Arsenal FC 2011-12 - 125 years

  • 237 041
  • 1 237

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Tämän kesän(kään) aikana ei ole tullut sisään yhtään todellista vahvistusta

Uskallan väittää, että Gervinho on vahvistus. Todellinen vahvistus.

Gazidis siellä vastailee kysymyksiin tänään.
 

HemmoP

Jäsen
Gervinhohan on ollut varsin hyvä näkemissäni matseissa: pelaa laajalla alueella ja uskaltaa mennä tilanteisiin. RvP:n kanssa tuntuu peli sujuvan hyvin.

Bendtner vahvisti lähdön muttei kehdannut kertoa mihin joutui:
Bendtner confirms departure, won the Arsenal news site

Mielenkiintoista lukea Arsenal-twiittaajien juttuja kun niiden ikkunoiden alla autot palaa ja helikopterit lentelee kattojen tasolla...

Vissiin kaksi Lontoon matsia jo peruttu, toinen oli Carltonin toista en kuullut.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Oxlade-Chamberlain on varmasti kovan luokan lahjakkuus ja hyvä pelaaja, mutta ratkaiseeko hän mitään Arsenalin tämän hetken ongelmista? Arsenalilla on muutoinkin nuoria ja lahjakkaita pelaajia rosterissaan ja ne ongelmakohdat löytyvät aivan muualta.

Kuten täällä on usein tullut esille, niin se topparihankinta pitäisi varmaankin olla ykkösprioriteetti Wengerille, mutta ainakaan vielä hän ei ole ollut valmis maksamaan riittävää korvausta laatutopparista. 17-vuotiaasta kyllä maksetaan suhteellisen suuria summia, mutta valmiista laatupelaajista ei ollakaan sitten maksamassa vaadittuja summia.

Keskikentällä onkin sitten ne kuuluisat ongelmat Nasrin ja Fabregasin muodossa. Tämän aamun lehtitiedot kertovat, että AW olisi valmis päästämään Nasrin Cityyn, mikäli seura on valmis maksamaan £25m. Sillä rahalla pitäisi kyllä saada hankittua pätevä korvaaja Nasrille.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Keskikentällä onkin sitten ne kuuluisat ongelmat Nasrin ja Fabregasin muodossa. Tämän aamun lehtitiedot kertovat, että AW olisi valmis päästämään Nasrin Cityyn, mikäli seura on valmis maksamaan £25m. Sillä rahalla pitäisi kyllä saada hankittua pätevä korvaaja Nasrille.

Juuri näin! Arvaan, että Nasrista saaduilla rahoilla (25M) Wenger ostaa muutaman 16 - 17 vuotiaan kehityskelpoisen wingerin. Miten voi olla Wenger noin pihalla? Johtokunta vielä myötäilee tätä täysin ulapalla olevaa manageria!
Ei ole vaikea päätellä, että RvP on seuraavana lähtövuorossa. Varmaan arvaattekin mitä/ketä AW saaduilla rahoilla ostaa.
Itse olen sitä mieltä, että Cesc ja Nasri tulisi myydä mahd pian. Ei niiden sydän/menttaali ole ollut enää Arsenalissa moneen aikaan. Puis,puis vaan!
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Uskallan väittää, että Gervinho on vahvistus. Todellinen vahvistus.

Gazidis siellä vastailee kysymyksiin tänään.

Kyllähän harjoituspelien valossa kyse on oikeasta vahvistuksesta. Viime talvenakin jengi taisi viilellä ranteita auki, kun Arsussa ei ollut kunnon laitureita kuin Walcott. Se osasto näyttää tällä hetkellä huomattavasti paremmalta. Oiskohan tässä muutenkin kyseessä nopeamman pelitavan omaksuminen? Mikäs harjoituspeli se olikaan, jossa peli muuttui puoliajalla pelaajien vaihtuessa nopeasta hitaaseen rakenteluun? Siinähän olisi sitten periaatteessa kaksi mallia käytössä vastapuolesta riippuen.

Riippumatta siitä miten Cesc&Nasri -saagassa käy, joukkue kaipaisi vähintäänkin sitä jytkyä topparia ja luottoa vasemmalle laidalle. Toppareista on ollut huhuja nyt jo pitkään, mutta onko laitapakeista? En muista ainakaan nähneeni mitään. Uutisointi huhuista ja hankinnoista on tosin ollut niin kauheaa scheisseä tänä kesänä, että on melkein sama vaan odottaa mahdollisia tapahtumia. Chamberlaininkin tapaus oli käytännössä unohdettu mediassa ja sitten tuli yhdessä päivässä "done deal". Keskikentän "scottparkerkin" olisi haaveissa, mutta tuskin on tapahtumassa. Ehkä sellainen toppari/ankkuri olisi paras mahdollinen vaihtoehto.

Jos Cesc ja Nasri lähtevät, niin siitä tulee vaatimustapauksessa sen 65M. Olisi muuten syytä tulla tuon verran, kun tänä kesänä on maksettu jo muutenkin aivan debiilejä hintoja huonommistakin pelaajista. Sitten olisi huikea aukko täytettäväksi hyökkäyksen _keskelle_. Jos Mata onnistutaan hankkimaan, niin täyttäsikö hän vasemman laidan vai keskustan? Tällaisessa tapauksessa esimerkiksi Arshavinia voisi peluuttaa keskellä, mikä on kaiketi luontaisempi paikka hänelle (vai?). Jos Mata korvaisi Cescin, niin kuka korvaisi sitten Nasrin? Nostettaisiinko hänen tilalle omaa nuorisoa Wilsheren ja Ramseyn muodossa? Jäljelle jäänyt raha voisi mennä laatulaituriin tai ehjänä pysyvään kärkeen.

Nyt kun lahjakasta nuorisoa on lähdetty hankkimaan, niin sen Costa Rican hirmun voisi hankkia Chamberlaininilla aloitetulla pöhinällä. Siirtoikkunaa olisi nyt kolme viikkoa jäljellä, joten jos sen jaksaisi venata ennen lynkkauksen aloitusta.

Hei hei Bendtnerille. Menisikö Almunia kaupan päälle?
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Hei hei Bendtnerille. Menisikö Almunia kaupan päälle?

ja pistetään vielä Vela kaupan päälle.
Topparia sisään ja varsinkin joku 'bad mutha fukha' keskikentälle rappaamaan. Ollaan oltu aivan liian kilttejä. Ai niin sorry, mehän pelataankin beautiful footballia.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Hulinaviikko tosiaan jatkuu. Bendtner ja Nasri lähdössä. Topparia metsästetään ja kyllä siihen keskikentälle yksi valmis ukko olisi gutaa.

Mitä tuohon Oxlade-Chamberlaineen tulee, niin hyvä vaan, että nuorilla hyökkäyspään briteillä kiinnostaa tulla Arsenaliin pelaamaan. Puolustuspäähän sitten homma onkin niin ja näin, kun Sir Alex on vetässyt kahtena kesänä Smallingin ja Jonesin nenän edestä. Ei tästä nyt hermoja kannata menettää, että yksi lahjakas kaveri on ringissä lisää. Katotaan mitä pojasta tulee, mutta missään nimessä kaveri ei ole vielä ykkösmiehistöön vahvistus.

Mielenkiintoinen viikko menossa. Nyt näyttää oikeasti siltä, että ukkoa liikkuu molempiin suuntiin. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin Wenger ja Gazidis pitää lupauksensa. Jos sieltä Campbell + Mertesacker/Cahill/Jagielka/Samba tulee, niin vielä joten kuten ymmärän siirrot, mikäli Cesc jää. Nasrin venkoilu on jo sitä luokkaa, että se reilu £20m vaan ukosta pois.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Topparia metsästetään ja kyllä siihen keskikentälle yksi valmis ukko olisi gutaa.

Kyllä! Se keskikentän uusi mies saa olla sitten iso,ilkeä,tyhmä,ruma ja vailla mikäänlaisia länsimaisia moraalikäsityksiä. Sellainen joka syö kyrpiä aamiaiseksi ja rautatiekiskoja lounaaksi.
 

Sebastian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers, Wild, Arsenal, Bayern München
Mihin hintaan Michel Bastos voisi olla liikkeellä? Vuosi sitten huhuttiin Gunnersiin, mutta ei siirtynyt. Pidän herran pelityylistä ja kaverihan voi pelata vasemmalla aina pakista laitakärkeen.
 

HemmoP

Jäsen
Hyviä uutisia, tai no, tavallaan...

Englannin huominen matsi Hollantia vastaan on peruttu = RvP ja Wilshere+muut mahd maajoukkuejannut eivät loukkaannu pahemmin.

Kaikki Lontoon alueen tämänpäiväiset FA-cupin matsit on peruttu ja viikonlopun osalta tehtäneen päätökset tänään. Eilen oli merkkejä siitä, että hulinat olisivat leviämässä Leedsiin ja Birminghamiin. Bristolissa Swindonia vastaan käytävä matsi peruttiin myös. Bristolin poliisilla ei kuulemma ollut juuri nyt tarvetta 2000:lle vierailevalle kannattajalle...

Sen sijaan, mielenkiintoista kyllä, Watfordissa ( 5km eiliseltä mellakkapaikalta ) pelataan huomenna, ainakin näillä näkymin, maaottelu Ghana - Nigeria...
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Mä olen aika varma, että koko Pre liiga kierros lauantailta perutaan. Uskon/pelkään, että mellakat leviävät Englannin kaikkiin isoihin kaupunkeihin, eikä poliiseilla resurssit riitä mitenkään. No, eipähän tarvitsisi Gunnersien matkustaa Tynesidelle hakattavaksi, kun pataan saa ihan omalla takapihalla Pohjois-Lontoossa.
 
Toivon totisesti ettei A O-C.n hankinta olisi muista mahdollisista tulevista hankinnoista pois, vaikka historia ei kyllä kovin vahvasti tue tätä toivetta.

Tässä on nyt ollut niin kauan odottava tilanne päällä, että omatkin fiilikset on kerennyt muuttumaan päivä päivältä suuntaan jos toiseenkin, mutta päälimäisenä ei voi sanoa olevan kova luotto joukkueen vahvistumiseen, joka oli toiveena viime kauden jälkeen.

Loppuun arseblogista/youtubista kevennys, summaa aika hyvin varmaan monen fanin mielipiteet ja turhautumisen :) Stan - Arsenal remix
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Chamakh antanut ranskalaismedialle haastattelun ja ilmaisee siinä, että Cesc sekä Nasri ovat lähdössä. Wenger hakee uusia pelureita korvaamaan heidät, mutta ei ole "löytänyt" heitä.

Itsehän en moista ranskankielistä settiä ole kääntänyt, joten valalle en mene jutun pitävyydestä.

E: Jos Ranska taipuu täydellisesti, voitte kääntää: Foot and Co : Qui va quitter Arsenal ?
 

HemmoP

Jäsen
Nasri ja Fabregas on liitetty Arsenalin CL-miehistöön, eli jos pelaavat, niin ei ole mahdollisuutta pelata toisessa joukkueessa CL:aa. Ilmeisesti kauppoihin yritetään laittaa vauhtia koska en usko, että kummallakaan on suoranaisesti motivaatiota pelata Arsenalissa.

Jossain oli (arseblog twitteri?), että Nasrin kauppa ManC:n kanssa jumittaa siitä, että Arsenal haluaa rahat etukäteen tilille maksettuna eikä barcelonan maksutavalla pari milliä vuodessa seuraavan 10:n vuoden aikana.

Tiedä näistä.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Loppuis jo tää saaga!

Nasri ja Fabregas on liitetty Arsenalin CL-miehistöön, eli jos pelaavat, niin ei ole mahdollisuutta pelata toisessa joukkueessa CL:aa. maksutavalla pari milliä vuodessa seuraavan 10:n vuoden aikana.

Tiedä näistä.

Kiltti setä Arsene,

päästä nyt jo viimein pois nuo kaksi herraa. Ei jaksa enää kukaan vatvoa noiden pelaajien edesottamuksia Arsenalissa. Toinen Barcaa ,toinen Cityyn ja rahat tilillemme.

Kiitos setä Arsene, kun tuot meille kaikille helpotuksen!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Joo, kyllä sais loppu tulla näille Cesc&Nasri jutuille. Alan taipumaan yhä enemmän ja enemmän myynnin kannalle. £60m on iso rahakasa, mitä näistä ukoista pitäisi saada.

Muutenkin mestaruudesta tällä kaudella ei kannata haaveilla, joten kiukkutähdet saa mun puolesta mennä. Hyökkäyspuoleen jää kuitenkin vielä useampi hyväntasoinen ukko, jotka saavat sitten ratkoa mistä sijoituksista tappelevat.

Nyt vaan se laatutoppari sisään ja Squillaci ulos, niin saadaan sitä pakistoa edes vähän parempaan kuosiin. Ensi kesänä vaikka sitten niiden uusien kk-tähtien perään.

Niin ja Scott Dann sieltä saattaa tulla. PRKL! Ihan ok, mutta parempiakin saatavilla, kun sitä lompakkoa avaa. Ja taas aasinsiltana, Cesc+Nasri rahoilla isot massit puolustukseen kiitos.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Barcan uusin tarjous Cescistä, on ilmeisesti vihdoin ja viimein hyväksytty. Cesc on Barcelonan mies, ennen sunnuntaita, mikäli raportit Espanjasta ja Englannista pitävät kutinsa edes vähän alusta.

Samaan hengenvetoon on todettava, että Lontoosta päin huhuiltiin jo Arsenen käyttävän kaikki Cescistä saatavat massit uusiin pelaajiin. Toivotaan näin.

Taisi se Chamakhin poeka puhua totta eilen/toissapäivänä.
 

HemmoP

Jäsen
kolmisen tuntia sitten tuli tällainen:

Spanish TV (TV3) joining Sport in reporting the imminent transfer of Cesc Fabregas.

bensmith_TimesBen Smith
#FCB's last offer for Fabregas made on Saturday. €29m, plus €6m add ons, plus €5m from the player. Should go through soon.

= 40m€

varmistusta tai toista lähdettä ei vielä ole tullut eteen...

Menis jo, että asiat lähtisi etenemään ja riittävän hyvillä täydennyksillä voitaisiin hieroa Nasrille uutta sopparia
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Hyvä vaan, että saadaan tälle siirtosaagalle päätös, ja ei motivoitunut pelaaja pois.

Nyt sitten Vanupuikolla on syytä kohdistaa katseensa aika äkäseen Dortmundin Kagawaan, Götzeen jne. sillä pelintekijää tarvitaan Wilsheren seuraksi keskikentälle. Luonnollisesti topparihankinta on myös prioriteettilistan kärjessä.
 

Aapee79

Jäsen
kolmisen tuntia sitten tuli tällainen:

Spanish TV (TV3) joining Sport in reporting the imminent transfer of Cesc Fabregas.

bensmith_TimesBen Smith
#FCB's last offer for Fabregas made on Saturday. €29m, plus €6m add ons, plus €5m from the player. Should go through soon.

= 40m€

varmistusta tai toista lähdettä ei vielä ole tullut eteen...

Menis jo, että asiat lähtisi etenemään ja riittävän hyvillä täydennyksillä voitaisiin hieroa Nasrille uutta sopparia

Samaan syssyyn sekin vaan pois. Kapu, jos ja kun maksaa omasta pussista tommosia summia, et pääsee pois, niin terve. Hyvin menee! Tolla rahallahan saa sit n.50 uutta teiniä jengiin. Tai sit vitun kalliilla joku toppari sisää. Tosin nyt on pakko maksaa jo Cahilistaki mieletön hinta, ku jengi on niin paska. Tuskin tässä malttaa odottaa kauden alkua. Kokoonpanoa ei jaksa edes spekuloida, jos Vermis ja RvP on pois. Toivottavasti eivät. Muuten kausi alkaa kolmella tappiolla. Ja kyllä, olen jo luovuttanut tämän kauden. En oikein usko, et tässä kuun loppuun mennes tulee ovista ja ikkunoista laatupelaajia sisään.
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Hyvä vaan, että saadaan tälle siirtosaagalle päätös, ja ei motivoitunut pelaaja pois.

Nyt sitten Vanupuikolla on syytä kohdistaa katseensa aika äkäseen Dortmundin Kagawaan, Götzeen jne. sillä pelintekijää tarvitaan Wilsheren seuraksi keskikentälle. Luonnollisesti topparihankinta on myös prioriteettilistan kärjessä.

Ihan vain mielenkiinnosta, mitä luulette saisiko uutta Super Mariota, eli Götzeä, tuolla Cescistä tulevalla rahanipulla? :)
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ihan vain mielenkiinnosta, mitä luulette saisiko uutta Super Mariota, eli Götzeä, tuolla Cescistä tulevalla rahanipulla? :)

Hiinä ja hiinä. Nythän Cescistä irtoaa se ~£30m + Cescin pay cutt oliko se £4m. Götze olisi kyllä todella mahtava kaveri, mutta ei ole lähdössä mihinkään. Ensi kesänä ehkä, mutta karmealla hinnalla.

Jos tuo £30m Arsene aikoo polttaa, niin haisee kolmikolta, Mata £23m, Dann £6m, Campbell £1m.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös