Arsen pakkihaku - Koskahan saadaan ja mitä?

  • 22 302
  • 61

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Koska spekuleerattavaa riittää, niin arvuutellaan omassa ketjussa niin pitkään kuin arvuuteltavaa riittää. Vuorella siis haussa uusi pakki paikkaamaan loukkaantumisia. Tarkoitus ilmeisesti löytää pelimies loppukaudeksi, eikä vain muutamaksi peliksi. En liene pahasti metsässä, jos käytän hausta työnimeä "Raboinin korvaaja". Alla seurantaketjusta pari viestiä, joista on hyvä jatkaa.
Jäikö todellakin Tepsin reagointi Juuso Akkaseen?
Todennäköisesti Arse nyt ei vaan ole tähän hätään löytänyt sellaista pakkia, josta varmasti olisi apua Tepsille. Ei se aina sormia napsauttamalla tapahdu. Itse ainakin olen sitä mieltä, että turha tänne mitään arpoja on roudata tässä tilanteessa. Ainoastaan ammattimiehiä kiitos, tai muuten ollaan vielä enemmän sekaisin, jos se nyt on mahdollista...
Kyllähän rapakon takaa leireiltä tipahtelee jatkuvasti pelimiehiä, ainakin parempia kuin Akkanen. Arpoja en kaipaa minäkään mutta jonkilaista reagointia pukumiehiltä jotta näyttäisi edes että yritetään.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ei paniikkiratkaisuja, kiitos

Mikäli tosiaan on tarkoitus löytää koko kaudeksi pelaaja, niin soisi tosiaan Vuoren silloin käyttävän aikaa sopivan pelaajan hakemiseen. Siinä ei alkukauden 5-10 peliä tunnu, ainakaan minusta, juuri missään.
Toki pari viimeistä peliä on kyllä ollut surkuhupaisaa/tragikoomista puolustamista, mutta kaipa joku loukkaantunut pelaaja joskus paraneekin takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Huolella hakee laatua järkihintaan -> sillä linjalla soisi TPS:n pysyvän yhä ja vastaisuudessakin, vaikka joskus rahaa olisi enemmänkin käytettävissä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Laatua, kiitos.

Hyvä pelaaja pitää hankkia, niillä vaatimuksilla, että pystyy pelaamaan laadukkaasti koko kauden. Nämä lainat on nyt olleet fiaskoja. Ensin tulee Grand-Pierre, mikä loukkaantui heti. Kohta se lähtee jo takas Ruotsiin. Akkanen taas ei pysynyt liigavauhdissa Raumalla, vielä vähemmän Ilveksessä. Miksi siis täällä pystyisi parempaan ?

Ensi viikolla tulee väkeä lasaretista, mutta kiekollinen osaaminen taitaa tosiaan olla Nordlundin harteilla. Itkeäkö vai nauraa, kas siinä pulma. Mutta Grand-Pierren tilalle, jos häntä itseä ei saada pidettyä, tarvittais mielellään iso ja vihainen korsto maalin eteen. Pirullinen ongelma. Siklenkan tapainen hullu joka osaa laukoa, tehdä maaleja ja myös putsaa taatusti maalinedustan. Toki paljon pienemmillä jäähymäärillä.

Palmroth,Aaltonen ja Akkanen mestikseen, kiitos.
 

Banjo

Jäsen
Kuka mitä hä

Onkohan Arse vielä detroitin matkalla kun vahvistuksien , tai edes täytemiehien, tulo viivästyy. Jos on niin voisi optimistisesti toivoa Vuoren ostavan kaksi paluulippua ja istuttavan kotimatkalle vierelleen joko detroitin prospecteista haalitun lahjakkuuden tai jonkun vastaavan änärin portteja kolistelevan pakin. Toisaalta tepsin ulkkarikiintiö taitaa olla täynnä mutta GP:n aivoituksista ei kukaan tunnu tietävän. Jos mies esimerkiksi on halukas pelaamaan turussa niin itse näkisin mielelläni koko kauden sopparin toteutuvan. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa että jostain on jonkun tultava, nähtävä ja voitettava paikka puolustuksesta kunnes saadaan top 6 pakit raiteilleen.
Paljon on puhuttu siitä että vahvistuksen hankkiminen menee ikäänkuin hukkaan kun kaikki lasaretin puolelta tervehtyvät. Itse nään tässä kuitenkin vaan positiivisen ongelman jos esimerkiksi joukkueesta sattuisi löytymään 7-8 liigatason pakkia. Ainakin niillä kuudella olisi syytä pelata tasollaan illasta toiseen.
Ja realistina ajateltuna se päivä kun meillä on 7-8 liigatason pakkia pelikuntoisena ei ole tänään, huomenna eikä ensi kuussa.

Minkä kaliiberin pakki sitten tulisi hankkia? Kokoa ja näköä edustavat GP, Aki , Järvinen ja jossain määrin myös Nordis, vaikkei ehkä pelaakkaan kaikilla koon suomilla avuilla. Kiekollista osaamista edustavat Raboin, Nordis ja ehkä vittasmäki (? ). Husse edustaa puolustavan puolustajan ammattimaisuutta oikeinkin mainiosti. Jens edustaa itseään pelaamalla ilman vahvuuksia mutta ilman radikaaleja heikkouksia. Palmroth edustaa vastuntajan maalipaikkoja ja pikkukakkosia. Junnut Aaltosen johdolla edustavat sitten tulevaisuutta, mikä on hyvä olla olemassa sekin. Toki nykypäivän tulevaisuutta ovat jo Järvinen ja Vittasmäki.

Eli siis tämän oman hatarahkon listaukseni jälkeen voisi päätellä ehkäpä paikkaajaa joko tuohon Hussen puolustavaan rooliin, tai vastaavasti Raboinin kiekolliseen ruutuun. Vaikeita valintoja, ja kun se olisikin vain valinnan vaikeutta, tarjontaakaan ei varmasti ihan liikoja ole. Onneksi "pelaajakoordinaattori" nimike on miehellä joka ainakin saa allekirjoittaneen luottamuksen!

Nousukäyrää odotellessa!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pitipäs Raboininkin joutua telakalle noin pitkäksi aikaa, nyt tavallaan Raboin-kortti jää kokonaan tsekkaamatta. Jos olisi mahdollista niin Grand-Pierren voisi kiinnittää koko loppukaudeksi sopparilla ja toivoa, että äijä viihtyy Turussa. Nimittäin jos Grand-Pierrekin nyt sitten lähtee lokakuun puolella niin se maalinedustaa vartioiva ja siivoava mörkö puuttuu myös. Sen takia Grand-Pierre olisikin tärkeä pelaaja meille jatkossakin.

Kiekollista osaamista todella tuonne tarvittaisiin. Nordlund on hyvä kiekon kanssa, Vittasmäellä on potentiaalia, mutta liian isoja saappaita vielä ehkä sovitellaan jalkoihin sen roolin suhteen. Skålbergilla on toisaalta kiekollista taitoa, mutta sitten toisaalta taas ei ole. Toivotaan, että Arse löytää jonkun hyvän ja monipuolisen hampaattoman kanukkipakin tuolta rapakon takaa, mieluiten sellaisen jolta kokemusta löytyy. Mitään nimiähän tässä vaiheessa on mahdotonta keksiä, mutta kyllä tuo Tepsin alakerta sitä kiekollista osaamista ja sopivassa määrin kovuuttakin samassa paketissa kaipaa. Jos arvonta-linjalle lähdetään ja paniikissa ostellaan mitä sattuu niin tuo puolustus on vielä enemmän sekaisin.
 
Ei mitään uutta pakkia. Ihan naurettavaa heittää rahaa taas johonkin uuteen hankintaan kun ensi viikolla tähän aikaan on Nordlundin lisäksi kaksi muutakin pakkia taas kunnossa, ja ainoastaan Raboin ja Huczkowski ovat paikattavina. Uskon, että kun kaikki muut ovat kunnossa, TPS pystyy pärjäämään ilman näitä kahta vaikka ovatkin taitavia omalla alallaan. Jos ensi viikolla meillä on tarjolla Nordlund, Berg, Grand-Pierre, Vittasmäki, Järvinen, Skålberg, Palmroth, Aaltonen ja Akkanen, niin eiköhän me pärjätä. Lisäksi Grand-Pierren/Leksandin kanssahan neuvotellaan jatkosta.

Tietty Raboin hankittiin johtavaksi kiekolliseksi pakiksi ja Huczkowski on TPS:n varmin puolustaja, mutta jos meillä on mahdollisuus valita ne kuusi pelaavaa pakkia yhdeksästä tarjolla olevasta, niin ihan hyvin pitäisi mennä. Eikä se Raboinin paluukaan ole kuin 4-7:n viikon päässä, ja ainoa tieto että paluu viivästyisi on täältä foorumilta.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Ymmärrän hyvin matskulaisen näkökulman ja tekisi mieli puoltaakin sitä. Toinen puoli kuupasta kuitenkin tahtoo enemmän. Pitää tavallaan asettua isompien kysymysten äärelle, eli onko tavoitteena selvitä tästä kaudesta puhtain kasvoin vai puskea taas muitta mutkitta sivuille katsomatta finaaleihin. Ehjänä pakkikalusto kyllä riittää, mutta mihin?

Toinen puoli on tuo Raboinin loukkaantumisen vakavuus. Hyvin asioista perillä oleva nimimerkki antoi täällä ymmärtää, että haussa on nimenomaan Raboinin korvaaja ja samaan hengenvetoon lisäsi, että alkuperäinen arvio Raboinin kuntoutumisesta on ollut vain heitto, joka ei telaluun tapauksessa välttämättä toteudu.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En panisi pahitteeksi jos TPS hankkisi vielä yhden kiekollissen pakin koko loppukaudeksi. Raboin ja Husse ovat molemmat joulukuuhun asti kuitenkin poissa. Tämänkin jälkeen on kuitenkin todennäköistä, että joku vielä loukkaantuu. Jos GP lähtee 15.10. niin puolustus on marras- joulukuussa (n. 10 ottelua) seuraavanlainen (ilman lisäloukkaantumisia):

Nordlund - Järvinen (polvi?)
Berg - Skålberg
Vittasmäki - Akkanen?/Palmroth

Mielestäni tuo ei oikein vakuuta. ET-turnauksessa puolustus vuoti pahasti ja sama on jatkunut liigassa. Puolustus on käytännössä sama kuin viime syksynä - Halosen poissaolo. Eli oikeastaan heikentynyt viime kaudesta.

Ei ehkä huolestuttaisi niin paljon jos Suikkanen olisi vielä puikoissa, koska hänen valmennusfilosofiansa oli kaikille jo tuttu. Nyt on kuitenkin uusi valmennus ja uudet kuviot mikä lisää epävarmuutta. Lisäksi esim. Skålberg on ollut aivan yössä ja tehnyt junnumaisia virheitä. Kyllä tuohon ainakin joku syyskauden loppuun asti ulottuva hätäapu tarvittaisiin. Lukemani mukaan Arse on samaa mieltä.

edit: Kyse on toki myös rahasta. Varmasti hankittaisiin vielä joku NHL-pudokas jos siihen olisi varaa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Eikä se Raboinin paluukaan ole kuin 4-7:n viikon päässä, ja ainoa tieto että paluu viivästyisi on täältä foorumilta.
90 päivää jouluun on; laskin aivan itse sen.

Garrett Raboin
puolustaja
Poissaolon syy:
telaluun murtuma
Arvioitu paluu:
joulukuu
päiv. 21.9.

TPS - poissa kokoonpanosta

Toisin sanoen Raboin on poissa tämänhetkisen ihan virallisenkin tiedon mukaan vielä vähintään 9½ viikkoa, jona aikana TPS pelaa 23 ottelua. Välittömästi loukkaantumisen jälkeen (13.08.2010) arvioitiin poissaoloksi 2-3 kuukautta, mutta alkuviikosta toipumisennustetta on tarkennettu. Ilmeisesti luutuminen ei ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla.

Ihmettelen myös näitä ihmettelyjä siitä, että miksi Arse ei tuosta vain nappaa jotain Detroitin prospectia samalle paluulennolleen kanssaan. Vaikka neuvottelut sujuisivat kuinka mutkattomasti tahansa ja palkastakin päästäisiin välittömästi yksimielisyyteen, niin käytännön järjestelyt vievät oman aikansa.

Kuinka moni teistä olisi valmis hyppäämään parin päivän varoitusajalla Amerikan koneeseen ja muuttamaan seuraavaksi reiluksi puoleksi vuodeksi johonkin jenkkien never heard -pikkukylään? Vaikka saisitte tehdä työtä, jota rakastatte ja jonka varmasti osaatte, ja vaikka tuleva työnantaja lupaisi hoitaa kaikki matka-, asunto- ja muut käytännön järjestelyt kohteessa, niin varmasti jokaisella meillä olisi jotain hoidettavia asioita vielä Suomessakin.

Eikö saman inhimmillisyystekijän luulisi toimivan rapakon toisellakin puolen? Miten joku voi odottaa jonkun reilu parikymppisen jenkin/kanukin tuosta vain hyppäävän lentokoneeseen 48 tunnin varoitusajalla ja lähtevän pelaamaan jääkiekkoa seuraavaksi puoleksi vuodeksi pikkukylään, josta ei ole ikinä kuullutkaan mitään? Välttämättä koko Suomi-nimisestä maasta ei ole mitään tietoa, Euroopassa ei ole tullut koskaan käytyä ja tuttuja kaupunkeja ovat tyyliin Lontoo ja Pariisi.
 

Banjo

Jäsen
Ihmettelen myös näitä ihmettelyjä siitä, että miksi Arse ei tuosta vain nappaa jotain Detroitin prospectia samalle paluulennolleen kanssaan. Vaikka neuvottelut sujuisivat kuinka mutkattomasti tahansa ja palkastakin päästäisiin välittömästi yksimielisyyteen, niin käytännön järjestelyt vievät oman aikansa.

En tiedä viittasiko fox omaan kirjoitukseeni, mutta näpäytän kuitenkin takaisin. Itsehän kirjoitin "voisi optimistisesti toivoa". Tuskin kukaan realistisesti odottaa että kukaan pelaaja, nuori tai vanha, suomalainen tai mikä tahansa maailmanmatkaaja, nousee hallilta reenien jälkeen taksiin, istuu Vuoren viereen koneeseen ja pelaa heti seuraavassa pelissä. Tämän takia kirjoitinkin nimenomaan oman henkilökohtaisen optimistisen toiveeni pakkihankinnasta. Käytin enemmänkin kielikuvana kahden lipun ostamista paluulennolle, ja esimerkkeinä detroitin prospecteja ja muita "porttien kolistelijoita". Tuskin kukaan pettyisi jos sieltä sattuisi joku haaviin halvalla tarttumaan, vaikka tulisikin vasta iltalennolla...

No, pessimisti ei pety ja sitä rataa.. annoin ehkä hieman liikaa siimaa väärinymmärtämisen mahdollisuudelle aikaisemmassa tekstissäni.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Kyllähän monet pelaajasiirrot syntyvät ihan muutamassa päivässä ulkomaalaistenkin osalta. Kun otetaan huomioon että tj Hietarinta mainitsi pakkihankinnoista jo tiistaina, asia on varmasti ollut tapetilla jo ennen tuota tiistaita eli syystäkin on voinut odottaa uutisia. Kai ne hakee sitten niin hyvää pakkia jotta siksi kestää. Koistinen lienee ilma sopparia?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
En tiedä viittasiko fox omaan kirjoitukseeni, mutta näpäytän kuitenkin takaisin.
En viitannut pelkästään sinuun, vaikka käytinkin vähän sinun käyttämiäsi sanankäänteitä. Tarkoitin ihan yleisesti näitä lähes "epärealistisia" näkemyksiä mahdollisten vahvistusten saapumisaikatauluista ja kyvyistä liittyä uuteen joukkueeseen.

Tuskin koko maailmassa on yhtä ainoata kiekkoilijaa, joka vain istuu valmiiksi pakatun lätkäkamakassinsa päällä odottamassa agenttinsa soittoa, että nyt pääsisit edustamaan TPS Turku -nimistä joukkuetta Suomen mestaruussarjaan. Muutto toiseen maahan tai jopa toiselle mantereelle vaatii aina jotain järjestelyjä lähtömaassa, vaikka tuleva työnantaja järjestelisi kuinka hyvin asiat uudessa kotikaupungissa.

Uskon ja luotan siihen, että neuvottelut ovat jo käynnissä tai ehkä jo neuvoteltukin, mutta tietoa ei vielä olla päästetty julkisuuteen. Tiedä sitten kuinka paljon Vuori on voinut tehdä asian hyväksi ja neuvotella heti tiedon saatuaan kesken Detroitin training campin. Sehän olisi epälojaalisuutta varsinaista työnantajaa eli Detroit Red Wingsia kohtaan. Detroitin training camp päättyi 21.09.2010, joten tämä on maksimissaan neljäs kokonainen päivä, kun Vuori on voinut täysillä paneutua TPS:n asioiden hoitamiseen. Neljässäkään päivässä ei agentti välttämättä pysty neuvottelemaan järkevää sopimusta ja pelaaja järjestelemään asioitaan yli puolen vuoden ulkomaankomennusta varten.

Varmasti ihan kohtuullinen osa kaikista Mestis-pelaajista on valmiita siirtymään SM-liigajoukkueeseen lyhyelläkin varoitusajalla. Juuso Akkasen tapauksessa tiedon (ma-ilta klo 23) ja ensimmäisen pelin (ti-ilta 18:30) väliin jäi 19,5 tuntia. Siinä ajassa piti levätä, pakata ja matkata toiselle puolen Suomea. Suomessa asioita kuitenkin pystyy hoitamaan kohtuullisesti toiselta paikkakunnaltakin ja "kotipaikkakunnalla" ehtii piipahtaa vaikka yhden vapaapäivän aikana. Kassinsa nyt pakkaava jenkki/kanukki pääsee piipahtamaan seuraavan kerran kotonaan ehkä vasta joulutauolla eli lähes kolmen kuukauden päästä tai sitten nopeasti marraskuun maajoukkuetauolla. Eipä ihme, että näille nopean neuvotteluyhteyden vahvistuksille tulee välillä näitä koti-ikäväpuuskia.

Vaikka joskus tuntuukin siltä, että ulkomaalaispelaaja saadaan Suomeen ihan muutaman päivän varoitusajalla, niin eiköhän siellä ole ollut jonkinlaista neuvotteluyhteyttä jo aiemminkin. Tai ainakin agentilla on ollut jo varma tieto, että pelaaja haluaa ulkomaille ja on käytännössä valmis lähtemään koska tahansa mihin päin maailmaa tahansa. Nyt tällaista tilannetta ei välttämättä ole ollut. Ehkä Vuorellakaan ei ollut mitään tietoa, että TPS tulee tarvitsemaan vahvistuksia puolustuskalustoonsa ennen Huczkowskin sairausloman pituuden varmistumista (ma-ilta 20.09.2010). Ehkä Vuoren papereissa ei suoraan ollut yhtään varteenotettavaa nimeä TPS:n pakistoon.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tiistaina on Berg ja Pierre käytettävissä, niin voi taas jo alkaa miettiä kannattaako ketään tänne rahdata tässä kohtaa. Lauantainen Vittasmäki on pelaaja, jonka otteita on mukava katsella. Tiistainakin on jo täyttä. Ehkäpä GP:n saaminen koko kaudeksi olisi se tekemisen kohde nyt.

Järvinen - Nordlund
Berg - Vittasmäki
GP - Skålberg

Numero 26 pystyy osana kokonaisuutta antamaan lepovuoroja.
Syksy on toki pelottavan pitkä odotellessa joulua.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
vieläkö Akkanen jatkaa pelejään Tepsissä vai siirtyykö takaisin Jokipoikiin Bergin palatessa ruoriin?

Huczkowskin loukkaannuttua Arse olisi kyllä voinut hankkia jonkun laadukkaamman pakin puoleksi vuodeksi samantien, eikä mitään sattumahankintoja pariksi viikoksi.
 
Järvinen - Nordlund
Berg - Vittasmäki
GP - Skålberg

Ensi viikon tilanne näyttää, uskallanko sanoa jopa erittäin, hyvältä. Tuo pakisto on liigan keskitasoa parempi ja sillä kyllä pärjättäisiin. Olennainen kysymys on tietysti edelleen se kiekollinen osaaminen, joka tässäkin kuusikossa olisi vahvasti Nordlundin harteilla. Tietty Grand-Pierre pelaa viivalla ja laukoo tosi hyvin, mutta silti se viivapyssy pitäisi tuoda jostain muualta.

Noista pakkipareista en nyt tiedä, mielelläni näkisin esimerkiksi Bergin ja GP:n yhtenä parina, mutta tuossa bumerangin suunnitelmassa joka parissa olisi vähintäänkin se yksi "varmempi" pakki.

Eli jos pakkihankinta tehdään, sen on ilman muuta oltava kovan luokan lämääjä, joka ei myöskään pelkää käyttää sitä hyvää vetoaan. Sweatt teki lähes kaikki maalinsa ampumalla ilman mitään typerää pohdintaa, ja kyllä ne vedot joko uppoaa verkkoon itsessään, johtavat irtokiekkoihin, tai ainakin monesti tuovat hyökkäyspään aloituksen.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tiistaina on Berg ja Pierre käytettävissä, niin voi taas jo alkaa miettiä kannattaako ketään tänne rahdata tässä kohtaa.

Pitää muistaa sekin, että GP poistuu tämän tiedon mukaan rivistä kokonaan reilun parin viikon päästä, kun vuokra-aika menee umpeen. Tuolloin emme saa kuitenkaan vielä Raboinia tai Huczkowskia kehiin. Tässä mielessä pakkihaku on siis edelleen hyvin ajankohtainen, ellei GP:n kohdalla tapahdu jotain, mikä muuttaisi tilanteen.
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tällä hetkellä hakusessa on siis 2 pakkia, toista haetaan tyyliin "heti kun saadaan" ja toinen todennäköisesti artistipaperilla. Mahtaako Arse olla jo soitellut Sweattille, mahtaakohan miiehellä olla turhan kova nousu Vancouverin pakistoon kun ainakin tällä hetkellä näyttää ettei mahdu edes 10 joukkoon organisaation pakkihierarkiassa.

Katsotaan mitä sieltä tulee, käytännössä tarvetta olisi kiekolliselle liiderille ja sitten Huzzen stuntille joka tosin saisi olla vähän enemmän kovaan peliin kykenevä. Mikäli GP haluaa jäädä Turkuun niin mielestäni toinen paikka on jo täytetty.

Olen huolestunut mikäli meillä ei ole perjantaihin mennessä ainakin yhtä nimeä tiedossa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Mikähän sen Leen puhelinnumero on? Nimittäin jos kaveri ei mahdu top10:een Canucksissa niin olisi ilman muuta parempi vaihtoehto tulla Suomeen ja Turkuun pitämään kuntoa ja pelivirettä yllä huikealla vastuulla. Toinen pakki voisi tosiaan olla Jean-Luc mikäli se nyt kuntoon saadaan.
 
Mahtaako Arse olla jo soitellut Sweattille, mahtaakohan miiehellä olla turhan kova nousu Vancouverin pakistoon kun ainakin tällä hetkellä näyttää ettei mahdu edes 10 joukkoon organisaation pakkihierarkiassa.

No ei nyt ihan noinkaan. Sweatt lähetettiin juuri AHL:ään ja ylös jäi 7 puolustajaa. Lee oli viimeinen puolustaja, joka passitettiin farmiin. Sweatt on siis tällä hetkellä suunnilleen "sijalla" 8. Canucksin puolustajista eli on ensimmäisten joukossa kun ylhäällä tarvitaan paikkaajia, riippuen toki roolista yms. Toki siihen tulee myöhemmin Sami Salo myöskin eteen kunhan (jos) kuntoutuu, mutta siihen menee vielä kauan.
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No ei nyt ihan noinkaan. Sweatt lähetettiin juuri AHL:ään ja ylös jäi 7 puolustajaa. Lee oli viimeinen puolustaja, joka passitettiin farmiin. Sweatt on siis tällä hetkellä suunnilleen "sijalla" 8. Canucksin puolustajista eli on ensimmäisten joukossa kun ylhäällä tarvitaan paikkaajia, riippuen toki roolista yms. Toki siihen tulee myöhemmin Sami Salo myöskin eteen kunhan (jos) kuntoutuu, mutta siihen menee vielä kauan.

Vancouverilla on tällä hetkellä 9 pakkia rekisteröitynä ylhäällä. Alberts, Ballard, Bieksa, Edler, Ehrhoff, Hamhuis, O'Brien, Rome ja Salo. En tiedä loukkaantumistilanteesta kuin sen että Salon lisäksi Ballard on leikkauksen jäljiltä puolikuntoinen mutta on kuitenkin jo pelannut. Sweatt lähetettiin esim. Yann Sauven kanssa samaan aikaan farmiin ja tämä Sauve on ainakin paikallisen lehdistön mukaan lähempänä pelipaikkaa kuin Sweatt.

Oli todellinen tilanne mikä tahansa, toivon todella että Sweattille urkenisi ura änärissä, pieni koko vaan vaatii sen että muut ominaisuudet pitää olla huipputasolla. Voisin kuvitella että mikäli Sweatt vielä palaa Eurooppaan, on paluu käytännössä "lopullinen" ja tällöin pelipaikka löytynee Sveitsistä.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Oli todellinen tilanne mikä tahansa, toivon todella että Sweattille urkenisi ura änärissä, pieni koko vaan vaatii sen että muut ominaisuudet pitää olla huipputasolla. Voisin kuvitella että mikäli Sweatt vielä palaa Eurooppaan, on paluu käytännössä "lopullinen" ja tällöin pelipaikka löytynee Sveitsistä.

Niin faktahan on se että viime kevään esitykset nosti Leen palkan eurooppalaisellakin mittakaavalla niin ylös että jos Sweatt Turkuun palaa tapahtuu se rakkaudesta Tepsiin ja puolen tunnin peliaikaan, ei tosiaankaan rahaan!
Toisaalta se ajatus että olisiko Sweattin mahdollinen paluu Turkuun syy sille että Arse ei ole vielä toiminut, kutkuttaa kummasti.

Arselle voisi laittaa muistusta että laittaa faksiin myös Billyn nimen niin saadaan hyökkäysosastoonkin leveyttä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mielellään sellainen hampaaton kanukki fyysisillä ja isäntämäisillä otteilla maalinedessä olisi tilauksessa, jos Grand-Pierren pelit on pelannut Tepsissä, mutta edellytyksenä myös että käsiä löytyisi. Paikkaisi sopivasti myös Hussen paikkaa puolustuksesta ns. puolustavana puolustajana.

Toinen ei niin kiireellinen hankinta voisi olla ns. all around-pakki, vaikka sitten vähän halvempi ja nuorempikin tapaus, mutta joka toisi tuohon pakistoon ennen kaikkea kiekollista taitoa sekä monipuolisuutta muutenkin.

Eiköhän se Arse koko ajan valvo eri vahvistusten perään, ennen kaikkea pakkien. Ketäs hyviä suomalaispuolustajia olisi nyt vapailla markkinoilla, ei siis mitään Akiheinoja.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Tässä vaiheessa useimmilla hyvillä pelaajilla on jo joukkue. Lähinnä joitakin NHL-ylijäämiä, joita ei kiinnosta AHL, voi saada nyt kun NHL-kausi on alkamassa ja ylijäämäpelaajia laitetaan farmiin. Kolmen ulkomaalaisen kiintiö tietysti rajoittaa pohjoisamerikkalaisten hankkimista, mutta yksi vielä mahtuisi, jos Grand-Pierre on palaamassa Leksandiin. EU-pelaajia lienee hieman heikommin saatavilla.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös