Andreas Jämtin pääsemässä vauhtiin

  • 11 587
  • 72

Birchman

Jäsen
Harjoituspeleissä hurjia tehoja tehnyt Andreas Jämtin on hieman hiljaisemman alun jälkeen pääsemässä vauhtiin. Tästä merkkinä viimeisessä kahdessa ottelussa tehdyt kolme maalia. Ilolla on saanut seurata Andreaksen otteita jäällä. Tätä kaveria ja muniinpuhaltelua/neppailua ei todellakaan voi yhdistää samaan lauseeseen. Tilanteihin mennään aina täysillä ja laidatkin ryskyvät kiitettävästi, vaikka kokoa ei niin kauheasti olekkaan.

Tälle kaverille jos kenelle niitä onnistumisia suokin. Helvetin mukava ja asiallinen tyyppi myös siviilissä. Toivottavasti saamme nauttia kaverin esityksistä myös ensi kaudella, vaikkakin nykyistä tahtia jatkamalla pelipaikka tullee löytymään AHL:stä tai NHL:stä. Nyt voisi joukoboy lyödä naaman eteen sellaisen tyypillisen 4+3 pahvin. Pitkästä aikaan voi sanoa TPS:n löytäneen hyvän ulkomaanavun, vaikka uskon myös Widingin näyttävän osaamisensa tällä kaudella.

Mitä mieltä muut kannattajat ovat Jämtinistä?
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Andreas on lyönyt itsensä läpi monen kannattajan sydämiin.
Äijä painaa helvetillisellä tsempillä vaihdosta toiseen eikä säästele itseään lainkaan. Pieni koko tietenkin rajoittaa hiukan mahdollisuuksia, mutta tahto korvaa paljon.
Lisäksi hänessä tuntuu olevan show-miehen vikaakin. Kunnon tuuletukset ensimmäisessä liigamaalissaan sekä "kohtalaiset" kiitokset kannattajille Lahden matsin jälkeen.

Tietenkin tehdyt maalit myös helpottavat hänen kehumistaan, mutta Andreas on kehunsa ansainnut. Suosittelen tännekin kirjoittavien poikkeavan hallilla katsastamassa miehen tason.

Hieno pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kosh kirjoitti:
Suosittelen tännekin kirjoittavien poikkeavan hallilla katsastamassa miehen tason.

Hieno pelaaja.

Paljon on hyvää kantautunut tänne maallekin Jämtinistä, vaikken ole vielä yhdessäkään pelissä ehtinyt tällä kaudella käymään. Huomenna kaverin otteita pääse kuitenkin seuraamaan Canal+:n välityksellä, joten toivottavasti Andreas jatkaa hyviä otteitaan.

Parasta tietenkin on se, että Teemun Elomon tapainen floppaus verrattuna harjoituspelien luomiin odotuksiin ei taida enää onnistua millään, Jämtinillä taitaa olla jo nyt yhtä monta maalia tehtynä kuin Teemulla koko viimeisenä TPS-kautenaan.

Palataan Lukko-pelin jälkeen asiaan.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Pelkästään ..

..positiivista kerrottavaa.

Asenne on se 110% koko ajan, liikkuvuus on vahvuus, ei pelkää olla hakattavana maalilla, ajaa itse maalille, pelaa aika paljon sellaista pikkusikaa, hakee kontakteja/taklauksia, ei ota taka-askeleita(ainakaan vielä). Huonoa ja ihmeellistä on se, että mies saa jo nyt aika heppoisia jäähyjä(tavallaan jo nyt silmätikkuna).

Hyvä hankinta.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Yhdyn edellisiin...

AJ on vallan mainio hankinta. Maaleja osaa tehdä eikä tosiaan vaan surffaile kentällä. Hakee ihokontaktia kuten meikäläinen baarissa. Samoin hän taitaa provokaation ja pikkusikailun. Ottaa jäähyjä, mutta myös tekee niitä vastustajalle. Pari tällaista lisää ja avot, torilla tavataan.

Odottakaas vaan kun Andreas kasvattaa ne playoff-viiikset takaisin...
 

Veijari

Jäsen
Herää kysymys kenen piikkiin Jämän hankinnan voi laittaa? Ei kai sentään Joke?

Voi olla, että on jossain muissa ketjuissa mainittu, mutta ei minun silmääni ole osunut.
 

Birchman

Jäsen
Veijari kirjoitti:
Herää kysymys kenen piikkiin Jämän hankinnan voi laittaa? Ei kai sentään Joke?

Nyt tulee päivän pommi! Mikäli en aivan väärin muista niin kysyessäni Andreakselta tästä, oli vastauksena "VD Jugge Narwamaa". Ei siinä mitään, Jouko saa tästä varmaan papukaijamerkin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Paistaa se päivä joukon risukasaankin...joskus

Loistava hankinta ja suuri asennepelaaja isolla peellä. Tuo Jämtini siis.
Kyllä se Widingkin vielä syttyy kaveri on pelaajana vielä aikas kokematon ja etsii Suomessa sitä läpimurtoa millä pääsis änäriin ja mikäs sen parempi paikka kehittyä kuin Jortsun TPS.
 

Birchman

Jäsen
Eiköhän nyt ala Jämtinin nimi olla kaikkien liigaa seuraavien tiedossa. Ennustelin kesällä, että näin käy kauden jossain vaiheessa ja ei siihen nyt niin kauan mennyt. Vaikka tässä kävikin nyt niin, että turpaan tuli, voi silti olla tyytyväinen, että TPS:ssäkin pelaa sellainen pelaaja joka saa muiden kannattajien veren kiehumaan. Mm. tällaisia kirjoitteluja tulee mieleen -->

"Se vitun hintin näköinen ruotsalainen"

"Hamekangasta tolle vitun pellelle"

"Vitun wanna-be-powerforward"

Ai että on kiva lukea.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vielä kun olisi tajunnut olla lähtemättä mukaan tämän Losbrainin pimahtamiseen, sitten vasta olisikin neiti- ym kuittailuja kuulunut sieltä täältä. Mutta sitten meillä voisi olla 3 pistettä enemmän, mikä kai nyt kuitenkin on pääasia jääkiekko-ottelussa.
 

Morgoth

Jäsen
A - P kirjoitti:
Vielä kun olisi tajunnut olla lähtemättä mukaan tämän Losbrainin pimahtamiseen, sitten vasta olisikin neiti- ym kuittailuja kuulunut sieltä täältä. Mutta sitten meillä voisi olla 3 pistettä enemmän, mikä kai nyt kuitenkin on pääasia jääkiekko-ottelussa.

Nojaa, onhan se nyt kuitenkin paljon miehekkäämpään ottaa turpaan kuin mennä karkuun, varsinkin kun kyse oli kuitenkin vain yhdestä runkosarjamatsista.
 

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Olen nyt kolme TPS:n kotiottelua nähnyt, ja ehkä on Jämtin jäänyt TPS:n aneemisen kokonaisuuden varjoon, mutta ei hän minun mielestäni ole ihmeitä esittänyt. Toki luistelee, taklaa, mutta näkemissäni peleissä ei ole loistanut.

Mutta, täten en voi vielä antaa lopullista arviotani miehestä, katsellaan parit kotiottelut vielä.
 

Leone B.

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens
Miten se tekee sen? Jämtinin siirron yhteydessä naureskelin "Ruotsin liigan vihatuin pelaaja" -puheille tyytyväisenä. Kuitenkin ajattelin tuosta koituvan lähinnä yksittäisiä ilonhetkiä TPS-kannattajille, ja että kestäisi vähintään jonkin aikaa, ennen kuin mies mahdollisesti noteerattaisiin laajemmin muuallakin.

Ja kuinka ollakaan: Muukkoselta tänään kaksi kurinpitopäätöstä, molemmissa toisena osapuolena A. Jämtin. Kiekkopiirit kuohuvat, ja etenkin IFK-fanit ovat löytäneet uuden suosikin. Eikä vielä edes yhtä kierrosta olla pelattu! On se kummallinen mies. Lisää vaan, ja saa niitä maalejakin tehdä!
 

Hulk Hogan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Tuskin monet Suomessa tiesivätkään juuri mitään Jämtinistä ennen hänen tuloaan TPS:aan tai ainakaan minä en tiennyt. Ajattelin juuri samoin kun luin että ruotsin liigan vihatuin pelaaja tulloo turkuun. Odotin sellaisia yksittäisiä tapahtumia, joissa Jämtin olisi mukana. En todellakaan osannut odottaa, että ensimmäisen kuukauden aikana Jämtin olisi kääntänyt Suomen koko kiekkomaailman päälaelleen ja että häntä huudettaisiin ympäri Suomea aina Kuopiosta Helsinkiin. Nyt myös kaveriporukassa lauantai-ilta meni joutuisasti kun pienessä tuiterissa siinä parin Hifk-kannattajan kanssa kinattiin Jämtinistä ja kuinka pelle se on. Ai että on hianoo kun JÄMTIN on meillä!!!! Aion varmasti ostaa hänen pelipaitansa heti kun täältä tuppukylästä vaan turkuun pääsen... Toivottavasti vielä tehopisteitä tulisi harkkapelien tapaan.
 

snumi

Jäsen
Tieto on valtaa

Ensin sanon että en tuntenut miestä aiemmin, sitten sanon että tiedon puute on monen tyhmän kommentin taustalla. Eli ei oikeasti tiedetä mitä pelimiehiä olisi saatavilla Tepsiin, ja sitten ihmetellään että oliko se TJ joka tämän meille hankki. Eli ihmeidentekijää odotellaan, mutta ei tiedetä mistä.
 

Morgoth

Jäsen
Jämtinillä oli ihan oma 'faninsa' Helsingissä, HIFK-pelissä. Mies oli kirjoittanut johonkin pahvin palasen "PUSSY JÄMTIN" ja mies heilui ko. pahvin kanssa muna kivikovana raivosta aina kun Jämtin tuli jäälle! Miehen elämän tähtihetki taisi olla siinä. Jämtinin maaliin hän ei tosin reagoinut mitenkään. Taisi mennä käsityskyvyn ylitse se asia...

Oli huvittava katsoa esim. millaisen raivon vallassa tämä yksi katsoja oli ja joku sanoo että TPS on HMV ja Jämtin ei herätä tunteita? Vaikka oikeasti en tiedä miten Jämtin on onnistunut jo herättämään noin paljon tunteita joissakin ihmisissä, vaikka mies ei nyt paljon mitään ole vielä edes tehnyt...

Ah, kun Jämtin kasvattaisi ne kunnon viikset niin monella vastustajan fanilla (tai pelaajalla) ei taitaisi pää kestää sitä ollenkaan, kun mies näköjään jo nykyiselläänkin saa jotkut aivan pois tolaltaan.

Aivan täydellistä. Mieshän on kusipäisempi kuin kymmenen Kiviharjua parhaimpana päivinään!
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo

expertti69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TPS-fanit asettivat ennen kauden alkua kovat odotukset ruotsalaiskaksikolle Widing-Jämtin, Widingiltä odotettiin pisteitä kun taas Jämtiniltä ennemminkin vahvaa fyysistä peliä ja pisteitäkin silloin tällöin. Nyt jälkeenpäin voidaan todeta että ainakin Jämtin on antanut odotuksilleen vastinetta. Jämtin on inhottava pelaaja vastustajan kannalta, mies tekee vahvaa fyysistä työtä ja iskee siinä sivussa maalejakin. Tempperamenttinen Jämtin ei epäiröi heittää hanskoja jäähän vaan tappelee jos siihen on tarvetta. Jämtinin kaltainen pelaaja on aina tärkeä joukkueelleen!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt vaan toivotaan...

...että Jämtiniä saattaisi jatkosopimus kiinnostaa. Sopimus luokkaa Vahalahti-Kiprusoff. Hemmetin suuri harmi jos tämäkaveri tämän kauden kaiken maailman sekoilujen jälkeen suuntaa jonnekin muualla kuin änäriin tai AHL:ään. En nyt piruja halua maalailla mutta Jämtin jokerien paita päällä voisi olla kohtuullinen shokki...

Täytyy itsekin mennä mies katsastaan Ilves-peliin kun en miestä ole vielä livenä nähnyt. Luu kurkkuun !
 

Birchman

Jäsen
Haastatteluissa kaveri on sanonut, että Red Wings olisi halunnut kaverin jo täksi kaudeksi sinne, mutta päättivät kuitenkin, että yksi vuosi Euroopassa olisi vielä hyvä. Ainakin kesällä vielä oli tyytyväinen organisaatioon ja ei nähnyt mahdottomaksi jatkoa Turussa. Toivottavasti pysyisi Turussa ainakin yhden vuoden.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Peter Wernerin mukaan Andreaksen yksinkertainen haave on pelata NHL:ssä, ja siirtyminen Suomen kaukaloihin palvelee juuri tätä päämäärää. Kun Jämtin itse puhuu urastaan, heti kättelyssä käy selväksi, että tavoitteena on NHL. TPS ja SM-liiga ovat vain välineitä tuon haaveen saavuttamisessa.

- Kyllä se on yhä päätavoitteeni. En tosin tiedä, montako vuotta sinne pääsemiseen menee, mutta aion työskennellä sen eteen lujasti. Tepsiin tuleminen on askel oikeaan suuntaan, sillä tämä pelityyli muistuttaa enemmän NHL:n pelityyliä. Täällä olo auttaa siis minua enemmän kuin se vaihtoehto, että olisin pysynyt Ruotsissa.

- Detroitin kanssa oli puhetta, että olisin mennyt sinne jo täksi kaudeksi, mutta henkilökohtaisesti tunnen, että tarvitsen vielä vuoden. Totta kai haluan pelata Detroitissa, mutta haluan kunnon mahdollisuuden päästä siellä oikeaan rooliin. Vuosi Suomessa parantaa mahdollisuuksiani, Detroitin edustajat olivat sitä mieltä, että tänne tulo oli hyvä idea. Minun pitää totutella pelaamaan pienemmässä kaukalossa ja täällä siihenkin on parempi mahdollisuus Ruotsissa, Jämtin summaa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisihan se Jämtinin kannalta harmi jos juuttuu tänne korpeen tahkoomaan kiekkoa enkä sitä hänelle missään nimessä toivo. Mielelläni muistelisin Jämtiniä tepsin miehenä sitten kun mies pelaa änärissä. Surkeinta olisi että jannu olisi vielä ensi kauden sm-liigassa mutta toinen paita päällä. Kuten Aalto ja Nurminen aikoinaan tekivät ennen reissujaan tekivät...
 

Morgoth

Jäsen
Jämtin on täyttänyt tonttinsa. Mies sai omat "Pussy"-kylttinsä ja pelasi itsensä mm. HIFK-fanien 'sydämmeen' jo. Lisäksi pisteitä on syntynyt ihan mukavasti, joten vastustajia ko. mies vituttaa jo tässä vaiheessa kautta ihan mukavasti. Mies täyttänyt roolinsa hyvin.

Widing on vastaavasti ollut pettymys ja mies varmaan jatkaakin ensi kaudella meillä sillä tuskin hirveätä kysyntään NHLään on näillä otteilla. Jämtinillä voi olla kysyntään ollakin, vaikka pelipaikka NHLssä on varmaan kovan työn takana.
 
Jämtiniin on ollut hyvä. Mediaan odotukset miehestä tosin ehtivät kasvaa vähän liikaa, kun häiskä teki muutamassa harjoituspelissä maaleja. Kaverissa on munaa, asenetta ja tarpeeksi vähän aivosoluja.

Widingin voisi melkein lähettää takaisin Ruotsiin, tilalle voitaisiin ottaa viime kaudella Färjestadissa riehunut Emil Kåberg.. Kåberg ja Jämtin samaan ketjuun ja Ruotsalainen kovuus saa uuden käsitteen.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Suolakuningas kirjoitti:
Jämtiniin on ollut hyvä. Mediaan odotukset miehestä tosin ehtivät kasvaa vähän liikaa, kun häiskä teki muutamassa harjoituspelissä maaleja. Kaverissa on munaa, asenetta ja tarpeeksi vähän aivosoluja.

Widingin voisi melkein lähettää takaisin Ruotsiin, tilalle voitaisiin ottaa viime kaudella Färjestadissa riehunut Emil Kåberg.. Kåberg ja Jämtin samaan ketjuun ja Ruotsalainen kovuus saa uuden käsitteen.

Jämtin on Tepsin maalipörssin ykkönen, se on positiivinen yllätys varmasti kaikille osapuolille. Seitsemän maalia taitaa olla enemmän kuin koko Elitserienin viime kauden vastaava saldo? Widing tulee vielä kunhan puristus mailasta vapautuu hiukan. Myös lihaskunto voisi olla vähemmän tukkoisa noin katsomosta zoomattuna. Mutta yritystähän Danilla on, siitä ei voi syyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös