Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
RoKin pelitapa on muuttunut perinteisestä huonompaan suuntaan uuden käskyttäjän toimesta. Eihän se Arska enää lähtisi vaikka pyydettäisiinkin, mutta olkoon tämä sitten vaikka kannanotto nykyisen valmentajan toimintaan.

Tässä ei enää pari uutta ukkoa auta kun pelí on muuten sekaisin kuin seinäkello.
 
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tässä ei enää pari uutta ukkoa auta kun pelí on muuten sekaisin kuin seinäkello.
Voisi pari ukkoa auttaakin. Potkitaan ensin Kalioniemi ja Surenkin pois, niin Ari voi palata ja Tami toimitusjohtajaksi! Siirtoikkunahan ei sulkeudu näiden osalta vielä sunnuntaina.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Pakko antaa kannatusta tähän ketjuun. Kokkonen takaisin!

Pelin nähneenä voin todeta että ukot sinkoilevat nyt laatikossa miten sattuu. Aivan ihmeellisiä koostumuksia nähtiin tänään kentällä. En oikein pysynyt mukana kenttäkoostumuksissa. Huh huijaa.
 
... Skarppaa, pullukka...

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tietääkö joku, lähtivätkö Arska ja Lapa omasta tahdostaan vai pukumiesten vaatimuksesta?

Oli miten oli, vauhdissa kyytiin hypännyt Surenkin ei selvästikään osaa hyödyntää joukkueen vahvuuksia.

Ja eiköhän niitä paniikkinappuloita ole paineltu jo ihan tarpeeksi. Nyt vaaditaan nykyiseltä valmentajalta tiettyä nöyryyttä. Ja Tamia täällä ei tarvita!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Jos meillä Vaasassa on hanskat hukassa, niin niitä hukattuja hanskoja ei ole edes ole ollut olemassa Rovaniemellä. Vanha valmentaja oli paska, uusi valmentaja on paska jne. Ei kai jumbopaikka johdu siitä että rosteri on liian huono? Tamin saatte vaikka heti. Maksaa n. 1 miljoona (kaikkine kuluineen) ylimääräistä per kausi.

Ennenkuin joku fiksu kuittaa RoKin kuutta pistettä Sportia vastaan tällä kaudella, niin huomautan että lukekaa huolella tuo ensimmäinen lause mitä kirjoitin. Ei meilläkään mene (ainakaan vielä) odotusten mukaisesti.
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Eiköhän anneta Kokkosen olla omissa oloissaan. Ari näytti kyntensä joukkueen kokoamisessa ja sen valmentamisessa. Lopputulosta voi jokainen tulkita.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kokkonen kylläkin sai tästä rosterista enemmän irti kuin Surenkin. Tunteehan hän ison osan ukoista jo useamman vuoden ajalta. Mutta Kokkosen suurin synti oli kyllä tämän joukkueen kasaaminen. "Otettiin harkittu riski" jatkamalla suomisarjamiehillä. Kyllä kai - ei sentään "hallittu riski".
Toimistollakaan ei ollut kokemusta Mestiksestä, joten uskottiin suomisarjassa menestyneen valmentajan osaavan arvioida joukkueen taso. No eipä osannut. Tavallaan on ymmärrettävää, että kun viime kaudella hävittiin vain kerran kotona koko kaudella, niin oma osaaminen yliarvioitiin varsinkin valmentajan ja fanien toimesta. Organisaatiossa olisi vain pitänyt olla joku, jolla olisi ollut jonkinlainen havainto oikeasta tasoerosta suomisarjan ja Mestiksen välillä. Mutta kun ei ollut, niin nyt ollaan kovaa vauhtia menossa hakemaan vauhtia alempaa, ellei otteet parane ratkaisevasti. Ehkä tästä otetaan opiksi ja jatkossa ollaan paremmin kartalla. Vai ollaanko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy