90-luvun musatriviaa

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Oikeat vastaukset ja pisteet

1. Missä yhtyeessä vaikuttaa veijari nimeltään Jimmy Pop? (2 p.) Bloodhound Gangin nokkahahmo, biisintekijä ja solisti.

2. Minkä Shania Twainin kappaleen danceversio oli alkuperäistä huomattavasti suositumpi? (1p.) That Don't Impress Me Much ja siitä suositumpi versio oli siis UK Dance Mix.

3. Minkä yhtyeen muodostavat Dieter Bohlen & Thomas Anders? (2 p.) 80-luvun pumpun muodostavat Modern Talking, ja vieläkin sedät yrittävät jaksaa heilua.

4. Mikä ulkomaalainen yhtye on yksi Apulannan suurimmista innoittajista? (1 p.) Weezeriä hain, mutta se on totta, että yhtä ainoaa oikeata vastausta ei välttämättä ole ja asetin kysymyksen hieman huonosti. Joten Ramones ainakin hyväksytään myös vastaukseksi.

5. Minä vuonna Rammsteinin suurin hitti ”Du Hast” julkaistiin? (2 p.) Vuonna 1997.

6. Minkä niminen on Klamydian kantaa ottava kappale piratismia vastaan? (1 p.) Tämän moni tiesikin eli "Ryssä mun leipääni syö".

7. Kenen esittämä ja minkä niminen kappale toi suomirapin pari vuotta sitten taas esille? Eli mikä oli kaiken alku uudelleen jälkeen Raptorin? (1 p. esittäjästä ja 1 p. kappaleesta) Ensimmäinen Radiomafian Upteekissa soinut suomirapkappale jälkeen Raptorin oli Fintelligens ja "Voittamaton". Hieman myöhemmin tuli Seremoniamestari.

8. Minkä suomalaisen yhtyeen kappale soi Levi’s mainoksessa noin vuosi sitten? (1 p. esittäjästä ja 1 p. kappaleesta) Pepe Deluxe ja kappale "Before You Leave".

9. Ensin oli Bogart Co., sen jälkeen Ressu Redford perusti toisen erityylisen bändin. Mikä oli tämän uuden ja nyt hiljaisempaa eloa viettävän yhtyeen nimi? (1p.) Sound Of R.E.L.S.

10. Mitä Madonnan kappaletta Waltari on coveroinut? (2 p.) Ei ollut "Like A Prayer", vaikka moni sitä ehdottikin, kyseessä oli "Vogue".

11. Minkä yhtyeen kokoelmalevy on nimeltään ”Don’t Bore Us, Get To The Chorus”? (3 p.) Tämän nimisen kokoelman omistaa Roxette.

12. Millä nimellä seuraavat artisit tunnetaan paremmin? (0,5/oikea)
a) Marko Reijonen - Waldo
b) Ismo Lappalainen - DJ Gizmo
c) Karri Miettinen - Paleface
d) Kimmo Kauppinen - K-System
e) Martin Eriksson - E-Type
f) Marshall Mathers III - Eminem

13. Minkä nimisissä yhtyeissa vaikuttavat / vaikuttivat seuraavat naiset? (0,5 p./oikea)
a) Linda Sundblad - Lambretta
b) Nicole Appleton - All Saints
c) Melanie Brown - Spice Girls
d) Tarja Turunen - Nightwish


BONUS: 14. Mikä on A.O.P.B. ja ketkä siihen kuuluvat? (oikea vastaus mikä on 2 p. ja jäsenet 3 p., väärä vastaus -2 p. tai -3 p.) Ja tässä oli kyseessä Hullut mielenterveyden puolesta-levyn kappale "Jos oisin aurinko", jonka esittää Ainoa Oikea Poika Bändi eli A.O.P.B. ja siihen kuuluvat Radiomafian Aamun Juuuso ja Peltsi + Tuomas Enbuske ja Wallu Valpio.Pisteet kilpailussa menivät näin:

1. Prookie 24,5
2. ace 20,5 (tosin lisännyt vastauksen myöhemmin, hyväksytään silti)
3. FourForty 20
4. Nikke 16,5
5. Daespoo 16
6. Miguel 15,5
7. Xtrmntr 14,5
8. BBT 14
9. Annuli 13,5
10. Polliisi 13
11. Poison 12,5
12. Everton 11,5
13. Tuamas 11
14. Viikate 9,5
15. paze17 9
Pebe 9
17. Manic 8
18. ervatsalo 7
19. pelimanne 5
20. St. Pat 0,5 (vain yksi kysymys)
21. railwayman 0 (vain kaksi vastausta)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös