Blues-HIFK To 25.11.2004

  • 23 031
  • 178

Nelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskomatonta skeidaa!

Miten te jaxatte ESPOOLAIS fanit jauhaa niin paljon skeidaa..?

Jos IFK saa maalilla enemmän meteliä hallissanne, niiin luulis sen viestitävän teidän kiekkoilusta KAIKEN!!
Oliko päädyn jengi tänään viettämässä pikkujouluja vai mikä siinä on että ns:ta FANI-RYHMÄSTÄ oli vaan 1/3 paikalla.. ei voi ymmärtää!!?

Teillä olis paremmat saumat jos vähän jaxaisitte kannustaa omianne, paremmin te pelaatte vierissa kun "himassa", vai?

Oisko syytä hankkii samanlaiset banderollit ku narreillakin on, tosi makeet!? Ainakin jotain tarttis tehrä ihan silläkin osastolla..

Fakta on se, mitä ALLUkin on sanonut, NEVER NOTHING huutomerkki huutomerkki

Ps. teistä ei oo mihinkään, lande suvisaaristossa menee myyntiin, ja halvalla! (tää ei todelakaan oo mikään provo..:) ) Koittakaa nyt piristyä, ihan plyysiläisellä oikeesti..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Daespoo
Pistikö muuten kukaan merkille tokan erän kahta vikaa minuuttia jolloin kaikki tuntuivat unohtavan kiekon ja vuorotellen jakoivat niittejä? Ihan kuin joku äänetön sopimus että vuorotellen taklataan kovaa, ketään ei kiinnostanut se kumilätkä. Harvoin näkee moista suomi-kiekossa, mukava yllätys.

Kyllä vaan, täyttä asiaa. Kumilätkää ehtii hakata 58 minsassakin kylliksi. Kun taklataan ja osataan myös ottaa vastaan, ei pelistä välttämättä tule kuumaa, vaikka suuri osa voivottelijoista niin luuleekin. Tänäänkin oli itse asiassa aika rauhallinen tunnelma läpi koko matsin kiitokset Japan onnistuneen tuomaroinnin. Kaikki tiesivät, että ajaa saa ja pelasivat sen mukaan. Monesti "kaikki kontaktit vihelletään" -matsit, joiden tarkoitus on leikata kaikki tunteet pois, aiheuttavat itse asiassa paljon enemmän tunnekuohuja kuin perusäijämatsit. Ja niiden mukana tulee sitten pikkusika ja mailalla hakkaaminen, kun muuta ei saa tehdä. Levosen Japalta erinomainen ilta, homma pysyi hanskassa ja linja piti. Levonen on parhaimmillaan juuri tällaisissa matseissa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Uskomatonta skeidaa!

Viestin lähetti Nelson
Miten te jaxatte ESPOOLAIS fanit jauhaa niin paljon skeidaa..?


Vittu sä oot turha. Vai meneex näin paremmin jakeluun?
 

blues75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo United
Huomioita

a) Parempi voitti. Onneksi olkoon IFK:lle!
b) Tuomari oli erinomainen
c) Jullit ne jaksaa lässyttää samoista asioista. Perinteiden luominen on vähintään yhtä tärkeää kuin niiden ylläpitäminen. Katotaan tilanne, kun meidänkin jengi on satavuotias?
d) Mulla menee Vallilan vuokrayksiöni myyntiin. Sääli, että yks
vähän varattomampi jullikka jää hetkeksi asunnottomaksi.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti Daespoo
Vittu että vituttaa niin saatanasti nyt....Ei siksi että Blues hävisi (noh, ehkä vähän sekin) mutta sen takia että meille tarjottiin näin saatanan munaton esitys. HIFK oli tänään totaalisen kaadettavissa mutta Oksan ja puolustuksen peli oli täysin surkeata, itse asiassa en ole koskaan nähnyt noin paskaa peliä Oksalta.


Juu, tottakai Hifk oli kaadettavissa. Kaikki ovat kaadettavissa.
Käsittämätöntä että aina kun me (HIFK) voitetaan, niin se ei
johdukaan siitä että oltais millään tasolla hyviä, vaan vastustajalla sattuu juuri silloin osumaan paskin peli miesmuistiin!!??

Hatunnosto Kibelle!!!!
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Näinköhän Espoolaisleirissä on reenattu kovasti (näistähän niitä selityksiä aina haetaan) karjala-tauolla ja sen jälkeenkin? On kyllä sen verran tukkoista ollut viime aikoina. Myös Jokerit-pelissä, vaikka siinä pakka pysyikin kasassa. Ja veskari. Sen jälkeen neljä päivää väliä ja sama selkeä linja jatkuu. Varsinkin Kola on ollut todella kankea kaikissa tauon jälkeisissä peleissä, vaikka Pitkämäkeä vähän nöyryyttikin.

Tästä pelistä; HIFK pelasi todella hyvää ja järkevää kiekkoa ja ansaitsi kaikki pinnat ilman muuta. Ilman toisen erän hetkellistä notkahdusta olisi nähty likipitäen täydellinen vieraspeli. Pakka on nyt todella hyvin kasassa punaisilla.

Bluesin esitykseen ei ole paljon lisättävää. Joku tuolla vertasi peliä vanhojen hyvien aikojen höntsäilyhokiin, mikä oli hyvin sanottu. Ei paljon vauhtia, mutta paljon maaleja ja ihan mukavasti taklauksia. Vain asenne jäi puuttumaan. Siis kotijoukkueelta.

Ei noussut klassikoksi tämä. Paitsi Kiben osalta, loistoesitys.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Balderis



Juu, tottakai Hifk oli kaadettavissa. Kaikki ovat kaadettavissa.
Käsittämätöntä että aina kun me (HIFK) voitetaan, niin se ei
johdukaan siitä että oltais millään tasolla hyviä, vaan vastustajalla sattuu juuri silloin osumaan paskin peli miesmuistiin!!??


Ottakaahan jätkät ny vähän iisimmin. Harvoimpa täällä tulee IFK:n vastustajan hienoa peliä kehuttua, vaan kyllä siinä tulee ennemminkin omat haukuttua. Tähän samaan syyllistyvät jokaisen joukkueen fanit. Aina.

Tämä ei sitten koskenut sua helmut henk. kohtaisesti, vaan kaikkia samankaltaista läppää heittäviin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Balderis (ja miksei kaikki muutkin), käsi ylös ne joiden mielestä HIFK pelasi jotenkin erikoisen hyvin. 4 päästettyä maalia (joista yksi tosin ns. freak goal), selkeä häviö laukausten määrässä, aloitusten voitossa, taklausten määrässä jne.

Ei, ei todellakaan pelannut erikoisen hyvin, itse asiassa sanoisin että HIFK pelasi normaalia huonommin verrattuna useampaan tämän kauden peliin (olen ollut paikanpäällä katsomassa n. 12 HIFK:n matsia + televisiopelit) Maalipaikkoja oli n. 10 joista tehtiin 7 maalia. Jos pelaajat kuten Ruutu ja Petrell pystyy läpiajoista (tai lähes sellaisista) pistämään Oksan satanolla kahville niin se kertoo varmaan Oksankin tasosta eilen kaiken oleellisen, mitenkään väheksymättä ko. pelaajia joiden taidot ovat ihan muilla osa-alueilla.

En ymmärrä miksi tämä pitäisi ottaa negatiivisena asiana, hyvät joukkueet voittavat huonommallakin pelillä.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Daespoo
Ei, ei todellakaan pelannut erikoisen hyvin, itse asiassa sanoisin että HIFK pelasi normaalia huonommin verrattuna useampaan tämän kauden peliin (olen ollut paikanpäällä katsomassa n. 12 HIFK:n matsia + televisiopelit) Maalipaikkoja oli n. 10 joista tehtiin 7 maalia.

En ymmärrä miksi tämä pitäisi ottaa negatiivisena asiana, hyvät joukkueet voittavat huonommallakin pelillä.

Voihan se olla, että voitto naapurista loputtomalta tuntuneen provoilujen jälkeen tuntuu niin hyvältä että...

Hifk on pelannut kauden aikana paljon sellaisia pelejä missä pyöritetään vastustajaa mennen tullen, ei saada maaleja ja vastustaja vie pelin.

Ehkä paska peli näyttää tosi hyvältä kun niitä maaleja ns. vahingossa/helposti tulee.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Daespoo
Balderis (ja miksei kaikki muutkin), käsi ylös ne joiden mielestä HIFK pelasi jotenkin erikoisen hyvin.

Minkälainen jääkiekkotausta sinulla on? Veikkaan että aika vähäinen? Tai et ainakaan arvosta viisikkopelaamista?

IFK pelasi eilen kauden parhaan pelinsä, jos otetaan pois se 5 minuuttia 2. erän lopusta. Laukaukset eivät kerro pelistä mitään. Bluesilla ei ollut eilen mitään jakoa, niin hyvin toimii tällä hetkellä IFK:n viisikkopeli. aina oli kaveri tukemassa toista, Blues ei päässyt maalipaikkoihin kuin tuurilla ja sitä tahtui todella harvoin. Kun otetaan pois toi 5 minuutin jakso, sanoisin että Bluesilla oli pelissä 2 maalipaikkaa.

Ja toinen asia, jossa IFK on tällä hetkellä aivan mahtava, on pakkien avauspeli. Seuraappa IFK:n pakkien toimintaa kuinka rauhallisesti IFK:n pakit avaavaat pelin ja lähes 100% varmuudella se saadaan auki omalle kaverille vapaaseen paikkaan keskialueelle.

En voi sanoa kuin että mun silmä lepäsi eilen ja paljon! IFK:n peli on todella uomissaan. Ja myös Ara oli asiasta TÄYSIN samaa mieltä pelin jälkeen. Kontrolli peliin oli upeeta. Sen näkee mm. siitä että koskaan ei ole paniikkia omassa päässä. Osa Blues faneistahan tämän toki huomasikin ja siitä kunnia heille!

Kaikki eivät vaan tajua mitä jääkiekko on ja mitä se vaatii. Kunhan IFK saa Maddeenin riveihinsä, ehdotan että seuraatte kaveria todella tarkasti. silloin huomaatte mitä tarkoittaa se, että ei ole paniikkia koskaan, ollaan aina sijoitettu oikeaan paikkaan, taistellaan joka kiekosta loppuun asti, tehdään kaikki pikku asiat oikein ja silti ei koskaan olla täysin tyytyväisiä oman peliin. Aina etsitään parannettavaa. Ja hei tällaiset kaverit ovat yleensä vielä hyökkäyspäässäkin nerokkaita. Tällaisesta kiekosta ja tällaisista kavereista minä pidän.

edit: yksi kunnia Bluesille: te haluatte ja osaatte taklata. Siinä yksi syy miksi minulla ainakin nousi Blues eilen aivan eri tasolle joukkueena. Todella hyvä homma!

Nelosen toimittajakin tajusi eilen miten hyvä lätkämatsi oli Espoossa. Sitä se todellakin oli!
 
Viimeksi muokattu:

molari

Jäsen
Jep, on tullut nähtyä myös useampi HIFK:n peli ja täytyy nostaa hattua jengille siitä, että pystyy simppelillä taktiikalla ja peruspelillä hoitamaan pisteitä kotiin vai väittääkö joku, että esim. 4 viimeistä voittoa olisi ollut jotenkin silmiähivelevää kiekkoa. Tolla taktiikalla, edellyttäen, että maalivahtipelinne toimii, HIFK on aika kova luu.

Eilisestä vielä sen verran, että Bluesin hommassa näkyi taas firmatason amatöörivalmennus vai tulikohan ihan yllätyksenä, että Oksa ja ykkönen oli totaalipaskoja, siihen se peli ratkesi. Jotain olisi varmasti voinut yrittää tehdä myös pelin aikana, se, että Kola sai liukua 20 min jäällä, kertoo pelinlukukyvystä tarpeeksi. Maalivahdin vaihdollakin olisi voinut yrittää joukkuetta herätellä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Owen
Minkälainen jääkiekkotausta sinulla on? Veikkaan että aika vähäinen? Tai et ainakaan arvosta viisikkopelaamista?

No itse lopetin lätkän pelamisen jo 15 vuotiaana mutta aktiivisesti on seurattu sekä SM-liigaa että NHL:ää jo 15 vuotta. Mites itse?

Viisikkopelaamista arvostan tietysti, miten se liittyy tähän? Viisikkopeli ei mielestäni ollut mitään ihmeellistä HIFK:ltakaan eilen.

Viestin lähetti Owen
IFK pelasi eilen kauden parhaan pelinsä, jos otetaan pois se 5 minuuttia 2. erän lopusta.

Höpöhöpö, joko sinua hämää maalimäärät tai sitten et ole itse käynyt katsomassa HIFK:n pelejä.

Viestin lähetti Owen
Laukaukset eivät kerro pelistä mitään.

Se kertoo sen että peli oli huomattavasti tasaisempi kuin mitä maalimäärät osoittavat.

Viestin lähetti Owen
Kun otetaan pois toi 5 minuutin jakso, sanoisin että Bluesilla oli pelissä 2 maalipaikkaa.

No nyt viimeistään tiedetään että olit aivan eri pelissä. Ei niitä paikkoja hirveästi ollut mutta huomattavasti enemmän kuin 2. Itse asiassa niitä paikkoja oli matsin aikana suunnilleen samanverran kuin HIFK:llä, erona oli YV:n toimimattomuus sekä läpiajojen puute (joka johtui osaksi Bluesin pakkien umpisurkeasta avauspelistä ja osaksi HIFK:n pakkien hyvästä sijoittautumisesta)

Viestin lähetti Owen
Ja myös Ara oli asiasta TÄYSIN samaa mieltä pelin jälkeen. Kontrolli peliin oli upeeta. Sen näkee mm. siitä että koskaan ei ole paniikkia omassa päässä.

no ei kai siellä mitään paniikkia tule kun yksikään vastustaja ei viitsinyt karvata! Lue Rautakallion kommentit niin tiedät kuinka paljon hän tykkäsi Bluesin yrityksestä eilen.

Viestin lähetti Owen
Kaikki eivät vaan tajua mitä jääkiekko on ja mitä se vaatii. Kunhan IFK saa Maddeenin riveihinsä, ehdotan että seuraatte kaveria todella tarkasti. silloin huomaatte mitä tarkoittaa se, että ei ole paniikkia koskaan, ollaan aina sijoitettu oikeaan paikkaan, taistellaan joka kiekosta loppuun asti, tehdään kaikki pikku asiat oikein ja silti ei koskaan olla täysin tyytyväisiä oman peliin.

Jos oikeasti seuraisit jääkiekkoa niin tietäisit tuon saman jo nyt ilman että joudut lukemaan Ilta-Sanomien lööpeistä. Kaikki jotka ovat NHL:ää seuranneet vähäänkään viimeisten vuosien aikana tietävät jo tuon. Älä tule tänne leijumaan millään lehdistä varastetulla 'analyysillä'.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Toisinajelija
Ja tuliko maalia kohti yhtään laukausta siniviivalta hyökkäystilanteesta pois lukien 1. maalin ylivoiman löysä vippi? Ei taida yksikään meidän pojista osata vetää suoraa syötöstä.
Tuli, yksi kappale, ensimmäisessä erässä ylivoimalla vedettiin (Lehtinen/Niskanen?) suoraan poikittaissyötöstä maalia kohti, Stathos torjui. Tämä varmaan riittää Rockylle, sillä jo pidemmän aikaa on matseissa näyttänyt siltä, että treeneissä kentällisten hyökkäysalueen peliä harjoitellaan viidellä nollaa vastaan.

Bluesin valopilkut eilen löytyivät kolmos- ja nelosketjuista. Ykkösketju täysin yössä, joku mainitsi tehot 0+0, mutta mielestäni se ei riitä kuvaamaan eilistä esitystä, sillä omissa ropisi näiden aikana luvattoman paljon. Välillä ykkönen jätettiin vaihtovuoroissa penkille istumaan, kunnes kentälle päästyään jälleen soi omissa.

Oksalta todella huono esitys eilen, haparointia ja imurointia.

Daespoo, tuo mainitsemasi Kolanos-->Vihko -töniminen takaviistossa Bluesin maalista oli kyllä samaa tapahtumaketjua kuin Juhaht:n ja MaV:n tarkoittama, tarkemmin sanoen sen päätös.

edit: voi vittu että toi lainaaminen on joskus vaikeeta
 
Viimeksi muokattu:

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Samoilla linjoilla Daespoon kanssa. Eipä tarvinut vierasjoukkueen kovin kummoisia esittää täyden pistepotin saavuttamiseksi. Itse asiassa aika rutiinisuorituksella ilman sen kummempia revityksiä voitto tuli. Tasoituksen (joka muuten meni täysin maalin edessä muniinsa puhallelleleiden Holman ja Rudyn piikkiin) jälkeen pelko oli perseessä, mutta rutiinilla ja Killen huimalla vireellä mentiin lopulta kolmannessa ohi.


Kille vetää ykkösen muita pelureita mukanaan, Holmalla ja Lennulla on mahtava paikka päästä pelaamaan tämän snaipperin rinnalla. Molemmat pääsevät ammentamaan oppia Kuhdalta ja kartuttamaan rutiiniaan liigaympyröissä, kun välitöntä pelkoa peliajan tippumisesta ei ole. Lennulle vielä onnittelut komeasta maalista.

Rutiinivoitto, 3 täppää ja pikkuveli takaisin ruotuun, siinä kai ne eilisillan olennaisimmat.

edit: Ai niin, Kohnilla tuntui stikki heiluvan aika kovasti. Toivottavasti Korpisalo tarjoaa miehelle omaa lääkettään. En pistäisi pahitteeksi episodia, jonka seurauksena olisi pienoinen kantoside/pilliruokintakuuri.
 
Viimeksi muokattu:

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voittava maalivahti

Hienoa Dave, olit tänään voittava maalivahti! Nyt meillä on jo 2 voittavaa maalivahtia, pari viikkoa sitten ei yhtään. Tämähän alkaa näyttää hyvältä.

No olihan siellä pari muutakin ketkä pelasivat ok (Kibe, Z, Lennu, Söde ym.), mutta suurin kunnia voiton pelanneelle veskallemme.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Daespoo
No itse lopetin lätkän pelamisen jo 15 vuotiaana mutta aktiivisesti on seurattu sekä SM-liigaa että NHL:ää jo 15 vuotta. Mites itse?

En viitsi täällä ruveta "saavutuksiani" sen enempää mainostamaan, mutta jos se sinua oikeesti kiinnostaa, laita vaikka yv. tulemaan.

Ei kannata jatkaa tätä kinastelua sen enempää. Minua IFK:n eilinen esitys mielytti TODELLA paljon. Ja olen sentään nähnyt tänä vuonna lähes kaikki IFK:n kotipelit ja muutamia vieraspelejäkin. Peli on aina kahden joukkueen aikaansaama juttu ja joka kerta on kenenkään mahdoton sanoa johtuiko voitto/tappio enemmän omasta vai vastustajan pelistä. Aina se on sekoitus molempia. Sen takia onkin aika turhaa jankuttaa että jos me oltais yritetty jne. On osattava katsoa molemmat puolet pelistä, oma ja vierasjoukkue. Ja eilen ei varmasti ollut paras Blues kentällä, se on selvää. Mutta IFK oli myös erittäin hyvä ja teki Bluesin pelin erittäin hankalaksi.

Ja mitä Maddeniin tulee, niin voin sanoa että se on niitä harvoja miehiä joita oikesti ihailen. Minulle ei koskaan ole olleet suuressa arvossaan Calounit ym. kaverit, jotka kyllä tekevät pisteitä, mutta eivät ikinä laita itseään likoon haalarihommissa. Tästä syystä tätä miestä tulee seurattua ja myös luettua hiukka enemmän (myös Ilta-Sanomista :)).
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Bismarck
Kiitoksia IFK! Putki jatkukoon vielä pitkään. Jotenkin vaikuttaa, että K. Kuhta on edelleen kehittynyt pelaajana. Kaveri on ottanut kentällä yhä enemmän dominoivaa roolia eli kaveri pitää kiekkoa lavassa, järjestelee tilanteita ja tekee maaleja. Ei enää mikään paloposti :)

Paloposti mikä paloposti. Hyytyy tärkeissä peleissä pleijareissa ja tekee pisteitä vain näitä sarjan heittopusseja vastaan. Turha jätkä, ei yhtään IFK:n näköinen kaveri. Vai mitä toverit?

StevieY
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tjaah. En hetkeäkään epäillyt, etteikö IFK veisi ottelua, niin vaivattomalta kaikki näytti jopa 3-3 tilanteessa. Iloista katsottavaa oli tietenkin Kibe, ja erityisesti yhteistyön löytyminen Lennun kanssa. Kolmikosta Eetu oli kyllä melko pihalla, ja saa ottaa osansa kahdesta takaiskusta. Mukayrittämistä, prkl.

Taklauksia jytisi kiitettävästi. Propsit Bluesille Landonin niitistä Jereen ekassa erässä, ja Haakanan veretseisauttavasta jysäyksestä Vopatiin. Maaleja ja taklauksia... öhhh... anteeksi nyt vaan, mutta nautin kovasti. Miumaumukkaa :)
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Viestin lähetti Owen

IFK pelasi eilen kauden parhaan pelinsä, jos otetaan pois se 5 minuuttia 2. erän lopusta. Laukaukset eivät kerro pelistä mitään. Bluesilla ei ollut eilen mitään jakoa, niin hyvin toimii tällä hetkellä IFK:n viisikkopeli. aina oli kaveri tukemassa toista, Blues ei päässyt maalipaikkoihin kuin tuurilla ja sitä tahtui todella harvoin. Kun otetaan pois toi 5 minuutin jakso, sanoisin että Bluesilla oli pelissä 2 maalipaikkaa.


höpöhöpö... sä oot seurannu peliä TXT tv:stä?
eilinen peli oli 2 erää todellista hulabaloo kiekkomentiin edestakas ja nurkissa, ei mitään järkeä pelissä kummallakaan.

HIFK:lla hieno YV taktiikka. Takana Söde - Jere laidoilla Kibe ja Z ja edessä Saarinen. Toimiva kuvio tuloksellisesti ja kädellisesti.
Ensimmäisistä kuudesta maalista ainut "tehty" maali oli mielestäni HIFK:n 1 maali. YV kuvio jälkeen. Varsinkin HIFK:n maalit nro. 2 ja 3 olivat todella erikoisia. Ruudun läpiajoa seurasi viheltämättä jäänyt kamppi ja kolmaskin oli vähän erikoinen nopeasti tullut tilanne muistaakseni.

Blues oli heikko, mutta niin oli HIFK:kin. Koko peli oli sellasta pelailua jossa HIFK sattui tekemään enemmän maaleja. Kummallakaan pelissä ollut oikein enempää tunetta ku katsomossa vaihtoaitioiden takana.

Pelissä muutamia hienojataklauksia, varsinkin Haakanan niitti, Vopat puikotti muttei päässyt ohi, tippui ja nousi heti. Mielestäni Vopat pelasi taas hienon pelin, ainut Ulkomalaisvahvistus mielestäni. Ruutu ajoi maalinedessä 2.erässä? hirmuniitin Kohin päälle mutta Kohn´kin nousi tyylikkäästi heti ylös sen enempää kuumenematta, kuten kaikissa taklauksissa pelissä oli tapana.

Ihan hyvää viihdettä mutta ei missään nimessä hienoa jääkiekkoa.

Miinukset
- - - Hank Pikkarainen, voi voi ehdin kehua edellisiä otteita
- - Joonas Vihko, ei oikein mitään, käsiä ei ole ja kivitalonkokoinen apina selässä
- Kultanen, yleisesti taitaa olla turhankallismies tämäntasoiseksi peluriksi, välillä pahoja jäätymisiä

- - -Oksa, no ei nyt varsinaisesti torjunut mitään
- - Osa Blues junnuista, tuntui pelkäävän ajoittain HIFK:n liikkuvia jääkaappeja ja kontakteja heidän kanssaan
- Kolanos, vaisu ilta.. olisiko Jakella osaa asiaan, kokoajan ainakin pientä "jutustelua" heidän kesken
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Viestin lähetti StevieY
Paloposti mikä paloposti. Hyytyy tärkeissä peleissä pleijareissa ja tekee pisteitä vain näitä sarjan heittopusseja vastaan. Turha jätkä, ei yhtään IFK:n näköinen kaveri. Vai mitä toverit?

StevieY

Ja helppohan se on pelata, kun on tommoset ketjukaverit...
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti tant gredulin
Taklauksia jytisi kiitettävästi. Propsit Bluesille Landonin niitistä Jereen ekassa erässä, ja Haakanan veretseisauttavasta jysäyksestä Vopatiin. Maaleja ja taklauksia... öhhh... anteeksi nyt vaan, mutta nautin kovasti. Miumaumukkaa :)

Olen nähnyt ainoastaan YHDEN IFK-fanin palstalla joka.. ei välttele vastustajan taklauksien ilmaisua. Sinä olet toinen.

Loistavaa.

ps. Blues vei fyysisesti
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Tommy
Olen nähnyt ainoastaan YHDEN IFK-fanin palstalla joka.. ei välttele vastustajan taklauksien ilmaisua. Sinä olet toinen.

ps. Blues vei fyysisesti

Vittu jos en ole toinen, niin taklaan nyt seinään!...(fuck, ohi meni)

Tulen erikseen kehumaan ja kiittämään siitä, että Bluesissa HIFK on löytänyt hengenheimolaisensa. Blues pistää lihaa likoon ja pelaajat selvästi tykkäävät näistä HIFK-matseista. Juttelin Alangon kanssa aiheesta ja hän vahvisti asian. Eilinen matsi olisi voinut mennä niinkin, että toinen joukkueista olisi seisonut keskialueella kepit ojossa ottaen vauhtia pois. Näin ei tapahtunut ja eilen saatiin myös oppia taklausten vastaanotosta puolintoisin. Vopat ei koskaan inise tai filmaile, kun häntä taklaa puhtaasti. Ei eilenkään, ei edes Mäen aivotärähdyksen tuoneen niitin jälkeen. Tuostakin Vopat syytti vain itseään. On vain surullinen tosiasia, että liigassa ei pahemmin ole pelaajia, jotka lähtisivät Vopatia edes puhtaasti taklaamaan. Siksi häntä lähinnä tökitään ja kahvataan ja silloin pääsee esiin Vopatin huono puoli; filmaaminen. Kovan taklauspelin Vopat kestää myös vastaanottajana, kun taklauksia jakelee itsekin. Diggasin myös siitä, että niiteistä tuli kuitti; Jere taklasi en muista kenet > Wilson Jeren, Haakana Vopatin, hetken päästä Ruutu Haakanan. Ja kukaan ei inissyt mitään.

Bleg, pitäkää toi juttu ja taklatkaa muitakin joukkueita vastaan. HIFK on haalarihommissa kaikissa matseissa ja kun niin pelaa, ei tule kovin pahoja muniinpuhaltelujaksoja muutenkaan. Bleg ei ole muissa matseissaan TPS:ää lukuunottamatta pelannut riittävän lihaisasti ja syynä tähän pidän samaa kuin Alpon aikaan oli HIFKissä; valmentaja ei ole ajantasalla. Ei saa joukkueesta irti sen parhaita puolia.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jeren taklauksen kohteena oli Immonen, allekirjoitan yo. tekstin täysin muutenkin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Daespoo
Jeren taklauksen kohteena oli Immonen, allekirjoitan yo. tekstin täysin muutenkin.

Tässä aikani kuluksi sommittelin HIFK / Bleg -yhdistelmän, jolla voisi lähteä jotain taitokiekkoyhdistelmää vastaan.

Ruutu - Kolanos - Wilson
Karalahti - Haakana

Pirjetä - Vopat - MacLean
Zidlicky - Määttä

Petrell - Holma - Telomo
Saarinen - Alanko

Melomo - Porthen - Järvinen
Kultanen - Benysek

Mukana myös jonkun verran käsiä, jos saisi pari pistettäkin joskus.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti JHag
Tässä aikani kuluksi sommittelin HIFK / Bleg -yhdistelmän, jolla voisi lähteä jotain taitokiekkoyhdistelmää vastaan.
Pelaavatkos herrat Kuhta ja Söderholm sitten siinä taitojoukkueessa?

t. nimim. "tasapuolisuus ei oo reilua"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös