Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 93 095
  • 663

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämähän on aika helppo nyt tässä vaiheessa.

1. Florida Panthers, se ylivoimainen ykkönen. Mun pentuvuosien suosikkijengi, koska niillä oli liigan siistein logo. Kerran lensi veneillessä mun Florida Panthers-lippis tuulen mukana järveen, ja itkuhan siitä tuli. Mut onneks saatin se poimittua sieltä takaisin.

2. New York Rangers, se Original Six-jengien ylivoimainen ykkönen. Kova poppoo, runkosarjan voittaja, ja jotenkin tuntuu, että se on nyt tai ei koskaan tämän rungon osalta. Eli oishan se jees, jos kannu menisi Manhattaniin.

3. Dallas Stars, mistä aikoinaan tykkäsin paljonkin. Eli niihin Brenden Morrowin, Mike Modanon, Sergei Zubovin ja Jere Lehtisen aikoihin. Kuteet oli myös kovat aina kauteen 2012-13 asti, mut nämä nykyiset ei vaan toimi. Niin ja tosi kova jengi nyky-Dallasilla kasassa.

4. Edmonton Oilers. Ei kiinnosta.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Floridan ja Dallasin bandwagonissa ollaan täällä. Kakosta huolimatta Rangers on omia inhokkeja ja Oilers on voittanut jo liikaa historiassaan.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Dallas se on ollut se lännen suosikki jo sieltä Modanon ajoista, niin pistetään Stars ykköseksi. Floridalle toivoisin kannua Sashan takia. Oilers ja Rangers eivät niin innosta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ainoa mikä aiheuttaisi jonkin verran positiivisia fiiliksiä on Dallas. Ei ole koskaan jäänyt mitään hampaankoloon vanhoista rivalryistä, varmaan lähinnä siksi että järjestään voitot meni aina Detroitin suuntaan. Paljon veteraaneja joille kannun soisi.
Lopuista varmaan Rags olisi neutraalein, samoin Oilers suhteellisen mutta kanadalaisten voitoton putki on niin mukava että olisi sääli katkaista se. Florida saakin pysyä ilman mestaruutta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Vaikka Dallas putosikin, niin ei tule harmittamaan voitti kumpi vaan finaalijoukkue Lord Stanleyn.

Florida on kuitenkin ns. suomalaisjoukkue ja Sashalla on poikkeuksellisen hyvä sauma voittaa Conn Smythe, joten kissojen vankkuriin hyppään.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Nyt kun Boston ja kaksi seuraavaa seurannassa olevaa joukkuetta ovat tippuneet, niin luonnollisesti toivon nyt Barkoville sekä muille suomalaisille pyttyä. Ainutlaatuiseksi tämän finaalin tekee kuitenkin se, ettei mua kylläkään haittaisi lainkaan mikäli kannu jäisi suomalaisilta saamatta vaan se menisi Kanadaan ja McDavidille, niin saataisiin viimein sekin alta pois.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun Boston ja kaksi seuraavaa seurannassa olevaa joukkuetta ovat tippuneet, niin luonnollisesti toivon nyt Barkoville sekä muille suomalaisille pyttyä. Ainutlaatuiseksi tämän finaalin tekee kuitenkin se, ettei mua kylläkään haittaisi lainkaan mikäli kannu jäisi suomalaisilta saamatta vaan se menisi Kanadaan ja McDavidille, niin saataisiin viimein sekin alta pois.
Samoilla linjoilla, vaikka pudotuspeleihin lähdinkin Floridan ja Carolinan vankkureissa. Kun mitään joukkuetta kohtaan ei ole mitään suurempia rakkaussuhteita, niin riittää, että tulee hurjan laadukkaat finaalit ja mielellään tiukkaan game7:iin asti.

Nähdyn perusteella pidän Floridaa kohtalaisen isonakin suosikkina, vaikka Edmonton onkin ollut yllättävän tiivis ja kärsivällinen. Lisäksi Skinner pelannut tilanteen vaatimalla tasolla, vaikkei mikään Igor olekaan.
Ja onhan siellä se McDavid, joka pelaa aina välillä ihan eri lajia kuin muut.

Eli game7 tilauksessa ja jatkoilla Lundell ratkaisee Perryn perseen kautta.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aika neutraalein ajatuksin on tullut tätäkin playoff-kevättä taas seurattua ja hyviä otteluita sekä ottelusarjoja toivoen. Nyt, kun neljän viimeisen joukkoon haetaan vielä sitä viimeistä osallistujaa, niin taidanpa kuitenkin kallistua Starsin bandwagoniin.

Kaikki kolme konferenssifinaaleihin tiensä raivanneet sekä molemmat konferenssifinaalipaikasta pelaavat kanadalaisjoukkueet ovat tällä vuosituhannella pelanneet finaaleissa häviäjän roolissa. Jokainen kerta on tullut valittua puolensa tuon hävinneen joukkueen puolelta. Sinällään ei olisi sen suurempi vääryys, nostelee tässä nyt kannua kuka tahansa. Toki Rangersilla, Canucksilla ja etenkin tietysti Oilersilla on täysin eri joukkueet heidän toistaiseksi viimeisimpiin finaalireissuihinsa verrattuna. Eli ei oikein sovellu semmoinen "jo oli aikakin tälle joukkueelle" ajatus heidän kohdalleen. Panthers tietysti tuorein finaaliedustaja viime vuodelta ja Starsin visiitistä tulee kuluneeksi (vajaat) neljä vuotta. Toisaalta toisinpäin ajateltuna Stars on näistä jäljelläolevista se tuorein Cup-voittaja.

No mutta, Starsilla nykyinen runko on ollut kasassa jo melko pitkään. Lisäksi siellä luutivat Benn ja etenkin Suter, joiden toivoisi nostelevan Cupia ennen uran päättymistä. Penkin takana Deboer on valmennusurallaan luotsannut joukkueensa useamman kerran finaaleihin joutuakseen vain pettymään siellä. Useampi suomalainenkin on orkesterissa ja varsin merkittävissä rooleissa ovatkin.

Panthersin aika tulee vielä, muttei ehkä tänä vuonna sitten kuitenkaan. Rangersille kaikki kunnia, mutta ovat päässeet ehkäpä hieman vapaalippua käyttäen näinkin pitkälle, väsynyttä Capitalsia ja pehmeää Hurricanesia vastaan. Öljymiehilläkin on tietysti runko ollut koossa jo pitkän aikaa ja sopivia palasia sekä valmennusta on sitten haettu siihen ympärille vuosia, mutta riittääkö ihan vielä sittenkään? Canucksin aika on pidemmällä tulevaisuudessa, Rick Tocchet on saanut hyvän pöhinän aikaan Tyynen meren rannalla mutta tämän kauden maksimi lienee konferenssifinaalit - tai konferenssivälierien Game 7.

Go Stars Go ja paras voittakoon.
Starsin vankkurit kulkivat alkuun varsin vakuuttavan oloisesti, mutta Öljymiehiä vastaan ottelusarjan puolivälin tienoilla alkoi kuulumaan vankkureiden taka-akselista epäilyttäviä ääniä. Lopulta tie kävi liian kivikkoiseksi ja matka keskeytyy viimeiselle välipysäkille ennen lopullista päätepistettä. Mutta kappas, Panttereiden vankkurit tuossa ovatkin jo lähtövalmiina viimeiselle etapille, hypätääs kyytiin. Vähän voi kyllä tsempata myös tuota mukaan lähtevää Öljymiesten porukkaa.

Enpä tiedä mikä aivopieru kävi tuota lainattua viestiäni kirjoittaessa, kun unohdin Pavelskin siitä täysin. Ei mainituilta Suterilta tai Benniltä mitään pois, mutta kyllähän Pavelski olisi ansainnut päästä nostelemaan kannua heitäkin enemmän. Mutta tätä on urheilu.
 

Holy Diver

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS & AVS
Kun kevät aurinko sulatti lumivyöryn liian aikaisin, niin nyt on pakko hypätä panttereiden kyytiin ja toivotaan kannua Suomeen kesäksi. Kyllä Sasha on sen verran kova kapteeni verrattuna McJeesukseen että Barkov vie kannun.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Pitkästä aikaa sellainen finaalipari, joista kummallekin toivoo menestystä. Floridalle siksi, että heiltä puuttuu mestaruus ja koska heillä on suomalaisia sekä pari entistä Flamesin pelaajaa rosterissaan, kun taas Edmontonille pääasiassa siksi, että kyseessä on kanadalainen joukkue ja ensimmäinen ties kuinka moneen vuoteen, jolla on realistiset mahdollisuudet viedä koko hoito nimiinsä. Vaakakuppini kallistuu silti edelleen vahvasti Barkovin jengille.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Florida Panthersin kelkkaan hyppään, jotta saisivat sen ensimmäisen Stanley-cupinsa. Tosin Edmonton Oilersin mestaruus ei harmittaisi, jotta joku Kanadan NHL-joukkue saisi pitkästä aikaa nostaa Stanley-cup pokaalia.
 

Parson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat. NHL - Suomipelaajat
6-1 Florida:
1. Ei ole koskaan voittanut
2. Barkov
3. Lundell
4. Luostarinen
5. Mikkola
6. Ruutu
-
1. Ei oo kanadalainen joukkue voittanut aikoihin
 

tylerdurden

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR, LFC, Suomifutis
Sata ja yksi pinnaa Floridan matkassa. Eipä tuohon omalla kohdalla oikein muita syitä edes tarvita kuin suomalaiset isoissa rooleissa.

Tasainen sarja tullee, mutta eiköhän NHL leivo tavalla tai toisella Edmontonin ja McDavidin nimet kannun kylkeen.
 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Floridan kelkassa tietysti, mutta ei mikään vääryys olisi Oilersinkin voittaa. Ihan vain Perryn ja Mcdavidin takia.

Noh, tiivistettynä, parempi voittakoon.
 

Yukon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Floridan wagonissa tietysti.

Toisaalta nyt ei kirpaisisi niin paljoa Edmontonin voitto, kun se ei itselle samanlainen inhokki ole kuin Vegas. Ehdottomasti kuitenkin sympataan suomalaisarmeijaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös