ATP/WTA – tennis

  • 259 508
  • 3 447
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Emil ottamassa turpiin ATP rankingin sijalla 494 olevalta korealaiselta. Mitähän tässä keksis taas sanoa...
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Emil ottamassa turpiin ATP rankingin sijalla 494 olevalta korealaiselta. Mitähän tässä keksis taas sanoa...
Soonwoo ollut siellä TOP52 parhaimmillaan, joten vähän hämää nykyinen sijoitus. Ruusuvuoren pelaaminen on pelokasta, yliyrittämistä ja liian agressiivista.

En tiedä vaivaako loukit vielä, mutta kyllä hyvin huolestuttavaa.
 
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars&Dortmund
Oisko nyt aika laittaa hetkeksi pillit pussiin ja hakea virettä treenaamisen kautta? Valmentaja pitäisi ensimmäisenä laittaa vaihtoon jos haluaa jotain konkreettista saavuttaa joskus ja jouluna.. Onhan tuo surullista katsottavaa atm.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Cama Otto! Eka erä kotiin Misoliciä vastaan!

Tästä jos voiton nappaisi niin olisi pisteellisesti ja taloudellisesti aivan mahtava suoritus. Etenkin viimeaikaisten otteiden osalta.
110k$ lämmittäisi mieltä taas hetkeksi.

2-0! Toinen erä 6-4, upealla murtopallolla!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Neloserä jo 3-0 Otolle! C'mon nyt vaan kaasu pohjassa loppuun asti!
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Hah, hah ja hah.

Kun on pää laho, niin se on laho.

2-1 4-0 30-0 omassa syötössä. Ja siitä sitten totaalinen sulaminen.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
4-0 ja 30-0 omassa syötössä. Käsittämätöntä ja aivan jäätävää perseilyä. Siis käytännössä aivan totaalinen sulaminen. Miten toi on edes mahdollista? Menikö Otto niin kipsiin ottelun voiton lähestyessä vai mikä vittu tossa on?

Nyt on Misolicille kyllä viidennen voittamiseen prosentin 80-20. Kipsi-Otto jos tämän vielä vie..
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole mikään urheilupsykologi mutta jos nyt ei ennenkään tasaisuus ja pään vahvuus ole ollut niitä Oton vahvimpia ominaisuuksia, niin vaikea uskoa että tämä hirveästi sitä tilannetta ainakaan parantaa…

Ruusuvuorenkaan kohdalla ei ole täysin selvinnyt, ovatko vammat enemmän fyysisiä vai kuitenkin korvien välissä.

Lahjoja olisi molemmilla vaikka mihin, mutta kovin huolissaan täytyy nyt olla suomalaisten tulevaisuudesta.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Suomalaisesta urheilijasta en haluaisi näin sanoa, mutta nämä Oton pelit alkavat haiskahtamaan hieman.

Pelaa Suomen paidassa aina hyvin ja sitten näillä kiertueilla tulee ihan järjettömiä tilanteita. Välillä muutama hyvä voitto, sitten aivan puskista yllätystappio ja sitten näitä pelin sisällä olevia aivan järjettömiä sulamisia.

Todennäköisesti kyse on mielialapelaajasta mutta voisin kuvitella että jonkinlaista seurantaa näistä Oton peleistä ja niihin liittyvistä vedonlyönneistä on oltava käynnissä. Yhdelle pelaajalle näitä tilanteita alkaa viimeisen vuoden ajalta olemaan jo paljon.
 

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Tässä Virtasen matsia katsellessa alkoi pohdituttamaan, että milloin viimeksi on grand slamissa ollut kaksi suomalaista mukana kaksinpeleissä?
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Virtanen pelailee luultavasti seuraavat 2-3 turnausta fleguna häviten 1.kierroksella. Tän päivän matsi kihelmöi otsassa Virtasen kaltaisella mielialapelaajalla pitkään.

Järkyttävää. Vitutti katsoa, mutta minkä mahtaa. Henkisesti jos alat häviämään peliä, häviät sen myös fyysisesti. Kolmannessa erässä Virtanen oli jo aivan puhki ja roikkui vain mukana.

Tässä taas hyvä osoitus, ettei 0-2 tappioasemassa mikään ole varmaa.

Kaikenlisäksi menetti sellaiset 40k€ tappion seurauksena. Nooh, ehkä se raha ei se tärkein.. tai, ei menettänyt, mutta sellainen korotus olisi voitosta tullut vähimmäispotiksi :)
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Otto Virtanen pilaa tenniksen. Miten voi olla noin raivostuttava tapa pelata. Oikeastaan loistavat DC otteet vain lisäävät tätä normiarjen raivostuttavuutta. Katsoin eilistä peliä ja olo on sellainen että en katso Virtasen pelejä enää ikinä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Nyt jysähti. Naisten puolella maailman paras pelaaja Iga Swiatek on putoamassa toisella kierroksella japanilaiselle WTA rankingin sijalla 134 olevalle Naomi Osakalle!

Sitten iski japanilaiselle paineet ja Swiatek pääsee ikään kuin ilmaiseksi takaisin peliin mukaan syötönmurrolla. Swiatek on henkisiltä ominaisuuksiltaan niin rautainen nainen, että eiköhän puolalainen tämän nyt sit käännä voitoksi...

Annetaan nyt sen verran Osakallekin krediittiä, että on hänkin hetkellisesti ollut naistenniksen absoluuttisella huipulla noin viisi vuotta sitten.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös