ATP-haastajaturnaukset Espoossa ja Tampereella

  • 2 110
  • 32

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Heinäkuu on suomalaiselle tennisfanille juhlan aikaa. Vaikka Jarkko Nieminen ei näissä karkeloissa pelaa (lukuunottamatta näytösottelua Tampereella) niin silti hyvätasoista tennistä lienee luvassa.

12-20.7 pelataan Espoossa Finnish Open, suurin Suomessa koskaan järjestetty tennisturnaus. Palkintorahaa jaetaan 125 000 euroa + majoitus päälle joten kisan pistearvo on 150 000 euron mukaan. Turnauksen voittaja kuittaa siis muhkeat 90 ATP-pistettä. Vertailun vuoksi Jarkko Nieminen sai Wimbledonin 3 kierroksen paikastaan 75-ATP-pistettä.

Kyseessä on todella kovatasoinen turnaus, esim Lleyton Hewittin Wimpelissä tiputtanut Ivo Karlovic ei mahdu rankingin perusteella suoraan mukaan. Suomalaisista mukana ovat ainakin Tuomas Ketola ja ensimmäisen ns villin kortin saanut Timo Nieminen. Suomalaisille tuttuja pelaajia ovat ainakin Stefano Galvani (vs Nieminen Wimbledon 2003), Victor Hanescu (Jarkon vastus Ranskassa), Julian Knowle (tiputti Jarkon viime vuonna Wimbledonissa), Ruotsin sensaatio Robiin Söderling (voitti Verkerkin Wimbledonissa) sekä teinitähti Richard Gasquet.

Allekirjoittanut aikoo ainakin mennä paikalle ensi viikolla, lippujen hinnatkin näyttävät kohtuulliselta. Lisäinfoa:

http://www.finnishopen.org

Ja heti seuraavalla viikolla pelit jatkuvat Tampereella. 19-27.7 pelattavan Imageneering Openin palkintoarvo on 75 000 taalaa (50 000 + majoitus) joten tämänkin turnauksen voittaja kuittaa muhkeat 60 ATP-pistettä. Tampereella osallistujakaarti on ehkä hieman nuorempaa. Myös tänne hurjassa vireessä (25 voittoa 27:stä viime ottelussa) oleva Timo Nieminen on saanut villin kortin. Niemisen nousu ATP-listalla on todella lupauksia herättävä, tänään julkistetulla listalla mies on jo sijalla 272, joten mies siirtynee nyt lopullisesti jo pelaamaan juuri näitä haastajaturnauksia. Nimekkäimmät osallistujat lienevät myös Espossa pelaava Söderling sekä Tuomas Ketola joka tämän hetken tietojen mukaan olisi sijoitettu neljänneksi. Päivittelen osallistujalistaa sitä mukaan kun lisää tietoa ilmaantuu.

http://www.tampereopen.net/
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tampereen kisojen osanottajalista on tässä:

Gamonal, Hermes,CHI, 148
Söderling, Robin, SWE, 152
Andreev, Igor, RUS, 170
Ketola, Tuomas, FIN, 180
Berdych, Tomas, CZE, 210
De Chaunac, Sebastien, FRA, 216
Russell, Michael, USA, 217
Pashanski, Boris M., SER, 221
Vlasov, Dmitry, RUS, 245
Villagran,Cristian, ARG, 256
Schukin, Yuri, RUS, 261
Tabara, Michal, CZE, 264
Traykov, Ivaylo, BUL, 268
Blake, Thomas, USA, 271
Fraile, Gorka, ESP, 276
Haehnel, Jerome, FRA, 287
Hirigoyen,Ignacio, ARG, 288
Scheidweiler, Mike, LUX, 292
Todero, Nicolas, ARG, 293
DiMauro, Alessio, ITA, 294
Elgin, Michail, RUS, 296
Lammer, Michael, SUI, 299
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Espoon kaksi seuraavaa villiä korttia menivät Janne Ojalalle ja Tommi Lenholle. Hieman ehkä tämä kortin myöntäminen uransa ehtoopuolella olevalle Lenholle ihmetyttää. 5 vuotta nuorempi ja lähes 150 sijaa miestä korkeammalla rankingissa oleva Lauri Kiiski olisi sen mielestäni ansainnut, ellei sitten pahasti loukannut jalkaansa. Tai sitten olisi annettu kortti Jura Barkoville, tälle 18-v. lupaukselle. No, onhan niitä kortteja vielä yksi.

Tässä Espoon osallistujalista:

Kilpailun lopullinen cut on 187.

Finnish Open 2003 entry-list:
(Tämän hetken ATP ranking)
(85) Victor Hanescu ROM
(100) Werner Eschauer AUT
(103) Attila Savolt HUN
(104) Galo Blanco ESP
(110) Alex Bogomolov Jr USA
(116) Dick Norman BEL
(122) Richard Gasquet FRA
(123) Robin Söderling SWE
(125) Federico Browne ARG
(135) Vasilis Mazarakis GRE
(136) Stefano Galvani ITA
(143) Stefano Pescosolido ITA
(149) Juan Antonio Marin CRC
(154) Hermes Gamonal CHI
(156) Julien Varlet FRA
(159) Tuomas Ketola FIN
(169) Julian Knowle AUT
(172) Andrei Stoliarov RUS
(182) Salvador Navarro ESP
(185) Igor Andreev RUS
(188) Thierry Ascione FRA
(210) Oscar Serrano ESP
(272) WC Timo Nieminen FIN
(493) WC Janne Ojala FIN
(836) WC Tommi Lenho FIN
Wild card
Special exempt
Special exempt
Qualifier
Qualifier
Qualifier
Qualifier
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lohjan sm-kisojen voiittajalle luvattiin villi kortti Espooseen, joten koska Lenho voitti sen hän ansaitsi sillä paikkansa kisoihin.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
Espoon kisat

Espoon kisassa on nippu mielenkiintoisia nimiä, joten spekulaatiot eräistä;

- Hanescu esitti Ranskassa Jarkkoa vastaan erinomaisia otteita. Veikkaan, että nousee vielä tämän vuoden aikana top-50:een.

- Attila Savolt on voittanut parikin kertaa Tampereen Challengerin.
Olkoon kisan musta hevonen.

- Blanco räpistelee ATP-tourilla aina kierroksen pari ja massa on lempialustansa. Voitti Ranskassa ekalla itse Corretjan.

- Nuori ranskalainen Gasquet teki vaikutuksen viime kesänä Tampereella.

- Söderling voitti vimpelissä Verkerkin ja eteni kolmannelle kierrokselle.

- Pescosolido voitti viime viikolla Cordoban 75 000§+H kisan finaalissa Ketolan semeissä pudottaneen Mahutin. Kisa pelattiin kovalla alustalla.

- Varlet, viime vuoden Tampereen finalisti - 'Jarkon kiusaaja'.

- Ketolan peli kulkee tällä hetkellä hyvin, mutta massa-alusta soveltuu hänelle kaikkein huonoiten.

- Timo Nieminen pelasi hienosti muutama viikko sitten futures-kisoja. Saapa nähdä miten kulkee porrasta ylempänä.

Kisan voittajaksi veikkaan Gasquetia. Muita veikkauksia?
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Espoon kisat

Viestin lähetti Nahkaparturi

Kisan voittajaksi veikkaan Gasquetia. Muita veikkauksia?

Itse veikkaan Varletia, joka ei muuten ollut Pyynikin finaalissa viime vuonna, vaan siellä oli Gasquet. Varlet on kuitenkin todellinen taistelija ja massapelaaja, jolla on myös paljon taitoa.
 

Rpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Blues
Valitettavasi Gasquet jäi Espoosta pois. Juniorilta meni ranne viime perjantain ottelussa Hollannissa. Näin paikan pääsarjasta sai Jan Frode Andersen, joka on enemmän kuin tuttu Davis Cupista tältä viikonlopulta.
Suomalaisia Finnish Openin pääsarjassa on kuusi, kun Tapio Nurminen selvitti karsinnat tyylikkäästi. Nelinpelissä suomalaisia on mukana viidessä parissa. Yksi kiinnostavimmista on suomalaisnorjalainen yhteistyö mallia Tiilikainen/Andersen.
Maanantain herkkupalat Espoossa ovat ottelut:
Robin Söderling SWE - Stefano Galvani ITA
ja
Victor Hanescu ROM - Julien Varlet FRA.
Suomalaisista kentällä Tommi Lenho ja Tapio Nurminen.
Lisää infoa osoitteesta www.finnishopen.org.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jep, taitaa olla niin että tulee lähdettyä tuonne Espoon puolelle vasta huomenna. Ei tuon Hanescu-Varlet- pelin takia viitsi päivälippua ostaa.
 

Rpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Blues
Tiistaina pääkentällä viisi suomalaispeliä putkeen. Alkaen klo 13 Timo Nieminen vastaan Andrei Stoliarov ja päättyen Tuomas Ketolan matsiin kakkossijoitettua Eschaueria vastaan noin klo 19. Mahiksia näissä kuten kaikissa muissakin matseissa on. Kynnelle kykenevät kannustamaan suomipojat voittoihin.
www.finnishopen.org
 

Aksu

Jäsen
Harmi kun Varlet ja Hanescu kohtasivat heti avauskierroksella. Molempien tennistä olisi kai mieluusti seurannut vaikka koko turnauksen. Hanescu lähti näistä kahdesta laulukuoroon lukemin 7-6 (8-6), 6-3.
 

Rpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Blues
Olisihan Hanescu-Varlet voinut hyvin olla vaikka finaali, mutta erot näiden pelaajien kesken ovat niin pieniä. Ehdokkaita finaaliin on vielä useita. Galvani vakuutti myös. Hanescun olisi suonut esiintyvän täällä vähän pidempään, sillä siinä on potentiaalinen maailmantähti. Hänen seuraava yritys ensi viikolla Kitzbuhelin miljoonan euron jättikisassa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Rpp
Tiistaina pääkentällä viisi suomalaispeliä putkeen. Alkaen klo 13 Timo Nieminen vastaan Andrei Stoliarov ja päättyen Tuomas Ketolan matsiin kakkossijoitettua Eschaueria vastaan noin klo 19. Mahiksia näissä kuten kaikissa muissakin matseissa on. Kynnelle kykenevät kannustamaan suomipojat voittoihin.

Tarkoitus on olla tänään paikan päällä. Raporttia peleistä sitten huomenna.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mikä päivä!

Huhhuh, eilen sai kyllä Espoossa rahoilleen vastinetta. Timo Niemisen peliä en valitettavasti ehtinyt näkemään mutta promoottori Pääkkönen totesi myöhemmin että peli olisi voinut kääntyä ihan kummalle vaan. Joka tapauksessa, hieno voitto Timolta ja ranking kohenee taas.

Toisena suomalaisista kentälle astui Janne Ojala joka otti takkiin ihan omaa huolimattomuuttaan. Ruotisin Fredrik Jönssonin ei tarvinnut ensimmäisessä erässä tehdä mitään muuta kuin palauttaa ja Ojala teki virheen. Jönsson linkkasi välillä pahastikin, pyysi lääkärin paikalle, mutta silti Ojala ei pystynyt tätä hyödyntämään. Toinen erä oli sitten tasainen, oikeastaan Ojala hallitsi mutta Jönsson vei erän tie-breakissa.

Hieman ehdin samalla vilkuilla seuraavalle kentälle jossa Ruotsin pari Söderling/Prpic pelasi nelinpeliä. Tämä Söderling vaikutti kyllä tappiosta huolimatta todella taitavalta, edellytyksiä miehellä on mennä pitkälle.

Keskuskentälle asteli seuraavaksi Kim Tiilikainen. Ihan ok eka erä, sitten 5-6 tilanteessa syötönmenetys. Kahta seuraavaa Kimi kuitenkin hallitsi todella vakuuttavasti ja varsinkin lyönti jossa mies kiertää kämmenelle, kyyristyy hieman ja lyö linjaa pitkin toi kymmeniä pisteitä. Yleensä Argentiina Browne ei edes ehtinyt palloon.

Pelit olivat kestäneet niin kauan että Tapio Nurmisen peli siirtyi kakkoskentälle. Välillä näin tätäkin peliä, Nurminen huusi, heitteli mailaa ja taisteli uskomattoman suurella sydämellä. Tuska oli silminnähtävää kun mies lopulta hävisi 7-6 6-7 7-6.

Keskuskentällä oli samaan aikaan käynnissä ehkä odotetuin ottelu Ketola-Eschauer. Kaverin kanssa juteltiin ennen peliä Ketolan pään kestämisestä tiukassa tilanteessa. No, hyvinhän homma alkoi, kolmessa ekassa Ketolan syöttövuorossa Eschauer sai yhden pisteen ja Ketola löi neljä ässää. 5-6 tilanteessa sitten oman syöttövuoron häviäminen nollille. Mitäs minä sanoin.

Toinen erä sitten toisin päin Ketolalle. Ja heti kolmannen erän alkuun syötönmurto. Ja kohta toinen, ehkä jopa hieman kyseenalainen sellainen. Eschauer syötti kakkostaan 15-30 tilanteessa, linjatuomari huusi jalkavirheen. No joo. Ketola pääsi syöttämään 4-1 tilanteessa. Ei tätä voi enää hävitä. Paskan marjat. Eschauer vie neljä peliä putkeen ja lopulta päädytään tie-breakiin. Siinä Ketola siirtyy 5-1 johtoon. Ei tätä voi hävitä. Eschauer tulee 5-4:ään ja 6-5:een ennekuin peli päättyy. Huhhuh. Seitsemän tunnin koitos on ohi.

Summa summarum: menkää ihmeessä paikalle. Ei jonoja vessaan, ei kahviloihin, hyvää palvelua, ,kylmää olutta/siideriä, todella hyvää tennistä ja hintaa about lätkämatsin verran. Ja palelemisen sijaan eilenkin +30 astetta. Ei hitto että teki gutaa. Kuka sitä Jarkkoa ikävöi, kyllä ne muut suomalaisetkin osaavat.

Tänään ehtii hyvin töiden jälkeen, pelit alkavat 14.00 (eli oikeasti noin 14.20) ja Ketolan peli on toisena eli hieman neljän jälkeen. Tuoppi kohtaa Nurmisen eilen tiputtaneen Brasilian Costan, joka ei kyllä vakuuttanut. Sanon kliseisesti että Ketola voittaa normaalisuorituksella.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Yksinpuhelu jatkukoot. Tänään siis klo 16 tulessa Timo Nieminen ja noin klo 18 Kim Tiiliikainen. Allekirjoittaneen huonon ennakointikyvyn takia tänään(kin) jäävät pelit väliin.

Niemisen vastus Stefano Galvani on sama heppu jonka Jarkko tiputti Vimpelissä. Töitä saa Timo voiton eteen kyllä tehdä mutta mies pelaa sen verran hurmiossa että kaikki on mahdollista. Tiilikaisen vastus, Saksan Markus Hantschk, on kohdannut tuomas Ketolan kahdesti ja voittanut kummatkin. Saksalaisen nykyinen ATP-sijoitus on 193:s. Jos Tiiliikainen saa tiistaisen kaltaisen hurmoksen päälle niin tässäkin ottelussa voi tapahtua mitä vaan.

Eilen Ketola erinomainen ottelu, taisi tosin brassin tempperamentti hieman koitua kohtaloksi. Nopealla silmäyksellä Ketola noussee ainakin noin kymmenen pykälää ensi viikon ATP-listalla vaikka häviäisikin huomenna Veronellille. Ihme tapaus tämä hemmo, mies on sijalla 324 eikä ole juuri mitään palkintorahojakaan urallaan kerännyt. Nousi kuitenkin tuoreimmalla ATP-listalla 171 pykälää karsittuaan Scheveningenin ATP-turnaukseen (Tampereen tasoinen) ja mentyään siellä aina finaaliin. Joten miehellä on putki päällä.

Todetaan vielä että Ojalan tiputtanut Jönsson luovutti seuraavan kierroksen ottelunsa ja että Ojala sai villin kortin Tampereelle.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Mikä päivä!

Viestin lähetti Nikke
Summa summarum: menkää ihmeessä paikalle. Ei jonoja vessaan, ei kahviloihin, hyvää palvelua, ,kylmää olutta/siideriä, todella hyvää tennistä ja hintaa about lätkämatsin verran. Ja palelemisen sijaan eilenkin +30 astetta. Ei hitto että teki gutaa. Kuka sitä Jarkkoa ikävöi, kyllä ne muut suomalaisetkin osaavat.

Tuli vietettyä tiistai-päivä paikalla, ja voin yhtyä Niken suosituksiin. Kannattaa tosiaan mennä paikalle. Pelin taso yllätti positiivisesti, ja erityisesti suomalaisten panos oli todellakin yllättävän hyvä.

Tänään tosin taitaa molemmille tulla noutaja.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harvinaista herkkua

Myös Timo Nieminen raivasi tiensä puolivälieriin Ketolan seuraksi kukistamalla kolmieräisessä ottelussa Italian Stefano Galvanin erin 2-1. Taitaa olla ennätysmäärä suomalaisia tämän tason turnauksen puolivälierässä.
Ja tietysti Tiilikaisella on vielä mahdollisuus änkeä mukaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eipä päässyt Tiilikainen jatkoon mutta todella harvinaista että kaksi suomalaista on näin ison turnauksen puolivälierässä. Niin, ja toinen ei edes ole Jarkko Nieminen.

Pelit alkavat tänään kello 15. Ketolan ottelua tuli jo käsiteltyä mutta Timo Niemisen vastustaja Thierry Ascione on ATP-listalla sijalla 183. He eivät ole miesten tasolla kohdanneet mutta Nieminen muisteli että joskus junioreina olisivat pelanneet vastakkain. Niemisellä on kyllä sen verran hyvä vire päällä että voittoon yltäminen on ihan mahdollista. Ketola taas lienee vastustajan hyvästä vireestä huolimatta lievä ennakkosuosikki, varsinkin jos syöttö kulkee.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaavio muistaakseni menee niin, että jos suomalaiset hoitavat omat puolivälieränsä kunnialla, niin he kohtaavat toisensa välierissä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Perskule, eka erä Veronellille 6-4. Toivottavasti nyt ainakin toinen suomalainen pääsisi välieriin. Ja kyllä, jos molemmat voittaisivat ottelunsa niin he kohtaisivat välierässä.
 

Aksu

Jäsen
Sekä Nieminen että Ketola hävisivät ottelunsa ja näin turnausta jatketaan neljän vieraan voimin, jotka ovat Varlet, Andreev, Veronelli ja Ascione.
 

Rpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Blues
Välierissä on neljä huikeaa pelaajaa, joista tullaan kuulemaan vielä. Esim Veronellin ranking hämää aika lailla, kun on juuri palannut sairaslomalta. Tällä pelillä ei viene pitkään kun ranking on alle 100. Varlet'in peli on huippuviihdyttävää, taitaa vaan puristaa isoissa kisoissa ja tärkeissä matseissa. Joka tapauksessa Varlet-Andreev -matsissa tullaan lyömään palloa kovaa.
Ja eikä pidä unohtaa, että T Nieminen ja L Ketola ottelee nelinpelin voitosta klo 14. Tarjolla on molemmille 90 atp-pistettä. Huomioitavaa, ettei esim Jarkolla ole kuin yhdestä kilpailusta enemmän pisteitä vuoden aikana. Tsemppaamaan suomalaiset voittoon!
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Lauantain matsit

Tänään tuli käytyä seuraamassa kaksinpelin semit ja nelinpelin finaali. Seuraavassa päivän anti tiivistetysti.

Dubbelin finaali oli päivän kolmesta koitoksesta heikkotasoisin. Helppoja virheitä tuli sekä T. Nieminen / L. Ketola että Agaev/Bogomolov –parille kohtuuttoman paljon. Suomalaisilla oli muistaakseni eräpallojakin ensimmäisessä erässä, mutta niin vain tappio tuli tie breakin jatkopalloilla. Toisen erän suomalaiset voittivat, mutta kolmas jäi ottamatta. Päällimmäiseksi ottelusta jäi mieleen venäläislähtöisen parin epäurheilijamainen käyttäytyminen. He vetivät herneen nenäänsä yhdestä väärästä tuomiosta ja käyttivät sen jälkeen useamman kerran alatyylistä kieltä tuomaria kohtaan, joka ei tehnyt elettäkään rangaistakseen heitä epäurheilijamaisuudesta. Outoa touhua sekä pelaajilta että tuomarilta. Suomalaisista Ketola tsemppasi paremmin ja oli etenkin verkolla terävämpi kuin Nieminen. Niemisen peliä en ennen ollut nähnyt, mutta ainakin nyt hänen lyönneissään oli ikään kuin lukko päällä ja peruslyönnit olivat kipsikätistä tuuppaamista.

Kaksinpelien semifinalisteilla näyttäisi kaikilla olla kykyä väläyttää vielä tulevaisuudessa. Erityisesti venäläinen 20-vuotias Andreev vakuutti kovilla ja puhtailla peruslyönneillään. En ihmettelisi, vaikka poika olisi parin vuoden sisällä top-50:ssä. Loppujen lopuksi kummatkin matsit menivät melko selvästi voittajille, sillä kumpaisenkin häviäjän, Varletin ja Veronellin, peli heilahteli pelin sisällä huomattavasti.

Päivän 5,5 tunnin sessio oli oikein mukavaa seurattavaa. Myös sää oli loistava, arskaa täysin pilvettömältä taivaalta. Yleisöä oli kuitenkin hävettävän vähän. Hyvä siinä suhteessa, että virvokkeita ei tarvinnut jonottaa, mutta tunnelman ja turnauksen tulevaisuuden kannalta yleisön vähyys onkin pahempi juttu. Persnettoa tullee budjetoitua enemmän, mikä pistänee miettimään, voidaanko Suomessa järjestää näin suuria ATP-kisoja. Yleisön puuttumisen syyksi on mainittu Jarkko Niemisen poissaolo ja tenniskulttuurin ohuus. Totta osaltaan, mutta mielestäni ongelmat saattavat juontua toisaalta myös turnauksen markkinoinnin puutteellisuudesta ja lippujen kalleudesta; nythän lehtereille oli eksynyt vain lajiniiloja ja –nellejä.

Punis
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Lauantain matsit

Viestin lähetti Hra Punajuuri
Erityisesti venäläinen 20-vuotias Andreev vakuutti kovilla ja puhtailla peruslyönneillään. En ihmettelisi, vaikka poika olisi parin vuoden sisällä top-50:ssä. klip,klap...

Yleisön puuttumisen syyksi on mainittu Jarkko Niemisen poissaolo ja tenniskulttuurin ohuus. Totta osaltaan, mutta mielestäni ongelmat saattavat juontua toisaalta myös turnauksen markkinoinnin puutteellisuudesta ja lippujen kalleudesta; nythän lehtereille oli eksynyt vain lajiniiloja ja –nellejä.

Punis

Alkuviikosta olin mestoilla ja tuo Andreev tuli nähtyä Kreikan Mazarakista vastassa. Tai nähtyä ja nähtyä kun ulkokentillä peli oli erittäin epäystävällistä sekä pelaajien että katsojien kannalta. Mutta jotain jäi mieleen. Mies käytti lyönneissä uskomattoman paljon rannetta. Ihmettelen jos tuollaista kestää vaikka olisi kuinka treenattu. Pelitaitoja on tosiaan ihan Top 50 asti mutta,mutta... syy tuli jo mainittua.

Ja yleisöä alkuviikosta oli maksimissaan 400/päivä ?! Siis mitä ? Kiekon harkkamatsit vetävät halleihin kevyesti toistatuhatta. Ja jos oikein verrataan niin siellä pelaavat maailman sijoilla 500+ olevat sällit. Täällä sentään tulevaisuuden nimiä ja , sana sallittaneen , perkelleen tasokasta peliä !

Ehkä Wta-turnaus parin viikon päästä ( http://www.nordiclightopen.com ) kerää hieman enemmän yleisöä. Syytä olisi. Ainakaan miespuolisten katsojien (Hedman TM) ei tarvitse pettyä :) Ja toivotaan että Emma saa voitettavissa olevan vastuksen 1. kierrokselle.

Schnyder/Mandula/Tulyaganova/Perebiynis olisivat "hieman" liian kovia. Benesova/Cohen-Aloro/Koulikovskaya/karsija, muu kuin Sprem toivevastustajat.

Edit: karsinnoissa mukana Karolina Sprem, joten korjataan edellistä lausetta hieman.
 
Viimeksi muokattu:

Rpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Blues
Aika suhteellista tuo hintakin. Parilla kympillä mahdollisuus katsoa parhaimmillaan kahdeksan tuntia tennistä. Ja kun kyseessä on ammattilaiskilpailu niin jollain pitäisi kattaa palkintorahojakin. Tampereellakin ollut ilmeisesti katsomoissa aika hyvin tilaa. Harmillista, sillä tätä menoa ammattilaiskilpailut loppuvat Suomesta. Saa nähdä miten marraskuun IPP Openillekin (50.000usd) käy.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt on tullut kaikki pelaajat tullut nähtyä Pyynikillä ja ehkä hienointa peliä on esittänyt venäläinen Andreev. Kierre lähtee hyvin, eikä ranne siitä kärsi, vaikka joku tässä sitä epäilikin. Viereisellä kentällä pelattu Nieminen-Nurminen oli aivan eri planeetalta, kuin Andreevin peli, jossa palloa löytiin puolet kovempaa.

Ruotsin teinitähden Söderlingin kyvyistä ei saanut täyttä selvyyttä, sillä niin huono oli hänen vastustajansa. Pari Argentiinalaistakin on vakuuttanut ja voittaja saattaa olla joku heistä.

Suomalaisia siis mukana enää Nieminen, joka todennäköisesti häviää huomenna toisen kierroksen ottelunsa. Yleisöäkin on ollut huomattivasti vähemmän kuin viime vuonna johtuen Jarkon poissaolosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös