Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Atu Selinille kenkää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana COLHC1980, 03.09.2017 klo 19.03.

 1. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Yllätyin, että tätä ketjua ei ole vielä avattu. Mitä sitä pyörää keksimään uudestaan, koska Kyynikon sanat pätevät myös tähän. Suora lainaus TörmäsAntin ketjusta:

  "Eiköhän ole korkea aika avata tällainenkin ketju. Faktahan on että vaikka joukkue on rakennettu Urheilutoimenjohdon toimesta "epätasapainoon" niin eihän Nybaria siitä tulla syyttämään vaan valmennus tulee edellisten kausien tapaan olemaan syytettyjen ja vainottujen penkillä. Voimme siis tässä ketjussa spekuloida milloin valmennus vaihtuu."
   
 2. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkaanpa että Selin ei saa kenkää, ellei tule jotain ennen näkemätöntä sukellusta. Koska jos annetaan valmentajalle kenkää, niin kyllä kai sitten tyhminkin hallituksen jäsenen ja omistaja tajuaa, että myös UTJ:n on lähdettävä samalla oven avauksella.
   
 3. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Katsotaan viileesti minkä joukon Tomppeli on Selinin käytettäväksi koonnut,
  niin mitä tässä voi edes odottaa.
   
 4. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Törmänen takaisin! -ketju puuttuu vielä. Jos oli meillä viime kaudella luomukiekkoa niin nyt on vuorossa yrittäjäkiekkoa. Yritetään kovasti mutta mihinkään se ei johda kun taito puuttuu. On ihan sama kuka siellä penkin takana jauhaa purkkaa kun joukkue on väärin kasattu. Ehkä Nybondas haluaa uuvuttaa meidät arvostelijat jauhamasta samaa mantraa joka kausi.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä kyllä pahoin pelkään että se yks mestaruus ja yks runkkarivoitto ja finaalipaikka pelastavat Tomppelin vielä pitkän aikaa. Vähän sama kun Pentti Matikaisen kanssa eli monoa tulee vasta kun on ihan pakko.
   
 6. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Turha tässä on jatkaa koutsien syyttelyä. UTJ hankkinut niin puukätisen joukkuuen ettei mitään rajaa. Esimerkiksi Haataja ja Thorell menevät hankinnoista täysin hukkaan kun keskikaistalta ei löydy jakelijaa. Tyrväinen on hyvä pelaaja ja tsemppari mutta ei todellakaan mikään maaginen sateentekijä joka loihtii paikkoja tyhjästä. Carlssonin kohdalla työmoraali kunnossa mutta ei tästä miksikään pistelingoksi ole. Jarkko Malinen luopuu pelokkaana kiekosta susipaskalla ratkaisulla aina kun näkee vilahduksenkin vastustajasta. Surullisesti rakennettu joukkue.

  Tällä joukkueella jos Selin selviää kuuden joukkoon niin se on jo pieni ihme ja uroteko.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2017 klo 19.38
 7. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Selin taitaa seurata Mälkiän jalanjälkiä HIFK:ssa. Lisäksi nyt ei Selinillä ole liigan eliittipelaajia tukenaan, kuten viime kaudella, jolloin Perrin, Kallio, Tallinder ja Heikkinen kannattelivat Tepsiä ykkösketjun arvon mukaisesti. Keskivertovalkun pitäisi saada nykyrosterin ykkösmiehet tasonsa mukaisiin suorituksiin. Valmistavien pelien perusteella työtä on järkyttävän paljon edessä.

  Itsellä oli aluksi "ihan ok" fiilikset Selinistä, mutta jo nyt on orastavat optimismin rippeet karsiutuneet pikavauhtia pois. Ei HIFK:ssa ole tavisvalmentajat ennenkään juhlineet, miksi nytkään. Kyllä tänne pitää hommata raskaan sarjan valkkuja ja niistäkin joka toinen floppaa.

  Hopeajengin avainsentterit ja -pakit on myös korvattu keskinkertaisuuksilla. Sääleissä tavataan!
   
 8. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Ihailtavaa optimismia!
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ei. Keskivertovalmentajan pitäisi valmentaa sellaista joukkuetta, joka ei edes yritä valehdella faneilleen, kuinka taas on mestaruus tavoitteena ja kovat piipussa. Näillä resursseilla operoivan joukkueen pitäisi aina lähteä kauteen yhdellä (Liigan mittapuulla) parhaista valmentajista. Valitsemalla parhaimmillaankin alempaa keskikastia oleva valmentaja viestitetään kaikille sidosryhmille, että vietetään sellainen ihan kiva kausi tähän väliin. Selinin paikka olisi jossain Jukureissa tai KooKoossa, jossa voisi tehdä taikojaan ja tsempata porukan sääleihin. Nyt tekee taikojaan IFK:ssa ja tsemppaa porukan sääleihin. Ei hyvä.
   
 10. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  Kohta 10 minuuttia tahkottu eikä kiekon kanssa olla järjestelmällisesti tultu punasen yli kertaakaan. Kenkää vaan jo vaikka tänään. Tästä kaudesta tulee painajainen
   
 11. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Yllättyneitä olivat? Siis tietenkin sen kuuluisan Juha Miedon lisäksi.
   
 12. tiki10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybbe Ja Tobbe All-Stars
  Olen sairas koska kannatan HIFKta. Sairaampi on vain se valmentaja joka suostuu valmentamaan HIFKta. Törmänen, Selin ja kumppanit ovat varmasti hyviä valmentajia, mutta joutuvat tyytymään surkeaan rosteriin. Syylliset ovat aivan muualla kun valmentajissa.
   
 13. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täysin samaa mieltä. Helpoin tapa on heittää valmentaja valmentajan perään mereen, mutta todelliset syylliset joukkueen huonoihin otteisiin on kyllä ihan muualla.

  Ihan oikeasti, kenelle tuli yllätyksenä tämä viiden matsin tappioputki? Niille joille tuli niin suosittelisin katsomaan rosteria, ei vaan riitä kärkijengejä vastaan.
   
 14. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Sen verran korjausta, että Törmänen on hyvä valmentaja, Selin ei. Kumppaneista en tiedä.
  Siitä kuitenkin samaa mieltä, että tämän kauden osalta suurin syyllinen on utj. Joskaan häviämään tottuneen valmentajan palkkaaminen ei erityisemmin nostanut mahdollisuuksia mestaruuteen.
   
 15. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Ja pienenä täsmennyksenä vielä; Selin on parempi valmentaja kuin Törmänen.

  Sitä, ettei HIFK tänäkään vuonna saavuta mitään, ei voi laittaa Selinin syyksi. Vaikka tuon joukkueen pelaajia miten pyörittelee niin ei siitä saa koottua kunnollista joukkuetta. Keräilemällä kaikki parhaat yhteen ketjuun, kokoamalla kaikki munat samaan koriin ei tosta porukasta saat kasattua kunnollista ykkösketjua. Parhaimmillaan meillä on kasa työmyyriä muttei niitä, jotka luovat paikkoja, tekevät pisteitä ja voittavat otteluita. On hyvin todennäköistä, että kauden päätteeksi yhtään IFK -pelaajaa ei ole pistepörssin top20:ssä.
   
 16. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Ensinnäkin ne neljä CHL-peliä eivät olleet mitään "harkkapelejä". Toisekseen, kyllä kaikki tämä kritiikki, katkeruus ja vittuuntuneisuus kumpuaa surkeasta joukkueenkasaamisesta ja johtamiskulttuurista, joka on kestänyt vuosikymmenen/vuosikymmeniä, eikä mistään yksittäisistä matseista. Jopa sokea ja tyhmä tajuaa tämän, täytyy olla pahemman luokan kognitiivinen dissonanssi meneillään pääkopassa, jos tämä ei ole absoluuttisen kristallinkirkasta.

  Lainaus:
  Tämä. Syyt ovat aivan muualla kuin valmentajissa. Selin ei kyllä ole mikään huippuvalmentaja, mutta hän ei ole vastuussa siitä, että kulttuuri IFK:n sisällä on mädäntynyttä, laiskaa, kunnianhimotonta paskaa. Hän ei myöskään ole vastuussa siitä, että hänelle on kasattu joukkue, jossa ei ole ratkaisuvoimaa, taitoa, johtajuutta tai oikeastaan yhtään mitään mitä menestys vaatii.

  Lainaus:
  En kyllä allekirjoita, että Selin olisi parempi valmentaja kuin Törmänen. Toki tämä Stögön kolmas oli kauhea floppi, mutta kyllä niiden kahden ekan kauden aikana nähtiin todella paljon uudenlaisia, raikkaita, yllätyksellisiä kuvioita, jotka saleen olivat pitkälti harjoiteltuja kuvioita vaikka kuinka median suuntaan vakuuteltiin sen olevan jotain vitun luomulätkää. Paskan marjat oli. Vapauksia annettiin, joo, mutta olihan siellä nyt nähtävissä todella paljon toistuvia ja toimivia kuvioita, Stögö ei todellakaan ollut huono valmentaja.

  Olet täysin oikeassa siinä, että "[v]aikka tuon joukkueen pelaajia miten pyörittelee niin ei siitä saa koottua kunnollista joukkuetta" ja "kokoamalla kaikki munat samaan koriin ei tosta porukasta [saa] kasattua kunnollista ykkösketjua". En usko, että yhtäkään IFK:n pelaajaa löytyy edes pistepörssin top30:sta. Itse asiassa uskon, ettei kukaan pääse edes 35 pisteeseen. Ja edelleen väitän, että Atte Engren tulee olemaan ylivoimaisesti joukkueen paras pelaaja. En yllättyisi myöskään siitä, jos hänet myydään ryssille.

  Tästä tulee yksi surkeimpia kausia koko lähes 30-vuotisen kannattajaurani aikana, mutta se ei edelleenkään, taaskaan, johdu valmentajasta. Tajuavaisipa suuri yleisö, tyhmä puusilmäinen massa vihdoin sen, että syy ei ole se propagandavalhe mitä virallisena totuutena seura kannattajilleen pusertaa.
   
 17. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Törmänen sai potkut Sveitsistä koska ei kyennyt muuttamaan pelisysteemiä. Kun muut sen kerran puolustivat pois, ei Stögöllä ollut esittää mitään uutta. Suomessa kävi samoin. Valmentaja olisi pitänyt vaihtaa jo paljon aikaisemmin kuin mitä tehtiin. Syntyi "luomukiekko" eli vastuu pelisysteemistä jäi pelaajille. Syntyi myös "helikopteriperspektiivivalmennus". Raikkaus ja yllätyksellisyys oli kaukana IFKn pelaamisesta. Jollei sitten kiekon toimittamista ylivoimalla suoraan vastustajan haltuun pidä yllätyksellisenä.

  Hahmona Stögö oli tosin miellyttävämmän oloinen kuin Selin.
   
 18. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Selinin näytöt eivät anna viitteitä siitä, että osaisi reagoida vastustajan pelitapaan. Tämän osoittaa ne muutamat pudotuspelisarjat jotka hän on epäonnistuneesti valmennellut.
  Toki hän ei ole saanut kenkää sekä Sveitsistä että IFK:sta, mutta ei ne monot Ilveksestä ole olennaisesti parempi meriitti. Törmänen on potkuistaan huolimatta voittanut ja saavuttanut paljon, Selin ei mitään.

  Olet tietenkin oikeutettu mielipiteeseesi, mutta aika hatarat perusteet sulla sille on.
   
 19. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joukkue on kasattu päin vittua, mutta kaikki tietää että Selin pää on pölkyllä ensimmäisenä jos hommat ei lähde rulaa.

  Itse pidin Selinin valintaa päävalmentajaksi alunperinkin vääränä valintana, koska näyttöjä menestymisestä ei ole, mutta olen valmis antamaan tämän kauden aikaa näyttää taitojaan. Mahdollisesti myös ensi kauden jos Nybari ja kumppanit saataisiin helvettiin ja täten Selin pääsisi tällaiseen uudelleen rakennus ja kasvojen kohotus juttuun mukaan, joissa on yleensä ollut hyvä.
   
 20. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Raimo -setä on tietääkseni vapailla markkinoilla. Hän jos joku voisi saada tämän keskinkertaisuuksien konkkaronkan pelaamaan kuin mestarit. Kaikille kenkää!
   
 21. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Kiitos.

  Osaatko muuten sanoa, miksi nykyisin TV-kommentaattorina toimiva Törmänen ei potkujen jälkeen ole ollut mikään varsinainen kuuma peruna valmentajamarkkinoilla?
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  En osaa sanoa, miksei juuri nyt valmenna missään.
  En myöskään tiedä, miksi Karri Kivi piti neukkulasta saamiensa potkujen jälkeen lähes kahden vuoden tauon valmentamisesta. Ei sellaisella keskinkertaisuudella varmaankaan ollut kysyntää missään, kun ei kerta valmentanut. Ja oli saanut potkut vielä kaiken lisäksi.
   
 23. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eivät ole Karri ja Antti mielestäni ihan saman korin goutseja. U-20 maailmanmestaruus /NLA mestaruus. Suomen Mestaruus/Mestis Mestaruus.
  Liigavalmentaja/ Työtön valmentaja.
   
 24. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En ole @Ishmael , mutta Törmänen potkittiin ulos kauden päätteeksi eikä uusi kausi ole kunnolla vielä edes alkanut. Sano minulle ne seurat, jotka ovat tällä aikavälillä etsineet itselleen uutta päävalmentajaa?
   
 25. #25 Primeau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Vai nauttiiko Törmänen vaan Hifk:n maksamaa liksaa? Itse uskon että Törmänen päivittää rauhassa omaa pelikirjaansa tämän kauden ajan ja suuntaa ensi vuonna SHL valmentaa