Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 114 920
  • 1 141

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän suomalaisten ja kanukeiden välillä selkeää eroa huomattavissa luistelussa, tasapainossa ja kovuudessa. Suomalaisten luisteluasento jo itsessään näyttää usein huonommalta. Taitoero myös tulee esille mm. noissa kiekon pomppimisissa ja poltteluissa. Pulju väläyttelee ja näyttää kyllä miksi on sitä hehkutusta saanut mutta toistaiseksi tehot puuttuvat.
 

R-G-P

Jäsen
Nyt oli huomattavasti parempi erä. Aktiivisuus ja syöttöketjut paranivat, vaikka huolellisuutta kaivattaisiin vieläkin lisää.

Huomioita
  • Puljujärveltä selkeä parannus ensimmäiseen erään. Pelkäsin ennen peliä että menisi puskemiseksi mutta pelaa yllättäen todella järkevillä, pienillä syötöillä ja ottaa itse tilan vain silloin kun se on otettavissa.
  • Odotin Vesalaiselta paljon ja on vastannut odotuksiin. Haastaa paljon ja on todella hyvä luistelija.
  • Vaakanainen jatkaa vakuuttamistaan, pelaa tuollaisella karalahtimaisella rauhallisuudella, pieniä peliä edistäviä syöttöjä eikä vähääkään hätiköintiä.
  • Plussat pienille miehille Moilaselle ja Tolvaselle. Tolvasessa paljon samaa kuin nuoressa Pulussa, mutta hieman parempi luistelija
  • Välimäki ollut pieni pettymys, on viety muutaman kerran suorissakin hyökkäyksissä.
  • Nurmi ollut positiivinen yllätys itselleni, näyttää isolta mieheltä ja pelaa kuin iso mies. Nostaa varmasti osakkeitaan ensi kesän draftiin.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Robin Salo, Vaasan Sport.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
On kyllä suomalaisilla suuria vaikeuksia ottaa syöttöjä rystyltä haltuun, jopa Puljujärvellä. Reeniä reeniä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Unelmapaikkoja vaan "ei kiinnosta".
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Laukausten laatu tuttua Suomea. Kun ois edes se yks kaveri joka vaikka puljun passeista laittas verkkoon
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ero voimassa ja tasapainossa (sekä luistelussa) näkyi äsken ikävästi. Sekä kulmassa aloituksen jälkeen että sitten maalin edessä.

E. Tuleepa nyt negatiivisesti kirjoteltua. Ei se peli kuitenkaan niin surkeeta ollu. Mutta kyllä Kanadan yksilöt kaikessa vähän parempia oli
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Kuka vitun Heiskanen siellä oli kentällä tässä vaiheessa?

Kävi vituttamaan jo toisen erän ylivoimalla, kun muut taistelivat heittäytymällä hienosti kiekon takaisin omille ja tämä Heiskanen onnistui nussimaan viivalle rauhoituksen jälkeen kiekon keskialueelle.

Tolvaselle tarjottiin sankarin viittaa useampaankin otteeseen, mutta ei maistunut tänään maalinteko. Eikä monelle muullekaan.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Suomi kyllä hallitsi 2 ja 3 erää ja ensimmäisessäkin erässä hyviä paikkoja yv:llä ja Vesalaisen laukaus putkiin, ainakin kolme tolppaa ja Canadan veska oli vielä todella hyvä. Suomella on kyllä ihan kilpailukykyinen joukkue, mutta todella paha maalinteko ongelma laukauksiin nähden ihan koko turnauksessa kun nuo helpommatkin vastukset muut on voittaneet 6-10 maalilla ja Suomenkin olisi laukauksiin nähden pitänyt voittaa, toivottavasti tämä ehtii vielä muuttumaan ja ne kiekot löytää maalin perukoille.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Itkettäis, jollei naurattais. Pulju vetää jotain ihme kynää ja heittää vähän jätkille lättyjä, kun pitäis voittaa peli. Sitten siellä on yks 13:ta hyökkääjä joka on matsissa kerran läpi ja vielä painaa röyhkeesti maalille ja tekee jengin ainoan ja täällä ei ole edes mainittuna että, miksi vitussa se ainoa kuuma ei vetänyt viimesiä minuutteja, saati että olis kukaan maininnut kuka teki.

No lutuuria tääkin, mäkin vaan kattelin et pääsin vittuileen, kun ei kukaan tajunnut että se ol Kerhon mies joka teki sen ainoon... muuan Tuulola, neva höörti. Yu knöö.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
On muuten semmoinen tilanne että hallissa on enemmän pelaajia kuin katsojia. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös