Amazing Race

  • 224 909
  • 1 238

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Aivan floppi koko formaatti. Ei tämä ole mikään Amazing Race. Oikeassa formaatissa pelikello lyödään matolta - matolle, vaikka maa vaihtuisi lentämällä välissä. Parhaimmillaan erot muiden maiden versioissa jopa kymmenen tuntia vituiksi menneiden lentojen takia. Kisaajat päättävät itse parhaan lentoreitin/matkustusmuodon seuraavaan paikkaan - kello tikittää.

Suomessa tämä ei kuulopuheiden mukaan ole mahtunut budjettiin lähellekkään ja tästä syystä mennään nykyisellä aivan naurettavalla systeemillä. Tämän lisäksi ilmastohype Suomessa on sitä luokkaa, että todellisen Amazing Racen toteuttaminen ajanottoineen olisi luultavasti nylkenyt Sanoma Median perskarvoineen ja vaatinut kolminkertaisen tuotannon budjetin kanssa.

Mielestäni tämä olisi pitänyt jättää toteutumatta ja tehdä kuten kuuluu formaattiin. Kerätä mukaan yhteistyökumppaneita ja haalia budjettia. Etenkin kun valitut kilpailijat kaudelle olivat aivan älyttömän hyvät.

Kaikki siirtymät yhdessä, pelikello käyntiin aina maahan päästyä, hyvin nukutun yön jälkeen. Anna mun nauraa, Sotilaiden ja Bossen ero 39min pari jaksoa ennen Finaalia!! En voi ymmärtää..

Esimerkkinä ihan randomilla vaikka jenkkien kausi 30;
New York City - Iceland - Belgium - Morocco - France - Czech Republic - Zimbabwe - Bahrain - Thailand - Hong Kong - San Francisco Bay Area

Tekemisen meininkiä ja oikeasti Amazing Race rankkoine matkoineen yli aikavyöhykkeiden pelikellon käydessä.
Ilmeisesti jenkkiversiossakin menty koronasta lähtien yhteisillä lennoilla, ehkä alkuperäiseen ja parempaan jo pian palataan. Minusta ilmastohössötys on tässä ihan syvältä. Ne lennot menee joka tapauksessa, ja kyllähän NHL:ssa lennetään kilpailun takia myös ja paljon enemmän. Sitten oikeistoöyhöttäjätkin tarttuvat tähän, kun sattui pari vassaria olemaan mukana.

Säästöbudjetillahan tuossa menty, ja tosiaan joku Norja tai vastaava sitten lopussa näön vuoksi mukana, kun ei kustannukseltaan paljon eroa siitä, että tultaisiin Aasiasta suoraan takaisin Helsinkiin. Ja kyllähän tuo Tuken luntti ois pitänyt matolle tullessa rangaista vähintään tunnilla.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeastaan molemmista edellisistä eri mieltä.

Tuken "huijaus": Sillä nuottien oppimisella ei loppujen lopuksi ollut edes väliä, kaikki oppivat kyllä sen järjestyksen ja "nuotit", epäonnistumiset johtuivat rytmissä pysymättömyydestä. Eikä toi muutenkaan ollut sillä lailla huijaamista, koska se tehtiin avoimesti. Jos se olisi haluttu kieltää, Ritokoski olisi komennettu pesulle.

Ohjelman floppaus: Lentojen häivyttäminen on sääli, mutta ei lähimainkaan pilaa ohjelmaa. Kuten todettua, ei jenkkiversiossakaan ole enää koronan jälkeen sitä lipunvarauskamppailua ollut, ja se oli alkujaankin tavallaan keinotekoinen tapa saada eroja, joskin minunkin kirjoissa viihdyttävä sellainen.

Tämä on ollut eri tavalla viihdyttävä kuin jenkkiversio. Castingista täysi kymppi, ja myös osallistujille iso käsi heittytymisestä. Tuken puheista päätellen kilpailijoilla oli keskenään tosi hyvä yhteishenki, ja se välittyy jaksoista. Itse en jaksa olla kyyninen ja verrata jenkkiversioon sellaisenaan, koska budjetti on ymmärrettävästi eri luokkaa.

Tää on vähän katsoisi liigaa/MM-kisoja, jossa tutut pelaajat tekee mieltä lämmittäviä urotekoja vs. änärin katsominen, jossa voi ihastella maailmanluokan suorituksia, mutta niiden tekijät jäävät vieraiksi tunnetasolla, pl. suomalaiset, joilta niitä ei näy enää tulevan (25 gp, 0+0=0, -16).

Ja vitsi, että on kiva katsoa ampumahiihtäjiä, kun ovat niin iloisia ja reippaita. Oikeasti piristää tuollainen positiivisuus niin syyspimeällä.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärrän palstaveljien mietteitä kisasta. Omaan ajatusmaailmaan ei vain istu Amazing Race formaatti (edes Jenkeissä), jos itse kilpailu rajoittuu vain maahan missä kilpaillaan matolta-matolle. Veikkaisin että nykyisellä formaatilla ei Amazing Race olisi yli 30 kautta nähnyt päivänvaloa Jenkeissä. Ohjelma on elänyt sillä, että kilpailu on maasta toiseen ympäri maailman juoksua kelloa vastaan. Sen takia nimi Amazing Race on hieman vääristävä, jos kilpailijat vain lennätetään tekemään tehtäviä johonkin maahan, tavallaan se sotii formaattia vastaan ja tehtävät voisi yhtälailla tehdä vaikka kokonaan Thaimaassa.

Suomen formaatissa myös aikaerot ovat käytännössä muutamia minuutteja, johtuen organisoiduista siirtymistä ja siitä, että kilpailijoilla on kaikki tarjottimella. Myös tuo kisan puolivälin tehtävä missä aikaerot nollattiin ennen lentotehtävää oli myös älytön. Juuri kun kisassa oli syntynyt eroja selkeämmin niin kärkiparien valtava työ lakaistiin maton alle. Tästähän taisivat Bossetkin purnata, kun olivat juuri hienosti nousseet kärkipaikoille.

Ehkä olen juurtunut ohjelman perusideaan vain niin pahasti useiden kausien osalta, että en näe kaikkea positiivista Suomen kaudesta.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Oikeastaan molemmista edellisistä eri mieltä.

Tuken "huijaus": Sillä nuottien oppimisella ei loppujen lopuksi ollut edes väliä, kaikki oppivat kyllä sen järjestyksen ja "nuotit", epäonnistumiset johtuivat rytmissä pysymättömyydestä. Eikä toi muutenkaan ollut sillä lailla huijaamista, koska se tehtiin avoimesti. Jos se olisi haluttu kieltää, Ritokoski olisi komennettu pesulle.
Minusta se vesittää noita kilpailuja, kun säännöistä ei pidetä kiinni ja toisaalta rohkaisee sitten yrittämään jatkossakin, kun kaikki menee läpi. Nuotit oli kielletty, eli kyllä kilpailun hengen mukaista oli, ettei niitä lunttilapullekaan kirjoiteta. Juu, ei ollut kielletty kirjoittamasta, mutta eihän tämä mikään Suurmestari ole vaan Amazing race.

Melkein enemmänhän muuten noita lentoja käytettiin porukan kokoamiseen aiemmin. Etappi starttas aikaan, jolloin mitään lentoja ei vielä mennyt, ja kohta koko porukka lonni yhdessä lähtöaulassa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tuollainen rytmitehtävä on todella hankala ihmiselle, jolla ei ole rytmitajua. Rallimiesten kisa päättyi sen takia. Hauskaa oli heidän touhuaan seurata, vaikka karstaa vähän kertyikin koneeseen matkan edetessä. Ei muuten Bosse kunnioittanut härkiä yhtään siinä riisinkantotehtävässä, vaan jyräsi omaa linjaansa ja jos härkä jäi alle, niin sitten jäi. Mainio kaveri.

Soittotehtävän tuomarointi oli sitä, mitä pitääkin. Jos ei osu, niin sitten joko lisää treeniä tai uusi yritys. Ja jos ei osu vielä kolmen tunnin jälkeenkään, niin lisää treeniä. Tätä sen olisi pitänyt olla koko ajan. Onneksi oli edes nyt.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Amazing rhythm of Asia olisi parempi kilpailun nimi. Aika lähelle samanlaisissa maisemissa liikuttu koko ajan ja noita tanssi/rytmi tehtäviä ollut ihan liikaa. Hauska oli katsoa kun kaikki purnasi noista tehtävän luettuaan. Lisäksi kun noissa tanssi/rytmi tehtävissä menee eniten aikaa niin siksi jaksosta iso osa on sen seuraamista. Tuon pisteen tuomaroinnista kuitenkin peukkua.

Seuraavaksi sitten Malesiaan (jeeeee /s).
 

Nick Neim

Jäsen
Kiinnittikö kukaan muu huomiota jakson alussa nähtyihin eroihin ja valoisuuteen, kun parit lähtivät autoilla ensimmäisille rasteille? Juu, aurinko nousee kyllä aamusta pirun nopeaan, mutta jos erona on 20 minuuttia ja vertaa yöhämärää sotilailla ja valoisuutta bro-veljeksillä ensimmäistä taksia ottaessa, niin vähän jäi silti mietityttämään, onko erot todellakin noin pieniä kuin annetaan ymmärtää, vai yritetäänkö tuolla luoda vain ylimääräistä "draamaa" tasaisuudesta. Niin silmiin pistävä ero tuossa kuitenkin oli.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Okei! Ping pong pong!

Siihen se rallimiesten kisa sitten päättyi. Harmi, hyvää viihdettä kyllä tarjosivat. Ja juuri sinä päivänä kun viimein löytyi se hyvä taksikuskikin.

Ihan hauskaa seurattavaahan tämä on ollut koko kausi. Miinusta siitä, että ovat pyörineet vain tuolla Aasiassa. Näköjään siellä jatkuu ensi jaksossakin.
 

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oon ymmärtänyt, että kilpailijoita on ärsyttänyt paljon tuotannon löyhät reagoinnit sääntörikkomuksiin ja muut epäselvyydet. Vissiin muutenki ollu vähä puuhastelua, mutta vaikeaa ekalla kerralla naulata täydellisesti purkkiin.

Paljon negatiivisia asioita olisi helppo sanoa, mutta lopulta ohjelma on onnistunut viihdyttämään mainiosti. Iso kiitos siitä menee castingille.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Harmi, että rallimiehet putosi. Todella hyvä haku tähän ohjelmaan, ja toivottavasti ovat vielä ruudussa viihdyttämässä tulevaisuudessakin. Heissä on potentiaalia.

Nelikko, joka jatkaa, on kova nelikko. Vähän ehkä ikä alkoi painaa härkätehtävässä silmämääräisesti. Härkätehtävä olisi muutne ollut sellainen, missä viihteen vuoksi olisin halunnut nähdä useamman jo tippuneen parin. Heh.

Useampi pari meinasi vielä loppuun jäädä auton alle. Siinä vasta olisikin ollut kisanjatko, kun jollekin olisi käynyt oikeasti huonosti.

Tukesta. Jos tehtävä oli _opetella_ rytmi, ei sen lunttaaminen kädestä ole omasta mielestäni tuon toteutumista.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai hemmetti, kun tunsin vahvaa myötätuntoa rallimiesten soittotehtävän kohdalla. Olisin voinut itse olla tuossa tehtävässä kuin Bosse ja puoliso olisi vaikeroinut vieressä turhautuneena ”ei kun kolmannella”.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Harmi että rallimiehet putosi, mutta niinkuin itsekin totesivat, neljä parasta paria kisaa vielä jatkaa. Bossen epätoivoinen ilme soittotehtävässä, kun brot painoivat kohti maalia oli vuoden sykähdyttävin urheiluhetki. Joutuivatkohan rallimiehet oikeasti tuon 2h sakon kärsimään, vai päästettiinkö kohti maalia heti kun brot oli saapuneet matolle?

Härkätehtävä olisi muutne ollut sellainen, missä viihteen vuoksi olisin halunnut nähdä useamman jo tippuneen parin. Heh.
Parikin tehtävää oli tässä jaksossa, jossa olisi ollut mielenkiintoista nähdä Rasilaa ja Mirva-rakasta, tai Vesterbackaa. Etenkin Peterin syvälle piilotettu raivo olisi saattanut tuottaa ruumiita ihmishärkätehtävässä.

Oliko viime jaksossa se vaatekauppatehtävä, jossa etsittiin kangaspalan perusteelle paitaa? Siinä kummastelin että käyttääkö joku edes toisella puolella maailmaa tuollaisia kuteita, mutta nähtävästi Bossea ja Timoa maalisuoralle ohjannut kaveri taisi vetää juuri kyseisen tyylisellä mustakultaisella paidalla.

Yleisesti tehtävät on nyt muuttuneet haastavammiksi kuten pitääkin. Eilen jo pari aika fyysistä tehtävää, ja lisäksi tuo soitinhomma, jossa tuomari oli tiukkana. Saa nähdä vieläkö poimitaan sammakoita pellolta, mutta toivottavasti tanssi- ja soittotehtävät olisi jo kaikki takanapäin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oliko viime jaksossa se vaatekauppatehtävä, jossa etsittiin kangaspalan perusteelle paitaa? Siinä kummastelin että käyttääkö joku edes toisella puolella maailmaa tuollaisia kuteita, mutta nähtävästi Bossea ja Timoa maalisuoralle ohjannut kaveri taisi vetää juuri kyseisen tyylisellä mustakultaisella paidalla.
Minä olen kosmopoliittina maailmanmatkaajana ollut joskus Indonesiassa työhommissa. Siellä mestassa joka perjantai oli batiikki-päivä, jolloin kaikki paikalliset paineli menemään noissa tommosissa rytkyissä. Musta-kulta-väriyhdistelmä oli ehkä hillityimmästä päästä, siellä paineltiin menemään ihan kaikissa sateenkaaren väreissä, paidat täynnä ties mitä kukkaa ja tähteä ja viiniköynnöstä. Yksi suomalainenkin oli sitten itselleen varta vasten hommannut tommosen batiikki-paidan, ja vetäisi sen perjantaina päällensä, ja kyllä sai kaikilta paikallisilta pointseja moisesta kosmopoliitista peliliikkeestään. Jos minä olisin siellä vielä yhden perjantain lisää joutunut viettämään, olisin kanssa tehnyt samoin, mutta onneksi en joutunut.
 

Juhisjuhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Kiinnittikö kukaan muu huomiota jakson alussa nähtyihin eroihin ja valoisuuteen, kun parit lähtivät autoilla ensimmäisille rasteille? Juu, aurinko nousee kyllä aamusta pirun nopeaan, mutta jos erona on 20 minuuttia ja vertaa yöhämärää sotilailla ja valoisuutta bro-veljeksillä ensimmäistä taksia ottaessa, niin vähän jäi silti mietityttämään, onko erot todellakin noin pieniä kuin annetaan ymmärtää, vai yritetäänkö tuolla luoda vain ylimääräistä "draamaa" tasaisuudesta. Niin silmiin pistävä ero tuossa kuitenkin oli.
Sama on ollut aiemmin havaittavissa, kun maaliintulo on painottunut iltapäivään. Sotilaat saapuneet täysin kirkkaassa säässä, kun häntäpään joukkueet olivat matolla kun taivas alkoi olemaan jo selkeästi punertava ja aurinko laskemassa. Sitten seuraavassa jaksossa ero onkin lähdettäessä alle tunti. Joku tuossa kyllä haisee pahasti. Eiköhän Ritokoski tämänkin möläytä jossain tulevassa Aamulypsyssä. Ei tunnu osaavaan pitää suutaan kiinni mistään.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiinnittikö kukaan muu huomiota jakson alussa nähtyihin eroihin ja valoisuuteen, kun parit lähtivät autoilla ensimmäisille rasteille? Juu, aurinko nousee kyllä aamusta pirun nopeaan, mutta jos erona on 20 minuuttia ja vertaa yöhämärää sotilailla ja valoisuutta bro-veljeksillä ensimmäistä taksia ottaessa, niin vähän jäi silti mietityttämään, onko erot todellakin noin pieniä kuin annetaan ymmärtää, vai yritetäänkö tuolla luoda vain ylimääräistä "draamaa" tasaisuudesta. Niin silmiin pistävä ero tuossa kuitenkin oli.
Itse kiinnitin huomiota tuohon valon vaihteluun lähinnä siinä mielessä että valoisuus vaihteli alkukuvissa edes takas, ei niinkään per tiimi vaan enemmänkin per kamera/kuvakulma. TS dronekuvaa, haastattelukuvaa ja autokuvaa kun oli sekaisin, niin kaikissa eri valotasot. Ts kärkitiimin mennessä autoon voi olla kirkkaampaa kuin kakkosena olevan tiimin alkuhaastettelussa.
Se on kyllä totta, että edellisen jakson maalintulon perusteella erot ei vaikuttaneet niin pieniltä kuin mitä grafiikoissa oli @Juhisjuhis

Sikäli onni onnettomuudessa, että BosseT oli jo valmiiksi viimeisenä ja tippumassa, koska olisi ollut aika katkeraa, jos olisivat pudonneet ping pong pong tehtävän takia kärkisijoilta tms kotiin. Ilmeisesti tänä aamuna olivat olleet Aamulypsyssä vieraina, pitänee kuunnella suplasta tms.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eiköhän Ritokoski tämänkin möläytä jossain tulevassa Aamulypsyssä. Ei tunnu osaavaan pitää suutaan kiinni mistään.

Ritokoski kertoo tuosta "lunttaamisesta"

"Ritokoski paljastaa, että kilpailijoille oli tuotannon aikana painotettu yhtä sääntöä: ohjekuori määrittää säännöt.

– Jos siinä ei jotain kielletä, silloin se on sallittua. Se oli edellisenä päivänä meille varta vasten alleviivattu, Ritokoski kertoo tuotannon ohjeistaneen."

 

Nick Neim

Jäsen
Itse kiinnitin huomiota tuohon valon vaihteluun lähinnä siinä mielessä että valoisuus vaihteli alkukuvissa edes takas, ei niinkään per tiimi vaan enemmänkin per kamera/kuvakulma. TS dronekuvaa, haastattelukuvaa ja autokuvaa kun oli sekaisin, niin kaikissa eri valotasot. Ts kärkitiimin mennessä autoon voi olla kirkkaampaa kuin kakkosena olevan tiimin alkuhaastettelussa.
Ihan hyvä ja aiheellinen pointti. Ero tuli silti mielestäni nimenomaan solttujen vihjeen hakemisessa ja autokuvassa, mutta se sama solttujen autokamera kirkastui kuitenkin myöhemmissä vaiheissa, niin en tätä ihan suorilta osta. Soltuilla oli hämärää hakiessa ensimmäistä vihjettä (näkyy kuinka aurinko on vasta hiljalleen kohta puoliin nousemassa ja on selkeästi aamuhämärää) sekä automatkan alkupätkästä, mutta mitään valoisuuseroa siinä samassa kamerassa ei enää loppumatkasta hiekkatiellä ollut näkyvissä. Sama kamerahan siellä koko automatkan on kuitenkin kyydissä.
 

Juhisjuhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Ritokoski kertoo tuosta "lunttaamisesta"

"Ritokoski paljastaa, että kilpailijoille oli tuotannon aikana painotettu yhtä sääntöä: ohjekuori määrittää säännöt.

– Jos siinä ei jotain kielletä, silloin se on sallittua. Se oli edellisenä päivänä meille varta vasten alleviivattu, Ritokoski kertoo tuotannon ohjeistaneen."

”Juontaja selittää, että tuomarin sanoma ”no notes” (ei nuotteja) olisikin todellisuudessa tarkoittanut sitä, ettei tuomarilla ollut antaa nuotteja, ei varsinaisesti sitä, että nuottien käyttö olisi kielletty.”

Toi nyt on ihan paskapuhetta. Siinähän sotilaat ekalla yrityksellä ensin ottivat nuotit vieruskaverilta, jonka jälkeen sitten päädumari totesi tuon ”no notes”. Eli jos toi ei tarkoita nuottien kieltoa, niin en tiedä mikä sitten.
 
Viimeksi muokattu:

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
”Juontaja selittää, että tuomarin sanoma ”no notes” (ei nuotteja) olisikin todellisuudessa tarkoittanut sitä, ettei tuomarilla ollut antaa nuotteja, ei varsinaisesti sitä, että nuottien käyttö olisi kielletty.”

Toi nyt on ihan paskapuhetta. Siinähän sotilaatekalla yrityksellä ensin ottivat nuotit vieruskaverilta, jonka jälkeen sitten päädumari totesi tuon ”no notes”. Eli jos toi ei tarkoita nuottien kieltoa, niin en tiedä mikä sitten.
Oli selittelyn makua, mutta tuomarin sanomisilla ei ole merkitystä, jos linjan mukaan ohjekuori määrittää säännöt.

Iloisena yksityiskohtana ralliukot eivät Aamulypsyn haastiksessa kieltäytyneet ajatuksesta kilpailla muissakin tv-formaateissa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli miten oli, niin mikä älli Tukella oli piirtää ne nuotit sinne ranteen alapuolelle, ja sitten kuitenkin täysin häpeilemättä pitää kättä väärinpäin soittaessa? Eikö ne nuotit olisi kannattanut piirtää kämmenselän puolelle niin olisi voinut pimputtaa ihan normaalin näköisesti.

Vai olikohan pointti just se, että Tuke näytti selvästi lunttaavansa, niin siihen puuttuminen jäi sitten tuomariston / tuotannon harkittavaksi saman tien eikä jälkimutinoita tulisi.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli miten oli, niin mikä älli Tukella oli piirtää ne nuotit sinne ranteen alapuolelle, ja sitten kuitenkin täysin häpeilemättä pitää kättä väärinpäin soittaessa? Eikö ne nuotit olisi kannattanut piirtää kämmenselän puolelle niin olisi voinut pimputtaa ihan normaalin näköisesti.

Vai olikohan pointti just se, että Tuke näytti selvästi lunttaavansa, niin siihen puuttuminen jäi sitten tuomariston / tuotannon harkittavaksi saman tien eikä jälkimutinoita tulisi.
Eikös Tuke ole Sanoma Median palkkalistoilla mikä myös Amazing Racen tahoilta aika suuresti mukana? Hivenen haiskahtaa ettei tuotanto ole Tuken takia halunnut puuttua tuohon, jännä olisi ollut nähdä muiden parien kohdalla tilanne. Koska samalla kaavalla BooseT olisivat pelastaneet itsensä jatkoon. Jossittelu on parasta kaikessa.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Eikös Tuke ole Sanoma Median palkkalistoilla mikä myös Amazing Racen tahoilta aika suuresti mukana? Hivenen haiskahtaa ettei tuotanto ole Tuken takia halunnut puuttua tuohon, jännä olisi ollut nähdä muiden parien kohdalla tilanne. Koska samalla kaavalla BooseT olisivat pelastaneet itsensä jatkoon. Jossittelu on parasta kaikessa.
Tarkoitatko että Bosse olisi nuotit kopioimalla pärjännyt? Ei todellakaan, kun ei pystynyt edes aloittamaan oikeassa kohdassa. Nuotit sinänsä eivät paljon ratkaisseet vaan rythmissä pysyminen, mikä ei olisi Bosselta onnistunut vaikka olisi pitänyt vain yhtä nuottia toistaa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Joutuivatkohan rallimiehet oikeasti tuon 2h sakon kärsimään, vai päästettiinkö kohti maalia heti kun brot oli saapuneet matolle?
Viimenen pari usein haetaan jopa kesken tehtävää "pudotukseen" jos kaikki muut on jo matolla käyneet. Näin siis jenkkiversiossa, joten tuskin joutuivat 2h kärvisteleen.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Viimenen pari usein haetaan jopa kesken tehtävää "pudotukseen" jos kaikki muut on jo matolla käyneet. Näin siis jenkkiversiossa, joten tuskin joutuivat 2h kärvisteleen.
Oliko avauskausi, en ole varma, mutta ensimmäisellä jonka mä näin, niin yksi homopari veteli finaalissa vielä koiravaljakolla Alaskassa kun muut olivat jo maalissa(joka ei ollut Alaskassa).

Edit: Muistaakseni etapin vihjelaatikosta löytyi heille sitten kirje, jossa kerrottiin, että kisa on päättynyt ja voitte tulla pois sieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös