Ari Ohtamaa lopettaa

  • 5 649
  • 4

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nivalan suuri kiekkoilija lopettaa pitkän ja kunniakkaan pelaajauransa Perjantaina 15.3 2002 klo 19.00 Nivalan jäähallissa käytävässä jäähyväisottelussa, jossa vastaan luistelee Oulun Kärppien mestarit vuodelta -81.

Ari "allu" Ohtamaan pitkä pelaajaura on kestänyt miesten tasolla kaikkiaan 27 vuotta useilla eri divari tasoilla aina I-divarista
IV-divariin, taikka I-divari oli Allun aikana nimeltään Fazer-liiga, eli kerkes Allu siis liigaakin pelata. Hatun noston arvoinen suoritus!

Siispä kaikki Nivalan jäähalliin kunnioittamaan Allun viimeistä ottelua kyseisenä päivänä.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näemmä 40-vuotias, joten melkoisesta veteraanista on kysymys. Mikähän sai lopettamaan kiekkoilun, hyviä pelivuosia olisi varmasti vielä jäljellä. Mielenkiintoista nähdä, että onko Ohtamaa ainut veteraani, joka lopettaa tähän kauteen?

Onko jäähyväisotteluun tulossa toinen Nivalan suuri poika, eli tämä Pasi Nielikäinen? Nielikäisellä on pahimmoilleen tuon päivän jälkeen vielä pari liigamatsia jäljellä tällä kaudella, joten tuskin nyt sentään.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jatkoa asiaan

Ari täyttää piakkoin 41-vuotta ja on ollut tietoinen lopettamisesta tähän kauteen jo pitemmän aikaa. Muitakin iäkkäitä lopettajia varmaan löytyy tämän kauden jälkeen.
Nielikäinen on paikalla pelaamassa ja kunnoittamassa entisen pelikaverinsa uran päättymistä.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perjantaina Nivalaan

Siispä kaikki lähialueen kiekkoihmiset paikalle kun Ari pelaa viimeisen ottelunsa 15.3 Perjantaina Nivalassa.
Saa tulla kauempaakin.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Loistava tapahtuma

Arin jäähyväisottelu oli tapahtumana sellainen josta vain voi unelmoida. kenttä täynnä nimekkäitä pelaajia.... katsomo täynnä hyvää kannustavaa yleisöä.... ja se tunnelma.......! No joka tapauksessa itse ottelun veivät vanhat suomen mestarit kaudelta -81 numeroin 8-5, mutta ei kait se lopputulos ollut pääasia, vaan se itse harras tunnelma joka tilaisuutta alusta asti veti puoleensa.

Kentän parhaana palkittiin 3 maalia tehnyt Ari Ohtamaa.

Suuri kiitos Arille kaikista näistä kausista mitä olet pelannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös