Aron Kiviharju – Stouni Juniorin nousu huipulle

  • 195 084
  • 1 062
Nyt kun miettii Kiviharjun U20-pleijareita, niin eihän hän kyllä hirveästi aikaiseksi saanut. Ehkäpä koko homma näkyy taustalla. Jos on 17-vuotias huippulupaus, josta kaikki seurat tappelevat, olisi hänen kuulunut viedä TPS finaaliin omilla suorituksilla?
Kuka tietää, mille tasolle olisi yltänyt, jos olisi kauden aikana saanut systemaattisemmin peliaikaa.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
En nyt tarkoittanut ihan tuota. Tarkoitin lähinnä sitä, että Kiviharju itse kokee ainoaksi mahdolliseksi keinoksi seuran vaihtamisen, jotta pääsee sinne minne haluaa. Tepsin pitäisi olla Euroopan paras kasvattajaseura ja juuri tärkeimmillä hetkillä täältä haluaa jengiä pois? Liukas, Kiviharju, Suomi, Rafkin... Ei mene jakeluun.

Ihan samaa mieltä mä olen sun kanssa siitä, että tää on ihan vitun järjetön farssi. Niin iso ettei sitä pysty tähän tekstein kuvailemaan.

Pesuveden mukana voi mennä myös pieniä hippuja, mutta kyllä ne isoimmat pitäisi jäädä vaskooliin. Nyt ei käynyt niin ja siksi haluaisin tietää onko seura paskonut tämän (ja miten) vai onko Stounin mustavalkoiset puheet olleet pelkkää täytettä. Jos lopulta syy on siinä ettei pelitapa miellyttänyt jr Stounia, niin sitten vetää hiljaiseksi.

Ihan oikeasti siis en tiedä ketä tästä pitäisi syyttää. Se on selvää, että joku meni täysin vituiksi, kun mr i love tps siirtyy pois. Hämmentää, vituttaa. Vituttaa aivan uskomattoman paljon.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Harmi, kun Kiviharju itse oli loukkaantunut kauden aikana.
Taisi päästä lähes aina pelaamaan, kun oli pelikunnossa. Ainakaan itse en olisi Ässät sarjaan pistänyt kentälle pudotuspeleissä. Fysiikassa vielä pitkä matka edessä miesten peleihin. Melko epäreilu tilanne jos esim Joensuun kanssa olisi pitänyt painia maalin edessä.
Kaikkea hyvää HIFk:hon toivotaan että oletettua kehitystä tapahtuu.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onkohan taustalla se kun Kiviharju ei saanut peliaikaa nuorteen MM_lätkässä ? Onhan Lämsä tuttu Ahokkaalle ja Uramalle. Jospa TPS vaikutti taustalla siihen että Kiviharju ei pelannut? Tämä on kyllä jo sellainen foliohattu juttu mutta menköön nyt näin perjantai iltana :D
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Heitän skenaarion (taas) jotta joidenkin logiikka avautuis mulle edes hieman (jota epäilen suuresti):

Rene Nummelin (lupaava TPS- juniori nro 3) päättää parin vuoden päästä syystä tai toisesta vaihtaa seuraa. Ihan sama mikä tuo seura on, koska onhan takas toivotettu Jokereissa valmentanut legenda, Jokereissa pelannut legenda jne, jne.
Koska Rene pelaa sitten jossain muualla, niin luonnollisesti (joidenkin oudon logiikan mukaan) Petu ja Isä-Numppa ovat saatanasta seuraavia, paita alas hallin katosta eikä edes tiskillä tilata kolmosta.
Vittu miten sekasin joku menee jostain 17-vuotiaan jääkiekkopelaajan siirrosta, vailla mitään logiikkaa seuran pelaajasiirtojen historiaan.
Isä ja poika Kiviharju ovat antaneet Tepsille yhteensä yli 30 vuotta nuoresta elämästään ja täällä jotkut katsomossa istuvat turot pillittää. Vittu mitä porukkaa.
Etkö sä ole tunkenut tätä samaa nyt jo joka tuutista. Usko nyt jo, että Rene Nummelin ei ole Aron Kiviharju. Toinen näistä on potentiaalinen NHL:n ykkösvaraus ja toinen on parhaimmillaan mestis-tason lupaus. Turha pillittää siellä turo.

Ei varmaan mikään Palloseuraan viittaava ole ikinä vituttanut niin paljon kuin tämä uutinen.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Viimekausi olisi päättynyt ihan samanlaiseen pettymykseen kun tämäkin kausi ilman pyyhtiä-pärssinen-nurmi kolmikkoa. Tämä kolmikko kantoi keväällä tepsiä yksin ja andy torjui huipputasolla.
No perkele, nehän kuuluivatkin joukkueeseen. Ei ne siellä vahingossa olleet. Tällaista täydellisen taulapäistä spekulointia. Voidaanko siten olettaa, että mikäli Tapparalla ei olisi ollut Luotoa, Levtchiä ja Tapolaa, niin oltaisiin voitettu?
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Voisko tän ketjun sulkea ja jatkaa TPS Worldwide -keskustelussa?
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kostautui juudakseksi.
 

JKyykka

Jäsen
Hyvä vaan että lähtee. Kertoo paljon pelaajasta. Pelaa itselleen eikä joukkueelle.
Niin, Kiviharjulla on realistiset mahdollisuudet tulla yhdeksi kaikkien aikojen parhaista suomalaispuolustajista. Se vaatii kuitenkin paljon töitä ja sellaisen ympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä. TPS ei tällä hetkellä tarjoa sellaista ympäristöä. Pelkän TPS-sydämen takia ei kannata omaa kehittymistä jäädä hidastamaan merkittävästi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä vaan että lähtee. Kertoo paljon pelaajasta. Pelaa itselleen eikä joukkueelle.
Eiköhän jokainen pelaaja pelaa lähtökohtaisesti itselleen. Kaikesta huolimatta kyse on ammattiurheilusta Ja vielä erityisesti tuossa iässä ammattilaisuuden kynnyksellä ja varausvuoden häämöittäessä. Sikäli mikäli Kiviharju top2 varauksen haluaa niin ensi kaudella pitäisi se 50+ matsia äijissä vetää ja tehojakin pitäisi tulla sanotaan nyt, että ainakin se 20+ pts plus toki liidata u20 maajoukkueen pakistoa.
 

Tuuletin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, änäri suomalaiset
Epäonnistumisista ei pitäisi rankaista tuolla tavoin. Kyllä hyvä pelaaja ymmärtää ilman penkitystäkin omat mokansa.
Puhutaan kuitenkin jonkinlaisesta ammattilaissarjasta. Kyllä penkitykset kuuluu jääkiekkoon mikäli otteet siihen syyn antaa. Se että olet huippulupaus ei anna ohituskaistaa pelaavaan kokoonpanoon jos kyseisestä kaverista on enemmän haittaa kuin hyötyä kyseisenä iltana. Eiköhän Kiviharju itsekin tämän ymmärrä. Isä saattaa pahoittaa mielensä mutta sen pitäisi olla voi voi tilanne seuran kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös