Ahoy, vaasalaista positiivisuutta havaittavissa!

Tmoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kauden ensimmäinen todellinen pakkovoiton paikka, ja koko joukkue näytti pitkästä aikaa sitä munaa, jota tässä ollaan kaivattu. Johtomaalin jälkeinen pelaaminen miellytti silmää. Annetaan (kannattajien) verenpaineen laskea ja jatketaan ensi viikolla samalla höyryllä!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisiko ensi kauden nimikkokotkadrinkki: tuplakossu paukkuna? Jarno jatkaa ja ei tuo stuntti Koskenkorvakaan ihan paska ollut. Jesse #16:lle läpimurto ja napsu on täydellinen. Semmonen 3x4 cl "Jessetkossua"...Jyrki myymään tätä siinä Bock´sin Sport-oluen ohessa...
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisiko ensi kauden nimikkokotkadrinkki: tuplakossu paukkuna? Jarno jatkaa ja ei tuo stuntti Koskenkorvakaan ihan paska ollut. Jesse #16:lle läpimurto ja napsu on täydellinen. Semmonen 3x4 cl "Jessetkossua"...Jyrki myymään tätä siinä Bock´sin Sport-oluen ohessa...
Nyt se korkki kiinni jo, vaikka voitto tulikin!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mikkelistä tsempit tälle viikolle. Hoitakaa se sääläripaikka Vaasaan.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kai tämä vitutuksen seasta pitää positiivisena nähdä.

- Ei enää Tomekia ja ajokoirakiekkoa
- Suoritus siihen nähden että lähes kaikki piti Sportia todennäköisenä jumbona
- Suoritus siihen nähden että asetelmat kauden alkuun olivat todella haastavat
- Maukka vaikuttaa ihan valmentajalta
- Pääosin raikas peli-ilme
- Huomattava osa kärkihyökkääjistä jatkaa
- Nuorissa on tulevaisuus
- Mestiksen mestaruus ;)
- Halliremontti tulossa
- Yleisömäärä orastavassa kasvussa
- Paskalta haissut kotkalogo on kiillotettu

C'moon Sportti!
 
Viimeksi muokattu:

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Wasa Royals
Kyllä mä niputan tämän kauden selvästi posin puolelle, ottaen huomioon lähtökohdat ja pari edellistä kautta. Jokunen kuunkierto vierähtänyt siitä kun on voinut jännätä runkosarjan loppuun asti miten käy ja Maukalta hieno sisääntulo Liiga-valmentajaksi vaikka se palkinto jäikin saamatta. Joukkue haastoi jokaisen vastustajansa, en nyt ole katsonut oliko jotain seuraa jota ei voitettu kertaalleen.

Uskottavuus on tullut takaisin Vaasaan ja Sportiin. Se on tän kauden isoin asia kun joskus katsotaan taaksepäin.

Iso kiitos koko joukkueelle ja taustahenkilöille tästä kaudesta, voi kävellä pää pystyssä.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hyvä kausi oli verrattuna odotuksiin ja varsinkin hyökkäys yllätti. Silti vituttaa niin että vois kuolla koska en vaan saa päästäni sulamista Kalpalle kotona. No ei kai auta jossitella, toivottavasti puoli vuotta menis nopeesti. Täytyy keksiä jotain vaihtoehtoista tekemistä ja olla Pelicanssin bandwagonissa loppukevät.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kuparisaaressa on lippu korkealla vieraskannattajien näkökulmasta:

Vieraskannattajien olosuhteet – suo, kuokka ja tolppa @ Jatkoaika

SPORT

Plussat:
 • Liigan parhaat olosuhteet vieraskannattajille. Kaikki toimii.
 • Oma anniskelualue
 • Vieraskannattajien olosuhteet erinomaiset. Omat palvelut, katsomo hyvä, jv-toiminta ammattimaista. Liigan paras kokonaisuus.
 • Vaasasta oppia kuinka hommat hoidetaan ahtaissa tiloista huolimatta
 • Vaasasta voisi kaikki ottaa mallia.
 • Parasta Liigassa 6/5
 • Vieraskannattajille varattu oma baari
 • Positiivisin kokemus vierasfanien reissun hoitamisesta. Bussilla ihan hallin eteen, ja oma alue rajattuna palveluineen.
Miinukset:
 • Vieraskannattajat eivät pääse kuin pieneen nurkkaan hallista, mitään asiaa ei ole muualle kun järjestysmiehet estävät kulun. Vieraskannattajilla pääsy vain yhteen myyntipisteeseen, jossa kalliimmat hinnat kuin hallin muissa myyntipisteissä.
 • Paikallisten huono suhtautuminen vieraskannattajiin sekä kannattajien sulkeminen pienelle myyntikäytävälle! Myös järjestyksen valvojien ylimielinen käyttäytyminen
 • Eristys on ärsyttävää.
Muut:
 • Ennen remonttia oli suhtkoht ahdas karsina, nyt remontin jälkeen kun "vapaampi kulkemismahdollisuus" niin halli on hyvä. Vieraspäädyssä oleva tiski/kioski liikkui yllättävän sujuvasti, jonottamaan ei joudu juurikaan.
 • Ilmaiset kahvit.
 • Vaasassa on ollut liigan ainoat rajatut palvelut vieraskannattajille. Tähän pitäisi pyrkiä, jottei provosointia synny.
Tämä siis kyselyn tulos.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oli aika mahtava tilaisuus tuo MM-kultapokaalin esittely Vaasan sisäsatamassa viime perjantaina. Paikalle oli tullut 1000-2000 ihmistä, uskomaton määrä porukkaa. Tunnelma oli hieno.
Lavalla nähtiin Joel Kiviranta, Miika Koivisto ja Mikko Manner. Juontajana itse "korvamies" Kaj Kunnas. Yleisä reagoi voimakkain taputuksin aika-ajoin. Sporttia tuotiin esiin jokaisen noista kolmesta kohdalla ja tietysti lisäksi 7 vuotiaan poika-juniorin ja 11 vuotiaan tyttö-juniorin yhteydessä jotka myös otettiin lavalle.
Tilaisuudessa pitivät hyvät puheet, kaupungin puolesta Joakim Strand ja Sportin puolesta Heikki Hiltunen.
Lisäksi lauteilla oli junioreiden taitovalmentaja Joni Finne.
Tässä alkaa pikkuhiljaa ajatukset kääntyä elokuuhun ja ensimmäisiin treenipeleihin. Kun tämä kesäkin on näin viileä, aika voisi kiitää niitä kohti. Tapahtuma sisäsatamassa oli niin positiivinen ja Sporttia painottava että useampi kausari varmasti tapahtuman johdosta myydään.
 
Viimeksi muokattu:

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sport kaataa Kookoon Kouvolassa varsinaisella peliajalla 'joskus 2010 mestiksessä' ja heti perään 18.9.2019. Saipa on pelkkä välipala tolla pelillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös