Ari Koivunen

  • 12 010
  • 56

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Ai pelkästään nuo biisit ovat massoja kosiskelevia? Okei.
"noista levyn massoja kosiskelevimmista kappaleista" ei tarkoita sitä, että muut levyn biisit eivät voisi olla massoja kosiskelevia. Jos taas tekstissä sanoittaisiin, että "noista levyn massoja kosiskelevista kappaleista", niin sitten asia olisi eri. Luetaan sitä tekstiä.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Sinä ainakin jaksoit innostua juuri noista levyn massoja kosiskelevimmista kappaleista. Ihme ettet vielä maininnut sitä balladia. Lienetekö itse yksi näistä mummoista?
Johtunee siitä, että Ari ei ole mielestäni millään tavalla uskottava heviartisti ja biisitkin täysin tusinakamaa. Paremmin Arin äänelle ja olemukselle sopisi juuri ne Piano Man tyyliset kappaleet. Jokainen vaikkapa Sentecedin biisi on parempaa heviä kuin nämä "Arille kuukaudessa levy valmiiksi" kyhäelmät.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Aikamoiset leijat!

Idols levyä tehdessä Arilla oli mennyt niin lujaa että oli pyörtynyt kesken levytyksen, huhhuh.
 

GEG76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No en ihmettele yhtään jos on pyörtyillyt. Meitin mummi sanoi Arin kuvan nähdessään että tuo poika pitäisi laittaa välittömästi läskisoosikuurille. Vois tehdä ihan hyvää, on se semmonen kuikelo.

Arin levy meni muuten suoraan Suomen virallisen listan ykkoseksi. Hyvä kaikki hevarimummot ;)
 

GEG76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä hehkutus tulee myöhässä nettimotin takia (p*rkeleen Elisa..) mutta olin tuolla levyjulkkareissa männä viikolla ja aivan mahtavaa oli! Jätkä veti todella kovan keikan ja se ääni... kuulostaa vielä NIIN paljon paremmalta livenä. Nuo uudet biisit todellakin toimii ja varsinkin Stormwind sai yleisön repeämään.

Oli kiva nähdä että Ari on kehittynyt rutkasti nimenomaan esiintymisessä. Idolsin aikaisesta "kattoon katsomisesta" ei ollut tietoakaan vaan jätkä kyllä antoi kaikkensa ja piti hauskaa lavalla. Bändillekin pitää antaa tunnustusta, todellisen dreamteamin on Ari saanut tuekseen. Jätkät pelasi hyvin yhteen ja huonoa läppää lensi puolin ja toisin.

Eivät tainneet soittaneet kun yhden coverin (olin niin toivonut kuulevani Perfect Strangersin..) eli Zeppelinin Rock and Rollin jonka ajaksi Ari vaihtoi rumpuihin ja Luca hoiti laulun. Kyllä siitä jätkästä olisi voinut rumpalikin tulla, sen verran hyvältä kuulosti. Kuten myös laulu, mistä puheenollen se Luca on muuten aika namu näin naisnäkökulmasta katsottuna ;)

Mitenköhän Arska muuten pärjäsi eilen Saunassa? Ainakin Aamulehden juttu pisti hymyilyttämään. Dio lauloi Hevi-Arin suohon tai jotain vastaavaa. Se vasta uutinen olisi ollut jos tilanne olisi ollut päinvastoin. Hieman suhteellisuudentaju kateissa toimittajalla vai liekö ollut hattuilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös