Bandy: 5.1 klo. 19 HIFK - Moskva Dynamo

  • 1 782
  • 4

Vagabond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors Idrottsförening Kamraterna, Penguins
Eli tänään pelataan erittäin mieleenkiintoisen ottelun Brahen kentällä. HIFK saa vastaansa periaatteessa Venäjän maajoukkueen, Venäjän avauskokoonpano on melkein sama kuin Dynamon.
Valitettavasti on tänään samanaikaisesti HIFK - Pelicans mutta minä menen ainakin katsomaan Dynamo ottelua. Onko muita täällä jotka tekevät samaa? Olisi hauskaa jos saataisiin kunnon tunnelma otteluun. Onko Stadin Kingit jäähallissa vai Kalliossa? Takkiin tulee varmasti mutta ei se mitään.

Tässä pieni juttu ottelusta:
http://www.kolumbus.fi/hifk-bandy/uutiset.htm#0501

edit. siellä jutussa lukee ainakin että "Stadin Kingit ovat paikalla myös", elikkä loistava tunnelma on tiedossa!
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Suoraan sanottuna jos tänään ei olisi nyt hommia mitä pitää tehdä niin menisin katsomaan bandya (sen sijaan minua saa vetää köniin jos joskus menen katsomaan innebandya), mutta nyt jää valitettavasti väliin. Hienoa, että on tuollainen ottelu saatu järjestetyksi ja toivottavasti yleisöä tulee.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Mockva dynamo ainakin oli tulossa sinne Helsingin suuntaan. Näin heidän bussinsa valtatie 6.lla tänään. Muusta en tiedä.
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja itse ottelu päättyi sitten IFK:n niukkaan mutta ansaittuun tappioon lukemin 1-19 (1-10).

Huh huh. Kyllä olivat sinipaitaiset vieraat kuin eri planeetalla. Niin suuri oli joukkueiden välinen tasoero että turha sen enempää analysoida. Mutta olipahan mukava nähdä millaista bandy aivan huipputasolla on, vaikka Dynamon ei tarvinnut parastaan esittää. Kun joukkue on Venäjän liigassakin iskenyt kymmenen maalia per matsi niin ei todellakaan mikään ihme että Brahiksella nähtiin käsipallolukemat.

Dynamo on täynnä Venäjän maajoukkuepelaajia, joita täydentää suomalainen maailmanmestari, HIFK:n ex-kapteeni Mika Mutikainen. Hienoa oli nähdä herra # 47 jälleen tutussa ympäristössä kurvailemassa. Vaikka "Muti" nyt tekeekin - ansaitusti! - isoa tiliä Moskovassa, niin toivottavasti hän kuitenkin vielä jossain vaiheessa palaa himaan lopettamaan hienon pelaajauransa.

Pieni miinus siitä ettei otteluohjelmaa ollut. Kun myöskään Dynamon pelaajilla ei ollut nimiä selässään niin jäi huomaamatta mm. onko Lomanov jr faijansa tasoinen pillerinpyörittäjä... IFK muuten ehti johtaa matsia muutaman minuutin ajan, kun Late Söderström rankaisi sloboja ottelun alkuvaiheissa.

Yleisöä oli Brahiksella mukavasti ja tunnelma mainio, siitä pitivät Kingit huolen. Varmasti parempi fiilis kuin Jäähallissa samaan aikaan, mutta harmi tietysti että matsit menivät päällekkäin. Jääkiekon SM-liigaa kuitenkin pelataan joka toinen päivä, kun taas Dynamon tasoisia bandyporukoita (vieläpä HIFK-ikonilla vahvistettuna) vierailee Stadissa aniharvoin. Siinä mielessä looginen valinta niiltä, jotka tänään päätyivät jääpallo-IFK:n matsia ihmettelemään.
 

Vagabond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors Idrottsförening Kamraterna, Penguins
Moskva Dynamo on aivan uskomaton joukkue! Niin kuin Henkku sanoi, ne ovat ihan eri planeetalta. Tunnelma oli hyvä läpi ottelun. Meininkiä ainakin riitti! Ärsytti vähän toi venäläjäisten ylimielisyys. Kun ne teki maalin niin ei ollut minkänlaista juhlaa. Ei edes kun ne tasoitti yhteen yhteen. Niillä on varaa ylimielisyyten mutta, come on. Hieman ne pelastivat tilanetta kiittämällä meitä ottelun jälkeen.
Lopuksi iso käsi Mutille, kyllä se on kova äijä!
Kaaaalinkakkalinkakkalinkakala!
Ei kun odottamaan junnu finaalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös