Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Alapään Kiharat - Kausiennakko 2016-2017

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana Noppafemma, 23.08.2016 klo 19.41.

 1. Noppafemma Jäsen

  Nyt on aika avata ketju ensi kauden joukkueelle.

  Viime kausi päättyi ikävästi, kun loppuottelussa kävi ilmi, että pelaajilta uupuu lupia, mutta nyt tämä puoli on seuran tiedotteen mukaan hoidettu jo hyvissä ajoin kuntoon. Poikkeuksena uusi maalivahtihankinta.

  Pelit pelataan tuttuun tapaan jälleen Canesten Areenalla, kun joukkueenjohtaja sai pullorahoista käärittyä viime vuoden velat kasaan. Lukuisia uusia värväyksiä onkin kesän aikana tehty, kiitos salassa pysytelleen korealaisen rahoittajan, joten tänä vuonna Kiharoilla on realistinen mahdollisuus voittaa vihdoin jotain. Sponsoripuolella on myös tapahtunut paljon, sillä mukaan ollaan saatu uusi yritys. Thaimaalainen hierontapaikka "Sii Meil" on mukana laitamainosta vastaan. Vastineeksi Kiharat ovat saaneet kertalippuja, joita ollaankin hyödynnetty uusia sopimuksia solmiessa.

  Pelipaidat ovat yhä tutut. Kotipaita vaaleanpunainen, jossa on valkoiset tehosteet ja punainen kypärä.
  Uusi valmennusryhmä vaati, että ensi kaudella näemme hieman Aasian vivahdetta peliasuissa, joten olkapäästä löytyy Sriracha logo. Vieraspaita on valkoinen, joka on täydennetty vaaleanpunaisilla riimuilla ja Canesten logolla, sekä tribaaleilla.

  Viime kaudella uskomattomia horjuntoja esitellyt kiinalainen Wo Gina jatkaa seuran option turvin.
  Maalivahtipuolella on uusi mielenkiintoinen hankinta. Entinen ravintolapäällikkö Mikkelistä, jonka kansallisuutta selvitellään parhaillaan. Parhaassa tapauksessa pelilupa lienee jo kunnossa ennen joulutaukoa.

  Viime kausi oli myös puolustuksen näkökulmasta vaikea ja sama osa-alue on suurin este menestykselle tänäkin vuonna. Amerikkalaisveljet Conture Sultan ja Climax Sultan, sekä virolaispakki Näkki Kumi palaavat vuoden pituiselta Venäjän visiitiltä takaisin Kiharapaitoihin. Kolmas puolustaja Arto Akne-Alakerta solmi juuri ensi kautta koskevan sopimuksen. Amerikkalaismedian mukaan joku Texasilainen pelimies vielä tulossa Suomeen, kenties Kiharoihin? Rotaatiopuolustaja Teppo Sauva siirtyy pelaamaan ringetteä Lähi-Itään, josta saadaan vaihtokaupan yhteydessa vesipiippu ja suihkusandaaleita. Vaikka puolustusmateriaali on tällä hetkellä ohut, löytyy varmasti paikkaajia Australian paikallisesta Fostersliigasta.

  Sopimustilanne hyökkääjien osalta onkin parempi. Kolme uutta hyökkääjää on tullut, joista kaksi jälleen ulkomailta. Kanadalaiselta Durex Pleasuremaxilta odotetaan paljon, myös lupaava sveitsiläinen Refsu Magic on näin alkukaudesta laskettu suoraan ykköskenttään yhdessä Durexin ja brittiläisen Berry Bepanthenin kanssa.
  Muuten joukkueen hyökkäys on sama kuin viime kaudella, poislukien Curbisal Herpesin lähtöä paikallisvastustajan riveihin.

  Valmennusryhmä on seuraava:

  Päävalmentajana toimii vietnamilainen Hua Hin Phuket
  Apuvalmentajana Ko Missio
  Maalivahtivalmentajana Noo Hoo Moo
  Joukkueenjohtaja ensi kaudella on Noo Hoo Taan Putkia

  Mitä mieltä olette ensi kauden joukkueesta?
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2016 klo 09.39