Aamun Helsingin Sanomat: Myllys Bluesiin

  • 1 911
  • 14

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulajan pudottua jatkosta Myllys muuttaa perheineen Suomeen. "Erittäin suurella todennäköisyydellä hänen uusi seuransa on Espoon Blues", kirjoittaa HS ja jatkaa "Nämä asiat ratkeavat lähipäivinä. Bluesissa olosuhteet ovat hyvät. Minä tarvitsen näiden Luulajan-vuosien jälkeen uusia haasteita ja motivaatiota, selitti Myllys."


Onnea vaan Bluesille hienosta hankinnasta. Mies on yksi Suomi-kiekon ikoneista ja varmasti nostaa joukkueen profiilia monella tavalla. Ja torjumisen ohessa heittää pari maalia!
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Espoolaisena kiitän ja jatkan rukoilua Myllyksen siirron suhteen. Olis se hienoo saada ton luokan veskari maalinsuulle. Se on varma että Jamo ei tuu Espooseen vaan nostamaan kunnon liksaa, en usko että hän haluaa jättää viimeisistä huippuvuosista huonoa kuvaa meille suomalaisille.
JOS SANANI SYÖN NIIN MÖRÖKÖLLI MINUT VIEKÖÖN!!!
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Yksi asia ihmetyttää....

Yksi asia Espoolaisten maalivahtien rekrytoinnissa mietityttää meikäläistä. Minkä ihmeen takia niiden tarvii raahata sinne maalin suulle aina joku kehäraakki? Draper ja Myllys ovat molemmat samaa luokkaa, eli hilkulla siinä voiko enää pelata edes huipputasolla. Vanhoja äijiä. Miksei mieluummin ostaisi nuorempaa jo huipulla olevaa tai nousevaa kykyä? Tässä on mielestäni nyt Bluesin suurin ongelma. Eli ei ihmeessä kannata sitä Myllystä ottaa. Hän ehkä vuoden pystyy vielä pelaamaan, hirmu palkalla. Ja sitten jos ei enää kiekot jääkkään kiinni niinkuin Luulajassa....
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Anteeksi pessimismini Blues fanit,mutta jotenkin epäilyttää Myllyksen erinomaisuus.
Onkohan Jarmosta pelastajaksi ?
Toki hän välillä torjuu mahtavasti,mutta toisinaan kiekkoja poimitaan omista vähän liiankin tiheään.
Varsinkin yläpesiin suuntautuneet vedot livahtavat välillä tosi helposti.
Myllyksen palkkapyyntöä en tiedä,mutta
saisikohan samalla rahalla NHL:n farmeista nuorempia,todellisia huippuvahteja!?
 
Suosikkijoukkue
<B>Vermuntilan Tempo</B>
Ihmettelen kovasti monien kritiikkiä Myllyksestä. Ehkä asiaan vaikuttaa se, että hän on pelannut monta vuotta poissa Suomesta, eivätkä kaikki ole nähneet missä kunnossa hän esim. tämän keväisissä pleijareissakin oli. Lukossa oli tällä kaudella suht vahva ja palkittu Racine, mutta raumalaisena ottaisin ilosta kirkuen Myllyksen hänen tilalleen. Taitojen lisäksi karismaa, persoonallisuutta ja väriä riittää.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ja väriä tulisi espooseen. näin saisi yksi sm-liigan värittömimmistä joukkueista jotain väriä joukkueeseensa. tämänkin takia jo myllys olisi elintärkeä...
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Tervetuloa Mylläri

Itse olen Myllyksen tulosta iloinen, mutta ainoa asia mikä tässä siirrossa mietityttää on Oksan ja Kaltiaisen asema.

Jatkaako Oksa kakkosena? Toivottavasti ,vaikka Ässät on jo tarjonnut miehelle varman ykkösveskarin paikkaa. Oksalle pitäisi luvata, että Myllyksen jälkeen asema Bluesin ykkösveskarina on turvattu! Täytyy toivoa, että se miehelle riittää, mutta pelkään ettei!

Mihin aikaan se Myllyksen tiedotustilaisuus siellä Luulajassa on? Tietääkö kukaan?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lopettakaa jo helvetti...

On se kumma kun kaiken maailman Pelicans fanit tulee kertoon kuinka väritön Blues on...

Espoolaisena en yksinkertaisesti ymmärrä miten Blues on nyt niin väritön, tekeekö uusi halli ja uusi nimi joukkueesta heti värittömän? Espoolla on pitkät perinteet juniorikiekkoilun saralla, kieltäydyn hyväksymästä väitettä että Blues olisi jotenkin väritön vaan sen takia että nimi ja halli ovat uusia kun pohjalla on kumminkin pitkän linjan juniori työ josta mm. Selänne ja Lehtinen ovat ammentaneet oppeja.

Ettei vaan olisi taas tyypillistä suomalaista kateutta...
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kumma juttu..

Se kun Myllys tulee Bluesiin, aletaan epäillä Myllyksen taitoja yms.

Jos Myllys tekisi esim. sopimuksen Lukkoon / Tapparaan niin Myllystä ylistettäisiin ja toivotettaisiin tervetulleeksi Suomeen.

Ihmeellisintä tässä viestiketjussa on Pelicans-fanin lause Bluesin värittömyydestä.

Siis onko Pelicans jotenkin värikkäämpi kun Blues?
No ei todellakaan:
- kaikki pelaajat rivimiehiä
- Lahti
- Nimi jopa huonompi kun Bluesilla
- Pelipaidat (värikkäät mutta niin kauheat)


Tervetuloa Jamo Espooseen!
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Saatanan idiootit

Nyt meni usko ensi kauteen. Siis jos tällaisia hankintoja aletaan tekemään "jatkuvuuden" turvaamiseksi niin painu sinä helvettiin Salonoja ja pysy siellä! Mitä **ttua meni äijä hankkimaan jotain jäähdyttelevää vanhaa paskaa Espooseen....viimeksi näin kävi viime vuonna kun Draperin siirto julkistettiin. Nyt on kyseessä vielä kaksi vuotta vanhempi veska. Myllys ei ole voittava maalivahti. Myllys on korkeintaan keskinkertainen veska, jolla on hieno ura TAKANAAN.

Kahden vuoden soppari...klap klap Jussi. Olet kyllä melkoinen idiootti. Ei ole vaikeata ennakoida mitä ensi kaudella tapahtuu. Myllys imee kuin vanha Hooveri ja Mika Oksalle on taas käyttöä. Oksa pelastaa sen mikä sen jälkeen enää pelastettavissa on, ja joukkueen sijoitus on jälleen pettymys. Ei voi olla totta.

Víimeksi vitutti näin paljon kun Blues hävisi kahva-Lukolle alkukeväästä....
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Itseasiassa tämähän vaikuttaa ihan lupaavalta. Viime keväänä, tai oikeastaan kesänä, kun Draperin siirto Bluesiin varmistui, kaikki pitivät häntä ehkä seuran historian parhaana hankintana, tai ainakin parhaana maalivahtina. Nyt kun Myllys palaa Suomeen, ja sinipaitoihin, ei kovin moni odota Jarmolta ihmeempiä. Eli kun Draper epäonnistui, toivottavasti Myllys nyt sitten onnistuu...

....Toivossa on hyvä elää.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Yllättääkö Jamo?

Joo ehkä juuri nuo viime kevään VALTAVAT odotukset olivat syy Draperin vaisuun peliin! Kaikki odottivat mieheltä nollapelejä ja huipputorjuntoja toisensa jälkeen!

Nyt kun ei odoteta kauheasti olisi Myllyksellä mahdollisuus yllättää! No itse en nyt niinkään suuttunut siitä, että tässä viestiketjussa kommenttoitiin Myllyksen tuovan lisää väriä! Sillä se on aivan totta! Myllys on kaikkien aikojen värikkäin suomalainen maalivahti, jäähyminuutteineen ja kaksine maaleineen!

Kun ja jos Ahola lähtee niin on ainakin Mylläri!

Ainakin Myllys luottaa Bluesin organisaatioon, miksemme mekin?
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Re: Yllättääkö Jamo?

Viestin lähettänyt käyttäjä Kiekko-Antti

Myllys on kaikkien aikojen värikkäin suomalainen
maalivahti, jäähyminuutteineen ja kaksine maaleineen!


Ja kallein?? Omasta mielestäni sädekehä Jamon ympärillä on vähän liian kirkas. Eiköhän miehen ikä ala jo ensi kaudella painaa....
 

Chelly#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa & Blackhawks
Re: Kumma juttu..

Viestin lähettänyt käyttäjä Tommy
Se kun Myllys tulee Bluesiin, aletaan epäillä Myllyksen taitoja yms.

Jos Myllys tekisi esim. sopimuksen Lukkoon / Tapparaan niin Myllystä ylistettäisiin ja toivotettaisiin tervetulleeksi Suomeen.

Ihmeellisintä tässä viestiketjussa on Pelicans-fanin lause Bluesin värittömyydestä.

Siis onko Pelicans jotenkin värikkäämpi kun Blues?
No ei todellakaan:
- kaikki pelaajat rivimiehiä
- Lahti
- Nimi jopa huonompi kun Bluesilla
- Pelipaidat (värikkäät mutta niin kauheat)


Tervetuloa Jamo Espooseen!

Oletkos Tommy miettinyt sellaisia asioita että Pelicans, oli nimi kuinka tyhmä nimi tahansa, se on oma keksintö, ei änäri apinointi. Paidoista että nekin ovat omat, persoonalliset, Non-Monkey. Sitten pelaajat, Hjalliksen kuuluisa lause että ihmiset haluaa nähä tähtiä, varmasti, mutta lintu pelaa ennenkaikkea Joukkueena ja he ottavat materiaalista kaiken irti, toisin kuin eräät. Etteikö Lahdessa(mitä vikaa?) ole tähtiä, mitenkäs on Ipassa flopannut mutta Lukossa loistanut Peltola, hän on heidän tähtensä. Muita heidän pelureitaan en tässä luettele, mutten silti väheksy heitä. Lisäksi, heillä on omia poikia, he ovat antaneet omille pojille(Sinkkonen, Ollikainen, Niskanen ym.) vastuuta ja tässä on tulos, joukkue jossa ei ole muualta kovalla rahalla ostettuja surffareita. Rahalla saa, bemarillakin pääsee mutta hattua nostan Pirille ja koko Pelicans joukkueelle kun ovat piristämässä liigaa rahalla pröystäilemättä, mitä liiga olisi ilman vekkulia vaakkua?!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös