Arsenal FC 2011-12 - 125 years

  • 236 966
  • 1 237

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Ja jatketaan. Walcott, Koscielny ja Gervinho poissa huomisesta Olympiakos pelistä.

No huhhuh, mistä on kyse? Ovatko edellä mainitut pelaajat loukkaantuneet vai onko kyse ihan vain rotaatiosta? Jos ovat rikki, niin kuinka pitkän aikaa?

Nyt voisi taas kivasti päästää Ryon, Le Coqin ja Oxin kehiin.

Bolton -matsia voisi kommentoida sen verran, että olipa Song vain pirun hyvä. Hienoja katkoja, avaavia syöttöjä ja ennen kaikkea rauhallista peliä. Lisää tuollaista settiä, kiitos.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Arsenal tänään:

-----------Chamakh-----------
-Arshavin-Rosicky-Chamberlain-
-------Frimpong-Arteta--------
Santos-Mertesacker-Song-Sagna
-----------Szczesny----------

E: Penkillä: Fabianski - Jenkinson - Gibbs - Ramsey - Coquelin - Park - van Persie
 
Arsenal tänään:

Tuossa on kyllä kaikki mahdollisuudet karmeeseen hitaaseen nysväykseen ja huonojen syöttöjen pomputteluun 25-40m maalista. Toivotaan että lähtee kulkemaan ja peli-ilo saadaan alusta asti päälle, ja AOC tuhoaa kaikki.

Alkuun pari maalia, ja RvP.n saattaa uskaltaa antaa levätä koko pelin, ja Park voisi päästä kehiin myös.

edit: jopa osu ajatukset lähelle JMA.n kanssa samaan aikaan. Go Chamberlain!
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eeeh.

Juuri olin tulossa laittamaan itkun sekaisin fiiliksin tuota Arsenalin avaria mutta täällähän se jo totutusti on. Kärjessä Marouane Chamakh Marokosta terve. Peliä rakentaa vuonna 2006 pelimiehen merkkejä väläytellyt Tomas Rosicky. Milloin viimeksi Arsenalilla on ollut jalkeilla yhtä huono kokoonpano Champions liigan ottelussa?

Oxlade-Chamberlainin avauksen tontille sen sijaan häränkullin kokoinen peukku. Toivotaan, että mies kaataa Olympiakosin yksin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Onhan se melkoinen nurmenkairaus avaus, jos AOC otetaan pois. Wengerin on pakko vähän kierrättää, sillä Sunnuntaina on niin iso peli WHL:llä, että sinne pitää ladata kaikki. Gibbs, Ramsey ja RvP saavat nyt ainakin vähän lepoa. Veikkaan kuitenkin RvP:n tuloa kentälle noin 65min kohdalla, kun nysvätään 0-0:aa.

COYG!
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Voisi jakaa pari peukkua ennen matsia ja myöhemmin katsoa oliko niissä peukutus-arvoa oikeasti.

1. Ox avauksessa. Tätä on odotettu jo tovi. Avauksessa jytkyä joukkuetta vastaan siis.

2. Coquelin mukana. Lisäpeke jos pääsee pelaamaan.

3. Kunnollinen rotaatio sunnuntain pelin vuoksi.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
2-1 Voitto Olympiakosista, kiitos alun nopeiden maalien. Todella avonaista peliä oli ensimmäiset 45min. Kreikkalaisjengi oli yllättävänkin hyökkäyshaluinen ja kun Arsenalin kk-miehet pelaa selkä hyökkäyssuuntaan + Erikoistilannepelaaminen on tasoa f-junnut niin jännää oli.

Oxlade-Chamberlain sai heti onnistumisen Mestarien Liigassa. Uusi "Theo Walcott" vaikuttaisi olevan ainakin viimeistelyssä askeleen edellä kuin vanhempi So'tonin kasvatti.

Andre Santos osui myös. Ja kokonaisuudessa paljo parempaa tekemistä kuin Blackburnia vastaan.

Song topparina ok. Kaikki muut, heikkoa. Syötöt päin persettä, liikkuminen vajaata jne.

Onneksi puolustuspelaaminen oli kulmia ja vapareita lukuunottamatta hyvää.

Sunnuntaina sitten iso Derby Tottenhamia vastaan. Adebayorrrr, Adebayoorrrrrrrr....
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
....his dad washes elephants and his mum is a whore.

Oxlade-Chamberlainin avauksen tontille sen sijaan häränkullin kokoinen peukku. Toivotaan, että mies kaataa Olympiakosin yksin.

Ei nyt voi sanoa, että kaatoi Olympiakos mutta maalin tyrkkäsi jälleen. Tykkäsin taas esityksestä erittäin paljon. Kausari avaukseen ja Theo sitten 70+ kentälle ravaamaan. Rosicky oli tänään surkea ja varmasti kävisin läpsimässä kyseistä turhaketta naamaan jos Lontoossa asuisin. Kun RvP ei saanut 80min kohdilla vaikeasta paikasta syöttöä Rosickylle niin tämä Tshekin turhake alkoi huutamaan ja räyhäämään RvP:lle ja dramaattisesti levittelemään käsiä. Kapteenin nauhakin taisi kädestä löytyä.

Toki ensimmäisestä jaksosta meni suurin osa ohi streamien vittuillessa joten "analyysi" tulee 30-90min.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Englannin paras jalkapalloilija Jack Wilshere on nyt sitten isä. Onnittelut Jaskalle. Toivottavasti ei loukkaa itseään paskavaippaan, jotta ehtisi tervehtyä ennen toukokuuta.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ei kovin hyvältä näytä Sunnuntaita ajatellen. Spurs on kotonaan suosikki ja Arsenalin loukkaantuneiden lista ei ole juurikaan lyhentynyt. Koscielny mitä suurimmalla todennäköisyydellä yhä pois, joten Song jatkanee topparina. Tulee iso peli Frimpongille tai Coquelinille kk:n pohjalla. Benayoun on ok ja turhake Squillaci treenaa myös normaalisti. Walcott ja Gervinho on 50-50. "Late Fitness test" lauantaina tai jopa sunnuntai aamuna.

Eli jotain tämmöstä pahimmassa tapauksessa:

--------------RvP------------
---Benayoun-Arshavin-Rosicky
--------Frimpong-Arteta------
Gibbs-Song-Mertesacker-Sagna
------------Szczesny--------

Ramsey tai Coquelin Frimpongin tilalle. Santos ehkä Gibbsin. Gervinho ja Walcott jos kunnossa, niin tod.näk. aloittavat laitureina. Koscielny jos tekee ihmeparantumisen, niin toppariksi ja Song omalle paikalle. Oxlade-Chamberlain the jokerikortti.

E: Almunia kuukaudeksi West Hamiin lainalle.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Arsenal tänään:

-------------RvP-------------
---Gervinho-Ramsey-Walcott--
--------Coquelin-Arteta-------
Gibbs-Song-Mertesacker-Sagna
-----------Szczesny-----------
 

Sebastian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers, Wild, Arsenal, Bayern München
Uusi arsun tämän kauden autenttinen kotipaita (selässä Bergkamp) vedetty niskaan ja ensimmäinen corona korkattu.. Nyt vaan tarvitsisi streamin, kun vakkarini ei jostain syystä toimi. Mistä löytys ?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Odotettu lopputulos, mutta pientä yritystä oli kuitenkin nähtävissä Arsenalin pelissä. Konsonantti pelasi hyvin, mutta lahjoitti sitten kuitenkin tasurin pois. Keskikenttä ei vaan oikein toimi, puolustus on risuaitaa ja hyökkäys aika hampaaton. Sijat 8-12 ovat varmaan lähellä loppukaudesta ja siinä ei juhlia juuri pidetä. Wenger jätti joukkueen vahvistamisen aivan liian myöhään ja tässä on tulos käsillä.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Sellaista paskaa niskaan tällä kertaa. Aina, kun kuvittelee, että kyllä tämä tästä lähtee niin karu tappio palauttaa maanpinnalle.

Paremmin organisoitu joukkue voitti ja ihan ansaitusti. Kyllä se on nyt myönnettävä, ettei tällä ryhmällä olla neljän joukossa.

Toisen puoliajan viimeiset 30 minuuttia oli Arsenalilta aivan käsittämättömätöntä kuraa.

Ja milloinkahan Gervinho alkaa osua noista tuhannen taalan paikoista. RvP järjesti ekalla jaksolla sellaisen paikan, josta olisi vaan pakko tehdä. Siitä 0-1 ja peli olisi voinut olla hieman erilainen. Van der Vaartin viimeistely oli hieman eri tasoa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jeps. Näinhän se meni, niinkuin vähän joka puolella ennusteltiin. Spurs on pykälää parempi kaikessa ja nappasi pinnat.

Mutta voi jeesuksen perse taas tuota puolustamista. Siitä mistä se voittomaalikin lähti, niin Sandro sai juosta ihan rauhassa rankkarialueelle ja heitto suoraan jalkaan. Walkerin veto oli hyvä, mutta otettavissa.

Ei ehkä paskin peli poijilta tällä kaudella, mutta eipä se auta, kun tukkaan tulee ja bensa loppuu 70min kohdalla.

Sijat 6-10. Siinä se on tää kausi.
 

HemmoP

Jäsen
Jees, ei mopolla kuuhun tälläkään kaudella, ei edes kiertoradalle.

Pelaamisen tason heittely ottelun sisällä on vakavin ongelma. Osa pelaajista lopettaa pelaamisen ja liikkumisen heti kun pallo on yli viiden metrin päässä tai kun joku ei ole sitä jalkaan pelaamassa, välillä jaksetaan pelata yhdessä jolloin peli sujuu ajoittain varsin mallikkaasti.

Yksittäishuomioina: Jenkinsonin, Arshavinin ja Walcottin voisi laittaa johonkin muuanne seuraavassa ikkunassa, Mertesacker on aika pihalla sijoittumisensa kanssa ja Sagnan tilanteesta twitterissä: Bad news for Arsenal re Sagna. Wenger says they're "very worried" about his injury. He's at hospital now.

Konsonantin virhe sattui, niin perinteiseen tapaan, huonoon aikaan ja paikkaan.

Tauko tuli oikeaan paikkaan ja nyt jännitelläänkin lasinilkkojen maaotteluita.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ramsey oli maalistaan huolimatta todella surkea, hädin tuskin edes championchip-tasoa. Puolustuksen kommunikointi tasoa nolla. Ja kuka helvetti jätti lähtemättä Sandron perään sivurajaheitto tilanteessa? Mikä vitun idea tässä oli? Jäätävää paskaa. Tsesni maalissa itsevarmuus ja pelasi jälleen hyvää peliä kunnes yksi arviointivirhe romutti koko ottelun.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Pitää kommentoida ensin tuota Spursin tokaa maalia. Siinä sivurajassa Arteta näyttää Ramseylle, että seuraa Sandroa. Mun mielestä Artetan itse olisi pitänyt seurata Sandroa, koska Artetan takana ei ollut yhtään Spursin pelaajaa. Nyt Ramsey myöhästyy tosi pahasti tilanteesta, koska varmaan itsekin oletti Artetan seuraavan Sandroa.

Eka Spursin maali oli kyllä hyvää pallon liikuttelua, mutta kyllä teidän keskikenttä ja puolustus oli täynnä reikiä eli pelaajien etäisyydet kammottavan pitkiä.
 

TML

Jäsen
Sunnuntain kruunaa varmastikin tieto että Sagna on ilmeisesti 3kk sivussa tuon vammansa johdosta mikä Spurs pelissä tuli. Syynä siis murtunut pohjeluu.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pitää kommentoida ensin tuota Spursin tokaa maalia. Siinä sivurajassa Arteta näyttää Ramseylle, että seuraa Sandroa. Mun mielestä Artetan itse olisi pitänyt seurata Sandroa, koska Artetan takana ei ollut yhtään Spursin pelaajaa. Nyt Ramsey myöhästyy tosi pahasti tilanteesta, koska varmaan itsekin oletti Artetan seuraavan Sandroa.

Eka Spursin maali oli kyllä hyvää pallon liikuttelua, mutta kyllä teidän keskikenttä ja puolustus oli täynnä reikiä eli pelaajien etäisyydet kammottavan pitkiä.

Mielestäni yksi ongelma on siinä, että kun selvästi ei ole pelaajat pelanneet kauheasti yhdessä, niin eivät osaa kommunikoida kunnolla. Tämä sitten näkyy varsinkin puolustuksessa, jos ja kun ei osata lukea toisen tekemisiä. Välimatkat venyy, kukaan ei tiedä tarkasti mitä aluetta pelata tai milloin pelata miestä(eilisen perusteella ei ainakaan Arsenal "puhdasta" paikkaa pelaa).

Tähän viitaten sitten mietin juuri tuota että jos joku lähtee hortoilemaan liian pitkälle äijän perässä niin aina tulee tilaa. Tällöin myös jos joku ei välttämättä näe pystyjuoksua voi olla niin myöhässä kuin Ramsey oli.

Yllättävän hanakasti muutenkin muutamassa tilanteessa se pelaaja vei, aivan laitaankin esim. Jenkinsonia, jolloin tuli tyhjää tilaa taakse/väliin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Oikeaksi pakiksi siis ehdolla nyt Jenkinsonin Calle ja myös jossain peleissä laitapakkina pelannut Coquelin. Vitun mahtavaa. Tammikuuhunkin niin paljon aikaa, ettei apuja ole tulossa.
 

HemmoP

Jäsen
Oikeaksi pakiksi siis ehdolla nyt Jenkinsonin Calle ja myös jossain peleissä laitapakkina pelannut Coquelin. Vitun mahtavaa. Tammikuuhunkin niin paljon aikaa, ettei apuja ole tulossa.

Näinpä, Jenkinson vakuutti lähinnä pujottelukepiltä josta mentiin ohi juoksemalla pallon kanssa. Jampan on ihan turha nähdä untä, että kelpaisi Englannin maajoukkueeseen...

Ohessa pikku huomiona, että ManUlla on ollut about yhtä paljon loukkaantumisia muttei ole pahemmin näkynyt tahdissa. Arsenalilla muutama poissaolo taittaa koko joukkueen terän.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Näinpä, Jenkinson vakuutti lähinnä pujottelukepiltä josta mentiin ohi juoksemalla pallon kanssa. Jampan on ihan turha nähdä untä, että kelpaisi Englannin maajoukkueeseen...

Ohessa pikku huomiona, että ManUlla on ollut about yhtä paljon loukkaantumisia muttei ole pahemmin näkynyt tahdissa. Arsenalilla muutama poissaolo taittaa koko joukkueen terän.

Mun mielestä Jenkinson heitetty vain liian nopeasti liian kovalle tasolle. Kaverista voi tulla "ihan hyvä" pakki. Esim. Suomen maajoukkueeseen. Kuitenkin jos sut heitetään suoraan Charltonin reserveistä pelaamaan Arsenalin, niin pitää olla aivan huippulahjakasta että samantien on valmis vastaamaan huutoon. Eli siis lahjakkuuden pitää olla Cesc/Götze tasolla tai edes lähellä sitä.

Jos ja kun tempo on paljon kovempi yht. äkkiä, etkä ole pelikäsitykseltäsi, tekniikaltasi ja/tai fyysisiltä ominaisuuksilta huippulahjakas tai riittävän hyvä muuten, niin kaikki virheet korostuvat entisestään. Tämä vaikuttaa itseluottamukseen ja se sitten lisää vielä soppaa. Nyt Jenkinson ei tuo mitään apuja ylöspäin, alaspäin hän ei osaa vielä sijoittua tarpeeksi hyvin, vaan kuten todettua juoksee turhaan kavereiden perässä liian laitaan tai esim. ei vaan osaa reagoida tarpeeksi nopeasti tilanteisiin. Tähän lisätään vielä heikohko kommunikaatio/yhteispeli, niin soppa on valmis.

Wengerillä on mielestäni turhankin kova luottamus junnuihin. Ehkä tämä johtuu siitä, että kun joukkue on pystynyt hankkimaan huippulahjakkuuksia kuten Cesc, Ramsey, niin tottunut että voivat heti vastata huutoon. Kuitenkin kuten joku totesikin yllä, niin Ramseykin oli lukuunottamatta maalia todella huono ja pitkä matka vielä sille tasolle mihin on potentiaalia. Jenkinsonin potentiaali on vielä kauka Ramseyn vastaavasta, joten...
 

wilma

Jäsen
VDV pallo kädellä mukaan ja pömpeliin. Walkerin once in a lifetime veto sisään. Szczesnyn piikkiin en kyllä kokonaan laittaisi, sillä melkoinen leija kuti oli.

Wenkkukin myöntää seitsemän kierroksen jälkeen, ettei hopeapyttyä kaudella2011-12 tule!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös