Aluevaalit 2022

  • 101 064
  • 1 479

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolan Sanomien mukaan Kouvola vastaan Kotkan seutu on nyt 34-25 (59 paikasta), joten eiköhän tässä voi käydä kohta nukkumaan, tulos lienee selvä.

Kouvolasta mielenkiintoisin tuleva aluevaltuutettu lienee Juha Huhtala (liik), joka on kääntynyt vihreästä jonkinlaiseksi kaappipersuksi, vaikka Hjalliksen joukoissa onkin. On myös näyttävästi arvostellut entistä puoluettaan ja ottanut verbaalisia myllyjä ex-puoluekavereidensa kanssa somessa. Henkilökohtainen kannatus Huhtalalla on kuitenkin aika kova. Mielenkiintoinen hahmo. Tulee kyllä hämmentämään aluevaltuustossakin.

Erkka Koskinen (viik) tällä hetkellä varalla. Janne Hongisto (kotit) tilanne ei tiedossa, koska en maksa Etelä-Saimaasta.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Saarikko ei tiedä miten päin olisi, kun niin intopiukeana sai olla toteuttamassa Kepun ikiaikaisen unelman ja näemmä kelpo tuloksella.

Hyvä kuitenkin huomioida esim kuntavaaleihin nähden, että kun Helsinki ei ole mukana, niin se jo itsessään nostaa Kepun prosentuaalista osuutta. Kepu kun tunnetusti saa ihan mitättömän kannatuksen Helsingissä.

Että ei tuo nyt ihan niin superhyppäys kannatuksessa kuitenkaan ole.

Hyvää analyysiä mutta kyllä minä ilolla katson tätä että Kepu vie persuista selkävoiton. Kumminkin kamppailevat paljon samoista äänestäjistä. Ei jaksa tuota öyhötystä maahanmuutosta enää kuunnella. Selkeästi ei ole persuilla mihinkään asioihin mitään ratkaisuja.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vantaalla äänestysprosentti 38 %, jo on surkea lukema. Alle 50 pinnan jäädään myös kokonaisuudessaan. Suurissa kaupungeissa on äänestetty vähemmän, maaseudulla innokkaammin. Turussa oli lukema 49%, näihin vaaleihin hyvä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ano vaikuttaa olevan kohtalaisen väärässä paikassa. Istuu vaan turpa kiinni.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Mukava lukea vuodatusta epädemokraattiseista vaaleista kun tulos on vastenmielinen.
Jep. Illan parasta antia on nämä katkerat vuodatukset Keskustan äänisaaliista. Ihan kuin tämä olisi kenellekään mikään yllätys. Mutta niinkuin olen monesti sanonut, kukin tyylillään.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Keskusta ohitti SDP:n juuri äsken.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Voi vitun kokoomus. Länsi-Uusimaalla neljäntenä Pia Kauma ja kuudentena Tere Sammallahti.

Huolestuttavaa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Kokoomus kyllä tulee olemaan ykkönen kannatuksessa, vaikka nyt on tosi tiukkaa. Kaupunkeja lasketaan valmiiksi viimeisenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös