Alex Peters – Rauman sheriffi

  • 3 639
  • 25

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Se, että näkee ylimielisenä vain oman joukkueensa pelaajat "edes lähelle näiden tasoa..." kertoo urheilun ymmärtämisestä ja siihen suhtautumisesta. Lähtökohta pelkän AHL-historian perusteella on kuitenkin Petersin eduksi. Oli mitä mieltä hyvänsä muusta.

Jos on minun kirjoitteluun tällä palstalla perehtynyt, niin käytän aika paljon aikaa taustatutkiskeluun ja muuhun, ihan itseni kehittämisen takia. Jordan on yksi parhaista puolustavista pelaajista joita olen Liigassa nähnyt, niin kovat odotukset on ainakin Petersin suhteen. Jordan nyt kuitenkin niistä AHL-pisteistään huolimatta ihan pelasikin NHL:ssä. AHL-otanta Jordanilla onkin 200 peliä suurempi ja ppg ei kovin paljon heikompi.

Jos olet tosiaan pelkkien tilastojen perusteella tullut ylläolevaan lopputulokseen ja arvioon, niin se on aika yksioikoinen analyysi. Toivotaan, että miehen luistelu riittää Liigaan eikä joudu dumareiden silmätikuksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös