Anaheim Ducks (1.) – Los Angeles Kings (3.), Pacific 2. kierros

  • 51 260
  • 108

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pientä sarkasmia havaittavissa noissa nimijutuissa. Ensin puhutaan Corey Pricestä, sitten Carey Perrystä, tämän jälkeen Carey Perry "korjataan" Gorey Perryksi.

Ja se on muuten Carey Prize.

Ok, ite luin ketjusta vaan muutamat viimeiset viestit ja katoin, että nyt on joku tosi uninen liikenteessä. Oma sarkasmitutka ei siis tota havainnut, jos semmosesta oli kyse.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Alkuillan pelissä samanlaisista tilanteista puhuttiin kuinka hyvä Corey Price on. Vai johtuiko siitä että Quick oli vähän liian Quick kaikille ankoille?

Kyllä noista ankkojen paikoista tulisi isommalla prosentilla saada sisään. Esimerkiksi Carey Perry pystyy offensiivisesti paljon parempaan.

Kannattaisi opetella kirjoittamaan pelaajien nimet oikein.. Gorey Perry.

Peli meni juuri niinkuin piti. Kings hoiti hommansa ja Quick pesi Hillerin. Kings in 4.

Mun mielestä helvetin noloa opettaa toista tylyyn sävyyn ja olla sit itsekin väärässä. Sua lainatakseni: kannattaisi opetella kirjoittamaan pelaajien nimet oikein. Corey Perry, eikä mikään Gorey.

Ei saatana. Kuinka monta kertaa pääsee todistaan sitä, kun ensimmäinen miinaan menijä jättää oman miinan ja joku vielä menee tähänkin miinaan? (Garey) Priceless.

***

Kingsin menoa ei voi kyllä kuin ihmetellä. Kopitar on ottanut uskomattomalla tavalla joukkueensa reppuselkään lähes yksin. Juuri näin niiden johtavien pelaajien täytyykin toimia. Unohtaa ei pidä tietenkään Quickin tuhkasta nousemista. Itsehän kerkesin jo tuomita miehen näiden playoffien osalta kolmen ensimmäisen Sharks-ottelun jälkeen.

Jos Kings tästä jatkoon menee, niin tuo joukkue laittaa kyllä Chicagonkin (kyllä, Chicagon, näin uskallan sanoa jo nyt) todella ahtaalle. Mutta sarja on pahasti kesken.
 

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei saatana. Kuinka monta kertaa pääsee todistaan sitä, kun ensimmäinen miinaan menijä jättää oman miinan ja joku vielä menee tähänkin miinaan? (Garey) Priceless.

Todiste siitä, että kannattaisi lukea koko ketju, eikä vain muutamaa viimeistä viestiä. Mut joo, takaisin asiaan... Jatkakaa.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Duckseilta mielestäni hieno peli, ei tappio harmittanut kovin paljon kun nyt oli nähdäkseni yritystäkin mukana. Toki sitä voi olla vieläkin enemmän, mutta tällainen tasokin jo minulle riittää. Ei nyt vain pomppinut kiekko Duckseille ja sitä vastoin se pomppi Kingseille. Mutta jos Anaheim pelaa samalla sykkeellä sarjan loput pelit ja tulee turpiin ja tippuvat jatkosta, niin ei minua paljon harmita. Jos taas palataan siihen seisoskeluun...niin, no, jos sellaisella jatkopaikka tulee, niin hyvä, muussa tapauksessa kyllä jää ikävät fiilikset tästä kaudesta.

Nyt oli kuitenkin fyysisyyttä Duckseilla, vieläkin vaan ehkä muutamia turhia jäähyjä. Tolppiin ja ylärimaan osuttiin ainakin kolme kertaa ja muutamat sudinnat eivät vaan menneet maaliin muuten (oli Quick ihan hyvä, mutta ei mitenkään ohittamaton). Jos nyt pitää jotain pelaajaa mollata, niin Silfverberg on mielestäni ihan turha löysäilijä, hänet voisi korvata jollakulla muulla. Kovuutta puuttuu ja voimaa, ja paljon. Ja voisiko se Fowler harjoitella sitä laukaustaan vaikka koko kesän, jos siihen löytyisi vähän tarkkuutta ja voimaa/vauhtia/yllättävyyttä lisää niin kaveri olisi TODELLA vaarallinen pelaaja vastustajan kannalta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mielenkiintoinen pakisto Kingsillä ens matsissa. Regehr ja Mitchell kun ovat telakalla, niin koko kauden AHL:ssä pelannut Jeff Schultz noussee kokoonpanoon.

Martinez - Doughty
Muzzin - Voynov
Schultz - Greene

Uskoisin että Schultz ei ainakaan huonoudessaan häviä Bryan Allenille juuri yhtään.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Ducks vei peliä muutamaa Kings momentumia lukuun ottamatta, LAK pakiston kaventuminen saattaa kääntää otetta vielä enempi Ankoille MUTTA jos viimeistely on ensimmäisen pelin tasoa saattaa Fowlerilla olla kohta aikaa treenata sitä lämäriään toisten jatkaessa taistoa pytystä.

Sitä Camin ekaa lyöntilaukausta odotellessa.

Toinen pointti jonka otan esille on tämä tapaus Allen joka saattaa kääntää sarjan jo ihan yksistään Kingseille, kaveri on kevään edetessä löytänyt itsestään sisäisen Erik Karlsonissa ja pyrkiikin joka pelissä huimiin kiekollisiin ratkaisuihin ja usein syötö napsahtikin näyttävästi Kings lapaan. En ymmärrä mitä BB kaverissa näkee kokonaisuutena , tosin pelaa ajoittain hyvää fyysistä peliä mutta mutta..
 

Vilttimies#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim
Hyviä pointteja Ducksien puolustuksesta. Tällä hetkellä puolustuksessa olisi enemmän kuin tilausta Vatasen kiekollisille taidoille, sillä Beauchemin ja Lindholm eivät pelaa parhaalla tasollaan. Fowler on saanut onneksi Lovejoyn parempaan vireeseen, mutta hänkään ei kiekolla juuri ihmeitä osaa tehdä. Toki Losia vastaan tarvitaan myös kovuutta ja sen takia Fistric pelasi ainakin ekassa pelissä.

Vähän veikkaan, ettei Fowlerin lämäri tuosta juurikaan parane, vaikka treenaisi sitä pelkästään koko kesän. Enemmän se on lahjoista ja tässä tapauksessa niiden puuttesta kiinni. Vatasta on kyllä ikävä varsinkin ylivoimalla ja tämä ihan värittömein silmälasein katsottuna. Silfverbergistä samaa mieltä, ei oikein sopivaa roolia löydy tästä joukkueesta. Tulisikohan Winnik seuraavaan peliin tilalle?

Tiukka ja viihdyttävä sarja tulossa avausottelun perusteella.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Toinen pointti jonka otan esille on tämä tapaus Allen joka saattaa kääntää sarjan jo ihan yksistään Kingseille, kaveri on kevään edetessä löytänyt itsestään sisäisen Erik Karlsonissa ja pyrkiikin joka pelissä huimiin kiekollisiin ratkaisuihin ja usein syötö napsahtikin näyttävästi Kings lapaan. En ymmärrä mitä BB kaverissa näkee kokonaisuutena , tosin pelaa ajoittain hyvää fyysistä peliä mutta mutta..
No, annan tuon tilanteen anteeksi Allenille. Eihän tuo varmasti järkevin ratkaisu ollut vetää silmät kiinni lämäri kaukalon laitaa/pleksiä vasten "toivotaan, toivotaan" asenteella, että se kiekko singahtaisi keskialueelle. Mutta pelin huumassa ja paineessa varmasti helposti sortuisin itsekin johonkin tuon tapaiseen tyhmään ratkaisuun. Mutta tästä tulikin mieleen, että mitäpä jos pelaaja nostaisi ja vippaisi kiekon puolustusalueella vastaavassa tilanteessa vaikka hallin kattorakennelmiin? Pahin, mitä voin kuvitella tilanteessa käyvän on kaksiminuuttinen pelin viivyttämisestä, mutta todennäköisesti moisella teolla oltaisiin ko. tilanne (maalin teko) eliminoitu ja Ducksit olisivat matsin voittaneet.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ja taas ankat ottivat pataan.

Kyllä tulee vaikeaa Ducksille, jos meinaavat vielä sarjan viedä. Kings johtaa 2-0 ja edessä vieläpä Losin kotipelit. Nimileikittelyt sikseen, Corey Perry hiihtelee kiikareilla ja tehotilastokin on kahden pykälän verran pakkasella. Vaikea on voittaa, jos joukkue nojaa kahteen jätkään joista toinen vetelee kiikaritehoilla. Millä näytöillä Beleskey pelaa ykkösessa? Boudreau kokeilee onneaan, jos Maroon ei seuraavassa pelissä löydy Perryn ja Getzyn viereltä. Pakiston osalta kaikki olivat aika harmaata massaa. Fowler liidasi porukkaa kyllä ihan mukavasti, mutta sitten Allen ei esimerkiksi ole lainkaan playoff-formussa. Ei se mitään, vaikka se Allenin liike on mitä on, mutta silloin kun kaveri on kentällä Kings-pelaajien tulisi seurata peliä jään tasolta. Jakele niitä makuupaikkoja Allen!

Kuten todettua Maroon oli hyvä, ja pikimmiten ykköseen tämä kaveri. Cogliano-Koivu-Silvferberg mielestäni toimi ihan mallikkaasti ja sai usein jopa hyviä pyörityksiä Kings päätyyn. Sitten on näitä koohottajia, jotka pelasivat ihan kelvollisesti, mutta eivät saaneet mitään mainittavaa aikaan. Kuten Smith-Pelly, Selänne ja Etem. Missä on Bonino? Kaveri on kadonnut aivan täysin kuvasta.

Lyhyesti: Kings on tehnyt molemmissa peleissä kolme maalia. Ducks on tehnyt yhteensä kolme maalia. Siinä se ero. Yhdellä tai kahdella maalilla harvoin pelejä voitetaan, piste.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Koska tiedän että BB seuraa tätä jatkoaikaa silmä kovana annan sulle tässä ilmaisen vihjeen joka siivittää Ducksin voittoon torstain pelissä: AJAKAA NYT perkele ! SINNE MAALILLE KOVEMMIN, MIEHISSÄ.

Quickille painetta ja äijää niskaan, nyt pääsee liian helpolla ja pelaa korkealla kaarella lähes maalivahdin alueen ulkopuolella.

Ja Tanskan poika maaliin, pyydän.
 

Tunnelmapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Wild, Ducks
Anaheim vaatii nyt herättelyä. Toimisiko esim Gibson maalille ja Vatanen takaisin? Jotain tarvitsee tehdä tai tämä sarja on ohi 4-0.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Aika turhautunutta yliyritystä alkoi Ducksien peli olla toisessa playoffs-ottelussa Kingsejä vastaan. Toisaalta täytyy antaa tunnustusta Kingseille. Maalissa Quick on päässyt oivaan vireeseen, puolustus pelaa todella kurinalaisesti, ja hyökkäyspäässä käytetään vähät paikat kovalla prosentilla hyväksi.

Tuossa ensimmäisessä maalissa Hiller jätti oudosti etuyläkulman auki, eikä peittänyt muutenkaan maalia kovin hyvin, kun hän ei ole kai näitä vastaantulevia molareita. Ehkä hän jätti syötön mahdollisuuden auki ja yritti osaltaan peittää sitä, jolloin Gaborik vippasi etuyläkulmaan. Tosin aika keskeltä tuo pääsi loppujen lopuksi tuikkaamaan. Lovejoy oli hidas kuin etana tässä maalissa.

Turhautuneesta yliyrityksestä kertoi esim. Getzlafin ylivoimalla väkisin rannarilla maalia yrittäminen.

Jos nyt taas haetaan pelaajia joita haukkua, niin Etem on mielestäni ollut kovin näkymätön, eikä ole saanut vauhdillaan oikein mitään valmista aikaan. Devo puolestaan pääsee maalintekopaikkoihin, mutta viimeistely ei ole nyt oikein sujunut niin kuin pitäisi. Mielestäni Koivu on ollut aika turhake myös, eläkepäivät eivät voi tulla liian nopeasti Sakulle! Fistric sen sijaan puolustuksessa on ollut mielestäni yllättävänkin hyvä, tai ei ole ainakaan jäänyt mieleen negatiivisessa mielessä.

Tilanne alkaa olla aika toivoton Ankkojen kannalta. Losin tapaista kurinalaisesti pelaavaa joukkuetta on vaikea voittaa, ja kotonaan he pelaavat varmaan vapautuneemmin. Nyt olisi mielestäni jo riskinoton aika Ankoilla, joten kuten yllä jo mainittiin, niin voisi heittää Vatasen kehiin ja toivotaan, toivotaan meiningillä eteenpäin. Mutta kaikkihan sen tietävät, että näin ei tule käymään, koska Vatasen puolustuspään pelaaminen ei ole aina sitä kaikkein varminta.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Anaheimin laiva puksuttaa tasaisesti kohti jäävuorta.

AHL:ssä on sentään ratkaisuihin pystyviä pelaajia, siellä Norfolkin kausi jatkunee pitkälle.

Vaikka ei voi Hillerin piikkiin laittaa tappioita, niin Gibsonin laittaminen maaliin ei ainakaan tilannetta huonontaisi. Haitaksi ei olisi myöskään hyvin peliä avaava, hyökkäyksiä tukeva, ylivoimalla ampuva ja kiekollisesti dominoiva pakki.

Mutta, näillä mennään, vaikka pohjaan asti, kuten sanonta kuuluu.

No, ihan näin paha tilanne ei ole. Onhan ankat toki hallinnut otteluita. Kyllä se siitä menee sisään, kun jaksavat pelata omaa peliä.
 

Largo

Jäsen
AHL:ssä on sentään ratkaisuihin pystyviä pelaajia, siellä Norfolkin kausi jatkunee pitkälle.

Tuskin Kerdilesin nostaminen mitään auttaisi.

Vaikka ei voi Hillerin piikkiin laittaa tappioita, niin Gibsonin laittaminen maaliin ei ainakaan tilannetta huonontaisi. Haitaksi ei olisi myöskään hyvin peliä avaava, hyökkäyksiä tukeva, ylivoimalla ampuva ja kiekollisesti dominoiva pakki.

En nyt tiedä parantaisiko Gibson tilannetta myöskään. Tuollainen pakki ei olisi pahitteeksi. Noita ei vaan taida koko liigassa juurikaan olla kuin ihan muutama, eikä niitä meille tähän hätään saada.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Anaheim voisi ihan ensi alkuun laittaa vaikka Palmierin kokoonpanoon. Kyseinen kaveri tekee kuitenkin paikoista häkkejä hyvällä prosentilla, toisin kun monet muut kokoonpanossa olevat kaverit. Etemin voi ottaa vaikka kokoonpanosta pois, sillä kyseinen kaveri on ollut aikalailla turha parissa viime pelissä.
Muuten pitäisi itse kokoonpanon samana, sillä suurin syy tappioihin on löytynyt vastustajan maalista. Ja itse ainakin uskon siihen, että jos Anaheim pystyy jatkamaan samalla tavalla kuin sarjan ekoissa peleissä, niin kyllä se voitto sieltä irtoaa jo seuraavassa pelissä.
Toki voin olla väärässä, ja Quick pelaa Anaheimin laulukuoroon 4-0 lukemin. Ja jos niin on käydäkseen, niin mikään taikatemppu ei tule sitä estämään. Sen verta loistava Quick on ollut näissäkin pudotuspeleissä heikon alun jälkeen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kings on voittanut Ducksit kaksi kertaa todella keskinkertaisella esityksellä. Enemmän olisin huolissani, jos Kings olisi dominoinut Ankat jään rakoon, mutta näin tilanne ei ole onneksi ollut.

Ihmeellistä, että niin moni tälläkin palstalla on hypännyt tähän Gibsonin hypejunaan. Loistava prospecti hän on ja todennäköisesti tulevaisuuden huippumaalivahti, mutta mies on todennäköisesti tällä hetkellä yliarvostetuin pelaaja maailmassa.
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Minä en ole vielä erityisen huolissani. Kuten Steegil totesi, ei Kings ole pelannut mitenkään ihmeellisesti, ja Ducks olisi voinut nuokin pelit voittaa, mutta nyt on käynyt näin. Aivan hyvin Ducks voi viedä kaksi seuraavaa. Tai sitten Kings vie tämän sarjan 4-0. Runkosarjassakin Ducks pelasi enimmäkseen aika keskinkertaisesti, mutta jotenkin pelit kääntyivät usein voittoon. Samaa tarvitaan nytkin, tai mieluummin tasonnostoa.

Positiivista on että sentään Selänne on pelipäällä, vaikka nykykunnossaan ei kovin paljon avuksi olekaan.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Jos pe-aamuna tulee pataan, se oli sitten siinä. Ei ole mahdollista, että nykykuntoinen Kings sössisi 3-0 johdon. Meni niin mieli maahan jo tuon ekan pelin jälkeen. Voi perkeleen Allen ja seitsemän sekunttia.

Jatketaan Hillerillä. Tai vaihdetaan Anderseniin. Ihan sama. Tähän tämä homma ei ratkea. Gibsonia on taas turha sieltä maalille nostaa, kun kaksi nykyistäkin ovat ihan hyvin tehtävistään suoriutuneet. Vatasen nostaminen kokoonpanoon voisi olla varteen otettava vaihtoehto, ihan vaan vaikka herättelynä. Mutta voisin lyödä koko omaisuuden vetoa, että BB ei tule tätä tekemään.

Silfverberg ulos, ja Winnik sisään. Etem ulos, ja Palmieri sisään. Maroonia on kokeiltu ykkösessä, samoin Smith-Pellyä, Selännettä, Palmieria, Boninoa ja nyt Beleskeyä. Penner taisi onnistua parhaiten, tosin hyytyi sitten lopussa. Maroon tuntuu lisäksi pelaavan parhaiten juuri Selänteen ja Perreaultin kanssa.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Onko tosiaan niin että Hillerin korvaaminen Andersenilla tai Gibsonilla auttaisi jotain?

Edellisessä pelissä vika oli ihan jossain muaalla kuin Duckin maalilla. Jos nyt joku ensin ottaisi sen apinan pois joukkueen selästä.
 

Ducks44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Jatketaan Hillerillä. Tai vaihdetaan Anderseniin. Ihan sama. Tähän tämä homma ei ratkea. Gibsonia on taas turha sieltä maalille nostaa, kun kaksi nykyistäkin ovat ihan hyvin tehtävistään suoriutuneet. Vatasen nostaminen kokoonpanoon voisi olla varteen otettava vaihtoehto, ihan vaan vaikka herättelynä. Mutta voisin lyödä koko omaisuuden vetoa, että BB ei tule tätä tekemään.

Vatanen on jo Ducksin matkassa, joten älä koko omaisuuttasi lyö vetoa. Ei pelannut enää Game 2 AHL:n konfrenssisemeissä vaan suuntasi kohti LA:ta.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Kings on voittanut Ducksit kaksi kertaa todella keskinkertaisella esityksellä. Enemmän olisin huolissani, jos Kings olisi dominoinut Ankat jään rakoon, mutta näin tilanne ei ole onneksi ollut.
Minä en ole vielä erityisen huolissani. Kuten Steegil totesi, ei Kings ole pelannut mitenkään ihmeellisesti, ja Ducks olisi voinut nuokin pelit voittaa, mutta nyt on käynyt näin.

Eikös juuri tuosta pitäisi olla huolissaan? Mitä jos Kings löytääkin kotona sen parhaan vireen? Eikö se ole kovan jengin merkki jos vieraista hakee kaksi voittoa keskinkertaisella esityksellä? Harvoin mikään joukkue dominoi vieraskaukaloa, varsinkaan poffeissa. Fakta on kuitenkin se, että Kings on nyt voittanut kuusi ottelua putkeen Sharksia ja Duckseja vastaan..

Lisäyksenä vielä se, että noista kuudesta pelistä neljä on ollut vieraissa.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Eikös juuri tuosta pitäisi olla huolissaan? Mitä jos Kings löytääkin kotona sen parhaan vireen? Eikö se ole kovan jengin merkki jos vieraista hakee kaksi voittoa keskinkertaisella esityksellä? Harvoin mikään joukkue dominoi vieraskaukaloa, varsinkaan poffeissa. Fakta on kuitenkin se, että Kings on nyt voittanut kuusi ottelua putkeen Sharksia ja Duckseja vastaan..

Viestejä lukiessa tuli juuri sama mieleen. Minusta Ducks-leirissä pitäisi olla juuri siitä huolissaan, että Kings ei ole esittänyt vielä edes parastaan. Kotonahan homma on toiminut pleijareissa hyvin, muistaakseni Kings voitti viime kaudella kaikki muut kotipelit paitsi Chicago taisi yhden voiton hakea Staplesista.

Kaikki pelit olen nyt pleijareissa katsonut ja ei voi kuin ihailla Anze Kopitarin menoa. Miestä on kyllä jokapuolella hehkutettu paljon, mutta tuntuu silti että hän on aliarvostettu pelaaja. Tietysti myös Quick ja Doughty ovat olleen huikeita, joten sinällään vähän harmittaa lukea kuinka Kopitar on ottanut Kingsin reppuselkään. Eiköhän nuo kolme pelajaa yhdessä kisko joukkuetta eteenpäin. Saa nähdä, joutuuko Doughty ensi pelissä vielä vastustajan erityistarkkailuun. Viime pelissähän Beacheumin laittoi melkoisen iskun Doughtyn takareiteen ja mies kävi siinä välissä kopissakin. No hetkeä myöhemmin joku kävin vähän kampittamassa Doughtyä... Onneksi Clifford osaa sentään tapella, muutenhan hänet voitaisiin vaihtaa Nolaniin tälläisten tapauksien takia.

Vaikka nyt eletään huikeaa kevättä, niin ei voi olla ajattelematta Mike Richardsin roolia ensi kauden joukkueessa. Kings yrittää varmasti pitää Gaborikin, joten lähtisköhän Richards kiertoon jos tulee capin kanssa ongelmia? Siis että uhrataan Richards Gaborikin tieltä. Kuitenkin tuo on suhteellisen kallis nelossentteri... Jotenkin tuntuu, että Sutter pitäisi ensi kaudellakin Carterin keskellä ja nuoret Pearson ja Toffoli laidoilla. Sutterhan sanoi tuossa San Jose sarjassa, että Toffoli on Kingsin paras oikea laituri tällä hetkellä. Itselläni pahin pelko on ollut, että Toffoli olisi trade deadlinella ollut vaihtotavaraa mutta onneksi näin ei käynyt ja enää tuskin tarvii sitä pelätä.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Vatanen on jo Ducksin matkassa, joten älä koko omaisuuttasi lyö vetoa. Ei pelannut enää Game 2 AHL:n konfrenssisemeissä vaan suuntasi kohti LA:ta.

Äkkiä veto takaisin, vaikka ei meikäläisen omaisuus mitään suurta olekaan. Nojoo. Yllättävä ja hyvä liike. Eiköhän Vatanen ole seuraavassa pelissä mukana. Miksi muuten olisi ylös nostettu? En tosin tiedä syytä sen tarkemmin, onko herättelyä vai tuurausta tiedossa. Mutta joo, Allenin pariksi vaan.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Eikös juuri tuosta pitäisi olla huolissaan? Mitä jos Kings löytääkin kotona sen parhaan vireen? Eikö se ole kovan jengin merkki jos vieraista hakee kaksi voittoa keskinkertaisella esityksellä? Harvoin mikään joukkue dominoi vieraskaukaloa, varsinkaan poffeissa. Fakta on kuitenkin se, että Kings on nyt voittanut kuusi ottelua putkeen Sharksia ja Duckseja vastaan..

Lisäyksenä vielä se, että noista kuudesta pelistä neljä on ollut vieraissa.

Niin se on sitten mielipide juttu kumpi on huonompi asia. Se, että oma joukkue ei sentään ollut täysin jyrän alla tai se, että vastustaja ei vielä ole sitä parasta saanut itsestään irti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös