Anaheim Ducks 2008-2009

  • 139 865
  • 390

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Hyviä ja huonoja uutisia. Ryan ja Festerling on nostettu ylös, koska Beaucheminin loukkaantuminen pitää kaverin sivussa ainakin 6 kk.

Edit. taitaa olla Beaucheminin koko kausi paketissa
 
Viimeksi muokattu:

Waldemar

Jäsen
Ducks-Kings 2-0

Eipä yöllä uni maittanut, joten tuli tämä peli katsottua. Jos sitä jotakin pientä koittaisi raaputella, kun kerta joukkue on muutosten kourissa, johtuen Beaucheminin loukkaantumisesta ja Cappiin yllättäen tulleesta tilasta.

Kentät (ulkomuistista)

Ryan-Getz-Perry
Kuniz-Morrison-Selanne
Moen-Påhlsson-Marchant
May-Sutherby-Parros

Nieds-Festerling
Pronger-Hedican
Huskins-Montador

Hiller

Rob Niedermayer (ylläri), Carter ja McIver scratchinä

Ilmeisesti Carlyle haluaa herätellä 3 kenttää ja erityisesti Robia hyökkäystehojen puutteesta ja ilmeisesti myös 3. kentän fyysinen peli on ollut hyvin laiskaa eikä Påhlsson ja Rob ole juuri taklalilleet ja ajelleet vastustajia. Moen sen sijaan jakeli tässäkin pelissä muutaman hyvän pommin.

Muutama ranskalinen pelistä:

- Festerling oli vakuuttava. Pelasi suurimmaksi osaksi Kingsin ykköskenttää vastaan, tosin puolustustyöskentelyä helpotti huomattavasti parina oleva Scott Niedermayer. Ei loistanut eikä juuri erottunut kentällä mutta kaiken kaikkiaan vahva ja varma ensimmäinen peli. Jää-aikaakin kertyi 17:42

- Ryanilta myös aloitus kaudelle. Mukiin menevä peli ja yhteispeli Getzin ja Perryn kanssa sujui hyvin. Näytti nopeammalta ja vahvemmalta sekä sijoittui huomattavasti paljon paremmin kiekkottomana kuin viime vuonna. Huono tuuri, kun ei pisteille päässyt, sillä ykköskentällä oli monta hyvää tilannetta ja pitkää pyöritystä. Jaksaakohan vaan poika painaa ykköskentän minuutteja Getzin ja Perryn kanssa?

- Getzlaf saisi laukoa paikoistaan, tässäkin pelissä ainakin kolme hyvää paikkaa joissa oli pakko vielä lähteä veivaamaan ja tarjoilemaan, etenkin kun herra omaa hirveän ranteen.

- Morrison............. Aivan käsittämättömän hukassa tämä mies. Siis mikään ei onnistu. Ei osu syötöt, ei pärjää kulmissa/laidoilla, ei taklaa, ei minkään näköistä kemiaa Teemun kanssa, menettää pienimmästäkin paineesta kiekon, todella surullista katseltavaa, etenkin Teemun ja Kunizin takia. Heillä tuntui vauhtia ja yritystä olevan, mutta kun Morrison hukkaa jokaisen tilanteen ja menettää kiekon eikä syötöt osu. Jokohan olisi Morrisonin aika popsia poppareita katsomossa. Itse ainakin näkisin mielummin ihan kenen tahansa muun 2. kentän keskellä. Esim. Carter nyt kun Kunizkin pelaa kakkosessa. Voisi olla vauhdikas kenttä. Sinällään harmi että Morrison sai kakkos syöttöpisteen Hedicanin maaliin, sillä nythän häntä ei varmasti penkitetä.

- Puolustus noin yleensä pelasi hyvin. Luulin että Nieds ja Pronger nielevät ainakin puolet Beaucheminin minuuteista, mutta aika samoilla menivät kuin ennen loukkaantumista. Muut pakit ja etenkin Huskins kellotti sitten hiukan suurempia minuutteja kuin alkukaudesta. Hienoa että ei peluuteta ykkösmiehiä puhki vaan annetaan luottoa muillekin

- Hilleriltä vahva peli, ilmeisesti uran ensimmäinen nolla NHL:ssä. Oli välillä kovassakin tulituksessa mutta pakisto siivosi hyvin ja muutama hieno koppi. Yhteensä 29 torjuntaa kertyi.

- Nelonen pelasi vahvasti ja etenkin Parros. Mitä ihmettä tälle miehelle on kesällä taphtunut, todella hyvin hakeutuu vapaisiin paikkoihin ja melko nopea on potkukin enforceriksi. Todella paljon kehittynyt viime vuodesta. Ainiin ja tanssihan tuo Ivanansin kanssa, Video. Tasuriksi laittaisin itse.

- Ainiin ja tärkein meinasi unohtua. Tämähän oli ensimmäinen Ducks-Kings joka oli toteutettu kuvauksen suhteen järkevästi. Eli Rinkside viewta oli muokattu ja näitä hirveitä jäänpinta kameroita ei juurikaan lähetyksessä käytetty vaan suurin osa lähetyksestä tapahtui ihan perinteisellä tyylillä. Yv:llä käytettiin tätä maalintaus kameraa ja muutamassa muussa tilanteessa. Tällä kertaa ei siis tullut pahanolon tunnetta tästä jatkuvasta kameroiden hyppimisestä ja peliä pysyi seuramaan. Silti omasta mielestäni nämä uudet kuvakulmat eivät tuo mitään uutta tai hyvää lähetykseen, edes näin "viksusti käytettynä"
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Onkohan tässä ole kyse jonkinlaisesta sääntöihin liittyvästä puljauksesta. Esim. Dallas veteli aika erikoisia siirtoja kauden alla.

Kyllä tässä joku sääntöjen muljutus käynnissä ihan pakosti. Ei kukaan nyt voi niin tyhmä olla, että lähettää kaksi tuollaista kaveria Shedden-liigaan ja vielä tällaisessa tilanteessa. Duckseilla ei ilman Ryania olisi kasassa kuin neljä top-6 hyökkääjää ja pakistonkin näyttää Niedsin ja Prongerin jälkeen varsin ohkaiselta. Vielä kun lisätään se, että kakkoskentän keskellä pelaa koomailijoiden kuningas, on varsin selvää, että tässä on nyt joku kikkailu käynnissä.
 

M10

Jäsen
Todennäköisesti kyseessä on samanlainen vekslaus, mitä Dallas joutui tekemään kauden alla.

Voipi olla, että tuo ECHL:aan lähettäminen tuli kyseeseen esim. ihan maantieteellisistä syistä. Ja tämä kommentti mutulla, yhtään tutustumatta noiden farmijoukkueiden sijainteihin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Eli kyseessä oli sisi ihan puhdas salary cap -liike joka perustu maantieteeseen, tämän avulla Duckseilla on käytössään enemmän rahaa joka trade deadlinellä vastaa n. 50K$ vuosipalkkaa. Eli jos ennen tätä liikettä Ducksit olisivat voineet hankkia 950K€ vuosipalkalla olevan pelaajan niin nyt rahaa on siis n. 1M pelaajaan.

Henk.koht. olen sitä mieltä että aika turhaa kikkailua mutta näillä mennään.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei mene ihan putkeen nyt mutta onneksi sentään pisteitä tulee. Getzlaf tasoitti sekuntti ennen summeria mutta sitten St.Loo teki vielä maalin jatkoajalla.

Bobby Ryan on kyllä loistavassa vireessä, kaveri näyttää nyt kybällä että alas ei enään lähdetä.
 

-RVL-

Jäsen
Anaheimilla hieno vire päällä. Viimeisissä peleissä ei ole pahemmin omassa päässä soinut.

Itse Duckseilta on pakko odottaakin hyviä suorituksia tuolla porukalla, mutta Selänne on kyllä ylittänyt ainakin minun odotukseni täysin, taas.

Kuluneella kaudella jo kertynyt 13 maalia, joista tutusti 12 ylivoimalla. Mm. kausilla 98-99 ja 06-07 Teemu on tehnyt 25 maalia ylivoimalla, mutta nyt on mahdollisesti tulossa vieläkin rajumpaa jälkeä, 38 vuotiaana.

Seuraan paljoa tilastoja, mutta en tiedä onko ketään muuta joka olisi tuossa iässä tehnyt maaleja tuolla tahdilla. Teemu on nyt NHL:n kaikkien aikojen maalintekijätilastossa sijalla 19, kun maaleja on kertynyt runkosarjassa 565 kpl. Tullee tällä kaudella vielä ohittamaan listalla seuraavana olevan Mike Bossyn (573 g/~750 peliä). Ilmeisesti ensi kaudeksi miehellä on jo sopimus ja jos ura jatkuu ja tämän lisäksi verkot heiluu samaan tahtiin, tulee hänestä kaikkien aikojen eniten maaleja NHL:ssä tehnyt suomalainen, Kurri teki urallaan 601 maalia. Ja, jos verrataan vaikka nyt näitä kahta Suomen parasta NHL-pelaajaa niin kyllähän ainakin minun silmissä Teemu on parempi. Jari taisi kerätä pisteensä, kun samaan aikaan kentällä pyöri sellaisia nimiä kuin Gretzky, Anderson, Messier, Tikkanen, Coffey, Robitaille. On Teemu sitten pelannut missä tahansa on aina syntynyt yhteinen sävel kunnossa ollessaan, iästä riippumatta. Kurria yhtään väheksymättä ja vielä kun en iästäni johtuen ole seurannut hänen uraansa sitten ollenkaan.

Kurri lopetti uransa 38 vuotiaana, ja teki työsulun jälkeen kolmella kaudella (223 pelissä) tehot 36 + 66 = 102 p. Selänne on tehnyt noin suunnilleen saman ikäisenä (213 pelissä) tehot 113 + 117 = 230 p. Mieletön pelaaja.

En millään tavalla Ducksia kannata, mutta en pistä pahakseni, vaikka siellä juhlittaisiinkin kesäkuussa Stanley Cupia. Siinä on vain se, että tulisiko Teemulle taas vatsa täyteen menestyksestä ja seuraavaa kautta aloiteltaisiin helmikuussa esim. vaikka Olympialaisista, joista voisi ottaa vaihteeksi pistepörssin voiton :O.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Aikamoista Kurrin aliarviointia taas havaittavissa. Hyvä vaan, että Teemulla kulkee, mutta toki yv-maalien määrään vaikuttaa nykyinen nollatoleranssi. Kurri oli kyllä vaisumpi uran viimeisillä kausilla, mutta motivaatio ei nyt olisi Teemullakaan samaa tasoa jos olisi jo 5x Stanley Cup.

Selänne on ehkä kaikkien aikojen suomalainen maalitykki, mutta Kurri on Suomen kaikkien aikojen NHL-pelaaja, koska oli niin huikean monipuolinen, teki yli 600 maalia ja oli parhaimpia puolustavia hyökkääjiä. Toki Kurrilla oli hyviä pelikavereita, mutta esim #99 ei puolustanut ollenkaan ja Kurri joutui tekemään myös kentän duunarihommat ja voittihan Kurri ilman #99 mestaruuden jota #99 e i enää tehnyt.

Onhan Teemullakin samassa kentässä Getzlafia ja Niedermayreita ja Prongereita. Ja varsinkin samassa yv-koostumuksessa.

Toki Selänteen ura on huikea, mutta Kurri oli monipuolisempi ja oli pääarkkitehtejä yhdessä historian huikeimmissa dynastioissa. Ja varsinkin play-off peleissä Kurri oli pitelemätön.

Kurri teki myös eurooppalaista pioneerityötä NHL:ssä.

Kaveri myöntää ettei ole seurannut Kurria, mutta silti vertailee häntä johonkin toiseen pelaajaan. No kukin tyylillään.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Onkohan Ducksin veräjällä käynnissä vallanvaihdos? Jonas Hiller on torjunut viimeisissä peleissä raporttien mukaan todella loistavasti. Giguere oli jo tekemässä paluuta maalille viime yön Carolina-pelissä, mutta tällä hetkellä Ankat ei tarvitse häntä, koska Hiller on niin vakuuttavassa vireessä. Joka tapauksessa Ducksin maalivahtitilanne näyttää erittäin valoisalta, rivissä on kaksi luotettavaa kassaria, jotka voi heittää tarvittaessa byyriin vailla huolen häivää.
 
Täytyy muistaa, että Kurri hoiti puolustuspään velvollisuudet aina todella loistavasti. Parhaina vuosinaan miehelle olisi kuulunut varmasti Selke Trophy. Uran loppupuoli menikin esim. jäähyjä tappaessa, se selittänee tuota pistesaldoa jonkin verran. Muistelisin, että Gretzkyn ollessa Kings aikoina selkävamman takia sivussa, Kurri otti paikan ykkössentterinä. Voi olla, että vanhan muisti pätkii. Ex-Edmonton Oilers GM Glen Sather kai aikoinaan sanoi että:" vaahtosammutinkin tekisi Gretzkyn rinnalla 30 maalia". Ei ihan tehnyt oikeutta Kurrille. Kurri oli myös parhaimmillaan kun pelattiin play-offseja. Loistavia lähettiläitä Suomi-kiekolle molemmat.

Snaipperi #16 näköjään kerkesi vastaamaan ensin. Pahoitteluni, ei ollut tarkoitus apinoida.
 
Viimeksi muokattu:

Fakap

Jäsen
Onkohan Ducksin veräjällä käynnissä vallanvaihdos? Jonas Hiller on torjunut viimeisissä peleissä raporttien mukaan todella loistavasti. Giguere oli jo tekemässä paluuta maalille viime yön Carolina-pelissä, mutta tällä hetkellä Ankat ei tarvitse häntä, koska Hiller on niin vakuuttavassa vireessä. Joka tapauksessa Ducksin maalivahtitilanne näyttää erittäin valoisalta, rivissä on kaksi luotettavaa kassaria, jotka voi heittää tarvittaessa byyriin vailla huolen häivää.

Kyllä se oli tiedossa jo pidemmän aikaa, että Hiller pelaa vielä ainakin Carolinaa vastaan, johtuen Gigueren perhesyistä.
 

Spanky#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Mahtiankat, Minnesota Wild, Sport
Kuluneella kaudella jo kertynyt 13 maalia, joista tutusti 12 ylivoimalla. Mm. kausilla 98-99 ja 06-07 Teemu on tehnyt 25 maalia ylivoimalla, mutta nyt on mahdollisesti tulossa vieläkin rajumpaa jälkeä, 38 vuotiaana.

Seuraan paljoa tilastoja, mutta en tiedä onko ketään muuta joka olisi tuossa iässä tehnyt maaleja tuolla tahdilla.

Muistelisin ainakin lukeneeni, että Teemu oli vanhin pelaaja joka on tehnyt 40 maalia tai enemmän kahtena peräkkäisenä kautena eli tuossa pari vuotta sitten. Eikä nytkään kyllä kaukana tuosta 40:stä ole jos tahti pysyy samana. Mitä nyt vähän noita tilastoja selasin ja vanhoja kettuja ynnä muita kattelin niin ei liiemmin samanlaisia lukuja näkynyt kuin Teemulla. Joten aika ainutlaatuinen maalivainu herralla on vielä tänäkin päivänä.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan Teemullakin samassa kentässä Getzlafia ja Niedermayreita ja Prongereita. Ja varsinkin samassa yv-koostumuksessa.

Tämä nyt ei liity millään tavalla ketjun otsikkoon, mutta mielestäni on aika koomista dissata Selänteen yv-tehoja verrattuna Kurriin, joka sai kuitenkin pelata samassa yv:ssa Gretzkyn ja Coffeyn kanssa. Hieman eri kaliiberin kavereita kuitenkin.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tämä nyt ei liity millään tavalla ketjun otsikkoon, mutta mielestäni on aika koomista dissata Selänteen yv-tehoja verrattuna Kurriin, joka sai kuitenkin pelata samassa yv:ssa Gretzkyn ja Coffeyn kanssa. Hieman eri kaliiberin kavereita kuitenkin.

En ole dissannut Teemun yv-tehoja. Huomautin vain, että on/ollut niitä kovia ketjukavereita yv:ssä Teemullakin. Itsehän sanoin Teemua Suomen kaikkien aikojen maalitykiksi, se ei ole dissaamista. Eikä sekään jos mainitsee yv:n lisääntymisestä, kun nykyään jääkiekossa on nollatoleranssi.

Se, että kehuu Kurria, ei ole Teemulta pois.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Se, että kehuu Kurria, ei ole Teemulta pois.

Tätä yksinkertaista totuutta etsiessä Jatkoaikaan on kirjoiteltu n. 600 sivua näiden herrojen vertailuja, sekä toinen mokoma vertailtaessa Olli Jokista ja Mikko/Saku Koivua.

Teemulla on tosiaan realistiset mahdollisuudet päätyä kaikkien aikojen suomalaiseksi maalintekijäksi, mutta eihän se millään muotoa tee Kurrin saavutuksia tyhjäksi.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tätä yksinkertaista totuutta etsiessä Jatkoaikaan on kirjoiteltu n. 600 sivua näiden herrojen vertailuja, sekä toinen mokoma vertailtaessa Olli Jokista ja Mikko/Saku Koivua.

Teemulla on tosiaan realistiset mahdollisuudet päätyä kaikkien aikojen suomalaiseksi maalintekijäksi, mutta eihän se millään muotoa tee Kurrin saavutuksia tyhjäksi.

Totta tuokin, mutta toisaalta eikö tämä ole jääkiekko-palsta. Kiekko herättää tunteita ja niistä ei aina voi olla samaa mieltä.

Se vaan mietityttää, kun Kurrin ansiot aina lytätään "no se pelasi siinä Edmontonissa", kun ihan samalla tavalla muillakin huippupelaajilla on ollut hyviä seurakavereita.

Ja turha puhua mistään pelaajien seurataustoista Suomessa, kun Kurrikin on esim Jokereista ja mulla on vaan Suomessa IFK.
 

Backis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Muutaman Ducksin pelin katselleena pitää kyllä sanoa, että Ryan Getzlaf on kyllä aivan älyttömän kova pelimies! Crosbyn, Malkinin ja AO:n jälkeen pistepörssissä ja muutenkin vaikuttaa todella kiekkovarmalta ja vahvalta pelaajalta. Ehdottomasti yksi tämän kauden kovimmista pelaajista ja myös vuosina tästä eteenpäin äijä löytyy varmasti pistepörssien kärkipäästä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Pistetääs nyt jotain ajatuksia Anaheimistakin, kun edellisestä postauksesta tähän ketjuun näkyy olevan jo aikaa.

Pisteitä on tullut mukavasti, vaikka läheskään aina peli-ilme ei ole ollut paras mahdollinen, usein ei edes lähellä hyvää. En tiedä johtuuko tuo Anaheimin käyttämästä taktiikasta, vaiko jostain muusta, mutta aika monessa pelissä tällä kaudella Anaheim on vaikuttanut jopa aneemiselta. Etenkin omalta alueelta hyökkäyksiin lähtö tuottaa joissakin peleissä isojakin vaikeuksia. Vastavuoroisesti kuitenkin, kulmapeli vastustajan alueella on toiminut oikeastaan koko kauden hienosti. Mutta tosiaan, vaikka peli on välillä vähän takunnutkin, niin pisteitä on tullut mukavasti, kiitos hyvän maalivahti -ja erikoistilannepelin.

Selänteestä sen verran, että kahdessa edellisessä pelissä miehen pelaaminen tasakentällisin on ollut todella hyvää(mielestäni Anaheimin paras pelaaja näissä kahdessa pelissä). Hyvinhän Selännne toki ennen tätäkin on pelannut, mutta nyt kahdessa viime pelissä pelaaminen on ollut sillä tasolla, että hän voi kantaa koko kenttää yksin. Toivottavasti miehen pelillinen ilme pysyy tasakentällisin jatkossakin yhtä hyvänä, sillä jos näin on, niin niitä maalejakin rupeaa tasakentällisin tulemaan.
Ryan on myös pelannut hyvin, vaikka peliaikaa on viime peleissä vähän rajattukkin. Ryan tulee kiekon kanssa näppärästi todella ahtaista paikoista, ja luo joka pelissä maalintekopaikkoja ketjukavereilleen(San Jose pelissä ei Perrylle maistunut). Jos Ryan saa vähän lisää sähäkkyyttä luisteluun, niin en näe minkään estävän miehen matkaa kohti tähteyttä. Sen verta hyvin mies on pelannut jo nyt (on esim mielestäni jo nyt Perrya vaarallisempi yv:llä).

Kentälliset Anaheimilla on elänyt melkein koko kauden, ja lottokonehan Carlylella lähtee herkästi pyörimään jos joukkue on tappiolla.
San Joseakin vastaan peliin lähdettiin kentällisillä:

Kunitz - Getzlaf - Perry
Marchant - Morrison - Selänne
Moen - Pahlsson - R.Niedermayer
Parros - Carter - Ryan

No sitten pyöräytettiin vähän lottokonetta ja pelattiin:

Kunitz - Getzlaf - Perry
Ryan - Carter - Selänne
Moen - Pahlsson - R.Niedermayer
Parros - Morrison - Marchant

Ykköskenttä ja checking line pysyivät siis koskemattomina, ja hyvä niin, ykköskenttä kun etenkin on ollut tuossa koostumuksessa loistava.
Kakkonen vaikutti tuossa koostumukselta hyvältä, ja toiveena heittäisinkin Carlylen suuntaan, että jätetään se tuommoiseksi. Turha sitä Morrisonia on kakkosessa roikottaa mukana, kun ei siitä vain tule mitään. Ja muutenkin, Selänteellä on hyvä olla kentässään ns. kulmakaivuri, jotta Selänne voi pelata tehokkainta peliään. Alkukaudesta Selänne on joutunut vääntämään kulmissa vähän liikaakiin, kun Brendan "kanamunat kainalossa" Morrison ei ole pystynyt mihinkään. Ryan toisi "Selänteen kenttään" vahvaa kulmaosaamista, eikä tuo Carterkaan huono ole tekemään likaistatyötä.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ryan-Carter-Parros on toiminut ihan jees ja saa koko ajan enemmän vastuuta, Selänne vähän paitsiossa kun pelaa kahden puukäden (Marchant, Morrison) kanssa. YV:llä tulee kaikki tehot.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Nyt on tosiaan 4-ketju toiminut hyvin kun Ryan on siihen Carterin ja Parrosin laitaan laitettu. Parrosilla muuten kovat tehot 4stä edellisestä matsista, 1+3 (+2 tanssia tietysti)!! Uran paras kausi viiksimiehellä jo nyt menossa kun alkukauden tehot kokonaisuudessaan 3+5. Jatkosopimusta ehdottomasti kouraan.

Viime peleissä myös Morrison on jotenkin ihmeellisesti saanut 2 maalia aikaan, kummatkin ottelun voittomaaleja. Voi olla että näillä ketjuilla kannattaisi nyt jatkaa kun 2&4 ketju on saatu toimimaan alkukautta paremmin. May on sitten ylimääräisenä/vaihtoehtona kunhan saa polvensa kuntoon, johon ei kauaa pitäisi mennä.

Surherbyhän tosiaan treidattiin Dallasiin pari päivää sitten, Ducks sai kaupassa oikeudet Starsien -06 5. kierroksen varaukseen sentteri David McIntyreen. Lisäksi jos Dallas tekee Sutherbyn kanssa jatkosopimuksen, tulee lisäkorvaukseksi vuoden 2010 draftissa 6. kierroksen varaus. Noita 4-ketjun ukkoja oli niin paljon, että salary capiin toi tämä hieman tilaa, kuten GM Murray totesikin. Sutherby aloitti kauden hyvin, 17 matsia 3+3, mutta oli nivusvamman takia poissa viimeiset 10 matsia. Mielummin olisin nähnyt, että ylihintaisesta Marchantista oltaisiin luovuttu, mutta kukapa häntä haluaa. Tilaa capissa on jokatapauksessa nyt sen verran, että Millerin tai Ebbettin voi nostaa tarvittaessa ylös Iowasta. Ebbett on tällä hetkellä 10. AHLn pistepörssissä, tehoin 10+19 ja Millerin (36.) tehot 13+10.
Linkki tradeen-> http://www.ocregister.com/articles/minnesota-second-period-2256634-ducks-scored

Ensi yönä on kotona vastassa Rangers ja ennen joulua käydään vielä Kanadan kierros alkaen pe Edmonton, ma Vancouver ja ti Calgary. Kyllä noista tulevista matseista jos sellaset 5-6 pistettä irtoais niin ihan jees..
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensi yönä on kotona vastassa Rangers ja ennen joulua käydään vielä Kanadan kierros alkaen pe Edmonton, ma Vancouver ja ti Calgary. Kyllä noista tulevista matseista jos sellaset 5-6 pistettä irtoais niin ihan jees..

Aika heikko esitys oli Rangersia vastaan. Rangers tukki tien keskeltä ja muutenkin ajoi Ducksien hyökkäykset kulmiin. Montaa vaarallista mestaa ei Ducks koko pelissä saanut. Lundqvist ei jotunut edes kovin kummoista esittämään. Aika vaisu peli kaikkinensa, jossa ei hirveästi vauhtia ja tunnetta ollut.

Lisäksi kaksi Rangersin maaleista tuli puolustajien erittäin hyvällä avustuksella. Molemmissa maaleissa pakki avaa omalla alueella suoraan Rangers pelaajan lapaan ja näistä Drury ja Dawes kiittivät. Toisessa Dawes kiersi Prongerin vielä nätisti ja pisti lopuksi puikoista sisään. Molemmat olisi kyllä ollut täysin Hillerin torjuttavissa.
 

trap

Jäsen
Jiggyn isä nukkui pois: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=398474

Kun Giguere varmasti lukee Jatkoaikaa, niin osanottoni täältä Suomesta...

***

Hillerillä on muuten neljä peräkkäistä tappiota tolppien välissä. Voittoja 6/14, Giguerella 11/22. Vaikka Hillerillä onkin vähän paremmat statsit noita lukuunottamatta, niin toivottavasti Ducks tekee keväällä Gigueresta selkeän ykkösveskarin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös