Aatu Räty – kirkas tulevaisuus kansainvälisissä ympyröissä

  • 247 985
  • 1 164

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllähän tuossa on jotain muutakin taustalla, kuin peliesitykset.

Asennepuolta veikkaan minä. Kaleva nyt koppia tästä. Selvittäkää taustat.
Harvassa ovat ne urheilujournalistit, jotka tuohon ryhtyvät. Siinähän voi joutua vähän haastamaan ja kysymään vaikeita. Ei tule enää kutsuja cocktail-tilaisuuksiin tai voi heittää kaveri-läppää koppikäytävillä.

Toivotaan toki, että Kalevassa olisi joku noheva ja sinnikäs kaveri tähän jobiin ja selvittämään taustat.
 

Prophet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Veikkaan että asenne ja henkilökohtaiset kemiat tässä on taustalla. Eihän Räty ole mitään saanut aikaan vaikka suurin odotuksin odoteltu. Ei se pelaajan taidoista ole varmaan kiinni mutta jokin mättää. Viime kaudella ihan sama homma. Pelisapluuna ei toimi tai sitten vaan henkilökohtaiset asiat ei kohtaa
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Nooh…rauhallisesti…lääkkeet jääneet näköjään ottamatta tälle päivälle
Otan täysin rauhallisesti - myös tämän siirron, koska siellä on pakko olla taustalla jotain skismaa minkä vuoksi tällaisia liikkuja tehdään. Ei tätä selitä pelillinen anti.

Jokin arvostus täytyy seuraansa kohtaan olla, eikä laukoa tuollaista paskaa mitä luulisi joutuvan kuulemaan maksimissaan vastustajan fanien näppäimistöltä otteluseurannassa.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Jos tätä asiaa analysoin vähän ajatuksella niin mulla tulee tästä mieleen samat kuin muuallakin että täss on nyt jotain kemioita sotkettu.

Olen aina pitänyt kärppien pelaajakehitystä erilaisena kuin muilla ja olen aina ajatellut ettei junnut ole saaneet heti isoa roolia vaan sitä peliaikaa lähetään kaivamaan pienestä roolista ja A-junniosta (ei päde kaikkien kohdalla) ja tästä esimerkkinä yli 10 vuoden takaa case MG ja jotenkin myös muutkin junnut ovat aina joutuneet ns. Pienestä roolista kaivamaan kehityksensä. Tämä tietysti vain minun mielipide asiaan.

Kun tätä kautta mietin niin epäilen että Aatu ollut aika kärkäs peliajassaan ja tästä välit ovat tulehtuneet. Toivon vaan kautta kaiken että kärpät ei sössinyt tätä asiaa sillä että oli pakko ängätä joukkue täyteen ”vahvistuksia” jotta oma junnu ei mahdu kokoonpanoon
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän tässä ole kyseessä lyhytaikainen laina. Kävihän tuo Sebastian Ahokin pätkälainalla Ässissä aikanaan.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitä nämä "ollaan niin kovaa jätkää, kattokaa kun mä oon kingi" -jutut sitten on? Aivan puhdasta nälvimistä, eikä mitään totuuspohjaa mitä tulee kyseiseen pelaajaan ja luonteeseen. Kiva kai se on tieten päästä vittuileen keskustelupalstalla jollekin juniorille tai hänen kustannuksellaan. Huvinsa kullakin.
Kyllä se Kalevan juttu oli se liipaisin jota Räty painoi ja kohteena työnantaja. Jutusta paistoi läpi se asenne, jollaista en mun Kärpissä halua nähdä.

Todella toivon että onnistuu, mutta toivoisin myös että miettisi jatkossa tarkemmin sanomisiaan ja tekemisiään.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tuossa on jotain muutakin taustalla, kuin peliesitykset.

Asennepuolta veikkaan minä. Kaleva nyt koppia tästä. Selvittäkää taustat.
Ei tuossa ole selvittelemistä. Asenne ratkaisee. Päävalmentajan julkinen arvostelu taisi olla liikaa. Tässä annetaan kuitenkin jälleen kerran yksi mahdollisuus Aatulle. Mikkelistä haussa sekä peliaikaa että nöyryyttä. Vahvempana sitten takaisin Kärppiin. Lopullinen ratkaisu olisi ollut Bridgeport. Toki, jos kyseessä on loppukauden laina, niin olen kummissani. No, ehkä kohta ollaan viisaampia sen suhteen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Eihän tämän pitänyt olla mahdollista, laina toiseen liigajoukkueeseen?
Siis sopimusteknisesti vai?

Vaihtoehdot olivat joko Liiga (alunperin Kärpät) tai NHL (Islanders), mutta käsittääkseni Kärpät ja Isles kyllä pystyivät tuon sopimaan, että voi Liigan sisällä siirtyä muualle. Sopimustekniset jutut eivät tätä voineet mielestäni alunperinkään estää. Kyse oli enemmänkin siitä, että Kärpät ei halunnut päästää Aatua muualle, ennen kuin nyt. Islandersin sopimuspelaajahan Aatu tällä hetkellä on.

Katsellaan nyt kuitenkin ensin, kun detaljit paljastuvat sopimukseen liittyen, pituus etc.
 

Finnstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tuo nyt mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu jos Aatu alkaa painamaan pinna/peli keskiarvolla Mikkelissä. Toivotaan tosiaan että siltoja ei poltettu ja tulee itseluottamusta uhkuen takaisin keväämmällä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tuo nyt mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu jos Aatu alkaa painamaan pinna/peli keskiarvolla Mikkelissä. Toivotaan tosiaan että siltoja ei poltettu ja tulee itseluottamusta uhkuen takaisin keväämmällä.
Kärpillä oli muutama vuosi sitten haaste, että siltoja välillä paloi. Viime vuodet tässä on oltu tarkkoja. Vaikka haasteita on ollut, eivät sillat pala, ainakaan Kärppien avustuksella. Tavoite on, että paluu on aina mahdollinen kaikille pelaajille.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämähän on hyvä juttu, Win-Win-tilanne kaikille osapuolille. Toivottavasti Aatu saa hyvin peliaikaa ja saadaan vielä kauden mittaan parempana pelaajana takaisin.
Juuri näin. Todellinen win-win kaikille osapuolille. Kärpät pääsee kiukuttelevasta teini"tähdestä" eroon, Jukurit saa potentiaalisen nuorukaisen ja Aatu paria astetta heikommassa joukkueessa todennäköisesti paremmin peliaikaa.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Turha tällaisten pelaajien perään on haikailla, jotka eivät ole valmiita taistelemaan oman pelipaikkansa eteen. Ymmärtäisin kitinän lehdistöön, jos olisi jotain saanutkin kentällä aikaan, mutta esimerkiksi Koivuseen verrattuna on näyttänyt ihan a-junnulta. Tsemppiä Aatulle Pohjois-Amerikkaan peliajan taistelun suhteen. Siellä se vasta on helppo vakiinnuttaa pelipaikka, keskinkertaisilla peliesityksillä.

Late nyt sitten se Muse helvettiin 1.kentästä. Alkaa pikkuhiljaa riittäämään tuon kääpiön pörrääminen ja parempien pelaajien peli-ilon pilaaminen.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kovasti vaikuttaa että siellä on sukset menneet ristiin. Vai saako tällästä ehdottaa kun ei tiedetä? Mikkolaa kyllä saa syyttää ja loata senkin edestä.

Olisiko perusmeno missä pelaaja ei saa haluamaansa peliaikaa ja valmennuksen silmissä näytöt eivät riitä siihen peliaikaan. Siinä kun kaksi isoa persoonaa sitten ottaa yhteen niin lopputulos voi olla tässä.
 

Pardus

Jäsen
Lambertin piti siirtyä pari viikkoa sitten Jukureihin, mutta siirto kariutui pojan isän vuoksi. Noh, saivat nyt Rädyn. Parempi näin, sekä Kärpille että Rädylle. Lambert saa peliaikaa Jypissä, vaikka tehot antavatkin vielä odottaa itseään. Räty puolestaan ei sitä Kärpissä saa, joten nyt on aika lähteä tekemään tulosta puhtaalta pöydältä Päällikön alaisuudessa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kop

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tästä olen samaa mieltä! Islanders pelaa äärettömän tarkkaa peliä puolustussuuntaan ja on muutenkin todella kamppailuvoimainen joukkue, joten näen Aatun sopivan sinne kuin nyrkki silmään!

Rätyä on kuvailtu aikamme Patrice Bergeroniksi, jonka työmoraali, kamppailuvoima ja periksiantamattomuus toimii esimerkkinä kaikille nuorille pelaajille. Täysin käsittämätöntä miten tälläistä timanttia voidaan kohdella näin huonosti KAHDEN päävalmentajan toimesta. Joku pelaaja voisi tässä vaiheessa katsoa peiliin, mutta kuten tiedämme niin Kärppien sentterinelikkoon on äärimmäisen vaikeaa murtautua ja siksi Aatun ei ole mitään järkeä ryhtyä minkäänlaiseen itsetutkiskeluun. Toivoisinki lukevani ensi viikolla Rädyn mietteitä Kalevasta, missä hän nöyrästi kertoo miten peluutuspäätökset ovat vain yhden henkilön mielipiteitä ja nuorisomaajoukkueessa tiedetään asioista enemmän kuin hänen päivittäistä tekemistä läheltä seuraavaa henkilö.

Nuorten pelaajien nousu vakituiseen kokoonpanoon on tehty Kärpissä liian hankalaksi. Koivusen,Hyryn,Niemelän,Hermosen, Koskenkorvan,Ak Rädyn ja Tieksolan kaltaiset satojen ottelujen veteraanit saavat valmennukselta kohtuuttomasti luottoa ja toivonkin fanien puuttuvaan tilanteeseen ja tekevän selväksi ettei Kärpissä hyväksytä ikäsyrjintää MISSÄÄN muodossa.
Tää oli hyvä! Mutta ihan oikeasti, optimistina luotto on kova Rädyn tulevaisuuten, sen takia halusin hänen saavan kunnon potkun täältä uran alulleen, mutta Kärpillä on eri suunnitelmat.
 

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko kenelläkään lainan pituudesta tietoa, onko koko kauden mittainen vai kenties vuoden vaihteeseen?

Mustonenhan tuosta olisi ensimmäisenä joutanut, mutta onkohan yksikään kotimainen seura ollut edes kiinnostunut. Extraligat tai Allsvenskanit tuskin Mustosta kiinnostaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös