Arsenal FC 2011-12 - 125 years

  • 237 036
  • 1 237
Kylläpä on nyt asiaa tänne, ehkä ahdistus saa sen aikaan.

Mata kertoilee, että Arsenal ja Tottenham ei kiinnostanut koska haluaa menestyä. Perus jargonia, mutta piilee siinä totuuden siemenkin. Ei ole imua.

Eilistä ManU.n peliä katsoessa tuli mieleen, että ManU.n pelitapa (Arsenal 2000-luvun puoliväli) toisella jaksolla oli pitkälti se mihin Arsenalin tulisi tähdätä myös. Keskikentän yli tultiin heittämällä, ja melko vähän oli hitaita hyökkäyksiä joissa palloa jäädään hautomaan kolmeenkymppiin. Sielläkin keskikentän keskellä on Anderson ja Cleverley, ei mitään taikuria. Kyllä jopa Arsenalilla on melkein saman tason kavereita. Ero tulee laiturien ja kärkien pelaamisessa. Manulla on tilanteita, jotka sinällään on jo paremmin ja nopeammin järjesteltyjä, kuudentoista sisällä yleensä 2-3 jätkää päättämässä, Arsulla korkeintaan yksi.

Huhurintamalla ei mitään uutta.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
New signing!

Arsenal on hankkinut uuden talentin. 14-vuotias etiopialainen, Gedion Zelalem on tehnyt sopimuksen Arsenaliin.

Tämä ei ole läppää!

Vittu, että on meillä palikat sekasin. Ei muistu vastaavaa aikaa mieleeni.
In Arsene we trust, others pay cash!
 
Viimeksi muokattu:

HemmoP

Jäsen
Nasri ei halunnut osallistua CL-peleihin eli ei matkustanut Italiaan, Koscielny ja Wilshere eivät ole kunnossa, Djourou puolikuntoinen mutta ilmeisesti pakotettu avaukseen. Rosickyllä ja Traorella kuntotesti huomenna

Another blow for Arsenal as Jack Wilshere ruled out of Udinese trip | Football | guardian.co.uk

EDIT osio: tämän kun sai kirjoitettua, niin Nasri on nyt sitten kuitenkin joukkueen mukana Italiassa, tai sitten ei ???

Arsenal myös pyysi UEFAa lykkäämään Wengerin banaania play off-vaiheen yli.

Sokerina pohjalle (en tiedä miten luotettava lähde ):

Arsenal skipper Van Persie shocked as Wenger says no need to buy

The Daily Star says the manager revealed in a meeting with the Dutch striker yesterday that he may not be ready to make any major plunge in the transfer market, despite the team’s poor start to the season.

Arsenal skipper Van Persie shocked as Wenger says no need to buy | Offsidepass

Lienee "klikkaa mua! joohan!"-uutisia... toivottavasti, muuten voikin sanoa hyvää yötä tämän kauden osalta. Toisaalla taas Hazardia huhuillaan jengiin, edelleen.
 
Alkaa olla selvää, että huomenna ratkeaa mahdollisten hankintojen kohtalo. Mikäli mennään jatkoon tulee varmaan muutama vähän valmiimpi pelimies, jos ei mennä niin lähdetään "junnuilla" pelaamaan sijoista 4-8, 4.s sijan ollessa "mestaruus".

Kokeneet kaverit RvP, Vermaelen ym. ovat varmasti innoissaan toisesta vaihtoehdosta. Arshavin varmaan ulostetaan tässä tapauksessa myös jo tässä ikkunassa, Ryo.lle ja AO-C.lle kokemusta.
Parhaimmassa tapauksessa 2.s skenaariokin olisi ihan mielenkiintoinen, mutta sisältää kyllä myös kaikki katastrofin ainekset.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Lähtee ovesta seuraavana, ellei Theo ehdi ensin. Noooooh, eisemitn kyllä Afrikan sarvessa 14 vuotiaita futaajia riittää.
Ja onhan meillä Chamack! Vai menikö sekin jo?

Täällähän alkaa olla hyvä meininki. Fanaattisimmatkin Wengerin fanit (en tarkoita sinua Brewer) tajuavat jo, että miehellä on kuuppa sekaisin. Kun puhutaan sijoista 4-8, niin pahoin pelkään, että emme ole kyllä edes siellä 8. sijan paikkeilla, alaspäin siitä vajotaan. Theo ja RVP ovat todellakin seuraavat lähtijät, tämän jälkeen Jack sanoo saaneeksi tarpeeksi Wengerin toilailuista. Toisaalta uskon kuitenkin, että ensimmäisenä lähtee wenger, kalossin kuva perseessään, eihän mies ole enää edes vitsi. Tällä viikolla tulee lunta tupaan peleissä ja seuraavassa ns. suurten kohtaamisessa keskikenttämme on varmaan koostumuksessa, Zelalem (keskikentän pohjalla), Frimpong (playmakerina), Lansbury ja Ozyakup laidoilla, piikissä Miyaichi ja Chamakh (koska sitä ei kukaan huoli). Tämä ei edes enää vitu...a, vaan naurattaa koomisuudessaan. Minä kun luulin kaiken nähneeni Matikaisen ajan jälkeen HIFK:n johdossa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Tasan viikko aikaa #spendsomefuckingmoney

Jossei mitään tapahdu, niin totaalinen #wengerout!

Lauantain matsin missasin, onneksi. Buuasiko ne edes Na$rille?
 

J-ML

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Anaheim, Liverpool ja Sotkamon Jymy
Tasan viikko aikaa #spendsomefuckingmoney

Jossei mitään tapahdu, niin totaalinen #wengerout!

Lauantain matsin missasin, onneksi. Buuasiko ne edes Na$rille?

Nasri oli Arsenalin yritteliäin pelaaja. Alkuun tuli muutama ristiääni yleisöstä, mutta parin onnistuneen kikan jälkeen niistäkin päästiin eroon.
 

HemmoP

Jäsen
Lähtee ovesta seuraavana, ellei Theo ehdi ensin. Noooooh, eisemitn kyllä Afrikan sarvessa 14 vuotiaita futaajia riittää.
Ja onhan meillä Chamack! Vai menikö sekin jo?

jos kauden alku menee, kuten nyt lupaavasti siltä näyttää, päin vittua, ja karsiudutaan kaikista pokaalipeleistä ennen vuoden vaihdetta, niin on todennäköisempää, etteivät RvP ja Walcott uusi soppareitaan. Eli pitäisi laittaa seuraavassa ikkunassa pihalle jos siirtokorvauksia mielii.

Kummankin "value" ei myytävänä kovin iso ole: RvP on lasinilkka ja Walcott on hiinä ja hiinä maajoukkuetasoa briteissä. ok runkopelaaja EPL:ssa mutta tuskin kelvannee Euroopan liigoihin kovin isoon rooliin.

muuta:
-Jack Wilshere could be out for a further two months after suffering a recurrence of his ankle injury.

Mihinkähän helvettiin tuota rahaa nyt kerätään ? Ettei olisi menossa ihan perinteinen puhallus: omaisuus likvidiksi -> osingot ulos ja lafka myyntiin ? Kiinteistökauppauutisia odotellen...

#paranoid
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Täällähän alkaa olla hyvä meininki. Fanaattisimmatkin Wengerin fanit (en tarkoita sinua Brewer) tajuavat jo, että miehellä on kuuppa sekaisin. Kun puhutaan sijoista 4-8, niin pahoin pelkään, että emme ole kyllä edes siellä 8. sijan paikkeilla, alaspäin siitä vajotaan.

Tämä ei edes enää vitu...a, vaan naurattaa koomisuudessaan. Minä kun luulin kaiken nähneeni Matikaisen ajan jälkeen HIFK:n johdossa.

Aamen, tälle viimeiselle.

Ja, todellakin, jos tuolta ei nyt saada oikeasti jotain tähtipelaajia, niin sija 8 premierissä voi jäädä jopa haaveeksi.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fysiikkavalmennukseen voisi tehdä jotain muutoksia, ennenkuin koko joukkue on sairastuvalla. Onhan tämä aivan käsittämätöntä pelleilyä, ukkoa tippuu loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi koko ajan pois, avainpelaajat lähtevät hymyssä suin kohti uusia haasteita.

Kaka kiistää siirtohuhut kuten odotettavissa oli.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Mikähän mahtaa olla valistunut arvio siitä, millaisella kokoonpanolla Arsenal lähtee tuohon Udinese-kamppailuun Nasrin siirryttyä Cityyn?
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikähän mahtaa olla valistunut arvio siitä, millaisella kokoonpanolla Arsenal lähtee tuohon Udinese-kamppailuun Nasrin siirryttyä Cityyn?

IMO:

Szscezny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Jenkinson, Song, Ramsey, Frimpong, Walcott, Gervinho, Van Persie.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ian Wright kirjoitti The Sunissa hyvän kolumnin Arsenalista, Wengeristä ja koko ongelmasta. Sinällään siinä ei ollut mitään uutta, mutta kirjoituksessa oli hyvin tiivistetty koko ongelma. Wright mainitsee myös, ettei kukaan huippupelaaja ole tällä hetkellä kiinnostunut Arsenalista ja hän ymmärtää hyvin miksi ei, ei kai kukaan halua hypätä uppoavaan laivaan. Toisaalta kirjoituksessa mainitaan, että kaikki tietävät Arsenalin epätoivoisen tilanteen ja sillä on helppo yrittää rahastaa. Olennaista on myös se, että Wengerin olisi pitänyt viimeisten vuosien aikana vahvistaa joukkuetta, johon hän ei suostunut, vaan halusi rakentaa nuorten ympärille menestyksen ja ilmeisesti tehdä itsestään messiaan, joka tekee kaiken toisin ja silti voittaa. Nyt jokainen tietää mitä on tapahtunut ja kuten olen itsekin sanonut jo kauan, niin tuho on valtava. Uutta nousua saamme odottaa kauan ja paras olisi nyt nopeasti saada joukkueelle uusi manageri, joka nopeasti alkaisi rakentaa joukkuetta parhaiden nuorten ja parin/ kolmen kokeneen pelaajan ympärille. Tämän päälle tämän kauden ja ensi kesän aikana 5-6 vahvistusta, niin saamme junan takaisin raiteilleen. Menestyksestä ei kannata haaveilla vuosiin, ellei Arsenal saa öljysheikkiä tai mafiapomoa rahoittamaan joukkuetta avokätisesti. Arseanlin omistajien olisi ymmärettävä, että Wenger on tehnyt Väyryset ja miehen uskottavuus alan piireissä on heikolla tasolla.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

BaronFIN

Jäsen
Siis mitä ihmettä on tapahtunut vuoden-kahden aikana Arsenalille? Pakko sanoa, että Arsenal on tosin aina ollut yksi inhokeistani ja luoja unohtakoon sen yhden tappiomattoman kauden liigassa, wänkers :)

Mutta... Ei siitä ole puoltakaan vuotta kun Urheilulehdessä kirjoitettiin, että tulevaisuus on Arsenalin Emirates stadionin ja kasvavien rahavirtojen myötä ja nyt sitten kuitenkin pihistellään joka käänteessä miljoonien kuitenkin valuessa syliin?

Oikeasti, kuinka monta kymmentä/sataa miljoonaa ovat rahavirrat olleet Arsenalin suuntaa viime vuosien pelaajakaupoissa. Tuntuu, että Arsenal on koko ajan myyntipuolella, mutta ketään ei tule sisään. Mihin ne oikein kerää rahaa siellä? Vai meneekö kaikki lainojen lyhennyksiin?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
ellei Arsenal saa öljysheikkiä tai mafiapomoa rahoittamaan joukkuetta avokätisesti. Arseanlin omistajien olisi ymmärettävä, että Wenger on tehnyt Väyryset ja miehen uskottavuus alan piireissä on heikolla tasolla.
Jotenkin on sellainen fiilis, että pihin Amerikan juutalaisen Kroenken tulo suuromistajaksi, oli vain viimeinen niitti uppoavalle laivalle.

Ushmanov taisikin jossain todeta, ettei hän halua jäädä katselemaan kuihtuvaa seuraa...
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Olennaista on myös se, että Wengerin olisi pitänyt viimeisten vuosien aikana vahvistaa joukkuetta, johon hän ei suostunut, vaan halusi rakentaa nuorten ympärille menestyksen ja ilmeisesti tehdä itsestään messiaan, joka tekee kaiken toisin ja silti voittaa. Nyt jokainen tietää mitä on tapahtunut ja kuten olen itsekin sanonut jo kauan, niin tuho on valtava. Uutta nousua saamme odottaa kauan ja paras olisi nyt nopeasti saada joukkueelle uusi manageri, joka nopeasti alkaisi rakentaa joukkuetta parhaiden nuorten ja parin/ kolmen kokeneen pelaajan ympärille. Tämän päälle tämän kauden ja ensi kesän aikana 5-6 vahvistusta, niin saamme junan takaisin raiteilleen.

Miten niin tuttua. Tämähän kuulostaa just niin Penan omat pojat projektilta. Muistatko? :)
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Miten niin tuttua. Tämähän kuulostaa just niin Penan omat pojat projektilta. Muistatko? :)

Vaikka muisti tällä iällä onneksi hiukan alkaa pettää jo, niin yhteistä löytyy liikaakin. Wenger on vienyt tilanteen kuitenkin jopa Penan puuhasteluja pitemmälle. Säälittävintä tässä on se, että mies ei itse ole tajunnut sitä mihin hän seuran ajaa, vaikka niin helvetin monet fanit ja sitten taas alalla työskentelevät ovat tämän nähneet jo kauan. Wengerin suurimpia ongelmia on se, että hän oikeasti kuvittelee olevansa suurempi kuin Arsenal, vain Arsene tietää ja on oikeassa, ei kukaan muu. Olisi hauska tietää mitä eräs herra Matikainen ajattelee tästä arsenalin touhusta, koska tässä on todellakin paljon samaa. Myös se, että kumpikin joukkue oli muutamalla kaudella niin lähellä menestystä. HIFK olisi voinut parina kautena voittaa mestaruuden parilla täsmähankinnalla, saatiin hurtat jne, Arsenalilla aivan sama tilanne, Wenger ei suostunut kuluttamaan rahaa, vaan joukkueeseen tuli Silvestreä ja vastaavaa.

Tärkeintä Arsenalin kannalta olisi antaa signaali pelaajille, että joukkue haluaa nousta takaisin huipulle mahdollisimman pian (3-4v ehkä mahdollista). Tämä vaatii kuitenkin uuden managerin ja nopeasti, muuten me menetämme joukkueen muutamat ja ainoat syömähampaat ensi kesän aikana, tähän taas ei olisi varaa. Tässä näemme, mikä on uuden pääomistajan intohimo joukkueen suhteen. Mikäli Wenger jatkaa, niin Canal+:n tilaus voidaan lopettaa, aloitetaan taas uusi projekti, joka kestää Penan tyyliin ikuisuuden ja lahjakkuudet, joita pystytään kasvattamaan ostetaan taas huippuseuroihin. Millä materiaalilla Wenger voitti mestaruudet? Kokeneita pelaajia joukkue täynnä silloin, junnuille on omat sarjansa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
IMO:

Szscezny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Jenkinson, Song, Ramsey, Frimpong, Walcott, Gervinho, Van Persie.

Osuit oikeaan. Alustavan tiedon mukaan juurikin tuo avaus.

Penkillä: Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Traore, Miquel
 
Kun se normaali vähintään pari pakkia per matsi klesana, niin onneksi on penkiltä heittää laatua paikkaamaan.

Vastahyökkäyksissä on tänään sauma, jos Theolla pysyis kerran pallo hallussa ja syöttö menis omille, niin luotan että Gervinho ja RvP osuu tänään paikasta. Ainoan vaihdon vois tänään käyttää Chamberlainiin, ja sekin vaan mielenkiinnosta nähdä kaveri kentällä. Varauksin Arshavin, muilla ei teekkään mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös