Blackhawks 2007-2008

  • 156 488
  • 670

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Seurasin tuon viikonlopun Toronto-ottelun ja siinä #88 Kane pelasi jo kuin vanhat konkarit. Jos Kane pysyy terveenä ja välttyy loukkaantumisilta, niin hän tulee keikkumaan siellä pistepörssin kärkipäässä luultavasti kauden lopussakin. Aika huikeaa settiä vasta 19-vuotiaalta keltanokalta.. ja tosiaan viime yönä saldo 2+2.
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Aika huikeaa settiä vasta 19-vuotiaalta keltanokalta.. ja tosiaan viime yönä saldo 2+2.
Noh eipä liioitella. Kane on vasta 18 vuotias. Täyttää kuitenkin vielä tänä vuonna 19. :)

Pitää kuitenkin yhtyä MacInniksen sanoihin ja todeta että Kane on kyllä pelannu hienosti, samoin on koko ketju. Eipä taida olla pelkoa, että hänet lähetetään takaisin junnuseuraan tms. Viisi matsia on tullu katottua tällä kaudella ja pari pelaajaa tuntuu olevan tällä hetkellä aika turhia, nimittäin Bourque ja Burish. Bourque ei ole esittänyt mitään ihmeellistä niissä peleissä missä hän on saanut peliaikaa ja hänen tilallaan voisi kokeilla ihan huoletta jotain toista. Samoin Burish on jäänyt ihmeelliseen hyödyttömään "aukkoon" tai ainakin omaan silmään se on tältä vaikuttanut. Varsinkin Burishin puolustuspelaaminen 5vs5 tilanteessa on karmeaa katseltavaa. Jotenkin näyttää siltä että mies on aina väärässä paikassa väärään aikaan. Kauden ensimmäisissä peleissä Burish yritti raivoisasti ja taklasi, mutta nyt sekin vähä on hiipunut. Parissa pelissä ollut ketju Samsonov-Perreault-Burish oli suorastaan huono. Okei, eihän nämä ole paljoa yhdessä pelannut, mutta kentällä äijien ajatukset eivät natsanneet lainkaan.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Huomenna lauantaina olisi vastassa surkeasti kautensa aloittanut Thrashers. Tämä pitäisi klaarata kunnialla kotiin, että vaaka kallistuisi jälleen voittopuoliseksi (5 voittoa, 5 tappiota). Kymmenen ottelun jälkeen näyttää siltä, että ainaskin lännen puolella tappelu paikasta keväisessä pudotuspeli-auringossa tulee olemaan tiukkaa!

Onko kellään tuoretta tietoa Havlatin tilanteesta?

Kaikille Inkkari-faneille vielä muistutukseksi, että Canal+ näyttää seuraavan parin-kolmen viikon aikana 4 Hawks peliä! Näistä kaksi on maanantai-iltojen uusintalähetyksiä (Predators & Dead Wings), sekä kaksi suoraa ottelua (Blues & Dead Wings), jotka tulevat viikonloppuna!
 

chelios77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Sergei Samsonov

Hawksin otteita seuranneet voisivat kertoa että miten Samsonov on esiintynyt ja pärjännyt jäällä sillä tehot 0+2 -6 kymmessä pelissä ei ainakaan minua vakuuta pätkääkään.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Jason Williams näyttää jengille hienoa johtajuutta tällä hetkellä. Tärkeitä maaleja. Pääasia, että tappioputki meni poikki, ja viivan luona pysytään. Ruutu-Toews-Kane ketjua on kyllä kiva katsella. Varsinkin toi Patrikin kiekonkäsittely pienessä tilassa on tuollaista Havlatmaista. Seabrook sai kyllä semi törkeän tällin päähänsä.. :(
 

M10

Jäsen
Seabrook sai kyllä semi törkeän tällin päähänsä.. :(

Taklaus ei ole törkeää nähnytkään. Käsi visusti kropassa kiinni, luistimet jäässä eikä edes tullut pahasti jäljessä. Osui olkapäällä/olkavarrella Seabrookia päähän, koska tämä oli juuri sillä hetkellä kyyryssä. Epäonnea tuossa oli enemmän ja tuomarit olivat ajantasalla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Hawksin otteita seuranneet voisivat kertoa että miten Samsonov on esiintynyt ja pärjännyt jäällä sillä tehot 0+2 -6 kymmessä pelissä ei ainakaan minua vakuuta pätkääkään.

Itse olen muutaman pelin nähnyt ja Samsonovin pelaaminen ei ole vakuuttanut. Kiekonmenetyksiä tulee paljon ja liian vaikeaa yrittää. Saisi mielestäni yksinkertaistaa peliä.

Sen sijaan tulokaskaksikko Kane ja Toews on pelannu vähintäänkin odotusten mukaan. Kanen peliäly on kyllä loistava. Ylivoimalla tulee juonikkaita syöttöjä ja pisteitä on tullut kuin liukuhihnalta. Lisäksi Ruutu täydentää kaksikon peliä hyvin omalla fyysisellä pelillään.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Hawksin otteita seuranneet voisivat kertoa että miten Samsonov on esiintynyt ja pärjännyt jäällä sillä tehot 0+2 -6 kymmessä pelissä ei ainakaan minua vakuuta pätkääkään.

Heh, FR#1 sitten jatkaa samaa menoa uudessakin joukkueessa, todellakin 3,25 M$ arvoinen pelaaja :)

Jos esitykset jatkuvat tuollaisina, niin buy-out ei liene mahdoton vaihtoehto ja Samsonov löytänee itsensä vanhalta mantereelta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jos esitykset jatkuvat tuollaisina, niin buy-out ei liene mahdoton vaihtoehto ja Samsonov löytänee itsensä vanhalta mantereelta.

Ei ole Savardkaan ollut tyytyväinen Sammyn otteisiin, vaan on pitänyt hänet poissa kokoonpanosta viimeisten kahden pelin ajan. Samsonov on itsekin myöntänyt, että yliyrittämisen puolelle menee, koska haluaa todistaa olevansa viime kautta parempi. Yhden pelin nähneenä (Torontoa vastaan) Samsonovin liike on edelleen hyvää, mutta hyvin väkinäistä ja vailla ajatusta hänen pelaamisensa oli, ainakin tuossa pelissä.

Buy-out ei liene mahdoton vaihtoehto, mutta aika epätodennäköinen. Sopimusta on kuitenkin jäljellä enää tämän kauden loppuun ja tämä kausi on vasta alussa. Samsonov saa varmasti vielä mahdollisuuden osoittaa kykynsä Blackhawksissa, mutta palkkansa veroisia esityksiä tuskin tullaan näkemään. Paikkaisi nyt edes Salmelaisen..
 

Sammaltukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Chicago Blackhawks, SM-liiga Tappara
Taistelu jatkuu. Väliin mahtui pari heikompaa peliä, vaikka otteluja hallittiinkin. Hawks näyttää ainakin laukausten mukaan hallitsevan pelejä. Kyllä on ihanaa toi Lang ja Williams kaksikon peli, siihen kun saadaan vielä Havlat mukaan niin on kaksi kovaa kenttää. Wisniewski ollut iloinen yllätys pakkiosastolla ja Seabrook pienoinen pettymys viime aikoina. Samsonov voitaisiin vaihtaa johonkin kokeneeseen pakkiin! ;)
 
Samsonov on ollut Chicagossa toistaiseksi kuin Tony Salmelainen vol. 2. Huomaa kyllä, että yliyrittämisen puolelle menee. Itse en silti vielä ihan lopullisesti ole toivoani menettänyt Samsonovin suhteen.

Tosin niitä ilonaiheita on riittänyt sen verran reilusti, ettei yksi Samsonov saa koko kurssia pakkasen puolelle. Jason Williams on taas vaihteeksi näyttänyt miksi hänelle kannattaa antaa vastuuta. Nuorisoketjun otteista on tässä edes turha mainita. Tämä vitja kun tuntuu jo nyt olevan toisinaan kaikki kaikessa joukkueelle.

Edelleen Blackhawksissa on liikaa näitä jämäpelaajia, joista ei näytä tulevan yhtään mitään. Rene Bourquella ei mikään NHL-joukkue tee mitään. Burishin paikkakin olisi ehkä ennemmin AHL kuin NHL. Ja onneksi Lapointen rahakas sopimus loppuu tähän kauteen, vihdoinkin.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
"The Hawks will play each team in the Central Division twice over the next eight games over a period of fifteen days.

This is going to go a long way in deciding where the Hawks could end up on April 7th, 2008. "

Tässä lainaus Hawks-foorumilta, jengin kotisivulta. Tiukkoja vääntöjä luvassa. Näistä pitäisi ottaa kunnolla pojoja!

Patrick Kane suht odotetusti "Rookie of the month" http://www.nhl.com/nhl/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=342012

Noh, olihan siinä tuo meidän Toews-boy aika kannassa! Helmee settii!
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tosiaan tulossa hienot ajat kun Canal/NASN lähettää monta Hawks peliä tiuhaan tahtiin. Tähän väliin hiukan lähteneiden pelaajien tarkastelua: Handzus ei ole loistanut ainakaan pisteillään 13 pelin saldo näyttää 1+1 ja -7 :) Radim Vrbata 10 2+3 -2 :) Smolinski 12 1+2 -2. Aucoinin nivuset näyttäisivät sentään toimivan 13 1+6 +8.
Kyllä toi junnukenttä pystyy näköjään pyörittämään jengin kuin jengin sekaisin, kyl oli Dallas matsissa taas kiva katella sitä sähinää. Puolustus kyllä hiukan huolettaa, Sopel kompuroi jälleen omituisesti ja loi siten vaaratilanteen.
Hiukan kummeksuttaa tuo Savardin jatkuva lottoilu, miksei joukkuueelle nimetä yhtä kapua vaan leikitään vaihtelemalla A:ta milloin kenenkin paitaan. Toivotaan, ettei se mene enää sekoittamaan junnukenttää..
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Patrick Sharp

Lyhyesti ja ytimekkäästi: loistavaa!

Koska viimeksi on käynyt niin, että 3.erässä sama mies tekee kaksi av-maalia. Kiitos Blackhawks! Tärkeä vierasvoitto.

07:41 SHG - Patrick Sharp, Backhand - Assists: none
17:39 SHG - Patrick Sharp, Snap Shot - Assists: Rene Bourque

Peli päättyi siis 2-3.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Tärkeä voitto! Kane-Toews-Ruutu ilman tehoja, mutta syvyyttä alkaa löytyä koko jengistä. Sormet ristiin, että Hav-A-Lot pysyy kasassa palatessaan kaukaloon. Meillä on entistä vaarallisempi jengi sen jälkeen. Patrick Sharp & Jason Williams etenkin kantaneet kortensa kekoon, yhdessä Langin kanssa. Hienoa. Huomennna illalla sitten jälkilähetys tuosta ensiyön Preds pelistä. Voittoputkelle jatkoa..
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Huomenna siis tuo Preds peli klo 20 alkaen. Canalin ottelu tarjontaa kun juuri katsastin, on viikolla 46 tarjolla kolme Hawks-peliä (Wings-Jackets-Wings)! Uutena otteluna listoille on saapunut tuo Columbuksessa pelattava matsi.

Täältä lähtee iso käsi canalin otteluvalitsijoille :()

Ryhmä näyttäisi olevan hyvällä pelipäällä tuon kolmen ottelun mittaisen notkahduksen jälkeen. Hyvä niin, sillä pisteitä pitää takoa ihan Erkkinä, ettei tule keväällä kiire (täh, Hawks pleijjareissa!? You must friggin kidding me!?).
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tappio Predatorseille viime yönä korpeaa, mutta minkäs voit. Positiivista oli Perreaultin ensimmäinen maali ja Byfyglienin otteet puolustuksessa sekä tietenkin junnukentän ajoittainen paine vastustajan päädyssä. Savy peluuttaa Toewsia alivoimassakin, mikä ei mielestäni ole viisasta, kyllä alivoima roolitukset saisivat olla niin, ettei hyökkäyspään parhaimmistoon kuuluvan pelaajan voimia kuluteta alivoimissa.

Byfyglien tuo puolustukseen rauhallisuutta, laukaisuvoimaa ja sinne kaivattua kokoa. Täytyy vaan yhä ihmetellä miten näppärästi tuo Kane pyörähtelee kiekon kanssa pienessäkin tilassa. Odottelin jo Samsonovia kokoonpanoon, mutta Savy luottaa vaan ennemmin vaikkapa Borqueen.
Predatorsien Ville Koistinen sai hyvin vastuuta jopa ylivoimassa, samoin Mason torjui luotettavasti maalinsuulla. Peli oli kuitenkin tasaisempi mitä numerot antavat ymmärtää, toki viimeinen meni tyhjiin.

Ja vielä yksi vaatimus, Konna ylös !
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nuori ja kokematon puolustus taitaa olla akilleen kantapää tällä kaudella. Otteet heilahtelevat liikaa ja liian usein hyvästä huonoon ja siitä vielä surkeaan Seabrookin, Keithin ja Wisniewskin kohdalla. Sitä samaa heilahtelua saa odottaa myös Bubbalta, jos reissu Chicagossa pitkittyy. Ja kun ottaa huomioon, ettei kokeneempi kaartikaan (Sopel, Johansson, Zyuzin) herätä suurta luottamusta, ei Khabibulinia ja Lalimea kyllä käy kateeksi.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim
Kertokaa viisaammat?

Mites Tuomon kausi on alkanut? Itse ei ole pelejä tullut nähtyä ollenkaan. +/- tilasto näyttää hyvältä, mutta oliko Tuomolta odotettava enemmän tehoja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös