Bandwagon 2022 – ketäs mä/mää/mie/myö sitten kannatan?

  • 6 282
  • 32

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, SaiPa, Pesä
Taidan tehdä pientä kiusaa Ketterälle ja ilmoittautua Ketterän vankkureille. Minun suosikkini yleensä häviää, joten saa nyt nähdä kuinka teidän käy
Ei auttanut kiusanteko, eikä pitänyt huono karma kutinsa. Joten riemurinnoin ens kauden hattutemppu vetoon, toivoa on.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo kun lähti arpomaan jatkojaan niin ilmoittaudutaan JoKP laivaan. Toivottavasti ehtii muutaman pelin käymään Joensuussakin mutta varmaan tulee tyhjiötä täytettyä Kalevankankaallakin.

Täältä nyt ajaa sen 2,5 tuntia paikoille mutta jos jonkun viikonloppureuissun sitten tekee.

Perustellaan vaikka sillä että kotipaikan tangossa on aina liehunut punamustaviiri isän kotipaikan mukaan ja kesäpaikka löytyy tuolta pohjois-karjalan puolelta.

Mennään tässä kärryssä sinne asti kun Savonlinnaan saadaan taas joukkue jalkeille. (jos saadaan)
 
Tuo Mestis on so last season mielenkiintoisuuden puolesta jostakin syystä. Jos sieltä jonkun valitsisi, niin kaipa se Kiekkopojat olisi. Peliitat on myös sympatiapisteitä keräävä porukka.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kiekko-Poikain kelkassa. Toki Mestiksen seuraaminen jää varmaan aika vähäiseksi SaPKon poistuttua kuvioista...
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U13Etelä, U11Etelä
Liikunnan Riemu Suomi-sarjassa, sikäli kuin sivistysharrastuksilta aikaa jää. Paikalliset derbyt ja tarkoin valikoidut muut kotipelit ihan livenä. Ehkä hiukan taitoluistelua.

Kiekko-Pojat ei, vaikka on synnyinmaakunta ja vaikka sukujuuret ovat siitä vielä itäkaakkoon. Muu Mestis vielä vähemmän. Posin kautta ajatellaan. Mitään tyhjiötä ei jää, kotikirjaston antimista on vielä toista tuhatta nidettä lukematta, eikä vuosia ole parhaassakaan tapauksessa enää paljon.

Kiitos mielenkiintoisista keskusteluista. Parasta mahdollista elämää kaikille.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U13Etelä, U11Etelä
Jatketaanpa vielä vähäsen ennen kuin siirrytään toisen kerran eläkkeelle. SaPKo U20 saattaa hyvinkin nauttia tulevalla kaudella yleisöennätyksistä. Paikallinen hardcoreväki, ainakin osa siitä, sanoo varmaan, että mie kannatan sitten näitä pikkupässejä. Ainakin siksi kunnes edustusjoukkue on taas pystyssä.

Itä-Savon tänäisestä jutusta (maksumuurin takana tietenkin) voisi päätellä, että U20 on alkavalla kaudella vähintään kohtalaisessa ellei hyvässä iskussa. Muualta tulossa olleista pelureista on pari peruuttanut tulonsa edustusjoukkueen haaksirikon tultua julki, mutta se ei tahtia haittaa. Mikkelistä, Oulusta, Lahdesta ja Seinäjoelta tulee yksi vahvistus kustakin.

U20-joukkueen takana on SaPKo ry. Sillä ja Juniori-SaPKo:lla sekä Savonlinnan taitoluistelijoilla on yhteinen toiminnanjohtaja, muuan Juuso Forsström. Siinä toimistossa ei lonkkaa vedellä.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös