Aki Heino ja HPK?

  • 3 630
  • 31

1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tälläisestä try-outistahan voisi Kerhokin hyötyä ilman suurempaa riskiä. Kaverille saataisiin pelikokemusta SM-liigassa ja jos näyttää siltä, että kaveri oikeasti on hyvä niin hänelle voidaan laittaa niin korkea hintalappu ettei kukaan sitä maksaisi. Näin hänet voitaisiin pitää omassa jengissä ja mies pääsisi valmiimpana pelimiehenä omaan liigaryhmään. Joku kirjoitti, että kaveri voisi loukaantua. No miksi häntä peluutetaan Mestiksessä ? Tuskin Kerhoa mitenkään lohduttaa tai sairaslomaa lyhentäisi, jos Aki Heino loukaantuu Mestiksessä eikä SM-liigassa (jos näin ikävästi sattuisi käymään).
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Re: Re: Toivottavasti...

Viestin lähetti Tommy
Pelaajat annetaan pois vasta sitten kun he ovat superlahjakkaita, näin t:mi HPK voi kitistä siitä kuinka heiltä on jälleen kerran viety valmiit supertähdet pois.
Tämä teoria on kyllä ihan täysin vertaansa vailla! :)

Kuinka monella täällä muuten on ihan oikeaa tietoa tästä HPK - Heino - HIFK -kuviosta? Vai onko näitä voimakkaita mielipiteitä heitelty ihan mutu-pohjalta?
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Viestin lähetti mixu
Ja Hentunen,Rosa,Nurminen ja muut listassa mainitut ovatkin sitten kovan hämeenlinnalaisen juniorityön tulosta?
Hpk ryöstää muilta ihan samalla tavalla joten suut suppuun.

Kerho ilmeisesti "ryösti" Rosan Kingseiltä...;)

Nurmisen tapauksessa taisi käydä niin, että muutkin liiga seurat olivat kiinnostuneita, mutta Kerhon usko miehen kykyihin vaan oli kovin...
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
HML:n "jutista" vielä

Olen antanut itseni ymmärtää, että tarina on tämä...

...Heino teki JYPin kanssa sopimuksen ja olisi ilmeisesti taistellut tasapäisesti pakkien "sijoista" 5-7. Kerho kuitenkin pisti ennen kauden alkua JYPille laskun "pelaajaoikeuksista"(vai mikä se oikea termi nyt sitten on). Summa oli sen verran suuri ettei JYPillä ollut intressejä niitä maksaa, koska olikin junnuja oli tyrkyllä samaan rooliin.

HIFKiin siirtymisestä en "tiedä" muuta kuin sen, että lasku oli sinnekin lähetetty. En tiedä olisiko Kerho päästänyt miestä ilmaiselle Try-Outille vai tuliko sitten heti puhetta rahasta, joka laukaisi koko tilanteen.

Sen verran on kuitenkin varmaa, että Arppa on sanonut jo monesti ettei enää Kerhossa pelaa. Joten siitä vaihtoehdosta on varmaan turha enää puhua.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Siirtokorvaushan se

Viestin lähetti Designer
Kuinka monella täällä muuten on ihan oikeaa tietoa tästä HPK - Heino - HIFK -kuviosta? Vai onko näitä voimakkaita mielipiteitä heitelty ihan mutu-pohjalta?

Eli siirtokorvauksesta se oli kiinni kuten täällä arvailtiin. Kyseessä kuusinumeroinen summa, jota IFK:n on turha tryoutista pulittaa.
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Kuka antaa kenellekkin?



Ja HPK on antanut pääkaupungille ainakin seuraavat:
Tom Koivisto, Brian Rafalski, Jukka Hentunen, Pavel Rosa, Pasi Nurminen... kuka lie sitten ollut rosvo, ja kuinka suuri:confused:
[/QUOTE]

Amerikan lahja HPK:lle Brian Rafalski, Lahden Pelicans antoi Pasi Nurmisen HPK:lle, Eikös Hentunen tullut jostain savon sydämestä, nykyinen kakkoskoutsi ja entinen molari Lehkosen Timppa on Jokereiden lahja HPK:lle. Eli jos tarkkoja ollaan niin montako Hämeenlinnalaista alkuperää olevaa kaveria on HPK:lta viety ? Marko Palo tulee äkkiseltään mieleen tulee ja sekin taidettiin lähettää Poriin.

Se että Hämeenlinna on sopivan lähellä stadia on mahdollistanut sen että mm. Jokerit ovat voineet lähettää "farmiin" HPK:hon kasvamaan poikia ja lahjoittaa sellaisia pelaajia HPK:lle, joille heillä ei itsellä ole ollut käyttöä. Ennen Lahden jääkiekkoilun edellistä romahdusta, HIFK toimi Kiekko-Reippaan kanssa täsmälleen samalla tavalla.
TPS on länsirannikolle käyttänyt Rauman Lukkoa farmijoukkueena, mutta toisin kuin pk-seudun jengit, niin TPS on estottomasti ryöstökalastanut Lukon OMIA kasvatteja.

HPK:N ON SYYTÄ OLLA KIITOLLINEN STADILAISELLE KIEKKOILULLE JA ETENKIN JOKEREILLE!! :cool:
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Re: Kuka antaa kenellekkin?

Viestin lähetti sham69


montako Hämeenlinnalaista alkuperää olevaa kaveria on HPK:lta viety ?


Tästäkö nyt on puhuttu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös