Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Ahokkaalle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana wunderveba, 02.01.2018 klo 21.57.

 1. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oliko muka Ahokas jo siinä pelissä? Ei mun mielestä. Rautakorpi sai muistaakseni potkut silloin viimeisellä pelkurimaisella hetkellä, vasta sitten, kun oli varmistunut, että Suomi jää karsintaan. Ahokas astui ruoriin Sveitsi-peliin.
   
 2. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Jos jotain pelitavallista ongelmaa hakee, niin selkeimpänä nousee se, että peli oli pääsääntöisesti hölmöä puskemista. Kiekkoa lähdettiin väkisin kuskaamaan tai syöttämään ahtaaseen rakoon. Lyhytsyöttöpeliä ei ennen hyökkäyssinistä ollut käytännössä yhtään. Kyllähän noita tshekkejä ja slovakioita vastaan pitäisi pystyä pysymään kiekossa.
   
 3. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei nyt voi sanoa kumminkaan, että tiesin, mutta vahva tunne oli. Seurajoukkueella joka hieroo asiaa kesästä asti toimii noin vaativa pelityyli. Lyhyessä turnauksessa missä ensimmäisestä pelistä lähtien pitää homman lähteä luistamaan niin aivan liian paljon muuttuvia osia ja suuri riski siihen, että pelillinen lukko lyö vasten kasvoja. Yksilöt puristetaan siihen muottiin, että ei enää pystytä pelaamaan niillä omilla vahvuuksilla, kuten tässä turnauksessa Suomella oli havaittavissa.

  Kyseessä kumminkin sen tason jääkiekkoilijat, että jokainen heistä pystyy pelaamaan tilanteen vaatimalla tavalla eikä jokaista hyökkäykseen lähtöä tai karvausta tarvitse paperin kautta tuoda kentälle. Omasta mielestä nämä lyhyet turnaukset ja niissä tapahtuvat tilanteet ym. tulevat pelaajien selkärangasta. Kokonaan uusi näinkin vaativa pelitapa on aivan mahdotonta iskostaa pelaajiin viikossa. Usein vähempi on parempi. Muutamien pelaajien flow-tila tarttuu kumminkin koko joukkueeseen, kuten viimeisimmässä mestaruusjoukkueessa oli havaittavissa.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ahokkaalla on vielä vuosi sopimuksestaan jäljellä ja eiköhän mies jotain tästä mahalaskusta oppinut (toivottavasti), Sama kaveri kuitenkin valmensi tämän saman ikäluokan maailmanmestaruuteen U18-kisoissa kaksi vuotta sitten. Tosin silloin hänellä oli käytössään täsmäase nimeltä Puljujärvi.
   
 5. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Hassua on se, että tuota usein harrastavat Kanada ja USA löivät Suomea nekkuun sen omilla aseilla. Toki taitoero oli sen verran suuri, että ratkaisut olivat nopeissa tilanteissa parempia, mutta oli niillä parempi pelitapakin.

  Tästä Ahokkaan kannattaa oppia, on hän kuitenkin kehityskelpoinen kaveri. Jos ei opi, liiton ovi sulkeutuu kyllä. Noin muuten näen, että hänelle rakennetaan valmentajan leijonapolkua, mielenkiintoista on nähdä esimerkiksi edustuksen apuvalmentajat jossain vaiheessa.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Luostarisen Eetu paukutti tuohon toiseen erään JYP verkkoon 3+1 tehot. Ihan vain Ahokkaalle vittuilakseen. Turhahan näistä on perään marista, mutta kyllähän Luostarinen,Turkulainen olisi ennen Innalaa ja Ikosta pitänyt peleissä olla.
   
 7. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 8. TaistoSamuli Jäsen

  Ei vieläkään loppuraportti / selvitystä mikä meni pieleen? Ei vieläkään kengän kuvaa perseeseen? Mikä maksaa? Ei tuota sukellusta / pettymystä voi lakaista maton alle olemalla hiljaa.
   
 9. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 10. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Eilen jaaritteli Radio Rockin Total Shit Forever -ohjelmassa Mortin & Vertin kanssa kisoista. Päällimäisenä jäi mieleen, että kisat loppuivat, kun kaikki yksilöt eivät onnistuneet, kun eivät saaneet paikoista sisään. Muutenkin yhtä hohhoijaata koko haastattelu (lue perseennuoleminen).
   
 11. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se on juu jännä juttu, ettei viimeistelytaitoa löydy joukkueesta, vaikka osalla pelaajista on oikein mukavasti maaleja ja pisteitä omissa seuroissaan ja muita hyviä pistenikkareita oli jätetty valitsematta kokonaan. Mutta onhan näitä samoja horinoita kuultu muiltakin suomi-valmentajilta.
   
 12. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Viimeksi muokattu: 12.01.2018 klo 13.40
 13. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Lainaus:
  Niin HIFK:hän tämän toi julkisuuteen. Yhtälailla syntipukkia tästä voisi löytää sekä seurajoukkueesta, ottaen huomioon että tämä oli heillä tiedossa jo hyvissä ajoin. Varmasti siitä on neuvoteltu eikä tätä varmasti missään vaiheessa olisi tuotu ennen kisoja julkisuuteen, koska vammat nyt on muutenkin vaiettu asia.

  Sitä ei kuitenkaan kukaan olisi voinut arvata, että kun joukkueessa oli ennen kisoja jotain epidemiaa ja Suomi lähti 8 pakilla kisoihin että siellä olisikin joukkueen ykköspakilla kyseisenlaista vammaa, minkä aste on liennyt ollut tiedossa olettaen, että arvio vamman laadusta on tarkastuksista valmistunut ennen kisoja. Vaiettiinko tästä niinkuin NHL:n pudotuspelivammoistakin että siellä pelataan puudutteilla vaikka olisi minkälaista luupiikkiä ja sitten vasta operoidaan. Vaikea sanoa. Kuten on sekin, minkä verran Dallas tiesi tästä ennen kisoja.