Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari 2019?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana red.machine, 05.12.2018 klo 00.39.

?

Nuorten maailmanmestari 2019?

Poll closed 26.12.2018.
 1. Kanada

  49,3%
 2. Tšekki

  0 ääntä
  0,0%
 3. Tanska

  0 ääntä
  0,0%
 4. Venäjä

  2,7%
 5. Sveitsi

  0 ääntä
  0,0%
 6. Suomi

  24,7%
 7. Kazakstan

  2,7%
 8. Slovakia

  0 ääntä
  0,0%
 9. Ruotsi

  11,0%
 10. Yhdysvallat

  9,6%
 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Kisat ovat enää kolmen viikon päässä ja leirikokoonpanoja on jo julkaistu, joten mestaria voinee ruveta arvuuttelemaan. Itselläni on vähän sellainen fiilis, että Kanada valitettavasti tulee ottamaan toisen peräkkäisen mestaruuden. Ihan hirmuinen nippu kasassa ja valmennuskin vaikuttaa osaavalta. Finaalissa kaatuu Venäjä.
   
 2. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Itse annoin oman ääneni USAlle. Heillä on tänä vuonna todella kova joukkue kasassa, ja todennäköisin voittaja löytyy kuitenkin näistä P-Amerikan maista. Veikkaan myös tylsästi, että finaalissa kohtaavat Kanada ja USA. Kovimmat haastajat ovat Venäjä ja Ruotsi. Suomi ja Tshekki voivat onnistuessaan myös taistella paikastaan finaaliin.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Kummelin musavisasta tuttu vastaus: Kanada.
   
 4. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Cänädä vie, muut vikisee. No ehkeivät vikise, mutta vie kumminki.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Vastasin Ruotsi. Eivät ole yli 10 vuoteen hävinneet peliäkään alkulohkossa. Voittavat siis lohkonsa ja helposti myös puolivälieristä jatkoon. Helposti neljän parhaan joukkoon ja josko tänä vuonna ihan päätyyn saakka?
   
 6. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Ruotsi on muuten ollut melkoinen sulija, kun vain kerran vienyt mestaruuden tuona aikana. Vuosina 2015, 2014, 2011 ja 2008 Ruotsi voitti alkolohkossa joukkueen jolle sitten hävisi välierissä tai finaalissa.

  Jottei menisi offtopicin puolelle, niin vastaan vaikka Suomen.
   
 7. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Pohjois-Amerikan kisat, joten Suomi lienee maksimissaan pronssilla. Kanada voittaa, USA todennäköinen hopeamitalisti.