Aika ”Velton” jälkeen – Helmisen ”Raipe” TPS:n päävalmentajaksi

  • 212 594
  • 1 220

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Luulin ensin oikeasti pilauutiseksi, mutta tämä on siis totta. Tepsin onni onnettomuudessa on se, että sopimus on vain vuoden mittainen. Jos peli ei kulje ja Raipen valmennustaidot ovat entisensä eli ei kovin hyvät, niin potkut voidaan sitten tarvittaessa antaa.

Mihin se varma Karri Kivi katosi? Vai onko hän Raipen jälkeinen mysteerivalmentaja?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jännä nähdä, miten Suomen U20 pärjää vuodenvaihteessa. Veikkaan, että puolivälieriin maksimi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tulkaa nyt ulos sen pitkän aikavälin strategian kanssa, ei tätä saatana muuten jaksa. Raipen, siis Raipen vuoden pahvin täytyy mennä jotenkin johonkin nerokkaaseen kontekstiin, irrallisena liikkeenä muiden jatkona tässä ei ole yhtään mitään järkeä.

Omistajilla 200m€ tulot ja rajattomat resurssit vaatia parasta pöytään. Työharjoittelijoina sisään koti-isä Kallio, Head of Leisure Urama ja noemmmmääny-Raimo.

Vittu mä häpeän.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Black Friday -tarjouksena Raipe -70 % palkasta vs. Kivi.
Pakkohan miljonäärien tuohon on tarttua.

Vakavasti ottaen toivon kaikkea hyvää, mutta julkinen Raipe nyt vaan on jotenkin "anteeksi, että olen olemassa -hahmo".
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ajattelin viettää viikonlopun selvinpäin, mutta tämän uutisen jälkeen ei vaan pysty. Ei tässä tiedä itkeäkö vai nauraa. Kai se Kalle kaivetaan vielä kanveesista kakkosvalmentajaksi. Odotin että tänne oltaisiin saatu Kivi tms kokenut ammattivalmentaja useamman vuoden sopparilla ja pitkän tähtäimen suunnitelmalla. kyllä tässä on nyt oikeasti kannattajan Usko koetuksella. Mielenkiinto lopahti jo valmiiksi ensi kauttakin kohtaan..

Ei vaan ymmärrä ..

Mainittu Bogdanovkin ois nostattanut enemmän toiveita tai jos Tampereelta oli pakko lainata niin vaikka Ville Nieminen tai Prkl Martti Jarkko..Jälkimmäinen sentään asuukin jo valmiiksi Turussa..
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Voi tietenkin olla, että Raipe saa menestystä TPS:n peräsimessä, mutta en oikein tähän usko. Eipä meillä ole vähään aikaan ollut valmentajaa, joka olisi jossain aiemmassa seurassa jopa voittanutkin jotain. No, eiväthän sellaiset tietenkään Turkuun tule.
 

Kyle

Jäsen
Helminen on ihan hiukkasen erilainen hahmo pukukopissa ja tv:n edessä. Ääntä siitä lähtee kyllä, eikö ujostele antaa palautetta.

Apuvalmentajaksi ollut erittäin haluttu. Mielenkiintoista nähdä mitä työkaluja on tullut päävalmentajan toimeen. "Pelikirja-appari" olisi todennäköisesti hyödyllinen pari.
Auktoriteetista tuskin jää kiinni.

Ihan oikeesti, nyt on mennyt jotain ohi vaikka Raipea olen fanittanut ja seurannut koko elämäni. Missä ollut haluttu apuvalmentaja ja millä tavalla? Raipen kanssa on varmasti helppo työskennellä ja moni Raipen kaveri varmasti ottaa varmasti tutuksi työkaverikseen Raipen, kuten Jalonen, mutta mitä tarkoittaa erittäin haluttu apuvalmentaja? Vaihtaisitko Ilveksen Saloon tai Myrrään, jos on erittäin haluttu vai ovatko nämä Ilveksen kauden alun apuvalmentajat extra-extra haluttuja? Ei oikeasti tarvi avata vertailua muihin koutseihin, mutta miten tulee ilmi että on haluttu apuvalmentaja?

Mitä auktoriteettiin tulee niin kyse ei varmaan ole siitä että Raipe ei uskaltaisi avata suutaan, vaan siitä kontrastista että jos toiveena oli saada TPS:ään joku "tyly" valmentaja. Onhan siinä joku ero välillä Kivi(joka oli ilmeisesti toiveissa) - Helminen. Mutta Helminen jo sanoikin sen että "tulee erittäin nöyränä tepsiin".

Kaikkea hyvää Raipelle TPS:ään, nyt on paikka todistaa ainakin omat ennakko-odotukset vääräksi.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huumoriseura tämä TPS. Varmana tiedetty ensi kauden koutsi vaihtui ensin Kojosta Kiveen. Lopulta tyhjästä arvasta paistaa Raipen naama. Ja sitten ensi syksynä taas ihmetellään, kun mikään ei suju ja kahdesta katsojasta se toinenkin jää kotiin.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tulee kyllä tästä Palloseuran touhusta vahvasti mieleen tämä.
 

Liitteet

  • Screenshot_20191129_101321.jpg
    Screenshot_20191129_101321.jpg
    248,9 KB · kertaa luettu: 779

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jatketaan vielä kun edellinen viesti lähti lähinnä tyrmistysshokin vaikutuksen alaisena.

Eli joo, TPS ottaa taas aika valtavan riskin tällä valinnalla. Raipen näytöt päävalmentajan hommista ovat aika ohkaiset ja vaikka on totta että valmentajatkin kehittyvät(olen monesti käyttänyt vertausta Kojosta joka TPS:stä suurinpiirtein naurettiin pihalle ja seuraavaksi ottikin sitten kultaa Kärpissä), niin Kaskis-fiaskon jälkeen TPS tarvitsisi vähän meritoituneempaa kaveria vakauttamaan tilanteen, ei uutta "toivotaan toivotaan" arpaa.

Tosin Raipen sopimuksen pituus kertoo sekin jo että joko A) Raipeen ei organisaatiossakaan uskota B) 2021 saattaa vapautua markkinoille joku nimi josta TPS on kiinnostuneempi. Tosin, mikäli vaihtoehto B pitää paikkansa, niin miksei esim Virtaselle sorvattu diiliä ensi vuodesta(olettaen että hänellä ei ollut sovittuna sopimusta Lukkoon sillä hetkellä kun palkattiin)

E: Tavallaan olen helpottunut että arpa ei osunut Karriin, sillä Ilves-pesti kertoi vähän että Karri ei ehkä ole mikään sateentekijä vaan enemmän hengenluoja joka on aika voimakkaasti pelitavan puolelta riippuvainen apuvalmentajistaan. Siltikin Raipe oli kyllä kaikkea muuta kuin päiväunissa toivottu ratkaisu.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Wellillä varmasti oli jo sopimus. Raipen on pakko olla osa jotain isompaa liikettä. Ei tässä ole muuten mitään järkeä, en suostu uskomaan muuta.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Eikös Raipella ole jonkinsortin ennätys noissa monojen saamisissa? On tämä kyllä pettymys.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Juuri tämä. Klassista joojoo-miehen anatomiaa. Ei mitään omia mielipiteitä ja helposti niellään pureskelematta kaikki visiot mitä joku trendikäs ja kenties nuorempikin nimeä saanut älykkö toteaa, juuri joku Marjamäki viimeisimpänä.
No, itselle ei Helmisestä joojoo-miehen kuvaa ole jäänyt, vaikka artikulaatiossa puutteita on hieman ollutkin. Juupen kanssa meni muistaakseni taktiset mielipiteet aikoinaan ristiin ja Juupehan siitä sitten lähti.

Nykyisellään ei ole mitään tietoa Helmisen valmennuksellisesta osaamisesta. Uskoisin, että jotain on käteen jäänyt vuosien varrella, mutta kyllähän tässä hieman miikaelomo-fibat silti pyörii mielessä. TPS:n kannalta valitettavaa. Toisaalta kyllä Helmiselle toivoisi hyvää, joten toivotaan nyt täällä Pirkanmaalla asti, että homma lähtee oikeille urille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jpo

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tuntuu kyllä siltä kuin olisi potkaistu munille. Up in the ass of...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös