Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 79 512
  • 577
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Ei kai siinä auta muu kuin hypätä kisujen kyytiin.
Dallas olis myös ihan ok, muttta tilanne näyttää heidän kannalta aika pahalta.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Floridan kelkassa mennään finaaleihin. Toivoni sen suhteen, että Dallas kampeaisi itsensä jyrkänteen reunalta elää vielä, mutta aika epätodennäköistä se on. Jos ja näillä näkymin kun Vegas raivaa itsensä finaaleihin, niin toivon hartaasti, että he menettävät totaalisesti peli-ilonsa ja kärsivät nöyryyttäviä tappioita toinen toisensa perään, sillä tuo joukkue on tuntunut niin keinotekoiselta ensimmäisestä pelistä lähtien, että pahaa tekee.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Ennen konferenssifinaaleja ajattelin, että tärkein on jo tapahtunut, eli Boston, Toronto ja Edmonton ulkona. Siinä vaiheessa omat suosikkini olivat tässä järjestyksessä:

1. Carolina
2. Dallas
3. Florida
4. Vegas

Nyt kun Canes on ulkona ja Dallasin suunnalla Benn ja kotiyleisö osoittivat äärimmäisen fiksua käytöstä, mukana olevat suosikkini menevät tässä järjestyksessä:

1. Florida
2. Vegas
3. Dallas

Alkoi kyllä kuumottaa siinä vaiheessa, kun Barkov loukkaantui 3. pelissä ja Canes hävisi. Oma fiilikseni oli: "Kiitos Drury, lahjoitit juuri mestaruuden Vegasille." Toivotaan, että loukkaantumisherkkä Sasha pysyy ehjänä finaaleissa.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Onhan siellä Sakari Manninen. Vastaavasti olen tänään MM-finaalissa olen Saksan puolella, sielläkin pelaa Soramies.

Just. No onhan se tietty aina hirmu paljon "coolimpaa" tuolleen. Btw. Sakari Mannisen mainitseminen oli ihan täyttä saivartelua, meinaatko että saa nimensä kannuun jos Vegas voittaa(taikka lasketaan edes nimelliseksi cup-voittajaksi)?
 
Viimeksi muokattu:
Just. No onhan se tietty aina hirmu paljon "coolimpaa" tuolleen. Btw. Sakari Mannisen mainitseminen oli ihan täyttä saivartelua, meinaatko että saa nimensä kannuun jos Vegas voittaa(taikka lasketaan edes nimelliseksi cup-voittajaksi)?

Cupin noston jälkeen Eichel sopertaa huppelissa miten mestaruus ei olisi ollut mahdollista ilman Sakari Mannisen panosta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Floridan kelkassa ollaan. Pietrangelon tahallisesta Draisaitlin telomisyrityksestä tuli sen verran kovat antipatiat Vegasia kohtaan, ettei niille voi missään nimessä toivoa kannua.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Täysillä Floridan tukena tulevissa finaaleissa. Tkachuk, Bennett sekä tietenkin Barkov ovat ne tärkeimmät syyt sekä tietenkin se, että Floridan on jo aika voittaa mestaruus.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon anarkiakiekko
Vaikka en pelejä livenä näekään niin toivotaan nyt sitten Floridaa. Olisihan se tälle paskalle suomalaiselle kiekkokaudellekin aikamoinen antikliimaksi kun juuri se ainoa ei-suomalaisjoukkue veisi sen Stanley Cupin vielä kaupan päällisiksi. Sen jälkeen kun loppupeleissä on ollut lähes pelkkiä "suomalaisjoukkueita" mikä oli yhtenä osasyynä siihenkin miksi MM-kisatkin olivat totaalinen pannukakku tänä vuonna. Menköön nyt sitten päätyyn saakka ja kannu Barkoville ja Lunkalle.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pantterien kelkkaan nyt siirryn, kun Tähdet tippuivat ulos. Seuran 30-vuotisjuhlan kunniaksi olisi hienoa Floridan saavan nyt seuran ensimmäisen Stanley Cupin.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Noh, yksi kerrallaan tippuu joukkueita, joita toivoisi päätyyn asti. Tätä kuvastaa myös se, että playoffs-veikkaus-ketjussa taisin hieman veikata toiveiden mukaan, ja sieltä tosiaan meni vain Dallas veikatuista jatkoon.

Ollaan nyt kuitenkin idän mukana. Lännen finaaleja en taida edes katsoa kokonaan, highlightit toki. Idän peleissä suosikki varmaan muodostuu pelien aikana, mutta ehkä Carolina on tällä hetkellä lievä suosikkini. Florida ei missään nimessä kovin kaukana. Carolinan peli vain on ollut niin hienoa seurattavaa pudotuspelien aikana ja ovat lyöneet päätä seinään jo tarpeeksi monta vuotta, joten mielessäni "ansaitsevat" sen enemmän kuin Florida.

Dallasille en toivoisi, mutta Vegasia en siedä, joten toivotaan nyt kuitenkin, että Dallas menisi lännestä jatkoon. Vaikken Vegasia siedäkään, Eichelille menestystä soisin, joten ehkä jos Eichel on aivan mielipuolisessa iskussa, saattaisin Vegasista (ja lännen finaaleista) innostua. Vaikea kuitenkin nähdä, kun jonkinlainen, kohtuu isokin, antipatiasuhde Vegasiin on muodostunut.

Tällä hetkellä hieman laimeat tunteet pudotuspeleistä, mutta ehkä se taas tästä. Oli ensimmäisen kierroksenkin jälkeen laimeat, mutta sitten sarjojen toisesta pelistä lähtien tuli joka aamu joku peli katsottua.
Aikalailla näillä ajatuksilla edelleen. Nyt kuitenkin ehdottomasti Floridan kelkassa. Eicheliä voi siinä sivussa seurata Vegasissa, mutta mestaruutta ei pysty toivomaan.
 

Ralph

Jäsen
Voitan 90 euroa tällä palstalla, jos Golden Knights voittaa. Tosin Golden Knights on muutenkin mielenkiintoisempi joukkueista, vaikka ihan yksilönä Matthew Tkachukille Stanley Cupin soisinkin eniten. Mutta Golden Knightsin puolella siis olen.
 

Kruuvamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72
Nyt kun Dallas tippui tässä on enää hyviä vaihtoehtoja jäljellä. Mennään siis finaalit puolueettomana seuraajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös