Aprillipäivä

  • 209 711
  • 741

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Jatkoajan aprillijuttu on varmasti historian huonoin. Joku facebook sotkettu tähän ja puolella värstä meni muutenkin yli hilseen koko juttu. Aiempiin vuosiin verrattuna pohjanoteeraus. Tällä kertaa ei varmasti edes 1 % voinut uskoa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Oma viritykseni olisi, että:

Helsinki 2012 ja Minsk 2014 vaihtavat MM-kisojen järjestelyoikeuksien ajankohtaa. Kummola ja Lukashenko pitävät tänään klo 14 Helsingissä ja Minskissä yhteisen tiedotustilaisuuden, joka näkyy suorana lähetyksenä KHL-TV:n ja Yle.fi nettisivujen välityksellä.

Kummola jyrisi puhelimeen, kun tavoitimme hänet 1.4. klo 00.05: "Tähän päädyttiin, koska Minsk anasaitsee omat MM-kisat ja nyt Tokion kokous syyskuussa 2012 siirtää MM-kisat 2014 pois Minskistä Helsinkiin, kuten USA:n senaatti ja EU ovat halunneet." "Ei ne olisi tulleet kuitenkaan, vaikka olisimme jakaneet pääsyliput ilmaiseksi", toteaa Kummola lopuksi viestinään suomalaiselle Leijona-kansalle. "Minsk saaa nyt järjestää halpa-suomalaiset MM-kisat 2012 Helsingin MM-alkulohkon ja finaalipelien osalta ja sillä hyvä.", päätti Kummola puhelun.
 

LaRock

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomalaiset kloonasivat mammutin

Linkki vie MTV3 sivuille uutiseen.

Suomessa ollaan siis onnistuttu loistavasti myös tässä aihepiirisssä, toisin kuin Uusi-Seelannissa jossa on vain lampaita.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Sähköpostiin tupsahti Blues Fan Clubin tiedote:

Fanishopissa pelipaitoja ilmaiseksi, myös Baronan ravintoloista ruokaa ja juomaa ilmaiseksi tänään!

Uudet omistajat luovat uuden logon joukkueelle. Fanishoppi Barona -areenalla aukeaa tänään poikkeuksellisesti klo 10 ja jakaa vanhan logon pelipaitoja ja muuta fanikamaa ILMAISEKSI nopeimmille. Paitoja siis rajoitetusti. Tule siis ajoissa jonottamaan.

Myös ravintolatoiminnat muutuvat uuden omistajuuden myötä. Ravintolat auki hallilla klo 11, sisäänkäynti fanishopin viereisestä ovesta. Tarjolla ILMAISEKSI ruokaa ja juomaa. Huom rajoitus 10 isoa tuoppia/siideriä per asiakas ja K-18

Noihin ilmaisiin juomiin asti tuo olisi voinut olla jopa ihan mahdollistakin...
 
Viimeksi muokattu:

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Aprillipäivä ei ole hauska vaan hemmetin väsynyt.

Samaa mieltä.

Jaksoin vaan tänään vittuillessaan tehdä peruspilan kaverille, eli käsisuihkun nappi teipillä pohjaan ja kaikki arvaa lopputuloksen. Oli sinäänsä onnistunut koska kaveri oli juuri kohta lähdössä siisteissä vaatteissa juhliin.

Normipäivät on parhaita.
 

Ralph

Jäsen

Nykyistä paljon hienompi, ehdottomasti. Toki löysin jo Facebookista kuinka eräs Tappara-fani meni tähän. Mutta HPK:n aprillipila Facebookissa:

HPK:n ongelmat jatkuvat, Ritari areenan mediakuutio on myyty Vaasaan jotta saadaan paikattua taloutta ensi kautta varten. Harjoitusotteluista lähtien käyttöön otetaan vanha tulostaulu hallin päätyseinältä.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Olin hyvin valmistautunut jo perjantaista lähtien tähän päivään, joten meikäläistä ei sitten millään pysty höynäyttämään tänään, vaikka menneinä vuosina jotkut jutut on hetkellisesti toiminutkin, kun on päivämäärän unohtanut.

Ärsyttävää tässä päivässä on se kun FB tulvii koko päivän kaikkea skeidaa ja pitää yrittää katsella, että olisiko siellä mahdollisesti jokin juttu tottakin. Itsekin suunnittelin FB-kamuille jotain hassua juttua, mutta on tuo liian väsynyttä kun oli jo tusinakaupalla toiset heitelleet noita juttuja.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Oliko muuten päivän Hesarissa mitään pilaa? Ainakaan ensisilmäyksellä en mitään poikkeavaa huomannut lehteä lukiessani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös