Anaheim Mighty Ducks 03/04

  • 14 052
  • 123

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Kausi finaalien jälkeen, kuinka käy? Jatkaako Anaheim siitä mihin jäi, vai tekeekö Carolinat, ja sukeltaa? Tuleeko Teemu takaisin? Jatkaako Paul Kariya ja Jean-Sebastien Giguere ankkapaidassa ensi kaudella? Päättyykö Oatesin ja Thomasin ura? Kuka on ankkojen ykkösvaraus 2003? Paljon kysymyksiä, tähän ketjuun kaikki Anaheim Mighty Ducksin kautta 2003/2004 käsittelevät jutut, spekulaatiota siirroista ja varauksista, ym... Toivottavasti Mighty Ducks näyttää epäilijöille (Vesa Rantanen), että kaikki yllättäjäfinalistit eivät automaattisesti jää ulos seuraavan kauden pudotuspeleistä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos Anaheim pelaa ensi kauden samantyyppistä peliä, kuin nyt niin Kariyasta kannattaa hankkiutua eroon. Ei ole järkeä maksaa kaverille 10 miljoonaa ja pistää hänet pelaamaan roolissa, jonka tekee yhtä hyvin muutaman miljoonan mieskin.
 
Viimeksi muokattu:

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Koetetaan saada Kariya Detroitiin, nyt kun Robitaille lähtee...

Tuskinpa Anaheim miehestä luopuu, Kariya ON Anaheim.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Tämän vuoden draft..

tsn.ca:n mukaan Anaheim varaa todennäköisesti numerolla # 19 Mark Stuart -nimisen puolustajan..

19 ANAHEIM MARK STUART, D, Colorado College (NCAA)
A safe pick. Not flashy, but tough.

2-Mark Stuart
Position: Defenseman
Shoots: Left
Height: 6-2 (189)
Weight: 220 (100)
Born: April 27, 1984
2002-03 Team: Colorado College (WCHA)
Hometown: Rochester, Minnesota
Draft Rights: 2003 Draft Eligible

COLLEGIATE HOCKEY PLAYING EXPERIENCE: Stuart is currently a freshman at Colorado College of the Western Collegiate Hockey Association … Through Dec. 2, had one goal and five assists in 14 games.

USA HOCKEY PLAYING EXPERIENCE: Played in all four games for Team White at the 2002 USA Hockey Summer Challenge … Helped lead the U.S. National Under-18 Team to the gold medal as team captain at the 2002 IIHF World Under-18 Championship … Was the third-leading scorer among defensemen for the Nation Team Development Program in 2001-02 with 20 points (9-11) in 61 games … Was named Top Defenseman at the Five Nations Cup in Tyumen, Russia, leading the U.S. to the silver medal … Was the top-scoring defenseman for the U.S. National Under-17 Team in 2000-01 with 19 points (3-16).

PERSONAL: Son of Michael and Nancy Stuart … Has two brothers, both of whom played at Colorado College: Mike, who graduated in 2002, and Colin, who is currently a junior … Has been a teammate of fellow National Junior Team member Brett Sterling the past three seasons … Is eligible for the NHL Entry Draft in 2003.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Eli Anaheim varasi tämän vuoden draftissa seuraavat nimet:
Ryan Getzlaf, Corey Perry, Shane Hynes, Juha Alen, Nathan Saunders, Andrew Miller, Dirk Southern, Shane O'Brien ja Ville Mäntymaa. Onko jollain tietoa minkälaisia pelaajia ovat? Tapparan kannattajilta olisi kiva kuulla jotain Ville Mäntymaasta, ja ilmeisesti Ilveksen kannattajat tietävät jotain Alenista. Muut nimet ovat aika outoja, Getzlaf ilmeisesti oli aika hyvä varaus.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Lisätään tähän ketjuun vielä sellainenkin uutinen - vaikka vanha onkin - että Ducks teki sopimuksen Pierre Parenteaun kanssa toukokuun loppupuolella.

Tässä vielä linkki

Sopimus saatiin aikaan myös Chris Armstrongin kanssa, mutta hän tuskin saa peliaikaa ylhäällä:

Tässä linkki

Varaustilaisuuden avainasana oli ilman muuta koko ja pohjoisamerikkalaisuus. Murray varasi lähinnä suurikokoisia ja pohjoisamerikkalaisia pelaajia, mikä sinänsä ei ole mikään yllätys, sillä juuri sellaisia Ducks-joukkueesta puuttuu. Fyysisissä mittelöissä Ankkoja viedään kyllä pahemman kerran. Ongelmana on edelleen kuitenkin se, että varatut tyypit tulevat avuksi vasta tulevaisuudessa, ja fyysisempiä pelaajia tarvittaisiin jo ensi kaudeksi.

Edit:

Laitetaan vielä tällainen uutinen, että Anaheimin organisaatio on nyt virallisesti pyytänyt Kariyaa alentamaan palkaansa:

http://www.sportsnet.ca/nhl/story/1...ckey&association=nhl&STORY_OID=10565969241379

Tämä ei sinänsä ollut mikään yllätys, sillä 10:tä milliä miehelle on aivan järjetöntä maksaa nykytilanteessa. Saa nähdä, mitä Paul tuumaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kariysta tuli sitten vapaa agentti. Anaheim ei sopimusta tarjonnut vaikka toivoo miehen jäävän seuraan. Jotain kertoi myös CEO Myrrayn komentti: "Ei ole järkeä pitää joukkueessa yhtä 10miljoonan miestä palkka budjetin ollessa 40miljoonaa, kun tavoitteena on kilpailukykyinen joukkue." Aika selvä merkki IMHO että Selänne ei ainakaan Anaheimissa ensi kaudella pelaa. Nyt olis vapailla markkinoilla kaksikko Kariya-Selänne. Onko joku seura tarpeeksi fiksu hommatakseen molemmat pelaajat?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vihdoinkin jotain järkeä näissä NHL:n palkkakuvioissa. Jääkiekko on nykyään joukkuelaji. Supertähdet ovat kadonneet pelistä lähes kokonaan. Paul Kariya on hieno pelaaja, mutta ei 10m$/kausi arvoinen.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Viestin lähetti Jeff
. Nyt olis vapailla markkinoilla kaksikko Kariya-Selänne. Onko joku seura tarpeeksi fiksu hommatakseen molemmat pelaajat?

Varmasti kiinnostuneita löytyy mutta kenellä on tuollaset rahat? Kariya 10 milj? ja selänne jotain 7-9? yhteensä siis vähintään 17miljoonan parivaljakko.

Mielenkiintoista nähdä jos Kariya pääsee johonkin kilpailukykyiseen joukkueeseen mikä tulee olemaan miehen panos, Anaheimissa mies jäi hieman yksin ja silti naputteli kivoja pistesaaliita.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Slash
Varmasti kiinnostuneita löytyy mutta kenellä on tuollaset rahat? Kariya 10 milj? ja selänne jotain 7-9? yhteensä siis vähintään 17miljoonan parivaljakko.

Äh. Noi äijät sais yhteensä 10-12 miljoonalla jos on ns Cup Contender. Kariyalle vaikka pitkä diili 6-7 miljoonaa/kausi, Temelle vaikka 1-2 vuotinen sopimus 4-5 miljoonna. Mahdollisuus pelata samassa joukkueessa joka vielä tavoittelee Stanley Cupia riittäisi siihen että herrat alentaisivat palkkapyyntöään, näin uskon ma. Ei Kariya ole 10, eikä Selänne 7-9 miljoonan arvoinen. Kyllä he sen kohta itsekin tajuavat.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jep, Anaheim varmasti toivoo Niken kaltaista ratkaisua, mihin viittaa myös Oatesin jättäminen ulosm 3,5 milj.$ palkka. vaikka Anaheim ei nyt signaa Kariyaa, he toivoo hänen jatkavan seurassa ts. alentavan palkkaansa. Selänne- Kariya kokoon ja cuppia tavoittelemaan. Lisää:

http://espn.go.com/nhl/news/2003/0630/1574763.html
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Ensi kausi siis ilman kapteeni Kariyaa, Rucchin todennäköisesti ensi kaudella kippari. No, toivotaan, että Bryan Murray saa houkuteltua edes muutaman pelimiehen ensi kaudelle, valmis runko on ihan hyvä, ja nuoria pelaajia liittyy ensi kauden joukkueeseen. Eiköhän sitä pudotuspelipaikasta taistella ilman Pauliakin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Anaheim paikkaa Oatesin ja Kariyan aukkoja...ensin Vinny Prospal muutti länsirannikolle ja tänään joukkue hankki Sergei Fedorovin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti JLand
Anaheim paikkaa Oatesin ja Kariyan aukkoja...ensin Vinny Prospal muutti länsirannikolle ja tänään joukkue hankki Sergei Fedorovin.

Anaheim on tosiaan päättänyt jatkaa taistelua Stanley Cupista ilman Kariyaakin hankkimalla Fedorovin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Fedorov on paras mahdollinen korvaaja Kariyalle (tai Oatsille). Mielestäni Sergei on jopa parempi kuin Paul, tai on ainakin pelannut huikealla tasolla jo pitkään. Hän tuo Anaheimiin lisää mahdollisuuksia, näin ketjuja ajatellen. Vaikkaisin kuitenkin, että Fedorovista tulee selkeä ykkössentteri.

Fedorovia kokeneempaa play-off pelaajaa ei ihan heti löydy. Mies on voittaja ja on kyllä aika kovan luokan vahvistus Anaheimille. Sääli vaan, että Kariyan piti lähteä, ennen kuin Fedorov saatiin joukkueeseen.
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Anaheimhän on kunnostautunut oikein kunnolla kesän siirtomarkkinoilla. Ensin piste-ennätyksensä tehnyt Prospal ja sitten vielä tämä Fedorov. Hyviä hankintoja molemmat ja uskon että Anaheim jatkaa samalla linjalla millä viime vuonna(jos ei nuo patjojen mittaukset vaikuta Gigueren peliin) Kyllä pari hankitaa puolustukseen tekisi vielä hyvää, ei varmaan ole rahasta kiinni.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Viestin lähetti Ässä-fani
Kyllä pari hankitaa puolustukseen tekisi vielä hyvää, ei varmaan ole rahasta kiinni.

Kumman sitkeässä elää edelleen käsitys siitä, että Anaheimin rahakirstu on pohjaton vain sen vuoksi, että joukkue on Disneyn omistuksessa. Eihän asia niin ole, vaan Anaheimilla on oma pelaajabudjettinsa, jota on noudatettava. Käytännössä tämä tarkoittanee sitä, että loput jäljellä olevat resurssit menevät lähinnä Gigueren ja Sykoran uusien sopimuksien viilaamiseen. Murray tehnee myös kaikkensa saadakseen Thomasin jatkamaan joukkueessa.

Monet ehtivät manata Murrayn ja koko Ankkaorganisaation, kun ne eivät onnistuneet tekemään sopimusta Paul Kariyan kanssa. Kariya sen sijaan kumarsi Coloradon suuntaan, ja suostui melkoiseen halpissopimukseen joukkueen kanssa. Vanhan sanonnan mukaan kumartaessa yhteen suuntaan pyllistää toiseen, ja tällä kertaa Paulin ahteri komeili suoraan Anaheimiin päin.

Fedorovin ja Kariyan tilanteet herättävät heti muutaman mielenkiintoisen kysymyksen. Kuinka tosissaan Anaheim yritti edes tehdä jatkosopimusta Kariyan kanssa? Murray on toki sanonut julkisesti, että hänen ykkösprioriteettinsa oli saada Kariyan jatko varmistettua, mutta ainakin näin jälkikäteen on helppo sanoa, että Murrayltä oli todella hyvä veto päästää Paul menemään. Minä ainakin ottaisin missä tilateessa tahansa ennemmin Fedorovin kuin Kariyan joukkueeseeni. Suunnitteliko Murray siis koko ruljanssin alusta asti suurin piirtein näin? Minulle ainakin jäi sellainen vaikutelma, että tämä "B-suunnitelma" oli niin onnistunut, että se saattoi olla alun perin tarkoituskin. Riskitönhän tuo kuvailemani suunnitelma ei suinkaan ollut, ja voi olla, että teen täysin liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta tilanne on tällä hetkellä se, että sen kummemmin Kariyaa kuin Oatesiakaan Ducks-paitaan ei edes tarvita. Plussaa on myös sekin, että noiden kahden pelaajan tilalle saatiin kaksi kookkaampaa miestä. Duckshan oli viime kauden pienikokoisimpia joukkueita.

Vaikka pelaajavaihtoihin liittyy aina yllätyksiä ja epävarmuutta, kaiken järjen mukaan Ducks on parempi joukkue kuin viime kaudella, edellyttäen että Giguere saadaan pysymään (pakko).
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Aika mielenkiintoisen sopimuksen tekivät Fedorov ja Ducks mikäli http://www.tsn.ca/nhl/news_story.asp?ID=47983 uutista on uskominen. Tuonhan mukaan Fedorov voi kahden ensimmäisen kauden jälkeen joko

1. valita pelaavansa loputkin kolme vuotta sopimuksestaan.
2. valita pelaavansa vain yhden jäljellä olevan vuoden
3. tai voi pistää itsensä jälleen vapaaksi agentiksi.

Kysymys: Millainen vasemman jalan kumisaapas pitää olla GM:n, mikäli suostuu moiseen sopimukseen? Käytännössä Fedorov pystyy katsastamaan uuden CBA:n syntymisen jälkeen, millaiset palkkakatot asetetaan liigaan, että kannattaako hänen yrittää rahastaa uudelleen heti toisen kauden jälkeen. Mikäli siis toista kautta edes pelataan.
 

Jorse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Steelers, Lukko, Venäjä
Viestin lähetti Justus
Kysymys: Millainen vasemman jalan kumisaapas pitää olla GM:n, mikäli suostuu moiseen sopimukseen? Käytännössä Fedorov pystyy katsastamaan uuden CBA:n syntymisen jälkeen, millaiset palkkakatot asetetaan liigaan, että kannattaako hänen yrittää rahastaa uudelleen heti toisen kauden jälkeen. Mikäli siis toista kautta edes pelataan.

Tuo on juuri se "toivo" jota odottelen. Sinällään minulla ei ole mitään Anaheimia vastaan mutta kun en oikein satu kyseisestä tiimistä välittämään. Aku Ankka team joka tiputti Detroitin 4-0 ja nyt vielä "vei" Detroitilta Fedorovin.

Toisin sanoen toivon todella että Fedorov pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa toisen vuoden jälkeen ja poistuu. Mutta minne, onkin sitten toinen juttu. Jos ja kun ei Detroitiin niin sitten se on kyllä yksi ja sama.

Joka tapauksessa: Toivottavasti FedEx on rahojensa veroinen ja Anaheim menee ensi vuonnakin playoffeihin ja vaikka jopa alkuakin pitemälle. Pääasia kunhan "ette meitä" tiputa.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Viestin lähetti Justus
Kysymys: Millainen vasemman jalan kumisaapas pitää olla GM:n, mikäli suostuu moiseen sopimukseen? Käytännössä Fedorov pystyy katsastamaan uuden CBA:n syntymisen jälkeen, millaiset palkkakatot asetetaan liigaan, että kannattaako hänen yrittää rahastaa uudelleen heti toisen kauden jälkeen. Mikäli siis toista kautta edes pelataan.

Nyt täytyy myöntää, että en oikein pysty enää seuraamaan Justuksen ajatuksenjuoksua. Muistaakseni veikkailit toisessa ketjussa, että Fedorov tulee katumaan, kun allekirjoitti sopimuksen Ducksien kanssa ja nyt sanot, että Murraykin on tollo, kun tuollaiseen sopimukseen suostui, koska Fedorovilla on liikaa päätäntävaltaa. Voisitko vähän selventää?

Muutenkin vasemman jalan kumisaapas on todellakin viimeinen ilmaisu, jota Murraystä käyttäisin. Joka ikinen hänen Ankkoihin hankkimastaan pelaajasta on ollut onnistunut veto. Muistaakseni juuri sinä kuittailit viime kaudella Ozolinshinkin vaihdosta Anaheimiin, ja tuumasit sarkastisesti jotain että ainakin Anaheim kohentaa plus/miinus-tilastoaan (-16) ja että Pacific saa vapista. Olikin jotenkin hupaisaa, että Ozo oli sitten pudotuspelien plus/minus-tilaston parhaimmistoa ja että sama mies tiputti maalillaan Dallasin jatkosta. Pacific todellakin vapisi!

Eipä sillä, olinhan itsekin vähän pettynyt ja epäluuloinen ennen pudotuspelejä, kun Anaheim hankki vain Thomasin ja Niedermayerin. Näidenkin herrojen kohdalla Murray tiesi kuitenkin prikulleen, mitä teki. Voihan olla toki, että tuollaisen sopimuksen tekeminen Fedorovin kanssa näyttää kahden vuoden päästä typerältä. Uskon kuitenkin, että tässä ajateltiin ensisijaisesti ensi kautta, sillä Ducks haluaa pudotuspeleihin myös ensi keväänä. Fedorovin palkka on muuten tietojen mukaan kolmelta viimeiseltä kaudelta 8 milliä, jos hän päättää Anaheimissa jatkaa. Ehkäpä Murray ajatteli, että palkkakatto ei juurikaan sen alle jää, jos sellainen sitten tulee.

Täytyy muuten muistaa sekin seikka, että Murray valmensi Detroitia silloin, kun Fedorov tuli NHL:ään. Hän kyllä tietää, minkälaisesta miehestä on kyse, samoin kuin Feds tuntee Murrayn. Tämä tosiasia vaikutti aivan takuulla molempien osapuolien päätökseen. Sitä paitsi Murray on ilmiselvästi sellainen GM, joka saa houkuteltua isoja nimiä seuraansa, joten jos Fedorov lähtee, tilalle löytynee joku muu.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Viestin lähetti Taito-Ojanen
Nyt täytyy myöntää, että en oikein pysty enää seuraamaan Justuksen ajatuksenjuoksua. Muistaakseni veikkailit toisessa ketjussa, että Fedorov tulee katumaan, kun allekirjoitti sopimuksen Ducksien kanssa ja nyt sanot, että Murraykin on tollo, kun tuollaiseen sopimukseen suostui, koska Fedorovilla on liikaa päätäntävaltaa. Voisitko vähän selventää?

Voinhan ainakin yrittää. Ei siinä mitään, joskus on itsekin vaikea pysyä itsensä perässä. Lähinnä kyse on ideasta: rakennamme joukkuetta. Kuinka voi rakentaa joukkuetta jonkun pelaajan ympärille, mikäli ei ole minkäänlaista varmuutta, pelaako hän 2, 3 vai 5 kautta joukkueessa? Fedorov on selkeästi joukkueen ykköspyssy ja -pelaaja. Vaikka Anaheim nyt onkin olevinaan viime kevään perusteella malliesimerkki _joukkueesta_, ryhmästä, joka pelasi yhteen hiileen all for one -asenteella, joukkue kuitenkin nousi ja kaatui Gigueren mukana.

Ok, uusi kausi ja uudet kujeet. Kariya vaihtoi maisemaa, tilalle saatiin Fedorov. Supertähti ja joukkueen uusi ikoni. Fedorov tulee olemaan joukkueelleen samaa kuin Modano Dallasille tai Näslund Vancouverille. Joukkue menestyy tai kaatuu hänen mukanaan. Tämä tietenkin vain minun mielipiteenäni. Seuraavat kaudet näyttävät olenko oikeassa vai en.

Toinen asia mikä häiritsee tuossa, että pelaajalla on noin paljon valtaa, on se, että muut pelaajat apinoivat. Kyse pitäisi olla kuitenkin sopimuksen kunnioittamisesta. Jos tehdään vuoden sopimus, pelataan se vuosi, jos kahden, pelataan kaksi jne. Ajatus siitä, että pelaaja saa kesken sopimuskauden muokata sopimustaan haluamakseen kestoltaan, on ennakkotapauksenakin pelottava. Vertaa SM-liigan kesätilanteeseen. Toimitusjohtajat ovat rakentaneet kevään ajan joukkueita ja heinäkuun tullen on uusi rakentaminen edessä. Sama voisi olla tilanne NHL:ssäkin, jos joukkueessa on tukku pelaajia samanlaisella optiosopimuksella.

Tässäpä näin aluksi.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Viestin lähetti Justus
Kuinka voi rakentaa joukkuetta jonkun pelaajan ympärille, mikäli ei ole minkäänlaista varmuutta, pelaako hän 2, 3 vai 5 kautta joukkueessa? Fedorov on selkeästi joukkueen ykköspyssy ja -pelaaja. Vaikka Anaheim nyt onkin olevinaan viime kevään perusteella malliesimerkki _joukkueesta_, ryhmästä, joka pelasi yhteen hiileen all for one -asenteella, joukkue kuitenkin nousi ja kaatui Gigueren mukana.

Sieltähän sitä selvennystä tuli. Minulle jäi kuitenkin vielä epäselväksi se, että oliko siirto mielestäsi Fedorovin kannalta siis hyvä vai huono.

Tuosta varmuudesta sen verran, että Ducks oli melko samassa tilanteessa jo Kariyan kanssa. Jo viime kesänä alkoi olla merkkejä siitä, että Kariya ei välttämättä joukkueessa pysy, koska sopimus oli vain vuoden mittainen. Kariyaa ei voitu pitää varmana lenkkinä tämän vuoden joukkuetta suunniteltaessa. Siksi kehitettiin suunnitelma b siltä varalta, että Kariya lähtee. Nyt Anaheimin tarvitsee kehittää suunnitelma b Sergein varalle myös. Olet toki oikeassa siinä, että Kariyan tapauksessa kuitenkin tiesi, että uudet neuvottelut pitää joka tapauksessa aloittaa. Sergein kanssa tilanne on teoriassa hieman monimutkaisempi, mutta onko se sitä käytännössä? Varaudutaan siihen, että Sergei lähtee ja suunnitellaan joukkue sitä silmällä pitäen. Suunnitellaan joukkue myös sen mukaan, että Sergei jää. Näin takuulla meneteltiin myös Kariyan tapauksessakin. Sitä paitsi Anaheimin organisaation merkittävimmät tekijät ovat Giguere, Babcock ja Murray. Toki Kaliforniaan tarvitaan hyökkäyspään tähtikin yleisöä viihdyttämään, mutta organisaation kannalta nostan nuo kolme ehdottomasti tärkeimmiksi.

Siihen minulla ei ole yksiselitteistä vastausta, että onko pelaajien lisääntynyt valta omien sopimuksiensa kohtalosta pelkästään huono vai hyvä asia. Pitää miettiä sitä myöhemmin lisää.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Niclas Hävelid ja Anaheim välttivät välimiesmenettelyn ja solmivat kolmivuotisen sopimuksen, joka on arvoltaan 1.35, 1.6 ja 1.6 miljoonaa kyseisen kolmen vuoden ajalta. Giguerella ja Sykoralla ei ole vieläkään sopimusta...

Murray on kuulemma ollut yhteydessä myös Larry Kellyyn, joka on sekä Oatesin että Thomasin agentti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös