Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

  • 564 676
  • 2 088

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mikäli huhut osoittautuvat oikeiksi ja joukkuetta vielä vahvistetaan Jokerit-lähtöisillä pelaajilla, HIFKta tulee ensi kaudella olemaan mielenkiintoisempi kuin pitkään aikaan. Onnea vaan kaikille HIFK-faneille!

Onnea sinnekin, voitte nauttia HIFK-lähtöisistä pelaajista KHL:ssäkin! Jere, Pöysti ja kenties J.Ruutu kuitenkin jatkaa? Lisäksi huhuissa pyörii mielenkiintoisia HIFK-nimiä, kuten Petrell ja Puustinen. Ja valmennuksestakin löytyy HIFK:ssa ainoan mestaruutensa ottanut Westerlund. Palkkasoturiralli se vaan jaksaa pyöriä kumpaankin suuntaan.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Mikä mahtoi olla pointtisi?
...

En ole JHag, mutta eiköhän se ollut hyvin pitkälle sama, kuin itselläsi.

Hieno päivä HIFK:n rakentamisen kannalta. Vielä ei tiedetä, mutta toivotaan, että Törmänen tekee asioita oikein ja on sellainen valmentaja, kuin ulospäin vaikuttaa. Nyt se on sitten Tomin aika tehdä työnsä ja rakentaa kunnon joukkue.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No mutta, onhan siellä konunhajuisessa ympäristössä aiemminkin ollut sliipattu,nuorehko ja vielä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta lähtöisin oleva kaveri, joka ainakin mun mielestä nousi lähes seuraa suuremmaksi instituutioksi. Sir Stögö ei muuten olisi paha kunnia-arvo, jos kaikki menee putkeen.

Toivottavasti Sir Stögö malttaa jättää pokaalit Nordikselle sitten aikanaan, kun tiet erkanevat. Onko Törmänen muuten faxi-miehiä vai onko se jo siirtynyt ATK:hon?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
En ole JHag, mutta eiköhän se ollut hyvin pitkälle sama, kuin itselläsi.

Kyllä oli. Minulla oli yhtä relevantti pointti kuin Gagsillakin. Kun meitä onnitellaan jokeritaustaisista henkilöistä, niin on pelkästään kohteliasta onnitella takaisin HIFK-taustaisista henkilöistä. Ettei vaan tulisi sellaista käsitystä, että ovet käyvät vain yhteen suuntaan. Itselleni pelaajien ja valmentajien taustalla ei ole merkitystä sen jälkeen, kun Nordiksen ovista sisään astuvat. Siitä eteenpäin siihen asti kun poistuvat, he ovat "omia".

The Sir Stögön valtakauden alkua odotellessa aika on vähän pitkä. Valmentajasignaus oli tiedossa pitkään ja päivän varsinainen uutinenhan on Villen ja Lyden sisääntulo. Tämän jälkeen on muikea olo, pakko myöntää.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa Stögö punaisiin!

Voisikohan tässä jo oikeasti uskoa hokemaan; Kolmas kerta valmentajista (mestaruuden jälkeen) toden sanoo? Toivotaan, ja jopa hengellisesti näin rukoil... siis; toivotaan!

Tervetuloa Stögö punaisiin!

Tuo meille ensi kaudeksi taklaava vihainen kotijoukkue, joka ei kumartele, eikä säästä ketään! Joukkue, joka pelaa raikasta hyökkäyspeliä, antaa myös luovuudelle tilaa. Joukkue, jonka kentällinen näyttää myös sen, että meidän maalivahtimme on pyhä! Tunteita tarvitsemme ja niillä elämme.

Onnea matkaan!
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Oli hyvä kaappaus HIFK:lta, pakko se on myöntää. Stögö, jos joku saa punanutut lentoon, siitä ei ole epäilystäkään. Propsit siitä vielä, että nyt haettiin ihan oikein vähän pidemmän aikavälin projektia eikä mitään yhden kauden one hit wonder- meininkiä. Kaveri on kyllä näyttönsä antanut.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Just katsoin haastattelun Urheiluruudussa. Ihan lupaavaa tekstiä, vapaasti mukaillen: "Olin itse kamppailupelaaja ja kamppailuhalukkuus on lähtökohta. Joukkueen pitää osata voittaa, vaikka tyyli ei aina niin hieno olisikaan". Juurikin näin. Kyllähän tuossa on selkeä lupaus siitä, että pakittelu ei tule olemaan pääteema.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi vaan arvailla miten kaikki johtavat tulevat dumaamaan Stögön HIFK:n jossa hyökkäykset eivät alakaan oman maalin takaa.

Ennustan palaavani Nordikselle ensikaudella.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Voi vaan arvailla miten kaikki johtavat tulevat dumaamaan Stögön HIFK:n jossa hyökkäykset eivät alakaan oman maalin takaa.
Niin no, vaikea kuvitella etteikö ainakin yksi tulisi dumaamaan, vaikka peluuttaisi minkälaista viivelähtö- tai kiekonhallintapeliä tahansa. Eihän sitä nyt helvetti voi olla valtavirran kanssa samaa mieltä, sehän söisi omaa uskottavuutta.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi vaan arvailla miten kaikki johtavat tulevat dumaamaan Stögön HIFK:n jossa hyökkäykset eivät alakaan oman maalin takaa.

Ennustan palaavani Nordikselle ensikaudella.

Ihan sama mitä HIFK ensi kaudella tekee, niin ainakin pari tahoa on repimässä yliampuvia otsikoita ja ylianalysoimassa joukkuen tilaa ja suorituksia. Uskon, että vanha kunnon HIFK palaa ensi kaudella Nordikselle.

Ja sitten yleinen huomio: AVA-kanavalla tulee just joku suurin pudottaja-ohjelma, katsoin ensin että Törmänen on siellä koutsaamassa, mutta se olikin joku toinen, hämmästyttävän samannäköinen kaveri nimeltään Mikko Nummenmaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Oma veikkaukseni on että Törmänen saa joukkueen kuosiin huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi Kari Jalonen, vaikkei hänellä olisikaan joukkueessa Mikael Granlundin kaltaista superstaraa. Sitä en uskalla luvata, että Stögö sen mestaruuden tuo kuten Jalonen teki, mutta onhan tässä värväyksessä sekin puoli, että nyt varmasti HIFKlla on imua ihan eri lailla kuin Summasen aikana. Onko tämä sitten hyvä asia vai ei, riippuu pitkälti näkökulmasta. Ainakin Nybondagen hommat helpottuu, joka tietenkin voi tarkoittaa sitä, että hänen asemansa seurassa vahvistuu entisestään ja lopuksi hän muumioituu kuten Frank Moberg aikanaan.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma veikkaukseni on että Törmänen saa joukkueen kuosiin huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi Kari Jalonen, vaikkei hänellä olisikaan joukkueessa Mikael Granlundin kaltaista superstaraa.

Tästä olen kanssasi samaa mieltä ja asiaa ei tarvitse edes veikata. Sellaista lähtötilannetta kuin mitä Jalosella oli ennen kautta 2008-2009 ei pysty rakentamaan vaikka kuinka yrittäisi. Tai odotas hetkinen; aika moni kyseisen kauden joukkueen 'sankareista' taitaa olla tällä hetkellä ilman sopimusta. Ja jos oikein muistan, Granlund tuli kaudelle 2009-2010.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivotan Törmäsen tervetulleeksi. Vaikka hänestä paistaa jollakin tavalla tietynlaista iloisuutta, samalla hänestä puskee läpi sellainen tietty jämäkkyys. Ei vaikuta siltä, että hän olisi tullut tänne pelkästään naureskelemaan, pikemminkin päinvastoin. Uskon, että on juuri sopiva mix menestystä janoavalle joukkueelle. Pelon ilmapiirin aika on toivottavasti ohi. Törmänen vaikuttaa hyvin "jalat maassa"-tyypiltä, jonka uran kohokohta ei ole päästä patsastelemaan HIFK-pikkutakki päällä. Tuskin paskoo alleen. Tai ainakin näin toivon.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
J"Olin itse kamppailupelaaja ja kamppailuhalukkuus on lähtökohta.

Törmänen kuitenkin useaan otteeseen korosti myös taidon merkitystä. "Joukkueessa pitää olla taitoa, mutta se ei etenkään kevään peleissä yksistään riitä".

En pysty kutsumaan Törmästä Stögöksi, kun se kuullostaa niin narrilta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllähän nämä valmentajasopparit herättävät erittäin positiivisia fiiliksiä. Törmänen vaikuttaa ennakkoon hyvältä valinnalta, ja kokonaisuutena uuteen projektiin on kannattajankin näkökulmasta kiva lähteä.

Ja Ville/Lyde... siis voiko junnutoiminnan johtoon parempaa enää toivoa? No enpä usko. IFK:n junnupuoli on ollut tuuliajolla ilman mitään selkeää suuntaa. Olen ihan 100-varma, että pala palalta tämä puoli paranee kauttaaltaan. Vihdoinkin.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Fiksun oloisen kaverin saitte päävalkuksi. Ulkopuolisen silmin IFK näyttää heti vähän uskottavammalta organisaatiolta ja joukkueelta, kun Summanen on korvattu Törmäsellä. Kolmevuotinen sopimus ei ollenkaan paha juttu, enkä usko että punaiset joutuvat katumaan tätä diiliä. Nyt onkin sitten paljon kiinni siitä, millaista materiaalia Nybondas ensi kauden joukkueeseen hankkii.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Pitää kyllä sanoa, että jokseenkin outoja kommentteja Törmäseltä ja ihmettelen mistä tarve vähätellä Jokerileimaa pelaajauralta. Kuitenkin Jokereitten paidassa yli 400 ottelua Liigaa, 4 mestaruutta ja fanien suosikki.

Ei tässä kyllä ole mitään kummallista. Jätkä on menossa valmentamaan naapuria niin se on vähän väärä hetki alkaa huutaa minä, me, Jokerit. Jätkän ura Suomessa kyllä puhuu puolestaan. Toimittajalle herkullinen kysymys kun parran pärinää riittää vastasi sitten mitä hyvänsä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pelaajille ja valmentajille HIFK, Jokerit ja Blues ovat työpaikkoja. Meille kannattajille jotain enemmän, kun olemme yleensä nauttimassa yhden seuran "elinkautista". Eri rooli seurojen työntekijöillä ja kannattajilla. "Mies voi rakastaa elämänsä aikana 7-8 naista, mutta vain yhtä seuraa", sanoi kirjailija Jukka Pakkanen, lainaten sen itse jostain.

Uskon, että Törmäsen työskennellessä K-Espoossa pelaajan, hän oli henkeen ja vereen sen seuran työntekijä, samoin Jokereissa pelaajana ja sen jälkeen Sportissa, Bernissä ja nyt HIFK:ssa valmentajana. Sydän sykkii nyt HIFK:lle, kun siellä on työpaikka ja kovat urheilupuolen tavoitteet edessäpäin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Se, mistä voitte täällä naapurissa olla erityisen hyvillänne, tuo kolmen vuoden pituinen sopimus. On nimenomaan oikeiden virheiden tunnistamista puhua turbulenssista ja sen aiheuttamista ongelmista. Kolmen vuoden valmentajajakso alleviivaa sitä, että tilanteeseen halutaan vakautta. Jos usko parempaan huomiseen on kova, on se aivan perusteltua. Nybarikin voi näköjään oppia.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Oma veikkaukseni on että Törmänen saa joukkueen kuosiin huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi Kari Jalonen, vaikkei hänellä olisikaan joukkueessa Mikael Granlundin kaltaista superstaraa. Sitä en uskalla luvata, että Stögö sen mestaruuden tuo kuten Jalonen teki, mutta onhan tässä värväyksessä sekin puoli, että nyt varmasti HIFKlla on imua ihan eri lailla kuin Summasen aikana.

Molemmista olen samaa mieltä. Kojolla oli superstara - mutta toisaalta hänellä oli myös eka kaudellaan kasa velttoja edareita; Hank, Pesonen etc. Törmäsellä on jo nyt urheilullisesti tasokkaampi joukkue, jonka kanssa lähteä liikkeelle. Tästä pitää antaa kiitos Reimo-sedälle. Mestaruuden Kojo toikin sitten kokonaisuudessaan hyvin tasokkaalla jengillä: Haataja (sniff), Lennu, PW, huippukuntoinen Kousa etc. Näen niin, että Kojo joutui aluksi tekemään joukkueeseen sen imun, joka realisoitui sitten vuoden-parin viiveellä. Törmänen pääsee nopeammin ytimeen.

Stögöllä on nyt jo itse asiassa ihan kelpo runko. Toki mun pitäisi HIFK-fanina marista kaikesta ja tottahan se on, että pakkeja puuttuu vielä. Mutta tiedän, että sinne on tulossa tilkettä. Sentterien suhteen HIFK on liigamittarilla erinomainen: Elkins, Ramu, Kuparinen, Nykopp. Kelatkaas vähän tota nippua. Ei paha. Pakarinen, Luttinen ja Puustinen siihen päälle + tulossa oleva Lamberg. Mähän oon herranjumala nyt jo tyytyväinen hyökkäykseen, koska mun papereissani kaikki lähtee senttereistä, aivan kaikki, ja siitä, että kentällisten välinen tasoero olisi mahdollisimman pieni! HIFK:ssa on nyt imua, se on fakta. Koko lätkäscene on tosiaankin huomioinut signaukset ja Villen & Lyden mukaantulo vain lisää organisaation mielenkiintoisuutta. Vaikka he junnupuolelle sijoittuvatkin toistaiseksi. Törmänen on maailmaa kiertänyt fiksu kaveri, joka vaikuttaa jämäkältä tyypiltä. Hänestä paistaa läpi halukkuus tehdä tulosta.

Mitä tulee siihen iltapulun juttuun, niin lukekaapa se kokonaan. Toimittajallahan ei ole ollut mitään muuta asiaa kuin kysellä menneisyydestä. Luulenpa, että Törmänen odotti enemmän kysymyksiä tulevaisuudesta kuin yli 10 vuoden takaisista asioista. Funtsikaa itsenne Törmäsen tilanteeseen: olet juuri julkisesti vastaanottanut ison valmennuspestin ja oletat, että paikalla olevat toimittajat ovat jääkiekkoväkeä, jotka kyselevät tulevasta joukkuesta, pelitavasta etc. Sitten jalkoihisi tulee pörräämään joku väsynyt keijo joka jankkaa pelkästään siitä, että pelasit kuule ennen jokereissa, mikäs nyt on fiilis? Herää pieni vastareaktio ja tulee vastattua juuri niinkuin Stögö vastasi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Alkuun onnittelut Törmäsestä. Pidän yhtenä parhaimpana suomalaisena nuorena valmentajana. En tiedä pohtiko HIFK:n hallitus kokonaisuutta, mutta mun silmin Peltosen tulo junioripomoksi istuu hyvin Törmäsen valintaan. Molemmilla on iso työsarka sillä stadilaiset kermaperseet niin edustuksessa kuin junnuissa ovat kaikkea muuta kuin onnistuneet viime vuosina. Kyse on siitä että organisaatiosta on puuttunut kunnianhimo kaikilta tasoilta. KJalonen kesytti hetkeksi ongelman, mutta sen jälkeen se palasi nopeasti ja entistä voimakkaampana. Nyt kun HIFK on ainoa helsinkiläinen seura Liigassa, näkisin junioripuolen menestyksen olevan entistä tärkeämpää. Tähän asti HIFK:n junnuille on riittänyt se, että saa liksaa maakunissa tai Espoossa. Peltonen toivottavasti laittaa yhdessä Törmäsen kanssa tämän puolen(kin) kuntoon ja jatkossa HIFK:ssa pelaa aiempaa paremmin omia kasvatteja jotka myös menestyvät ja jatkavat sitten uraansa NHL:ssä ja KHL:ssä - ei pelkästään Jypissä, Bluesissa yms. Uskon että Peltonen tiedostaa tämän erittäin hyvin.

Törmäsen HIFK tulee pelaamaan mielenkiintoista hybridilätkää, jossa ensimmäinen syöttö varsinkin kotona pyritään usein antamaan pitkänä ja vastustajan maalille mennään surutta eikä taklauksia ja varsinkaan kaksinkamppailuja kauhdeta. Tässä(kin) mielessä Törmänen on hyvä valinta ja vaikka Jokeritausta on kaikkien nähtävillä, kyllä Stögö on brändin mukainen valmentaja. Jopa vielä enemmän kuin KJalonen.

Minusta saitte hyvän miehen ja tavallaan toisenkin kun Peltonen otti junnupuolen vastatakseen.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Cobol: tuollaisia kirjoituksia on mukava lukea. Tiedät paljon näistä asioista ja tuot ne hyvin esille. Olen tuosta kaikesta täysin samaa mieltä ja erittäin tyytyväinen Stögön tulosta. Tuolle scoutti puolelle olisi pitänyt tulla muutoksia. Kuinka vitun kauan Nybari saa leikkiä siellä jonkun Kautosen kanssa. Nuo ovat erittäin tärkeitä asioita, kun kasataan menestyvää jengiä. Kummankin näytöt ovat aivan vitun huonot!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolle scoutti puolelle olisi pitänyt tulla muutoksia. Kuinka vitun kauan Nybari saa leikkiä siellä jonkun Kautosen kanssa. Nuo ovat erittäin tärkeitä asioita, kun kasataan menestyvää jengiä. Kummankin näytöt ovat aivan vitun huonot!

Tuostahan Nybari ja Törmänen kävivät jo mielipiteensä antamassa. Nybarin mielestä jengi ei ole hänen eikä Törmäsen vaan yhdessä kasaama. Törmänen sanoi suoraan että kyllä se on Nybarin ja Kautosen kasaama mihin hän yrittää jonkin verran/saa jotain sanoa.

Yllättyneet?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuinka vitun kauan Nybari saa leikkiä siellä jonkun Kautosen kanssa. Nuo ovat erittäin tärkeitä asioita, kun kasataan menestyvää jengiä. Kummankin näytöt ovat aivan vitun huonot!

Onneksi meillä on nyt suomalainen vetovoimainen päävalmentaja, niin se avittaa pikkasen pelaajien hankkimista. Lisäksi niin kauan kun näille osa-alueille ei olla valmiita tekemään IFK:ssa muutoksia, on vain yksinkertaisesti scoutattava nämä jätkät liigan sisältä, kuten juuri Auvitu, Rendulic ja kumppanit, tai sitten yritettävä hommata pelaajia jotka ovat näyttönsä liigassa antaneet.

Edelleen mä olen ihan saatanan kateellinen näille kaiken maailman JYPille, SaiPoille ja Tapparoille, kun siellä osataan hommat. Tapparakin on aika hyvä esimerkki. Miksi me ei löydetä Josh Greenejä tai Nick Baileneita? Aivan huikeita pelaajia molemmat ja ottasin nanosekunnissa tänne.

Seuraavassa vielä lista Nybarin ja ilmeisesti Kautosen hauista tässä vuosien aikana.

2008-2009: Tom Walsh - Huti
2008-2009: Shawn Bates - Puolikas osuma
2008-2009: Kip Brennan - Huti
2010-2011: Eddie Del Grosso - Huti
2010-2011: Evan Barlow - Huti
2010-2011: Jeff Hamilton - Osuma, Klyyvarin osuma
2011-2012: Dennis Endras - Osuma

2011-2012: Daniel Fernholm - Osuma
2012-2013: Patrick O'Sullivan - Huti
2012-2013: Corey Elkins - Osuma
2012-2013: Joel Perrault - Huti
2013-2014: Joakim Lundström - Huti
2013-2014: Brad Thiessen - Huti
2013-2014: Braden Birch - Huti
2013-2014: Jason DeSantis - Huti
2013-2014: Tommy Wargh - Huti
2013-2014: Austin Block - Huti
2013-2014: Rico Fata - Huti
2013-2014: Trevor Gillies - Huti
2013-2014: Janos Hari - Puolikas osuma
2013-2014: Petr Stloukal - Huti
2013-2014: Ryan Thang - Huti

Hirveetä luettavaa. Tossa ei ole kuin kaverit jotka eivät olleet pelanneet aikaisemmin liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös