Asetelmat pleijareihin

  • 7 425
  • 52

rtvaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Asetelma

Joo ...

Mun mielestä on turhaa touhua miettiä sitä loppujärjestystä kovinkaan tarkkaan. Ilmeistä on, että sijoilla 1-3 ovat (ei missään järjestyksessä) Tappara,HPK ja Jokerit.

Yhtä selkeää on sijoilla 4-6 (TPS,Kärpät ja Pelicans)

Sitten sumenee. Aivan mikä tahansa kombinaatio on mahdollista joukkueiden: Jyp,Blues,Ilves Ja HIFK:n välillä (kaksi ei näistä pääse play-offseihin). Kuka tulee vastaan ketä puolivälierissä. Onko sillä väliä?

Tietenkin en voi objektiivisesti ajatella muita kuin Kärppien tulevaa puolivälieräehdokasta. Kenet toivoisin Kärppien vastustajaksi?


Uskoisin että kahdeksan parhaan joukossa on seitsemän joukkuetta, jotka haluaisivat puolivälierissä kohdata Kaanit. Kaanien todennäköinen sijoitus on kuudes tila. Siispä Kärppien tulisi pyrkiä sijalle kolme. Tämähän ei ole realistista - eihän. Vai mitä mieltä on kiekkolehti?

Eli näin Kärppäläisittäin pitää tyytyä vaihtoehtoiseen vaihtoehtoon. Se on HPK. Toisaalta HPK tulee sijoittumaan sijoille 2-3. Eli sekään ei natsaa. Ei mene hyvin Kärpillä ei.


Kenet Kärpät saa vastaansa. Vaihtoehtoja on yksi. TPS. Ei mene hyvin TPS:llä ei.
 
Viimeksi muokattu:

PIISPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No lähdetään veikkailemaan itsekin:
1. Tappara. Saapa nähdä joko eväät riittää tällä kaudella vaikkapa jo koko kannunkin voittoon, aika vahvalta näyttää
2. HPK, Eric Perrin voi sopia ihan hyvin Miettisen ja Somervuoren väliin, kova haastaja, jolla ei ole ylimääräisiä paineita, voi mennä tosi pitkälle keväällä
3. Jokerit, pitää paikkansa, mahdollisuuksia pitkälle, mutta haastajana kuitenkin ihan loppupeleissä.
4. TPS, Immosen ja Kiprun hankinta nostaa tähän vähimmäistavoitteeseen. Mikäli Nurminen ei nosta tasoaan tosi paljon, riittävät eväät kuitenkin keväällä korkeintaan välieriin asti. Se jokin (Rintanen/Killeri/Lius tai joku muu taitava ykkössentteri) puuttuu edelleen (kaikki kunnia Immoselle, mutta silti) ja siksi energiaa menee turhaan koheltamiseen ja mailoilla tökkimiseen.
5. Kärpät, Hivuttautunut vaivihkaa korkeammalle vaikean syksyn jälkeen, tepsin kanssa tulossa viiden matsin puolivälierät
6. Pelicans. Näyttäisi, että nyt se odotettu hiipuminen on lopultakin alkanut. Pleijareissa haukkapala jokereille.
7. HIFK, Alpon opeilla tullaan kovaa takaa ohituskaistaa pitkin.
8. JYP, Yllättää pitämällä paikkansa pleijareissa, mutta toisaalta heti Tappara vastaan ja voidaan alkaa miettiä ensi kautta

9. Blues, uskomatonta mutta totta, tänä vuonnakin pelit loppuvat runkosarjaan, tuolla materiaalilla jo häpeällistä
10. Ilves, ei vanhat jaksa. Toisaalta jos Nemirovsky - Miettinen - Viitakoski painaa tällä tahdilla, niin miksi ei..
11-13. Lukko ja Porin sekä Lappeenrannan myynti- ja vuokrausliikkeet jakavat viimeiset sijat omissa jäsentenvälisissään.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Veikkaukseni runkosarjan päätyttyä, ilman perusteluja:

1. Tappara
2. HPK
3. Jokerit
4. TPS
5. Kärpät
6. Pelicans
7. JYP
8. Ilves
9. HIFK
10. Blues
11. Ässät
12. Lukko
13. SaiPa
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Suomi-Salama

Jos raha ei tuo taistelutahtoa, miten Tappara, Jokerit ja TPS ovat kärkinelikossa? Tietääkseni kaikkien näiden budjetit ovat suuremmat kuin Bluesilla...vai onko Tapparan pari miltsiä pienempi...no, onhan siellä Kärpätkin viidentenä. Heh, mutta eihän se sinua kiinnosta, katkeruudessasi et hyväksy kuin oman näkemyksesi, joka alkaa olemaan jo melkoinen vitsi muutaman kerran päivässä toistettuna. Enkä sitäpaitsi tiedä kuinka paljon on kiinni taistelutahdosta, ja kuinka paljon vain huonosta peluutuksesta/puolustuspään paskuudesta.

Ai niin, se veikkaus vielä:

Tappara
HPK
Jokerit
TPS
Käppärä
Pelicans
Ilves
HIFK
-------------------
JYP
Ässät
Blues
Lukko
SaiPa
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Joukkueiden ennen kautta ilmotetut budjetit.

Jokerit 36mmk
TPS 27mmk
HIFK 25mmk
Kärpät 24,8mmk
Blues 24mmk
Tappara 22mmk
Ilves 17mmk
Ässät 16mmk
HPK 16mmk
Lukko 15mmk
SaiPa 14,3mmk
Pelicans 12,5mmk
JYP 12,3mmk
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Re: Kiinnostavaa

Viestin lähetti Eldritch
Tällä kertaa kolmas sija lienee kuitenkin halutumpi kuin toinen, sillä toiseksi pääsevä kohtaa parhaan sijoilla 7–10 majailevasta nelikosta – eli varmasti viimeiset kymmenen peliä erittäin vahvasti pelanneen joukkueen. Vastaavasti kolmanneksi jäävä kohtaa huonoimman sijoista 4–6 kamppailleesta kolmikosta – eli viimeiset kymmenen peliä heikosti pelanneen joukkueen.

Toisaalta kyllä nuo sijoilla 7-10 majailevat joukkueet ovat kaikki materiaaliltaan selvästi heikompia kuin sijoista 2-3 tällä hetkellä taistelevat. Kakkossijan etuihin sisältyy myös varma kotietu semifinaaleissa. Kolmonen aloittaa semit kotona vain, jos jompikumpi edelläolleista pullahtaa ulos neljännesfinaaleissa.

On myös hieman vaarallista lähteä löysäilemään kakkossijan välttääkseen, sillä löysäilyvaihteella on ikävä taipumus jäädä päälle, jolloin neljännesfinaaleista voi tulla joukkueelle vielä ikävämmät.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Re: Runkosarjan loppujärjestys

Viestin lähetti Hai
Kuivalainen ei ole koskaan ollut mikään tiukkojen pelien mies. Ei ole voittanut uransa aikana yhtään Playoff-matsia.

Mihin lähteeseen tuo käsitys perustuu vai veditkö hatusta? Tietosi on nimittäin täysin väärä.

Kuivalainen on pelannut uransa aikana 15 play off -matsia, joista on kuin onkin tullut peräti yksi voitto. Tuo voitto tuli 21. 3. 1991 Kuopiossa pelatussa neljännessä finaalissa, jossa KalPa kaatoi Tepsin 6-2. Kuivalainen pelasi täydet 60 minuuttia ja torjui 29 laukausta.

Muut 14 matsia ovat päättyneet häviöön. Pitää kuitenkin muistaa että Kuivalainen on joka kerta pelannut altavastaajan puolella, joten ei suurta voittosaldoa ole oikein voinut odottaakaan. Sama rooli altavastaajana taitaa tosin Pelicansilla olla tämänkin vuoden play offeissa. Siinä mielessä on ihan totta, että Kuivalaiselta vaaditaan tähän asti nähtyä suurempaa venymistä, jotta Pelicans semifinaaleissa nähtäisiin.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Nyt meni kiharaksi

Asetelma illan kierroksen jälkeen on niin kihara, että ei juuri kannata veikata mitään. Tappara, HPK ja Jokerit ratkaisevat runkosarjan voiton, Kärpät, Pelicans ja TPS taistelevat kotiedusta ja Jyp, Blues, Ilves ja Hifk nahistelevat viimeisestä pleijaripaikasta. Kahden kohtalona on jäädä ulos.

Tässä vaiheessa otteluparien arvailu on turhaa ja mahdotontakin. Järjestys kolmen ryhmän sisällä saattaa olla mikä tahansa. Tosi jännäksi menee!
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taistelu runkosarjan voitosta meni nyt todella jännäksi. Kerho nousi nyt minun papereissani ykkös-suosikiksi.

Edelleen veikkaan että Tappara kuitenkin vie mestaruuden. Sen maalivahtipeli on luokkaa parempaa kuin HPK:n. Pietilän paineensietokyky on edelleen todellinen kysymysmerkki. Kaikki muistavat viime vuoden romahduksen elintärkeässä viidenessä puolivälieräpelissä HIFK:ta vastaan. Jarda Bednarin omalta siniviivalta heitetyn roikun imaisu hakee vertaistaan. Mies vaihdettiin pois maalilta 10 min pelin jälkeen kun toinenkin maali meni helpohkosti. Maalivahtipeli on se mikä kääntää kuitenkin vaakakupin Kahvaran puolelle.
 

tsei_tsei

Jäsen
Usein puhutaan muuten siitä, että Tappara ei saisi voittaa mestaruutta, vaan sen pitäisi mennä jollekin pienemmälle seuralle. Budjetteja vertaillessa Tappara onkin selvästi pienin ns. suuremmista seuroista ja on nytkin vain todennäköisesti tilapäisesti "pienten" ykköstä Ilvestä edellä. Kärpät kerää paljon sympatiaa, vaikka on rahaseura Bluesiakin selvästi varakkaampi. Oikeastaa Kärpät on SM-liigan toiseksi rikkain seura, kun otetaan huomioon, että Kärppien budjetti lienee taas reilusti ylijäämäinen. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että pikkuseuroista ainoastaan HPK:lla näyttäisi olevan potentiaalia mestaruuden voittamiseen.
 

Cooley

Jäsen
HPK:lla on loistavat mahdollisuudet vielä viedä vaikka koko runkosarja. Jokerit - HPK -ottelu 6. 2. kertoo paljon. Jos HPK hakee vieraspisteet areenasta, niin kakkospaikkaa voi pitää suhteellisen varmana, sillä Kerhon loppukauden ohjelma näyttää hävyttömän helpolta, jollei asennevammautuminen iske.
Lopullisesti runkosarjan voiton ratkaisee mahdollisesti HPK:n ja Tapparan kohtaaminen Hakametsässä 28. 2.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
<tahallista provokaatiota suuntaan jos toiseen>

JJ: "...Kärpät kerää paljon sympatiaa, vaikka on rahaseura Bluesiakin selvästi varakkaampi. Oikeastaa Kärpät on SM-liigan toiseksi rikkain seura, kun otetaan huomioon, että Kärppien budjetti lienee taas reilusti ylijäämäinen..."

Koittakaahan nyt jo päättää, kummassa sarjassa me painitaan: ollaanko me "sympaattinen pikkuseura" vai "ärsyttävä rahaseura"?

Cannibal: "Jos raha ei tuo taistelutahtoa, miten Tappara, Jokerit ja TPS ovat kärkinelikossa? Tietääkseni kaikkien näiden budjetit ovat suuremmat kuin Bluesilla...vai onko Tapparan pari miltsiä pienempi...no, onhan siellä Kärpätkin viidentenä."

Yllä näkyy, että "Kärpät 24.8 mmk, Blues 24mmk". Vielä viime viikoihin asti pidin Bluesia, "pikku-Jokereita", sympatiapisteitä keräävänä joukkueena (koska siellä on/oli Virkkunen ja Pirnes). Itse olen saanut tarpeekseni termistä "oululainen uho" ja nyt alkaa pikkuhiljaa suoraan sanottuna vituttamaan: tähän kauteen lähdettiin niissä merkeissä, joissa Bluesin piti olla taistelemassa kotiedusta ja mitaleista ja Kärppien (ja Kärppäfanien) mitalitavoitteelle naurettiin avoimesti. Pelejä on vielä jäljellä ja sen jälkeen alkaa pleijarit, mutta JOS BLUES JÄÄ PLEIJAREIDEN ULKOPUOLELLE TAI PUTOAA ENNEN MITALIPELEJÄ, niin en voi vastustaa kiusausta ja tulen muistuttamaan "espoolaisesta uhosta" vielä pitkälle ensi kauteen.

</tahallista provokaatiota suuntaan jos toiseen>
 

Mikke^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pistetään nyt oma veikkaus jonon jatkeeks.

1. Tappara
2. Jokerit
3. Hpk
4. Tps
5. Kärpät
6. Pelicans
7. Hifk
8. Blues
--------------
9. Ilves
10. Jyp
11. Ässät
12. Lukko
13. Saipa

bluesin ja ilveksen kesken tulee kova vääntö, mutta veikaan bluesin hoitavan.
 

Tuamas

Jäsen
EIköhän se runkosarja lopu jotensakkin näin:
1. Pappara
2. Nikerit
3. Kerho
4. Tepsi
5. Kärpät
6. Pelikaanit
7. Hifk
8. Ässät
--------------
9. Blues
10. Jyp
11. Ilves
12. Saipa
13. Lukko

Eli kuten huomaatte, Blues, Jyp, Ilves ja Lukko romahtavat paineiden alla ja Ässät ja Hifk nousevat viivan yläpuolelle vahvoilla voittoputkillaan...
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Sm-Liiga Playoffs 2002

1. Tappara
Hyvä joukkue ja hyvät ketjut, varma ykkönen.

2. Jokerit
Hyvä joukkue, jota kiusaa loukkaantumiset. Taistelee kakkoseksi.

3. HPK
Hyvää hyökkäyspeliä esittävä joukkue, mutta huono maalivahti.

4. TPS
Jokapuolin hyvä joukkue, nyt kun Kiprusoffkin on mukana.

5. Kärpät
Mahtava pisteputki, joka ei pitäis katketa. TPS kuitenkin liian
vahva.

6. Pelicans
Tullut alas kuin pörssikurssit aikanaan. Kuudes.

7. HIFK
Parantanut mahtavasti Suhosen aikana. Mahtava 1-6 voitto JYP:stä takana. Tiukka taistelu, mutta seitsemäs.

8. Blues
Heillä on hirveä liuta nimimiehiä, mutta näyttää siltä, että Blues ei vain sytytä pelaajia. Kahdeksas juuri ennen Ilvestä.

----------------------
9. Ilves
Parantanut Nemirovskyn tulosta lähtien. Rahkeet eivät silti riitä Playoffeihin.

10. JYP
Joukkue, joka oli liian korkealla taulukossa. Ei Playoffeihin tuolla joukkueella.

11. Lukko )
12. Ässät } Ulkona playoff -taisteluista ajat sitten.
13. SaiPa )
 

Tontsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieman muutoksia

Muuten aika lailla oikein mutta uskon että HPK on Toinen ja jokerit kolmas.:confused:
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Iltasanomat oli veikkannut, että Blues on runkosarjan päättyessä 7:s, HIFK 8:s, Ilves 9:s ja JYP 10:s. Nämä oli veikattu katsoen joukkueiden tulevia pelejä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)

12. Ässät } Ulkona playoff -taisteluista ajat sitten.

Sopii katsoa sarjaohjelmaa ja erityisesti vastustajajoukkueita...
Sopivasti voittamalla kotimatsit ja pari vierasmatsia näitä muita sijoista 7-11 kisaavia joukkueita vastaan ja kun muut pelaavat sopivasti ristiin ollaan vielä mukana playoffeissa...
Se vaatii kyllä omilta 100% onnistumista ja muilta sopivia epäonnistumisia. Emmä nyt niin kovasti usko playoffpaikkaan, mutta tarkoitus oli vain kertoa että noin ei voi sanoa.

Ja millä helskatin perusteella kuvittelet että Lukko menisi Ässien ohi ??? EI noilla esityksillä :)

EDIT: Laitetaan ny vielä veikkaus järjestyksestä:
Tappara
Kerho
Narrit
Tepsu
Kärpäset
Paperikauppiaan linnut
Jypi
H***t Ilman Fyysistä Kuntoa
------------------------------------
St. Louis kopio
ÄSSÄT
Tampereen kisut
rauman lugu
savonlinnan pallo
 
Viimeksi muokattu:

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Runkosarja päättyy seuraavasti:
Jokerit
Tappara
HPK
Kärpät
TPS
Pelicans
Blues
Ilves
-----------
Muillahan ei oo merkitystä ;)

Välierissä pelaavat:
Jokerit :mad:
Tappara :D
HPK
Kärpät

Ja Tappara vie mestaruuden vaikka väärään päähän hallia se poika tälläkertaa meneekin!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti n0lla
Iltasanomat oli veikkannut, että Blues on runkosarjan päättyessä 7:s, HIFK 8:s, Ilves 9:s ja JYP 10:s. Nämä oli veikattu katsoen joukkueiden tulevia pelejä.
Kun ottaa huomioon, mikä lehti tuon veikkauksen on tehnyt, niin perusteluissa valehdellaan. Nuo on veikattu katsoen joukkueiden kotipaikkakuntia eikä juuri sitten muuta.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Viestin lähetti Designer
Kun ottaa huomioon, mikä lehti tuon veikkauksen on tehnyt, niin perusteluissa valehdellaan. Nuo on veikattu katsoen joukkueiden kotipaikkakuntia eikä juuri sitten muuta.

Veikkauksen oli tehnyt Jyväskyläläinen ja veikannut JYP:iä kymmenenneksi :D.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Re: n0lla

Viestin lähetti Designer
Joten? Ilta-Sanomat sen on silti julkaissut.


Tarkoitan, että kun Designer sanoi, että noissa veikkauksissa katsotaan vain kotipaikkakuntia, niin ihan en uskoisi, että jyväskyläläinen olisi veikannut JYP:iä vikaksi näistä joukkueista, jos tässä olisi katsottu vain kotipaikkakuntia.

Kun ottaa huomioon, mikä lehti tuon veikkauksen on tehnyt, niin perusteluissa valehdellaan. Nuo on veikattu katsoen joukkueiden kotipaikkakuntia eikä juuri sitten muuta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Aikaa on, rautalankaakin on tässä sopivasti käsillä, mutta kun tavoiteltavasta ilmiöstä ei taida olla minkäänlaisia takeita, niin mitä sitä suotta vääntämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös