Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 114 993
  • 1 141
Tolvasella näyttäisi olevan varsin terävä laukaus, mikä on aina maininnan arvoinen asia kun suomalaispelaajista puhutaan.

Vesalainen vakuutti minut ekassa erässä. Varsin hyvä paketti kaiken kaikkiaan noin isoon kroppaan.

Puljujärven esitys menee plussan puolelle niin ikään. Varmasti menee aikansa, että ketjukaverit löytyy, mutta etenkin ylivoimalla oli kyllä johtava pelaaja.
 
Kannattiko Puljujärven tuonne lähteä, kun ei paljoa näytä nappaavan? Pelkkää surffailua, valtava ero muutamaan muuhun pelaajaan, jotka pelaa aggressiivisesti.

Anna nyt vähän armoa. Viimeksi pelannut kapeassa kaukalossa noin 16 kuukautta sitten ja nyt taas. Ketkuverit ihan uusia kuten oikeastaan kaikki muutkin joukkuekaverit. Katsotaan vielä pari erää tänään ja pari matsia lisää ja arvioidaan sitten.

Se, että Jesse halusi ylipäätään lähteä tuonne kertoo mielestäni siitä, että nappaa kyllä.
 

Rocco

Jäsen
Grand Forks on kuitenkin vain reilun 50.000 asukkaan kaupunki keskellä preeriaa. Suomessa paikkaa voisi verrata sijainniltaan Rovaniemeen, ympäristöltään Seinäjokeen. En yhtään ihmettele, ettei hallissa olekaan väkeä, kun kaikki turnauksen ottelut pelataan samassa hallissa, ja lähimpiin suurempiin kaupunkeihin matkaa on kuitenkin tunteja. Pelkkää peltoa ja preeriaa tuntikaupalla, lähdit mihin suuntaan tahansa.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yhteenveto ensimmäisestä erästä: Kanada vei ja Suomi vikisi. Suomella hyökkäyksiinlähdöt ja ajoitukset ihan kuraa, ei saada lavasta lapaan kiekkoa ollenkaan. Puljujärvi täysin pimennossa sitä yhtä ylivoimadominointia lukuunottamatta, ei pääse kiekkoon ja kaartelee vähän pelin ulkopuolella. Vesalainen selkeästi Suomen vaarallisin hyökkääjä. Vaakanainen mielestäni pakeista paras.

Erittäin hyvin tiivistetty!
 

Snagari

Jäsen
Kyllähän Suomellakin siinä paikkoja oli. Alku nyt oli perus paskaa kanukkeja vastaan, onko Suomi ikinä hallinnut ekan erän alkua vaahteralehtiä vastaan? Varsinkaan pienessä kaukalossa.

Pulju dominoi ylivoimalla ja muutenkin ihan ok. Varmasti painaa vielä jaloissa matkustus ja tottuminen ketjukavereiden aivoituksiin kestää aikansa. Mitään surffailua en kyllä nähnyt. Laakso maalissa on mulle vähän kysymysmerkki, miksei paremmilla tilastoilla A-nuorissa vetäneet (myös huomattavasti isokokoisemmat) Halonen ja Luukkonen ole saaneet ainoatakaan starttia? Ei tuo Laakso miltään sateentekijältä ole vaikuttanut.
 

Pekkis

Jäsen
Kannattiko Puljujärven tuonne lähteä, kun ei paljoa näytä nappaavan? Pelkkää surffailua, valtava ero muutamaan muuhun pelaajaan, jotka pelaa aggressiivisesti.

Ylivoimalla viitsii näköjään pelata, mutta tasakentällisin ei nappaa. Melkoista hiihtelyä omiin päin, ja kun peliajan suhteen ei tarvitse olla huolissaan niin tota se nyt sitten on.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Ei tunnu tämä selostaja tuntevan oikein pelaajia. Itsekään en tunne kuin kourallisen, mutta jos olisin Ylellä töissä ja selostamassa niin varmasti tietäisin kuka on kiekolla. Ja tästä palvelusta maksetaan veroja.

Ja jooo, hyvä kun edes näyttävät..
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Jumalauta mikä torjunta... Puljulta kyllä hyvä esityö kuitenkin tohon paikkaan. Kyllä se maali kohta tulee!
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Hienoa peliä, hyvä pikkuleijonat! Kyllä se sinne uppoaa kohta.

edit: Huhhuh, jäätävä gosse kanukeilla kyllä. Ylivoimaa.
 
Kyllä Suomi riittävästi maalipaikkoja on luonut. Enemmän kuin Kanada. Tolpissa käynyt kolme kertaa ja lisäksi Sompin paikka ja äsken Tolvasen ajo maalille.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Fitz-Pate vie kyllä veskareiden taistoa. Saisi upota kohta joku veto tai tulee vaikeaa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Haha, kolme tolppaa jo Suomella.. Kyllä sen pian pitää mennä. Pulju ollut hyvä, samoin myös Vesalainen ja pari muutakin.

Suomen koutsi on btw Mikko Leppilammen ja Teppo Nummisen hybridi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös