailla olevat pelaajat ja työharjoittelupaikkaa vailla olevat entiset liigapelaajat. Työministeriö joutuisi etsimään uuden yhteistyökumppanin tuolle "Entisistä Huippuurheilijoista - tulevaisuuden tähtien tekijöitä" -ohjelmalleen.

En usko voittoon ottelusta. En sitten yhtään. Vision sanoi osuvasti. Tässä ei ole historioilla mitään merkitystä. Ei tälläistä lamaa ole ollut Espoossa ikinä. Kyllä joukkue on aina haastamaan kyennyt kenet tahansa aina jo K-Espoo ajoista lähtien. Nyt ei kykene. Eikä kykene ennen kuin tulee kunnon muutoksia.

Laukkaselle onnea kiirastuleen. Sääliksi käy miestä.

-----------------------------------------------------------------------

RUUTULLE POTKUT
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lähtekäämme Espooseen

Huomenna olisi sitten aika ruokkia lehmät, huoltaa rakkorit, pakata pussikaljat, kiristää anorakin nauhat ja lähteä onnikalla kohti Espoota.

Eilisessä pelissä Saipaa vastaan Kerhon pojat saivat vihdoin maalihanat auki. Vielä kun saavat ylivoiman toimimaan kunnolla, niin siinähän on sitten espoon pelureilla ihmettelemistä. Kerho napsii voittoja voiton perään sekavallakin pelillä ja ainahan voitto kelpaa tuli se sitten millä tyylillä tahansa.

Itse odotan Rudolfilta #8 lisää maaleja sekä oivaltavia syöttöjä. Maalissa Wiikman olisi kiva ylläri. Ketjuista on vielä vaikea sanoa mitään, koska Setzingerin pelikunnosta ei ole mitään tietoa. Jos ei ole pelikunnossa, niin uskon, että Kerho jatkaa samalla kokoonpanolla, millä pari viime peliäkin on pelattu.

Huhujen mukaan Hämppälinnasta/Kuninkaidenlaaksosta on tulossa pari bussilastillista holtittomasti käyttäytyviä nappiverkkarijannua.

p.s. Minkähän takia nämä Bluesin lauantai pelit alkavat vasta klo 18.30?

nim. "Jää lauantaisauna väliin ja pitäisi illalla ehtiä maatalon emäntiä vokottelemaan"
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Huomenissa Kerho saa vastaansa siis suomalaisen jääkiekkoilun suurimman vitsin. Espoon Bluesiin lähinnä verrattava setti löytyy vormuloista, Toyota*. Kovaa ei mene kuin rahaa.

Mikään ei puhu viihdyttävän pelin puolesta. Blues on Blues, Kerho pelannee vieraspeliään. Ottelun alkamisaika kuitenkin houkuttelee katsastamaan pelin ja paikalliset XX-kromosomin kantajat. Mitenkäs muuten tuo Esbån yöelämä, onko yhtä hanttaa kuin joukkueen meno?

Lauantain tst-parit:

TM vs. TM
Vierasjoukkueen TM alistaa maalilla, syötöllä ja parilla säntäyksellä. Kotijoukkueen TM on muuten kuin koko Blues pienoiskoossa, kaikki eivät vain voi olla akiheinoja.

Ämeerikan avut Wilson vs. Holden
Vähän käy Wilsonia sääliksi, ei auta muu joukkue ja Toivolakin on vastaan. Holden taasen johtaa SM-liigan parasta ketjua. Huomisen tehot 2+2.

Hantta vs. J.J
Noh, toinen on yksi valtakunnan pystyvimmistä ja viime aikoina parhaiten menestyvimmistä valmentajista, toinen ei.

Kyllähän noista sen 0-7 saa ynnättyä.

ps. meillä olisi yksi varsin Bluesin näköinen mies, V-P Laitinen, pistetäänkö päikseen vaikka Alankoon?


*Ettei tulisi väärinkäsityksiä, Toyota, varsinkin se jo mainittu Corolla-malli, toimii siviilikäytössä ihan ookoosti. Taisi olla jo toinen yhtymäkohta Espooseen.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Re: Lähtekäämme Espooseen

Viestin lähetti Jomppa
Huhujen mukaan Hämppälinnasta/Kuninkaidenlaaksosta on tulossa pari bussilastillista holtittomasti käyttäytyviä nappiverkkarijannua.

Onko tietoa mihin päin LA-areenaa tämä järjestäytynyt nappiverkkarikansa olisi sijoittumassa pelin aikana?

Voisi vaikka kääntää DX Corollan nokan kohti sivistystä huomenna.
 

vellinaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Lähtekäämme Espooseen

Viestin lähetti Jomppa

p.s. Minkähän takia nämä Bluesin lauantai pelit alkavat vasta klo 18.30?

nim. "Jää lauantaisauna väliin ja pitäisi illalla ehtiä maatalon emäntiä vokottelemaan"

Siksi, kun edellisenä iltana on oltu vokottelemassa, eikä oikein pysty heräämään vielä viideksi.

Lakana hoituu huomiseen peliin.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Valmentajista

Viestin lähetti tuuski
Hantta vs. J.J
Noh, toinen on yksi valtakunnan pystyvimmistä ja viime aikoina parhaiten menestyvimmistä valmentajista, toinen ei.

Eipä J.J. ole mielestäni mitenkään erityisesti osoittanut olevansa yksi valtakunnan pystyvimmistä valmentajista. Jalonen & sitä kautta Kerho ei ole voittanut ainuttakaan välieräsarjaa, vaikka sen voittamiseen on ollut varsinkin toissa ja sitä edellisellä kaudella vallan pätevä pelaajamateriaali käytettävissä. Hanttakaan ei pystyisi estämään esim. tämän kauden Kerhoa ottamasta paikkaa runkosarjan neljän parhaan joukossa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Re: Lähtekäämme Espooseen

Viestin lähetti Jomppa
p.s. Minkähän takia nämä Bluesin lauantai pelit alkavat vasta klo 18.30?
Sen takia että ehtii ottaa kunnon pohjat päivän aikana, ei tuota peliä selvinpäin kestä.

Paikalla ollaan ja toivottavasti jotain on jo siihen mennessä tapahtunut. Lakanoita täälläkin odotellaan, harmi ettei itse keksi rustaamaan mitään. Tämä säälittävä räpellys ansaitsisi "Ruuttu ulos" lakanoita noin tusinan verran.

Ai niin, turpiin tulee. Sanotaan 1-5, Bluesin maali Haakana, syöttäjä Määttä. Voutilainen tekee 3 häkkiä amiksille.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Re: Lähtekäämme Espooseen

Viestin lähetti Tribal
Onko tietoa mihin päin LA-areenaa tämä järjestäytynyt nappiverkkarikansa olisi sijoittumassa pelin aikana?
Veikkaisin alakerran Hesburgeria. Sehän on vähän kuin Linnanmäki Helsingissä - pakko mennä kun kerrankin on tilaisuus. Areenan henkilökunta varmasti avustaa poseerausvalokuvien otossa, niin pääsevät kaikki kerralla kuvaan.

Joku kysyi Espoon yöelämästä. Espoon katujen lauantai-illat ovat tätä nykyä hyvin värittömiä, mihin on syypää Espoon poliisi, joka männä maanantaina meni ja pidätti Piispankylän tuhopolttajan.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Lähtekäämme Espooseen

Viestin lähetti Jomppa

p.s. Minkähän takia nämä Bluesin lauantai pelit alkavat vasta klo 18.30?


Eivät ole vielä kello 17.00 mennessä päättäneet kuka on ykkös-, kuka kakkos-, kuka kolmosvalmentaja. Eikä toimitusjohtajastakaan ole varmuutta.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Re: Valmentajista

Viestin lähetti Begbie
Hanttakaan ei pystyisi estämään esim. tämän kauden Kerhoa ottamasta paikkaa runkosarjan neljän parhaan joukossa.

Et voi olla tosissasi?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Pakkohan tämä on nähdä!

Espoolaisten sääliminen jos mikä on mielestäni sairautta. Maassa makaavalle parasta lääkettä on antaa potku arimpaan paikkaan ja kaupan päälle vielä kuusi lisää.

Tosin omasta mielestäni Espoon Bluesin ns. jääkiekkojoikkue on selvittänyt sarjan alun jopa yllättävänkin hyvin. Onhan sieltä kaavittu yksi voitto ja muutama säälipistekin. Hyvällä valmennuksella ja johtamisella, keskinkertaista hieman heikommatkin pelaajat voidaan pienelläkin rahnukalla saada siis puhaltamaan yhteen hiileen ja tekemään tulosta. Tämä jos mikä antaa toivoa muille pikkuseuroille.

Huomisessa pelissä kuitenkin Espoon Blues on toivottoman tehtävän edessä. Vastaan luistelee sentään liigataivaan kiintotähti ja sumeilematon hallitsija, HPK.

Sikälimikäli homma toimii vierelevilta ursuksilta kuten olettaa sopii, ja miksi ei toimisi, niin ottelun jälkeisessä saunaillassamme nautiskellaan sen seitsemää Ritaripaitojen maalia. Jääkiekkoilun Heartmixinäkin tunnettu kotiryhmitelmähän jää luonnollisesti ilman nautinnon hetkiä.

Ja kun kerran on alkuun päästy, niin laitetaanpa loppuun huomisen illan yksplusyhdet: 1+1. Menkööt vaikka Tuukkalle.

Minä voin pissiä lakanaan tekstin: HANTTA VAIHDETTAVA CHRISUUN JA PÄIKSEEN NYT HETI TAI ME EI TULLA TÄNNE ENÄÄ IKINÄ! PAITSI SITTEN KUN NE VAIHDETAAN TAAS UUDESTAAN! SITTEN VOIDAAN TULLA, EHKÄ!
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Wiikman on ollu yleensä aina tosi paska Länskärillä.
Lähtisin kokeileen Puurulalla.

Muita päivänpolttavia aiheita:

- Kumpi on paskempi, V-P Laitinen vai Espoo Blues? Pitkällisen mietinnän jälkeen tulin siihen tulokseen, että V-P Laitinen = Blues. Siitä ei mitään käsitystä, että miten tuollainen yhtälö voi olla mahdollinen, mutta niin se vain on.

- Pelaako mystinen JB Bluesin paidassa?

- Sokerina pohjalla tietysti se, kuinka monta maalia Hannu "hannuväisänen" Väisänen tekee? V: monta.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Lähtekäämme Espooseen

Viestin lähetti Tribal
Onko tietoa mihin päin LA-areenaa tämä järjestäytynyt nappiverkkarikansa olisi sijoittumassa pelin aikana?

Voisi vaikka kääntää DX Corollan nokan kohti sivistystä huomenna.

Ei sitten minkään sortin hajua, koska teemme matkaamme fanibussin kyydissä ja tätä kautta myös liputkin tulevat. Kai ne on jostain seisomakatsomosta. Asiaa kannattaa varmaan tiedustella Lippupalvelusta, että mistähän päin hallia oli/on varattuna lippuja vierasjoukkueen hulttiojannuille. Tai sitten soittamalla suoraan Christian "Ruudun Christian" Ruutulle. Puhelinnumeron alku on sama kuin Manella. Samalla voi tiedustella töitä laitteenkäyttäjänä Bluesin tulevasta valmentajakarusellista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös