Bad Religion

  • 12 388
  • 64

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Todella kova kiekko True North! Vain yksi yli kolmeminuuttinen ja 6 kpl alle 2 minsan runttauksia. Arvostan. Vaikka ensikuulema edellisestä levystä hyvältä vaikuttikin, jäi The Dissent of Man silti pettymykseksi. Tälle levylle en povaa samaa kohtaloa.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Levy ostettu ja kuunneltu. Pari helmeä bongattu muuten ei ole vielä tehnyt suurta vaikutusta. Vaatii ehkä enemmän kuuntelua.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran pitää jo fiilistellä tulevaa Provinssia, että kohta alkaa ultimate-kokoelman kasaaminen automatkaa varten. Puoliso valitsi omat suosikkinsa ja minä omani - noin 30 biisin joukkoon ei tainnut mahtua kuin viisi samaa.

Jopa yllättävän vahvasti Gurewitz-painotteisesti menee. 2000-luvun vähäinen edustus ei sen sijaan ole niin kamalan yllättävää. Hyviä biisejä löytyy kyllä näiltäkin levyiltä, mutta niihin ei ole kuitenkaan ehtinyt muodostua samanlaista sidettä kuin noihin lättyihin, joita on kuunnellut jo parinkymmenen vuoden ajan...

Vähän on sellainen fiilis, että jääpi mahdollisesti BR:n viimeiseksi visiitiksi Suomessa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Religion tulee nähtyä jälleen kerran Provinssissa. Hieno homma. Tää on mulle tämän vuoden Provinssin pääesiintyjä. Toivottavasti soittavat riittävästi tuota vanhempaa materiaalia. Se on sitä oikeaa Religionia. Ainakin mulle.
 

Fat Mark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins, Nott'm Forest
Pitää kompata Sukkaa ja todeta Bad Religionin olevan se, joka sai minut ostamaan lipun jo ennen joulua kun keikka varmistui. Mutta tästä ei nyt enempää, pitää siirtyä hieman maistelemaan alkomahoolia, että päästään sopivaan herkkään tilaan. Raporttia keikasta voin väsäistä, jos Everton ei sellaista ensin ehdi tehdä.
 

kovalev

Jäsen
Minkälainen setti oli tarjolla?

Against the Grain, Generator ja Recipe for Hate -kiekot tietysti alusta loppuun, kun en itse päässyt paikalle.
 

lejon

Jäsen
Tällaisiahan nuo veivasivat. Hieno oli nähdä viimein livenä BR, kun aiemmille Suomen keikoille ei ole mitenkään pystynyt itseään järjestämään.

Past Is Dead
We're Only Gonna Die
New Dark Ages
True North
Anesthesia
Generator
I Want to Conquer the World
21st Century (Digital Boy)
Overture
Sinister Rouge
Fuck You
Dharma and the Bomb
Recipe for Hate
Nothing to Dismay
You
Do What You Want
No Direction
Beyond Electric Dreams
Submission Complete
Punk Rock Song
Robin Hood in Reverse
American Jesus
Sorrow

Encore:

Fuck Armageddon... This Is Hell
Vanity
Infected
Dept. of False Hope
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Bad Religion striimasi vuodenvaihteessa neljä spessukeikkaa "Decades" - eli yksi setti 80-luvulta, yksi 90-luvulta jne... Näitä oli hauska katsoa, mukana oli toki varsin itsestäänselviä biisivalintoja, mutta myös sellaisia, mitä ei ole juuri livenä soitettu.

Nyt homma on käynnissä uudestaan, eli "Decades 2". Viime lauantaina julkaistiin 80-luvun jakso ja oli vahvaa menoa, pirun hyviä biisejä riitti tähänkin kattaukseen. Viikon välein taitaa tulla nuo loput ja tuskin seuraavaankaan jaksoon tarttee pettyä... Mutta jos näistä ei halua maksaa ja katsoa nyt, niin tulevat varmaankin Youtubeen myöhemmin.

Siellä nimittäin näyttäisi olevan nuo ekan satsin setitkin nyt kokonaan:















 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Ei voi olla kuin kateudesta Hulkin värinen Chiquita-farmarille. Itse nähnyt Bad Religionin vain kerran, Suikkarit hemmetin monta kertaa useammin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt tulevana sunnuntaina tulen vihdoin näkemään Bad Religionin.

Huikkaa niille samalla, että olisi korkea aika tulla taas Suomeen (ja mielellään Oulua etelämmäs).

Kymmenisen kertaa nähnyt, mutta nyt on jo viisi vuotta edellisestä kerrasta, kun ei viitsinyt Ouluun lähteä, edellinen Ruotsin keikka peruuntui koronan takia ja elokuun Ruotsin reissuakaan ei taida saada mahtumaan aikatauluihin.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
@Everton ja @Partakus huudan huudan, mutta huudan harkiten.
Paikka on näemmä sisätiloissa, joten keli ei vaikuta olosuhteisiin. Vamos!

Ja partakukselle semmoinen, että minun piti lähteä takaisin Suomeen 13.5., mutta Bad Religionin takia siirsin lentoa viidellä päivällä, isolla rahalla tottakai.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Jumalauta mikä setti. Blowfuse, Suicidal Tendencies ja Bad Religion. Jokainen bändi ihan järjettömän energinen ja hyvä lavalla. Ääni meni, kuulo meni, niskat meni ja varsinkin polvet meni paskaksi. Eli erittäin onnistunut reissu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös