Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – urheilupersoona

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 12.03.2015 klo 15.30.

 1. Lainaus:
  Kaksi vaihtoehtoa. Joko tyhmyyttään, tai sitten tahallaan, jotta peesailevat jonnet häviäisivät pelitalolle (josta verovapaat provikat kotiin) enemmän.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jotenkin tulee mieleen oma vedonlyöntimoodi kun pienessä kännissä pelaillaan, ensin 90% pelikassasta ohivetoihin ja sitten yksi "all or nothing" -tyylinen joka osuessaan palauttaa alkukassan ja jonka kosahtaessa voi keskittyä täysin siihen juopotteluun. On helvetin osaavaa tämä Han:in mestarointi, kyllä kaakatuttaa.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näinhän se menee. Vaikka Valavuorta hanhinaamat mollaa minkä ehtivät, onhan tuo brändännyt itsensä erinomaisesti plus teki hyvää tiliä affilla aiemmin. Normiaffikin saa sellaiset 10-15 prossaa pelaajien tappioista ja nämä specialaffit Valavuori, Seppänen ja kumppanit sitten jopa 20-40 prosenttia pelaajien tappioiden arvosta osalta taloista. Tosin olen ymmärtänyt, että tämä osuus on hiipumaan päin ehkä verottajastakin johtuen ainakin Valavuorella. Silti tämä ketju on Jatkoajan yksi hauskimmista. Mikään millä Valavuori rahaa tekee niin itselleen kuin kulloisellekin seuralleen, ei ole oikein. Toki myönnän, että urheiluseuroihin pätee Valavuoritasolla teoria, jonka mukaan ensin seura on haaveissa, sitten käsissä, seuraavaksi jaloissa ja lopulta siitä on päästävä julistuksella irtaantumaan. Mutta eihän tämä poikkea mitenkään vaikkapa Jussi Salonojan tai Hjalliksenkaan urheilubisneksistä kun mukaan otetaan mm. pesis ja futis. Valavuorella maailma on pienempi, samoin onnistumiset ja epäonnistumiset. Kiitettävästi Valavuori kuitenkin kehittää edelleen brändiään ja yrittää, joten aikaansaava mies.
   
 4. Tuamas Jäsen

  Toki pienehkö ero tulee siinä, että Salonoja ja Hjallis tekivät bisnestään pääosin omilla rahoillaan ja omalla riskillään.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Toki, hyvä huomautus! Mutta jos ei ole osin tai kokonaan perittyjä rahoja, jostainhan se on aloitettava :)
   
 6. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Voi herranjestas että on allulla ehtinyt jo takki viuhumaan noiden EM-kisojen aikana :D Ja vielä ole pelattu kuin 1. kierros alkulohkoista...

  Twitter on kyllä hauskaa luettavaa. Kaveri esiintyy kuin jonain isonakin asiantuntijana noiden betsivihjeidensä kanssa, mutta todellisuudessa kaikki menee niin käteen kuin vain käteen voi mennä.
   
 7. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Piti käydä ihan lukemassa, näköjään eiliset pieleenmenot kuitattu lukuvirheellä. Sattuuhan sitä.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuosta jälkimmäisestä vaihtoehdosta tuli mieleen että täyttyyköhän petoksen tunnusmerkistö jos tietoisesti jakaa vihjeitä jotka hyvin heikolla todennäköisyydellä pitävät paikkaansa. Toki hankala todistaa jos ei ole niin hölmö että menee jossain aiheesta kehua retostelemaan.
   
 9. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Perhana ja mun kissa on vahvasti voitolla näissä skaboissa, vedoistakin osunut yli puolet ja vieläpä hyvillä kertoimilla. Ei tarvi olla kummonen arpoja, että osuu paremmin kuin Valavuori. Tosin kissat ei tajua mitään yli ja ali vetoja, tai tyeriä tulosvetoja, vaan veikkaa aina vain voittajaa tai tasuria.
   
 10. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Niin tai jos suvun rahatkaan eivät riitä niin ei kaikille onnistu paskojen bisnesten tappioiden maksattaminen Putinin vasallien rahoilla. Kyllä Valavuori on vielä aika nöösipoika Hjalliksen rinnalla.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eihän tuo mitään tietoisesti heikolla todennäköisyydellä osuvia vihjeitä jaa, vaan on vain rehellisesti paska. Itse asiassa Valeksin vedothan osuvat suurella todennäköisyydellä, mutta ovat kuitenkin lähes aina alikertoimisia ja täten pitkässä juoksussa häviäviä. Eihän Allu tätä itse tiedä, vaan kuvittelee itsensä joksikin asiantuntijaksi. Eikä noissa nykyvihjeissä ole edes affikytköksiä, kun jostain syystä nyt Allu on kääntänyt takkinsa ja pelaa vetonsa vain Veikkaukselle, vaikka vielä tovi sitten Veikkaus oli hänelle vihollinen numero 1.

  Johtuisiko tuo Veikkauksen mainostaminen nyt tuohon uuteen Honka-diiliin tai tähän Maikkarin tuottamaan talonrakennusohjelmaan? Bisonsissahan hänen ei sallittu (joidenkin lähteiden mukaan) olevan virallisessa roolissa, koska oli vedonlyöntikytköksiä ulkomaisten toimijoiden kanssa.
   
 12. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Sehän tästä enää puuttuisi, että Valavuori alkaisi Veikkauksen mannekiiniksi, ja alkaisi paasaaamaan ulkomaalaisia vedonlyöntifirmoja vastaan..
   
 13. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Käytännössä vedonlyntitoimistot laskevat kaikille kertoimille palautusprosentit. Jos osaat poimia tuolta muita huonommat kertoimet, niin se tarkoittaa samalla sitä, että osaat poimit myös ylikertoimet. Summa summarum, alikertoimien löytäminen ei ole sen helpompaa kuin ylikertoimienkaan. Toki jos jaat vihjeitä saitille, jolla on keskimäärin muita huonommat kertoimet, niin siivu on isompi. Ala on kuitenkin kilpailtu, joten ei tuolla voi muita selvästi huonompia kertoimia monikaan pitää.
   
 14. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Tekisi sen varmasti, mikäli rahaa ladottaisiin tarpeeksi tiskiin.

  Ennen kuin todellinen kuva Valavuoresta tälläkin palstalla selvisi, niin monihan piti häntä jonain kunnollisena ja rehtinä vapaustaistelijana, joka hyvää hyvyyttään ajatteli betsaajien parasta ja siksi halusi eroon Veikan monopolista. Kannattaa lukea jostain arkistojen kätköistä Suomen Kuvelehden parin vuoden takainen henkilökuva Allusta, harvoin noiden henkilöjuttujen lopuksi on SK joutunut korjailemaan ja oikomaan haastatellun sanomisia.
   
 15. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Kyllähän itsekin sitä joskus tykkäsi siitä jyräämisestä. Mielipide on sittemmin muuttunut. Voihan se olla että Valavuoren kohdeyleisö ovat tällaiset parikymppiset nuoret miehet, joihin vielä vetoaa semmoinen että huutaa ja uhoaa vaan kovaa.
   
 16. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Eiköhän Hjalliksenkin rahat olisi riittäneet, suvusta puhumattakaan. Vaikka moni muuta luulee, Hjalis on tehnyt suomalaisittain huipputilin bisneksillään. Oisko sellainen 40-70 milljoonaa euroa netto, kun mukaan lasketaan omistamiensa yhtiöiden varallisuus. Toki hänen kannaltaan on helpompi se, että putinilaiset maksavat Jokerien tappiot KHL:ssä, koska kukaan muukaan niitä ei maksasi.

  Ihmettelen edelleen mustavalkoista kuvaa Valavuoresta. Ei hän poikkea mitenkään suomalaisista rikkaista rikkauksien luomisen suhteen. Ennen riistettiin työläisen selkänahka, nyt tehdään rahaa unelmilla. Sen kyllä myönnän, että kovin hyvin Valavuori ei ole onnistunut, mutta onhan tässä aikaa vielä vaikka kuinka.
   
 17. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos asiaa katsotaan intuitiivisesti niin, että reilu kerroin (ei yli- eikä alikerroin) on kerroin jota lyömällä tekee pitkällä aikavälillä nollatulosta eli siis kohteiden todennäköisyyttä vastava kerroin, asia ei ole noin, vaan lähes kaikki vedot ovat alikertoimisia. Tietenkin voidaan puhua myös ylikertoimesta vedonlyöntiyhtiön palautusprosenttiin nähden kuten varmaan teitkin, mutta en tiedä onko se kovin hedelmällistä vedonlyöjän kannalta. Silloin kun suurin osa ylikertoimisistakin vedoista olisi tappiollisia.
   
 18. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Etkö kuitenkin kärjistä ja yleistä tässä hieman liikaa? Ensinnäkin ne todelliset raharikkaat Suomessa harvemmin paistattelevat lehtien palstoilla ja vielä vähemmän Twitterissä. On vanhaa rahaa, uutta rahaa, epämääräistä rahaa, perinteistä ansaitemista, unelmien kauppaamista jne.

  Yksi isoja eroja Valavuori versus moni "perinteisempi rahantekijä" on Allun käymä "elämänkoulu", josta ylpeili mm. Suomen Kuvalehdessä. Ehkä olen vaan liian jäykkä konservatiivi, mutta vaikkakin näen elämämkoulun käymisessä myös posia, niin arvostan myös muodollista pätevyyttä. Etenkin siinä vaiheessa, kun ruvetaan pelaamaan muiden rahoilla.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Toki kärjistin, mutta niin teen usein. En ole löytänyt parempaa tapaa tiivistää tekstiäni... Valavuoresta sen verran, että hän jakaa jostain syystä kommentoijat mustavalkoisesti eli Valavuori on joko loistotyyppi tai totaalikusipää. Itse en näe asiaa siten, sillä Valavuoresta löytyy plussia ja miinuksia. Kuten jokaisesta. Tässä yksi plussa linkissä:

  Suomalaisseuran tempaus toi junioriurheilulle yli 80 000 euroa - Koripallo - Ilta-Sanomat
   
 20. DefenceX Jäsen

  Mielenkiintoinen kirjoitus joltain tuolla Valavuoren masinoimalla Mestarit facebook ryhmässä. Ensimmäiseen viestiin vastasi Valavuorimaiseen tyylin. Tuohon toiseen viestiin mikä on laitettu Mestareiden seinälle ei ole kuulunut vastausta enkä ihmettlisi jos ei mitään enää vastaisikaan.
   
 21. Anzi Jäsen

  Lainaus:

  Siis onko tuo mennyt niin, että sponssi on ostanut yhden pelin liput (n.8000kpl?), jotka sitten tällaisessa tapauksessa "normaalin" ostoskeskus-, huoltoasema-, "saat etukortilla kaksi lippua peliin"-, jne. jne.- jakelun sijaan on jaettu juniorijoukkueille, jotka ovat voineet siis tilata ilmaiseksi lippuja myyntiin? Ja yhden lipun myyntisuositushinnaksi on annettu 10 egee? Jos näin on, niin joo-o, joo-o kyllähän siinä tavallaan 80.000 juuroa tulee, varsinkin jos junnujoukkueet ovat saaneet kaikki liput on saatu myytyä suositushintaan eli 10 egen hintaan.

  Tuon artikkelin mukaan näitä junnumyyntilippuja on ollut jaossa hiukka yli 8.500 ja googletus näyttää paikalla olleen hiukka alle 6.500 katsojaa: Bisons-Zenit-pelissä hieno tunnelma! - HK Areena Toivottavasti nuo parituhatta lippua on silti jotkut ostaneet 10 egen hintaan, mutta ovat vain jättäneet tulematta paikalle.

  Mutta ihan hyvä idea. Jäiköhän se vain tuohon yhteen peliin kuitenkin, vai oliko näitä useampiakin?


  edit: yksi sana eli tilata vahingossa kahteen kertaan samassa lauseessa
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2016 klo 11.49
 22. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Ei tarkempaa tietoa @Anzi kun en seuraa Valavuorta kuin joskus tästä ketjusta. Ja Bisonsista en tiedä edes, missä pelaavat.
   
 23. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Valevuoren motiivit hypätä pois rakkaasta Bisons-laivasta selvisivät kun Bisons ilmoitti jääneensä ilman liigalisenssiä. Tämä tarkoittanee "Hantrickin"(kolmas upotettu korisseura) varmistumista Valeksille.
   
 24. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981.
  Lainaus:
  "Jos kokisin Bisonsin uppoavan, en lähtisi mihinkään. Bisons selviää kyllä ja tarina jatkuu."
  - Aleksi Valavuori 6. kesäkuuta kello 21:59.
   
 25. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Mitä Loimaalla ollaan mieltä Aleksi Valavuoresta, onko tietoa?