heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Toive: New York Islanders tai Montreal Canadiens: New York Islanders siinä mielessä, että saataisiin vihdoin ja viimein toinen suomalainen jääkiekkoilija, joka on voittanut sekä MM-kultaa että Stanley Cupin. Montreal Canadiens puolestaan suomalaiskolmikon takia.

Veikkaus: Las Vegas Golden Knights tai Tampa Bay Lightning vievät pystin, koska ennakkoasetelemiltaan ovat semifinaalien suosikit.

Montreal Canadiens on suosikkini, koska Saku Koivu pelasi aikoinaan siellä.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onneksi Flyers ja Capitals ovat poissa pelistä. Jatkossa olevista oikeastaan vain TBL ja BOS voitto harmittaisi. Ensisijaisesti VGK kelkassa ja seuraavana jonossa on COL.
1. Vegas. Ihanan sympaattinen muiden jämistä koottu porukka ;)
2. Montreal. Price. Kanadaan myös kannun soisi vihdoin ja viimein.
3. Islanders. Vaikka divarivihollinen onkin ja kahdesti pessyt Pensillä lattiaa kolmen viime kauden aikana.
4. Tampa Bay. Ei vaan voi toivoa b2b.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Islanders. Komaroville soisi sormuksen ja joukkue muistuttaa niin paljon Leijonia. Trotz myös symppis. Äänekäs Nassau ansaitsisi kunnon jäähyväiset.

Montreal. Ajat on todella muuttuneet, kun Canadiens on omissa silmissä Kanadan sympaattisin joukkue. Leijonat tulee mieleen tästäkin. Luotetaan kuumaan maalivahtiin ja koko joukkueen sitoutumiseen.

Vegas. Mahtava tunnelma kotihallissa vetää puoleensa. Fleury hieno tarina ja joukkueen tietynlainen tylyys on kiehtovaa.

Tampa. Kaikesta tähtiloistosta huolimatta hajuton ja väritön joukkue. En pidä uusintamestareista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy