Ahmat - Hermes 16.10.2003

  • 1 231
  • 6

vsop

Jäsen
Mielenkiinnolla täytyy odottaa Lamichin esiintymistä Hermeksen paidassa. Viime talvena hän tuli Dobrovolnyn kanssa Suomeen yhtä aikaan, mutta pelit jäi pelaamatta. Dobrovolny pelasikin kauden loppuun asti Hermeksessä, mutta palasi takaisin Tsekkeihin täksi kaudeksi. Ilmeisesti Dobrovolnyn palkkapyyntö oli liian iso. Lamichille jäi näyttöhaluja viime talvesta.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Lamich

Itse odotan myös innolla Lamichin otteita ku en kaveria ole vielä nähnyt pelaavan. Huhujen mukaan kaveri on nii kovassa kunnossa ettei kauan viihdy Hermeksessä vaan hänet viedään kauden aikana Liiga jäille! Toivottavasti saadan nauttia mahdollisimman pitkään Lamichista.

Veikkaus: Ahmat-Hermes 2-7, Lamich 2 maalia.
 

Afan

Jäsen
Friis debytoi?

Teksti-tv:n kokoonpanolistauksen mukaan Patrik Friis aloittaisi Hermeksen maalilla. Liiton sivujen kokoonpanotiedoissahan veskarit ovat numerojärjestyksessä, mutta teksti-tv:ssä aloittavan maalivahdin pitäisi kaiketi olla ensimmäisenä.

Jos Friis tosiaan on maalilla, ei kummankaan joukkueen maalivahti ole pelannut minuuttiakaan Mestistä aiemmin.

Kohta nähdään, miten käy.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
3-4 ! Tiukkaa teki, mutta pisteet kotiin - hienoa Hermes!
Tais olla Wiikmanilla kiirettä kolmannessa erässä...20 torjuntaa - taittiin taas kerran harjoitella alivoimaa...
 

Afan

Jäsen
3-4

Otteluraportin julkaisu jäi hieman tavallista myöhempään, mutta Jatkoaika myös tarjoaa hieman keskimääräistä Mestis-raporttia laajemman paketin Hyvinkäältä.

Martin Lamichin kauden avauspeliä seurattiin tarkasti, joten kaikkien Hermeksestä kiinnostuneiden kannattaa lukea.

Wiikman torjui Ahmojen kirin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös