Aika ”Velton” jälkeen – Helmisen ”Raipe” TPS:n päävalmentajaksi

  • 213 526
  • 1 220

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jos olisin tepsin johdossa niin soittoa Raato Summaselle vaan niin saataisiin vihdoin munaa tähään touhuun!

Väkivaltaisia psykopaatteja tilanne kyllä kaipaakin jos viihdettä halutaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Oon hieman hymähdellyt Jortikan lätinöille Erkan klaanista, ikään kuin Suuri Mestari ei itse olisi vastaavaa harrastanut. Kiekkokiukaan Sihvonen/Savolainen pitäneet narratiivia yllä ja suhtautuneet kriittisesti rekryihin tuosta näkökulmasta.

Nyt täytyy sanoa, että sieltähän tulee liiton miehiä ovista ja ikkunoista. Toki, voihan tää vielä isossa kuvassa iloksi muuttua. Parin, kolmen vuoden sisään strategia saattaa tuottaa tuloksia ja kaikilla on kivaa.

Raipe vuodeksi on silti melkonen kauhasu. Täytyyhän tässä olla samalla joku jatkumo, punainen lanka pelitavan, hankintojen jne. kohdilla myös 2021-22. Ettei siinä taas aloteta jotain uutta projektia.

Katotaan nyt ketä saa/ottaa apureiksi. Ja ehkä Raipe päälle päin nössönä kaverina omaa kuitenkin sen verta kokemusta ja kanttia, että kykenee kestämään nämäkin olosuhteet ja paineet. Oliskohan siellä korvauskin paikoillaan? Kun varaa on. Päteviin valmentajiin ja johtajiin saa/tulee satsatakin, ei siinä mitään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Summasen Ramissa olisi ollut sellaista asianmukaista havumetsien rytinää kerran toinen välikausi pitää pelata läpi. Laidat ryskymään, suoraan kiekkoa maalille ja puolustuksessa jaetaan makuupaikat Perssonin toimiston kautta. Pari KHL-maansiirtokonetta hyökkäykseen ja pakistoon olisi Ramin suhteilla vuokrattu ylläpitämään kierrokset koneessa koko kauden ajan. Siitä olisi liiton uneliaat kalvosulkeiset kaukana, mikä on riski nyt tässä ”emmäänytierä” - kiekossa. Yleisöäkin olisi viljasiillossa.
 
Viimeksi muokattu:

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onpas taas vakuuttava päävalmentaja-CV Turun vitun Palloseuran tulevalla päävalmentajalla. Miksi perinteikästä seuraa pitää tällä tavalla raiskata?

Toisaalta, ihan sama. Jos joukkueen rakenne on samanlainen kuin tällä kaudella, ei sitä valmentaisi voitokkaasti edes se Kari Jalonen. Ja miksi tuo rakenne edes muuttuisi mitenkään radikaalisti, kun juuri palkattu urheilutoimenjohtaja sanoi heti kättelyssä, että hän ei joukkuetta rakenna.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kun tätä asiaa on tässä makustellut nii edelleen harmittaa. Helmisestä tulee mieleen semmoinen ressukka jolta on pöllitty kaikki lelut hiekkalaatikolta. Karisma tasan paattiarallaa miinus seittemänsataa.

Olihan tämä isku vyön alle. Jos joku oikeasti haikailee jonkun Jalosen perään niin elää kuplassa. Toki voi aina unelmoida ei siinä.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta jos joku viritys onkin olemassa esim ulkomailta palaavan koutsin kanssa. Se selittäsi, miksi Kaskisessa roikuttiin kiinni. Toisaalta jos jotain tällaista on olemassa, miksi sitten palkattiin "pätkä Virtanen" eikä suoraa 1,5v koutsia. Vai tehdäänko jatkossa vain vuoden diilejä, koska kenkää joudutaan antamaan kuitenkin?
Joku salaliitto tässä on pakkko olla takana... ne on nykyään muotia.
Kyllä saa olla aika jeesus tulossa, että tässä vedetään täysin tietoisesti kaksi kautta vihkoon messiasta odotellessa. On tää sirkus.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
On täysin ymmärrettävää, että perinteikkään suurseura TPS:n kannattajat olisivat toivoneet varmaa korttia tähän tilanteeseen uuden valmentajan muodossa. Välittömästi uskottavuuden palauttava nimi (todennäköisesti hinnaltaan kallis) olisi poistanut yhden spekulaation tulevaisuuden arvuuttelemisesta. Ja totta kai valmentajalla on vaikutusta pelaajahankintoihin jne..

Kannattaa säästää osa kritiikistä kuitenkin ensi syksyyn. Kymmenen kierroksen jälkeen on varmasti hyvä sanoa, mitä Raipe oikeasti pystyy joukkueelle antamaan. Viittaamalla Raipen kokemukseen saa vahvistettua vain sen toteamuksen, että hän ei vielä ole valtakunnan nimekkäimpiä valmentajia. Tämä on kuitenkin nyt eri tilanne kuin epäonnistunut Ilves-pesti, koska kokemusta on enemmän ja organisaatio on eri. Vuoden päästä tiedetään, että onko kaikki etukäteiskritiikki ollut perusteltua. Suurin osa kritiikistä on kohdistettu organisaation johtoon, jolle varmaan onkin perusteita. Raipen dissaamista pitäisi kuitenkin vielä malttaa.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Tuota "Raivo" Summasta mietin itsekin. Liekö pestiä hänellekin tarjottu? Olettaisi näin jos nimiä on jo Tomi Lämsästä asti heitelty ilmoille.

Monta asiaa olisi matchannyt jos Summanen olisi nimetty valmentajaksi: Raimolla on historiaa joukkueessa eli "TPS-sydän" sykkii, läheiset suhteet Erkkaan, olisi ollut käytettävissä ja näytöt on kiistattomat. Ehkä Raipe on kuitenkin vähän stabiilimpi tapaus joten pienemmillä otsikoilla varmaan kaudesta selvitään jos valmentaja on Raipe eikä Raivo.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monta asiaa olisi matchannyt jos Summanen olisi nimetty valmentajaksi: Raimolla on historiaa joukkueessa eli "TPS-sydän" sykkii, läheiset suhteet Erkkaan, olisi ollut käytettävissä ja näytöt on kiistattomat. Ehkä Rampe on kuitenkin vähän stabiilimpi tapaus joten pienemmillä otsikoilla varmaan kaudesta selvitään jos valmentaja on Rampe eikä Raivo.

No nykyisin ei kai juuri enää suhteita Erkkaan Raadolla ole sen taannoisen maajoukkuepotkuepisodin jäljiltä. Taisivat välit mennä aikalailla poikki.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Tietääkö joku, mikä on Raipen pelikirja? Onko se samanlainen kuin Kalle Kaskisenkin eli on vain pelkät kannet?
Joka puolelta tulleet kommentit ovat olleet todella murskaavia, joten varmaan Erkka ja hänelle valtuudet antaneet rahoittajat lienevät ainoita, jotka uskovat Raipen kykyihin. On tämä ihmeellinen rekrytointi. Osaltaan tämä kertoo ikävää kieltä siitä, että kaikki alan ammattilaiset kiertävät TPS:n niin kaukaa kuin vain voivat.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tietääkö joku, mikä on Raipen pelikirja? Onko se samanlainen kuin Kalle Kaskisenkin eli on vain pelkät kannet?
Joka puolelta tulleet kommentit ovat olleet todella murskaavia, joten varmaan Erkka ja hänelle valtuudet antaneet rahoittajat lienevät ainoita, jotka uskovat Raipen kykyihin. On tämä ihmeellinen rekrytointi. Osaltaan tämä kertoo ikävää kieltä siitä, että kaikki alan ammattilaiset kiertävät TPS:n niin kaukaa kuin vain voivat.

Näen jo sieluni silmin otsikon lokakuussa jossain iltapaskassa "Raipe sai väistyä, tilalle Curt Lindström". Santtu Jokinen kehuu uutta sainausta 7-päivää lehdessä seuraavin sanoin; "Haemme vain parasta. Mikään muu ei kelpaa meille".

Joku huipentumahan tässä salettiin koetaan vielä. Se jos joku on varma.
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kaapo Kakko
Odotellaan nyt ainakin se kuukausi, niin nähdään missä se Raipen pelikirja tällä hetkellä menee. Odottelin itsekkin kovempaa mestaria kuin Raimo, jonka meriitit päävalmentajana ovat surkeat. En silti halua tuomita kaveria, näkemättä peliäkään. Mutta, kun kyse on Tps:sta, kaikki on paskaa paitsi kusi.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tervetuloa Raipe! Koko organisaatio on täysin suossa, niin tähän väliin mun mielestä ihan OK hankinta. Ketään kovempaa kaveria tänne ei todellakaan saa, varsinkaan kun ensi kauden joukkueeseen ei oikein voi vaikuttaa? Jos kerta Urama ei sitä kokoa, niin kuka sitä kokoaa uuden valmennuksen kanssa? Tämä ja ensi kausi ovat molemmat välikausia. Tässä haetaan varmaan jotain pidemmän aikavälin rakennusprojektia?

Raipella on asennetta, mitään lässyttäjiä ja mukavaakivaa-tyyppejä en halua täällä nähdä. Menköön ne tarhaan. Eli kerrankin on luonnetta palkattu.
Seura hankki tässä nyt vuoden hengähdystaukoa tähän kaaokseen.
 

Bajsligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilves-Karrin ja Ilves-Raipen numerot nyt vaan sattuivat olemaan peräkkäin puhelimessa...Nyt tuli Raipe. Raunioilta kun lähtee rakentamaan menestystä, kuka tahansa voi onnistua, myös Raipe. TPS-fanit ovat ensi syksynä taas varpaillaan ja äänestävät kyllä jaloillaan, jos rakas seura on sarjataulukon hännillä. Eli ollaan samassa myrskyssä kuin Kaskisen kanssa kuukausi sitten. Haluaisin olla positiivinen kannattamani seuran suhteen, mutta TPS tekee sen hyvin vaikeaksi. Mitähän seuraavaksi?
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Seura hankki tässä nyt vuoden hengähdystaukoa tähän kaaokseen.

Pestaamalla päävalmentajan, jonka Liiga-ura päättyi alle vuodessa potkuihin, jonka kakkoskoutsiurat kaikissa sarjoissa päättyneet potkuihin. Viimeisimpänä Jokerit-savustus. Ei minkäänlaista menestystä pääsarjatasolla.

Persoonana julkisuuden perusteella liian kiltti ja hyväntahtoinen, joka imee pehmeän kuoren alle negatiivisuutta kunnes ydin räjähtää. Liitossa voi toimia, mutta meillä kuohkeita paskahatullisia tarjoillaan joka lounaalla.

Bensallako ne liekit sammuu?
 

Barney

Jäsen
En olisi uskonut sanovani tätä koskaan vakavalla naamalla, mutta kyllähän tässä kohtaa jopa Turun oma poika (vai pitääkö tässä yhteydessä käyttää termiä "veli") olisi ollut Raipea parempi vaihtoehto päävalmentajaksi. Aurinkokuninkaan mukana monet TPS-kannattajat olisivat päässeet eroon myös heitä häiritsevistä Pride-otteluista. Homofobia-teemalla TPS olisi voinut samalla myös palkata toisen turkulaisen laittamaan organisaation kuntoon. Todennäköisesti tuokaan kaksikko ei pystyisi nykyisenlaiseen puuhasteluun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Jos olisin tepsin johdossa niin soittoa Raato Summaselle vaan niin saataisiin vihdoin munaa tähään touhuun!

Ei oo eka viesti, jossa toivottu/ehdotettu Summasta oman joukkueen peräsimeen.

Nyt vihdoin on pakko kysyä, että kuka helvetti haluais fanittamansa joukkueen/pelaajien valmentajaksi Raimo Summasen - siis näytöistä huolimatta?
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Tietääkö joku, mikä on Raipen pelikirja?

Ei Raipella mitään pelikirjaa oo. Sillä on vain tää lappu, jonka se jakaa kaikille:

P.S. Jaa miks vain vuoden soppari? No katsokaa kohta 12!
 

Liitteet

  • raipenohjeet.png
    raipenohjeet.png
    674,5 KB · kertaa luettu: 476

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Ei oo eka viesti, jossa toivottu/ehdotettu Summasta oman joukkueen peräsimeen.

Nyt vihdoin on pakko kysyä, että kuka helvetti haluais fanittamansa joukkueen/pelaajien valmentajaksi Raimo Summasen - siis näytöistä huolimatta?
Mun ehdotus oli puolivitsi mutta jos vaihtoehtona on A) Raimo Helminen B) Raimo Summanen, valitsen vaihtoehto B ja lukitsen vastauksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös