Punamusta

Jäsen
Mötley Crüen syksyn 1983 hitti "Shout at the Devil" kuuluu ketjun otsikon aihealueeseen. Täyttä rautaa ja raakaa rokkia. Tähän on hankalaa, miltei mahdotonta kyllästyä. Kappaleen demoversiokin on kuin makea pusu huulille, ei vaan petä.

Shout, shout, shout at the devil!


 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
FlyersTässäpä yksi kaikkien aikojen kovimpia kappaleita. Muistan vieläkin kun ensimmäisen kerran kuulin kappaleen, olin ehkä joku 10-vuotias ja muistan miten tämä biisi potki niin perkeleesti. Ja potkii edelleen, tässä on jotain aitoa vaarallisuuden tunnetta, en osaa edes selittää. Mulle esim Mötley on aina edustanut puhdasta huumorimusiikkia, mutta Gunnareilla oli parhaimmillaan jotain hyvinhyvin erikoista.

Edit: Tai en nyt Mötleytä huumorimusiikkina pidä, mutta sellaisena aivot narikkaan tyyppisenä hauskanpitona.
Ei vuosikymmentä ilman Maestroa. Joskin piti hetki arpoa että oliko tämä edes kasarilla, mutta kyllä vain, heti vuoden 80 alkupuolelle julkaistu kappale. Bowieta parhaimmillaan, ei tälläistä tehnyt kukaan muu. My mama said to get things done, you better not mess with Major Tom..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy