Aatu Räty – kirkas tulevaisuus kansainvälisissä ympyröissä

  • 247 547
  • 1 164

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
En todellakaan ajatellut, luulin, että sinä ajattelit. Kärpät pärjää loistavasti, vaikka puutteita on ja loukkaantumiset jylläävät. Minusta Kärpät on nimenomaan antanut alkukaudesta myrskyvaroituksen, jotta mestaruusjahdissa ollaan taas. Kaikki tietävät Kärppien kyvyn ja historian joukkueen vahvistamisesta kesken kauden.
@McTorso on niitä harvoja joita kärpät tarvitsee näinä hetkinä. Itse koen että lähinnä erikoistilannepelaamisen turvin ja tuurilla seilattu näinkin pitkälle. En rehellisesti näe ITSE tuossa kärppien pelissä mitään sellaista jotta voisin tuon poppoon kuvitella voittavan mestaruuksia tällä kaudella. Toivon että olen väärässä.

Mitä vielä Rätyyn niin jukureiden pelissä nähdään miten lähtee liikkeelle. Jos se alkaa luistamaan samantien voidaan varmaan todeta että vika oli ehkä sittenkin täällä oulun päässä. Katsotaan ensin ja viisastellaan sitten. Mielenkiinnolla seuraan
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Rädyn perään en jaksa itkeä, mutta vahvistuksia huutaa. Sentteri-, ja pakkiosastolle, kuten täällä on mainittu.
Tämä Rädyn poislähtö voi jopa olla joukkueen ja sen vahvistamisen kannalta parempi juttu. Ei Aatu koskaan sellaisia näyttöjä antanut, että isompi peliaika olisi ollut perusteltua, mutta silti kaikki pyörittelivät Aatua mukana noissa ketjuspekulaatioissa ja aina argumentti oli, että "mites Aatu?" Ainoastaan sen takia, koska on lahjakas oma junnu.

Nyt siellä on yksi pelaaja vähemmän kilpailemassa noista paikoista ja jos Mustosta aluperinkin suunniteltiin rotaatiopelaajaksi, niin nyt sinne spekulaatioihin, ei tarvitse enää änkeä väkisin Aatua tuohon kärkiketjujen tontille (koska tason riittävyydestä ei ole takeita), vaan voidaan katsoa ulkopuolelta meritoitunutta ja jo tasonsa todistanutta pelimiestä. Toki, jos vahvistusta ei tule ja Aatu ulostettiin jonkun Mustosen tieltä, niin...
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
No minua ainakin vituttaa lahjakkaasti tämä Rädyn lainaaminen Jukureihin. Miten tässä osattiinkaan mokata tämä kuvio? Ei Aatu varmaankaan helppo ihminen ole, mutta vuosien varrella on erilaisten ihmisten kanssa pärjätty. Nyt ei sitten onnistunutkaan saada valmennusta ja Aatua samalle aallonpituudelle. Omassa kirjassani laitan tässä miinusta enemmän seuralle kuin Aatulle.
 

Micol

Jäsen
Mielenkiinnolla odotan joulun jälkeistä 28.12 päivää, kun Räty saapuu takaisin Raksilaan Jukureiden paidassa. Eipä olisi kyllä mitenkään yllättävää, että ikään kuin kirsikkana kakun päälle ratkaisisi koko ottelun ja pisteet Jukureille.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mielestäni hyvä ratkaisu, jos tämä käy toteen. Aatu saa siellä paljon vastuuta ja ehkä oma pelikin paranee ja saa itseluottamusta. Sitten Kärppiin takaisin paremmalla pelipäällä.

Joskus joutuu tekemään koviakin liikkeitä nuorten pelaajien kanssa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jäin miettimään, että kuinka pitkä laina on kyseessä? Kahden ottelun? Jouluun asti? Siirtorajan umpeutumiseen asti? Kauden loppuun asti? Huomenna tai alkuviikosta ollaan varmaan viisaampia tämän asian suhteen, mutta lainan pituus kertoo aika paljon kokonaistilanteesta.

Toivottavasti Aatu saa itseluottamuksensa takaisin. Se olisi parasta Aatulle itselleen, Kärpille ja Jukureille, suomalaiselle jääkiekolle ja New York Islandersille.
 

#24#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja NHL:ssä Carolina
Onkohan Kärpillä mitään sananvaltaa lainan pituudessa? Aatuhan on Kärpissä lainalla - eli kyseessä siis lainan laina...
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No kyllähän tässä vahva sössimisen tuntu on, mutta toisaalta pitää muistaa, että kävihän Sebukin aikanaan Ässissä lainalla kun ei Kärpissä lähtenyt kulkemaan. Kaikki tietää miten se tarina jatkui lainapestin jälkeen. Toivotaan Aatulle siltä osin samanlaista polkua siis.

Mutta offtopicina, mitä joukkueen rakennukseen tulee, niin nyt tarvitaankin sitten kahta kauheammin ulkopuolelta sitä umpisentteriä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ellei sitten Islanders ole tämän lainan takana? Olli Jokinenhan on pelannut myös siellä niin ovat voineet olla vaikka suoraan häneen yhteydessä.
Aatulla oli sopimus Kärppiin täksi kaudeksi, kun Islanders teki Aatun kanssa tulokassopimuksen. Ei pelaa Aatu Euroopassa missään muussa seurassa kuin Kärpissä ilman Kärppien suostumusta. Eli kyllä Kärpät on ollut yksi osapuolista lainaa sovittaessa. Ei Jokinen ja Islanders tällaista voi keskenään sopia.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivottavasti kyse on vain osan kautta kattavasta lainasta. Tällaisesta järjestelystä Jukurit ei paljoakaan hyötyisi, joten eiköhän Aatu pelaa koko loppukauden Mikkelissä. Valitettavasti.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Twitterin jauhopää jenkeillä oli juhlat pystyssä kun nyt Räty on FREE. Tämä ilakointi ei ainakaan vähennä niitä antipatioita joita tunnen jo valmiiksi tuota ylimielistä paskakansaa kohtaan.
 
Nyt on Aatulla mahdollisuus näyttää kykynsä. Kärpissä ei siihen pystynyt ja mahdollisuuksia kyllä on annettu. Nuori kaveri vielä ja voi olla, että puhkeaa kukkaan myöhemmällä iällä. Heikkokuuloisille Jukurifaneille tämä on ainakin hyvä juttu, kun nyt tietävät mailan naputuksesta, että kuka pelaaja haluaa kiekkoa.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Mulle kelpaa tämä vaihto. Jospa Rindell vahvistaa pakistoa oikeasti. Mulle nimenä tuttu mutta ei pelaajaprofiililtaan. Yleispuolustaja kaiketi?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vitun hieno asenne sulla kyllä omaa kasvattia kohtaan. Pitkään jaksoit kyllä sinäkin (monen muun tavoin) poikaa täällä nälviä, mutta haistata nyt vielä vitut perään, kun oli niin mulkku ihminen.
Missä täällä on haistateltu?

Muutenkin ihan käsittämätöntä itkemistä koko viesti. "Omaa kasvattia kohtaan", se nyt on oikeastaan ihan sama onko pelaaja Kärppien vai Nurmijärven Kurran kasvatti, jos pelaaja on paska niin silloin se on paska. Ihan sama mikä on kasvattiseura.
 

Petrov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät , Carolina Hurricanes
Tapaus Mikael Granlund 2.0. Junno munasi aikoinaan perusteellisesti ja nyt Aho ja Lauri Mikkola. Tämä työyhteisö on nyt vammainen kemioiltaan.
 

Micol

Jäsen
Muutamat kirjoitteli täällä eilen aika varmana siihen sävyyn, että "Aatu nyt käy vaan hetken lainassa ja tulee sitten kovempana takaisin Kärppiin loppukaudeksi". Ei nyt sitten mennyt kuitenkaan ihan niin - vähemmän yllättäen. Eiköhän tämä ollut kuitenkin se todennäköisin kuvio, että loppukausi menee Mikkelissä ja liigakauden päätyttyä lentää rapakon taakse.

Tsemppiä Jukureihin ja toivottavasti dominoit tulevissa U20 -kisoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös