Big Brother Suomi 2021

  • 315 626
  • 1 884

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toksinen maskuliinisuus haiskahtaa tässä rauhanturvaaJajannussa. Kysykää vaikka siltä käyrätorvistilta.

Sitten akateeminen uranainen taloon.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Mä yritin, mutta ei pysty enempää. Vittu mitä paskaa!
Ens vuonna uusi yritys.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kylläpä vaikuttaa tylsältä tämä casting tähän mennessä. Salaa toivon että huhuttu Andypyro olisi oikeasti menossa taloon mutta vaikea uskoa tähän. Luulen että Andy uskaltaisi ottaa yhteen muiden kanssa etenkin jos saa vähän alkoholia verenkiertoon.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tuo Katja on jostain syystä ihan vitun pantavan näköinen. En saatana paljasta, että se on ihan kuin suunnistava ja hiihtävä blondi ex-muijani, mutta nyt kävi näin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kylläpä vaikuttaa tylsältä tämä casting tähän mennessä

Castingin kanssa on nyt näemmä menty se edellä, että porukka edustaa jotenkin ihan supertavallisia ihmisiä, ei mitään sen kummempia friikkejä. Kiintiöblondi ja kiintiöhomo eivät sellaisia enää vuonna 2021 ole..
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Vähän on vaisua kattaus tähän asti ollut.. okei, milffi saattaa tuoda kontenttia kännissä. Odottelemme edelleen kunnon sekopäätä taloon.
 

Barney

Jäsen
No nyt on isäntä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Castingin kanssa on nyt näemmä menty se edellä, että porukka edustaa jotenkin ihan supertavallisia ihmisiä, ei mitään sen kummempia friikkejä.

Siltä vaikuttaa. Harmi vaan että supertavalliset ihmiset on yleensä aivan vitun tylsiä. Ketään ei kiinnosta katsoa kun joku tavis kokkaa ja puhuu kuinka näki kauppareissulla punaisen auton jossa oli hopeanväriset vanteet. Ja pääohjaajana ilmeisesti edelleen Janne ''parasta on kun mitään ei tapahdu'' Virtanen. No annetaan mahdollisuus..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös