Anaheim Mighty Ducks 02-03

  • 16 401
  • 230

atr_55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars ja San Jose Sharks
the hockey news

löytyyks tää lista mielenkiinotoisimmist pelaajist niitte nettissivuilt?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Pyh, Bradley on enemmän minun mieleen. Menee vähän off-topic, mutta vaikuttaa melko pätevältä äijältä. Minua ainakin kiinnostaa huomattavasti enemmän nähdä minkälaista jälkeä saa aikaan kunnon peliajalla ja kun pääsee koko kauden kentälle. Jillynhän nyt tietää kaikki, olisivat edes hieman yllättäneet, heh...
 
Re: the hockey news

Viestin lähetti atr_55
löytyyks tää lista mielenkiinotoisimmist pelaajist niitte nettissivuilt?

Ei tällaisia enempää kiitos! Murteet ovat hienoa asia, mutta eivät kuuluu tälle palstalle. Eli, seuraavaksi kun jotakin kirjoitat niin käytä kunnon kieltä ja tarkista oikeinkirjoitus. Myös chattaaminen kielletään säännöissä.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Larry Rucchin edusti todellakin Italiaa, eikä Sveitsiä kuten joukkue analyysissäni kirjoitin.
Andrew Cassels huhulla on sellainen pohja, että Vancouverin GM Brian Burke ei aio tehdä Casselsin kanssa jatkosopparia. Burke on siis luultavasti antanut muiden seurojen neuvotella Andrew'n kanssa, joidenkin lähteiden mukaan Murray ja Cassels oltaisiin nähty yhdessä lounaalla. Murray on hankkimassa todennäköisesti kaksi hyökkääjää, joista toinen on ehkä Andrew Cassels ja toinen Robert Lang. Anaheimilla on varaa hankkia kaksi suurempi palkkaista pelaajaa, koska Shieldsin ja McInnisin myymisen kautta Ducksien palkkakulut ovat tällä hetkellä pienemmät kuin viime kaudella. Jotkut lähteet ovat myös kertoneet Anaheimin neuvotelleen Teemu Selänteen kanssa, mutta henkilökohtaisesti pidän Teemun paluuta hyvin epätodennäköisenä. Cassels ja Lang tulevat seuralle halvemmaksi kuin Selänne. Viime kaudella Casselsin palkka oli 3,2 miljoonaa ja Langin taas 2,9 miljoona, kun Selänteen palkka oli 9,5 miljoonaa. Sawyer muuten jatkaa seurassa vielä ensi kauden, sillä Anaheim käytti vuoden optionsa. Vielä on paljon kysymysmerkkejä, mitä Anaheimissa tulee kesän aikana tapahtumaan. Tässä muutama, voisitte laittaa omia arvioita mitä tulee tapahtumaan.

1) Paul Kariya, tekeekö jatkosopparin?
2) Stanislav Chistov, joko NHL:ään?
3) Joffrey Lupul, joko NHL:ään?
4) Jos Chistov ei tee vieläkään sopimusta, Murray tarjonnee miestä jollekin muulle seuralle, mitä Chistovista saa? Detroit kiinnostunut nuoresta Venäläisestä?
5) Free Agent markkinat, ketä tulee? Cassels? Lang? Amonte? Selänne? joku muu?
6) Kakkosmaalivahti? Onko Bryzgalov tai Gerber valmis astumaan Shieldsin paikalle?
 

Rocco

Jäsen
1) Kariya tekee yhden vuoden sopparin mutta mies tullaan kauppaamaan tämän kauden aikana. Anaheim saa itselleen kolme keskitason pelaajaa.

2) Chistov menee P-Amerikkaan mutta ei pelaa paljoakaan NHL:ssä. Cincinnati tulee tutuksi.

3) Ei vielä. Pelaa kauden KAnadan junnusarjoissa.

4) Ei tule kauppaa.

5) Anaheim saa itselleen Casselsin ja Stephane Matteaun.

6) Kakkosmaalivahdiksi tulee Bryzgalov. Mutta Giguere pelaa 77 peliä kuitenkin joten aivan sama kuka siellä penkin päässä istuu pyyhe rullalla olkapäillä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ducksit maksoivat vielä viime kaudella n. $3M Selänteen palkasta joten sekin vapautuu, Shieldsistä vapautuu $2M ja McInnisistä about samanverran eli noin $10M pitäs löytyy vapaata rahaa jollei budjetti tipu. Jos Kariyan saisi treidattuu 2-3:een nuoreen lupaukseen jotka ovat jo debytoineet liigassa niin hyvä olisi.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Viestin lähetti Rocco
1) Kariya tekee yhden vuoden sopparin mutta mies tullaan kauppaamaan tämän kauden aikana. Anaheim saa itselleen kolme keskitason pelaajaa.

Uskon myös että Paul tekee jatko sopimuksen, mutta treidaukseen en usko, lähinnä veikkaan 3 vuoden sopparia. Ei Anaheimilla ole varaa treidata miestä, koska fanit häipyisivät Kariyan myötä the Pondilta. Paul on myös itse sanonut haluavansa jatkaa uransa loppuun asti Anaheimissa...
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Ankat hommasivat Oatesin riveihinsä. Itse pidän tätä hyvänä merkkinä, vaikka Oates onkin iäkäs. Kun muu joukkue on niin nuori, niin "papparaisen" tulo ei haittaa mitään. Minusta tämä samalla tarkoittaa sitä, että Kariyan kanssa tehdään sopimus, sillä Oates hankittiin selkeästi Paulille pelinrakentajaksi. Nyt voi olla samalla helpompi houkutella muita UFIa Anaheimiin.

Tässä linkki
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Vaikka Oatesin hankinta voi olla merkki siitä että joukkuetta on alettava oikeasti rakentamaan jos meinataan että yleisö käy matseissa, niin minusta hankinta oli hieman kummallinen. Oates ja Kariya ovat molemmat parhammillaan syöttelijöinä, he ovat kumpikin pehmeitä pelaajia. Kariya pelaa tietenkin vasenta laitaa ja Oates keskellä, mutta kannattaako äijiä peluuttaa samassa ketjussa? Olisiko kannattanut hankkia maalintekijä (esim tyyppiä Guerin)? Oates ei ole mikään voittajatyyppi, olisiko sellaisesta ollut enemmän hyötyä? (tyyppiä Holik). Oates on 40-vuotias. Hänkö on joukkueen tulevaisuus vai vain tilapäisratkaisu jos Kariya myydään pois.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Oates oli halpa, eikä ottajia varmaan ollut liikaa. Eihän Anaheimiin kukaan tule jos voi valita. Silti ensi kaudella 70 pistettä lienee Oatesille jopa todennäköistä. Ala-arvoisen sentteritilanteen huomioon ottaen todella fiksu ratkaisu. Oates on edelleen liigan viiden parhaan pelinrakentajan joukossa, hyvä aloittaja ja lienee Francisin kaltainen isähahmo nuorelle joukkueelle. Eikä rahaa mene juuri enempää kuin Selänteen palkkaan viime kaudella.

Guerin tai Holik ei tule Anaheimiin, ellei palkkaa makseta vähintään kymmentä miljoonaa kaudesta, eikä sekään välttämättä riitä. Molemmat haluavat varmasti voittajajoukkueeseen.

Kariya on ollut monena vuonna NHL:n laukaisutilaston kärjessä ja olympialaisissakin hänet pistettiin ykkösketjuun Lemieux´n viereen selkeästi tekemään maaleja. Vaikka hänellä peliälyä jonkin verran onkin, kyllä Kariya minusta on enemmän maalintekijä. Syöttelijä ei yksinkertaisesti lauo 400 kertaa kaudessa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Erittäin hyvä liike Duckseilta. Kariyalle saatiin hyvä playmakeri ja samalla tuotiin lisää leveyttä hyökkäykseen. Parasta tässä on se että sopimus on 1+1 mallia eli jos homma kusee niin Ducksit ottivat takkiin vain Oatesin yhden vuoden palkan, pelaajia ei menetetty.

Nyt vielä yksi hyvä laituri jostain ja homma alkaa näyttään huomattavasti valoisemmalta.

btw, kaikki Guerinit, Amontet ja Selänteet voidaan unohtaa. Duckseilla ei ole mitään mahdollisuutta saada noita kavereita ottaen huomioon rahavarat ja menestymismahdollisuudet.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti dana77
Vaikka Oatesin hankinta voi olla merkki siitä että joukkuetta on alettava oikeasti rakentamaan jos meinataan että yleisö käy matseissa, niin minusta hankinta oli hieman kummallinen. Oates ja Kariya ovat molemmat parhammillaan syöttelijöinä, he ovat kumpikin pehmeitä pelaajia.

Kariyahan on selkeä maalintekijä, jolla on yksi parhaista kudeista koko liigassa. Nyt sitten Anaheim vihdoinkin hommasi sen kunnon sentterin, mitä kaikki vaativat Teemun ja Kariyan väliin aikoinaan.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Nyt kun Teemu jatkaa Sharksissa, voisimme kääntää katseet Theoren Fleuryn suuntaan. Anaheimilla voisi olla hyvät mahdollisuudet saada mies ankkapaitaan. Theo saattaisi suostua palkkaleikkaukseen, ja jos ottaa pari milliä miehen ansioista pois, hankinta ei olisi Anaheimille mikään taloudellinen katastrofi... Kariya-Oates-Fleury...:) It would be great!!!
 

Hsm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Anaheim Mighty Ducks
Nyt alkaa olla hyökkäys kunnossa.. 1. Ketju: Kariya- Oates- Sykora tai sitten Anaheim tekee kaksi hyvää ketjua ja laittaa samaan ketjuun Sykoran- Oatesin ja Kariyan- Rucchinin, nii saadaan kaksi ketjua, jotka pystyvaät ratkaisemaan pelejä.. Hyökkäys ja maalivahti osasto alkaa olla kunnossa, kun hankittiin kakkosmaalivahti Gigueren pariksi!!

Nyt tarvitsisi sitten puolustukseen johtavan pakin rooliin jonkun Oleg Tverdovskyn tilalle, joka pystyy avaamaan kiekkoa ylöspäin..

Vielä yksi kiekollinen puolustaja joukkueeseen nii alkaa näyttää paremmalta kuin koskaan Anaheimin historiassa!!

Ensi kaudella voi odottaa jo menestystä runkosarjan jälkeenkin!!!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Oh my god!!! Kariya-Oates-Sykora!!! Frieseniä en jää kaipaamaan, oli sen verran heikko esitys viime kaudella, Tverdovskyn myynnin myötä puolustuksen hyökkäävyys vähenee, mikä saattaa olla jopa positiivista. Balmotshnih ei ole motivaatio-ongelmiensa vuoksi minkäänlainen menetys. Mike Commodore on kookas puolustaja, ei siis mikään "mikkihiirikiekkoilija", Mark Popovicin pakkipariksi? Damphousse saattaa olla hyvä kakkosvahti, jäi Devilsissä pahasti Brodeurin varjoon, Duckseissa saattaa päästä pelaamaan 10-20 ottelua. Pohankasta en tiedä mitään. Näyttää siltä, että Anaheim aikoo taistella menestyksestä ensi kaudella. Palkkakulut ovat tällä hetkellä n. 2 miljoona pienemmät kuin viime kaudella, joten Murray hoitaa hommansa hyvin...
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Miten ihmeessä tuossa kaupassa voidaan nähdä mitään positiivista Anaheimin kannalta? Kolmesti yli 50 pistettä tehnyt joukkueen selvä kiekollinen johtaja ja ykköspakki lähti ja tilalle tuli kerran yli 30 maalia tehnyt laituri. Lisäksi meni yli 30 maalia aikoinaan tehnyt Friesen.

En olisi Murrayna vaihtanut edes pelkkää Tverdovskia Sykoraan, saati sitten vielä antanut Friesenia mukaan.

Anaheimin puolustus romahti yhdessä kaupassa kun johtaja otettiin pois. Joukkueen ykköspakki on ilmeisesti Jason York eikä kiekollista osaamista ole nimeksikään. York-Visnevski-Carney-Salei on hyvä nelikko, mutta tarvitsisi tuekseen parikin kiekollista pakkia, joista toisen pitäisi olla Tverdovskyn luokkaa.

Sykora ei ole paljon Frieseniä parempi ja samanlainen mikkihiiri kuin kaikki muutkin Anaheimin hyökkääjät. Käsittämätön kauppa Murraylta. Commodoren täytyy olla todella hyvä, kun suostuttiin luopumaan ykköspakista.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hyvä diili Anaheimille. Friesen ei oikein sopeutunut joukkueeseen missään vaiheessa ja maisenmanvaihdos varmasti auttaa. Tverdovsky on hyvin yksipuolinen hyökkäävä pakki, tosin ainoa kiekollinen pakki Duckseissa. Tilalle tuli Sykora joka todennäköisesti tekee 10-20p enemmän kuin Friesen. Commodore tuo puolustukseen kokoa ja kovuutta jota on todellakin kaivattu. Damphousse on hyvä nuori kakkosveska, tämä antaa mahdollisuuden pitää Bryzgalov pelaamassa Cincyssä.

Slovakki hyökkääjä on paperilla suhteellisen lupaava, saa nähdä mitä tulee tapahtumaan hänen suhteen.

En oikein ymmärrä miksi Devilssit halusivat Tverdovskyn, heillä on jo Niedermayer ja Rafalski jotka ovat lähes identtisiä pelityyliltään.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Olausson kuulemma palaa Anaheimiin, näin huhuilee hockeymagasinet.com...Tai itse asiassa ei huhuile vaan raportoi.

Hyvä liike Murraylta (jälleen), kiekollista taitoa saadaan näin lisää.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eipä tuo Anaheimin "joukkueenrakennus" nyt kovin hyvältä vaikuta. Kaksi vanhaa pelaajaa, joilla on pelivuosia pari jäljellä ei kyllä kerro kovin pitkän ajan suunnitelmista. Eikä tuolla rosterilla vieläkään unelmoida edes pleijareihin pääsystä kivikovassa lännessä. Arnottin mahdollinen tulokaan ei paljoa auta, kun puolustus on aivan pas...heikko. En voi millään käsittää tuota Tverdovskyn poiskauppaamista. Ehkä Ducksien taktiikkana on ensi kaudella saada yleisö halliin maalirikkailla otteluilla. Hommataan tolkuttomasti taitoa hyökkäykseen ja olkoot pakit ketä ovat. Giguerellä kiireinen vuosi tulossa.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Anaheim on tietojeni mukaan hankkinut Atlantassa viime kaudella pelanneen pakin Todd Reirdenin (free agent). Myös Tie Domi oli tulossa Anaheimiin, mutta Toronto tarjosi enemmän...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ducksit menee selkeästi oikeaan suuntaan, Tverdovskyn pois kauppaaminen oli pelkästään positiivista sillä mies ei ollut erityisen pidetty pukuhuoneessa. Puolustuspään pelaaminen oli todella heikkoa, ainoa joka kärsii on ylivoimapeli. Toisaalta se ei voi paljoa enään heikentyäkään viime kaudesta.

Kaikki jotka tuskailee Tverdovskyn pois lähtemistä voivat miettiä sitä faktaa että mies teki komeat 6 maalia viime kaudella...Ei hirveän paljon hyökkäävälle pakille...

Bryan Murraylla on selkeä näkemys joukkueen suunnasta ja sitä rakennetaan vahvoin ottein. Hyvin menee toistaiseksi.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Faktaa on myös, että Tverdovsky teki kahdella edellisellä kaudella 15 ja 14 maalia sekä yli 50 pistettä. Samanlaisia lukemia kuin vaikkapa Rob Blake. Faktaa on myös, että tilalle tullut Sykora teki viime kaudella 21 maalia, neljä enemmän kuin Friesen. Tverdovsky oli kuudesta maalistaan huolimatta viimekin kaudella Anaheimin pakkien pisteykkönen ja on vasta 26-vuotias.

Hyvät kiekolliset pakit ovat harvassa, muuta hyviä laitureita riittää. Kauppa oli huono ja vei pois todella tärkeän palan tulevaisuuden menestysjoukkueesta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kauppa oli hyvä ottaen huomioon Tverdovskyn taipumus pilata ilmapiiri pukuhuoneessa, fakta että mies on suorastaan hasardi omassa päässä, fakta että mies ei tehnyt juuri mitään viime kaudella ja vielä se fakta että mies sanoi Gauthierille ettei tykkää Murraysta.

Pois vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös